#254 Maastoilua

lauantai 7. huhtikuuta 2012

















Moi! Kerron nyt ekana eilisestä maastoilusta ja huomenna saatte sitten varmaan postauksen tämän päivän hyppäristä., Emmi tuli sitten vähän extempore meille eilen ja onneksi tulikin, niin saatte kuvia ja videota vähän enemmän (; Tänään olisikin tarkoitus kuvata videopostaus, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Jotenkin koko aamu meni koneella ja sitten lähdettiin yhden aikaan siivoilemaan tallia. Siivoilin tarhankin kunnolla, iskä laitteli uuden heinäpaalin paikoilleen ja täytti kauralaarit. Kokeiltii aurata myös kenttää, mutta ei siitä vielä mitää lähteny, joten menee vielä jokunen aika ennen kun kenttä on hyvässä kunnossa :/

Laitettiin hepat sitten tarhassa valmiiksi. Emmi auttoi Pinjaa, kun Lillillä oli satulat ja kaikki. Iskä punttasi selkään ja eikun matkaan. Käveltiin paljon ja ravailtiin vähän muutamassa ylämäessä. Voitto oli tosi rauhallinen, eikä onneksi säikkynyt tai muutenkaan touhottanut kuten normaalisti maastossa. Varmaan osa syynä se, että nyt ollaan maastoiltu aika paljon edellisellä viikolla, niin se ei olekkaan enään niin jännää :D

Kun käännyttii takasin niin johan alko pelkäämään vesilätäköitä yms. Voin sanoa, että inhottava tunne ku hevonen hypää yht äkkiä sivulle ei oo ite yhtään valmistautunu. No, kyydissä pysyin eikä ollut ees kauhean lähellä kertaakaan tippuminen. Käveltiin sitten taas vähemmän rauhalliset loppu käynnit kotiin, laiteltiin hepat pois ja takasin tarhoihin.

8 kommenttia

  1. Oispa mullakin noin ihana hevonen, kun Voitto ♥
    No mutta hienosti meette.

    http://noranponit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kamala ku teil on viel noi paljo lunta :DD Tänne on tullut kyllä lunta mutta samana päivänä sulanut ja tääl on iha kevät :)) Kivoi kuvii ja kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Mikä toi puhelin/ohjelma on jolla saat ton reitin ja matkan yms talteen?? Ois aika kätevä ittelleenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon ladannu tommosen ohjelman ovi kaupasta, oisko ollu sport tracker :)

      Poista
  4. Äly ihania maastoja teillä! <3 ja kivä toi kännykän ohjelma, mikä lie :) kätevä!

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia! haha en tiennykkään että siellä on noin paljon lunta vielä :D

    VastaaPoista
  6. Oi ihana postaus ja ihania kuvia♥! Tosi upeet hepat :). Tota mikälie sport trackeria vois itekki testata jos kävis mun puhelimeen, aika kätevä!
    Mutta JEEJEEJEE tätä on odotettu! Uusi videopostaus♥! Äkkiä tänne se haluun jo nähä sen! ;D
    Ja koitatteko muuten Pinjan kanssa laittaa eri kuvia blogeihinne, vai kiinnitätte huomiota siihen mitä toinen on laittanut? Tuli vaan mieleen kun näissäkin kuvissa on monessa Lilli&Pinja, ja teillä on varmaan aika paljon yhteisiä lukijoita.
    Mutta ihana kun on näin paljon kuvia, mainitsinkin sun blogis ekaks parhaimpana blogina kysymyspostauksessani :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota vois kyllä vähän kattoo ettei tuu samoja kuvia:) Ja kiitos kivasta kommentista(:!

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.