#339 Uusi tavaroita ja tuunausta

maanantai 6. elokuuta 2012

 Nää on ne Horzen suojat mitkä siis voitettiin tahkon kisoista.
 Ja siitä huovastakin pyydettiin vielä kuvaa eli tässä. Siis lami-cellin tommonen kiiltävä kankainen tummansininen huopa. Suitsisopista ja hintaa oli n.50e

 Innostuttiin vähän tuunailemaan meidän harjoja..  Maalasin Voiton harjat siis punasella ja Pinja Lillin violetti/pinkillä. Mitä pidätte? Aika punasethan noista tuli::D






Meillähän on tallissa paljon punasta ihan tarkotuksella, joten maalailin muutamia juttuja vielä punaseks niin ois sitten enemmän sitä punasta.

44 kommenttia

  1. Taidatte tykätä punasesta? :D

    VastaaPoista
  2. :D Haha hyvä idea! PUnaset harjat? :DDD Mut hienot! & Missäs Lillin harjojen kuvat :)?

    VastaaPoista
  3. Kaikki muut on tosi hienon näkösiä mutta toi ripustus koukku näyttää vähän kökkäräiselle, ei ole kovin tasainen pintä, ehkä se johtuu vain kuvasta :D muuten tosi hienoja ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo sille kävi semmonen juttu et se tippu hiekkaan ja sit vaan maalasin siihen hiekan päälle, et se tosiaan on vähän muhkurainen..:DD

      Poista
  4. voitko nyt tehdä joku lähpäivä video postauksen tallista/vaarusteista kun olisi kiva nähdä nuo uudet jutut?(: ja muutenkin kun et ole tehnyt videopostausta piiiiiiiiiiitkään aikaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voinhan mää kuhan saadaan talli siivottua perustellisesti kuvauksia varten:) Mutta ei siitä itseasissa ole kovin pitkä aika kun tein videopostauksen, kun pinja ratsasti Voitolla. Mut voinpa kuvailla semmosen tässä joku päivä

      Poista
  5. Oi kivan näköisiä! :) Ja hieno toi huopa.
    Oliko se vaan ihan tavallista spraymaalia?

    VastaaPoista
  6. Noi raipat on super hienot!!

    VastaaPoista
  7. Miten suojasit noi harja osat noista harjoista, ettei niistä tullut punasia :D

    VastaaPoista
  8. Eikä miten punasta:D Voitolle sopii hyvin punainen kun on tumma hevonen:) Minullakin on poni ylläpidossa jolle päätin ostaa punaista kamaa kun sopi sille mukavasti:)

    VastaaPoista
  9. Meijän pitäis varmaan kokeilla samaa kun on seittemän heppaa ja kaikille ostettu ihan vaan satunnaisen värisiä harjoja. :D Pysyis sitte perillä mitkä on kenenki. Hyvä idea!

    Ja tosi ihana toi huopa! :)

    VastaaPoista
  10. tosi siistin näköset itse maalatuiksi! Tosi hyvä idea, rakastuin tohon huopaan <33

    VastaaPoista
  11. milloin voit tehä ton 'erikoispostaus näin teet bannerin Gimpillä osa 2' ?:)))

    VastaaPoista
  12. Punanen on kiva väri ja soppii Votelle hyvin ! Just tommoselle tummanruunikolle : D Pitikö maalata monta kerrosta että peitti kunnolla ?

    VastaaPoista
  13. Tosi hienoja! :) Näin muuten tänään just tollasen satulahuovan Wahlstenilla, tykkäsin tosi paljon mutta päädyinkin sitte kuitenki toisenlaiseen.. ;)
    Itekki vois muuten maalata omien pollejen harjat kun menee usein sekaisin.. :--)

    Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  14. wow tuo huopa on kaunis!<3(: haluaisin piirtää teille voitosta ja lillistä kuvan mutta perskule mun penaali on hukassa ja mulla ei oo kyniä!:ooo Mutta haluaisin kysyä että maalasitteko nuo harjatkin tuolla spraymaalilla vai jollain muulla? ja jos maalasitte niin miten saitte harjakset pysymään maalittomina?(: Ja mistäs tuota spraymaalia saa?(: oonpa kauhee kyselijä:ooo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti maalarinteipillä / jesarilla tmv. suojannut noi harjat :) Ja spray maalia ny saa vaikka mistä :) google on kaveri (:

      Poista
  15. niin ja mua häiritsee välillä nuissa heppakuvissa tuo erinlainen väri, koska voitto ja sinä ootte just hyvänvärisiä tollasina normaalinvärisinä XD enmä osaa selittää:D kuitenkin..

