#128 yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Moi! Eli taas saatte kuvapainotteisen postauksen, kaikki ihan innoissaan nimittäin kun saa kuvata järkkärillä ja sit kun on vielä tuo henkilökohtanen kuvaaja Emmi paikalla ;) Ell sitten kävi ja totesi heti että imppari siinä on. Saatiin sit liuta ohjeita ja lääkkeitä. Eli yöksi animalintexiin tehty betadie haude, mutta ulkona ihan ilman mitään. Pitää vain laittaa jotain haavaspraytä, jottei mene kärpäsiä yms. Sitten annetaan tulehduskipulääkettä suuhun ja sitten antibioottia pistetään siihen kaulalle ja arvatkaapa kuka pistää?! Minä. En ollu koskaan ennen pistäny, mutta se ell vaan kyselemättä laitto mut pistämään :D Mutta hyvä opetella tuokin taito, kun tuntuu tarvivan aika usein Voiton kanssa.. Eikä se niin kamalaa ollut (: Saa rueta ratsastamaankin vaikka heti, kunhan ei onnu. EIlen sitten taluttelin ja siinä vähän ravailin, niin oli ihan pikkusen ep sieltä takaa, mutta ei ontunu. Että jotain kevyttä meen varmaan tänäänkin. Hyvällä tuurilla päästään ensi viikon tiistain Martan tunnille..















9 kommenttia

  1. Tää oli tosi kiva postaus! Lisää vaan kuvia! Nyt nää oli viel ihanan hyvälaatusia ja just hyvän kokosia :D:D Paramisia Voitolle!

    VastaaPoista
  2. luin viime yön _koko_ blogin läpi,siihen meni reilu3 tuntii ku luin iiihan kaikki ja katoin videot. Luin siis kokonaan koska tää on IHAN MAHTAVA BLOGI! saitte siis uuden lukijan!:)

    http://essinelainblogi.blogspot.com/2011/07/kuvaamista-ja-pesemistad.html
    < jos haluut ni kokeile joskus iha huviksee tommost ratsastajan alkuverryttelyy ja kato et vaikuttaaks se mitenkää ratsastukseen, itekki meinaan kokeilla huomenna ku meen ratsastaan:D

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille hirveesti positiivisistä kommenteista (:

    eessi - ihan hävettää ne alukupään postaukset, mutta kiva kun saatiin uusi lukija (: ja käyn kurkkaamassa blogisi.

    VastaaPoista
  4. kiva postaus, tuolle vikalle kuvalle kyllä taisin revetä xD (ku voiton ilme o iha "ei vois vähempää kiinnostaa" mut tää on paras blogi jota seuraan ! (;

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi :) Onbko teillä muuten oma talli?

    VastaaPoista
  6. Awsaws mä tykkään niin hirveesti tästä teidän blogista! <3 Kuvat on aina niin ihania! Ja ihania varusteita, erityisesti tykkään Lillin vaaleanpunaisista <3
    Teillä on muuten aivan ihana talli! Onko teillä siis oma talli pihassa (siirtotalli)? Olis kiva jos tekisit jonkun postauksen teidän tallista / tallialueista joissa olis kuvia näistä!
    Me ruvetaan juuri rakentamaan hepoille pihaan pihattoa johon tulee myös lämmin satulahuone (: Mutta ei kuitenkaan tallia kun meidän molemmat hepat on pihattohevosia ja pihatossa muutenkin niitten pito on paljon helpompaa ja halvempaakin.
    www.nettainkku.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja hyvä toi vika kuva! Mitä muuten teette siinä? :)

    VastaaPoista
  8. Niin mitä teette vikassa kuvassa ? ;)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.