    VastaaPoista
  16. Vieläkö sulla on ne punaset housut myynnissä , ostan jos on !

    VastaaPoista
  17. Tosin hienon näköisiä noi teiän harjat, mut noi teidän voittamat suojat ( horzen siniset suojat ) ei varmaankaan mahdu voitolle, vai miten, vai mahtuuko ne suojat lilli?

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Sorisori kun en oo ilmotellu itestäni mitään! Banneri oli hieno , mutta kaipaisin vähän erityyppistä banneria; yksinkertaista ja selkeää (värit saisivat olla mieluiten valkoinen ja vaal.sininen mutta se ei nyt ole pääasia)

    Tässä on pari banneria mistä itse tykkään tosi paljon, niin jotain tuon tyylistä mutta silti omanlaisensa. Ymmärrän jos et ehdi/jaksa tehdä bannerille näin radikaalia muutosta! (:

    http://2.bp.blogspot.com/-rvAs3MHPbaM/UBeoMAzzs-I/AAAAAAAAEv8/Hjbw6wrN0Ys/s1600/ELISAJAPONIT1.png

    ja

    http://1.bp.blogspot.com/-O73EdTtXl4o/UBeotdFzBXI/AAAAAAAAEw0/i8xdbcnou5k/s1600/Untitled-1a.png

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo en kyl jaksa tehä radikaalia muutosta sori :DD

      Poista
    2. Hyvä hyvä ja ne sopii vodelle! :)

      Poista
  20. Tää nyt ei liity tähän postaukseen millään tavalla mutta (okeijootosityhmäkysymys) mutta rakastatko voittoa niin, että vaikka sille tulisi joku jalkavika, ettei voisi hypätä ollenkaaan, pitäisit sen silti?vai onko se vain ns. ''urheiluväline''?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iso itku siinä ainakin tulisi, rakastan voittoa ehkä eniten kun ketään, mutta rakastan myös kilpailemista ja valmentautumista? vaikeeaa vaikeaa

      Poista
    2. Ainahan sitä omaa hevosta rakastaa, ja tiiasta kyllä sen huomaakin. Mut tiian tapauksessa tässä mahdollisesti vastaus ois, et joko se jättäis voten siihen hoitokarsinaa ja toinen hevonen tilalle tai vammasta riippuen hevosen lopetus / tai seurahevoseksi myymynen.

      En mää tosta kyllä tiedä, mutta kyllä mää silti uskoisin. Mitäs neiti on ite mieltä ? :)
      ps. Mitä porukkas tekee työkseen & missäpäin te asutte? :)

      Poista
  21. muo kiinnostais että miten oot tuunannu sun saappaita tai siis millä oot laittanu ne timantit kiinni ja mistä oot ostanut ne timantit ja minkä hintasia ne on ollu ja mistä oot ostanut tän aineen millä oot laittanut ne kiinni ja paljon se maksoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jollakin liimalla ei mitään hajua millä iskä sen hommas. Timantit tilasin suomen tanssitarvikkeesta enmuista hintaa sieltä voi katsoa:)

      Poista
  22. Tee joku päivä videopostaus siitä kun siivotte tallin radikaalisti! Ns. Kesä siivous enne syksyn kelejä! (:

    VastaaPoista
  23. Minkä kokosia noi sun timantit on (mm) 1,8 | 2 ym ? Ja josset muista, et haluis tsekata noilt sivuilt ? :)

    VastaaPoista
  24. aivan IHANA tuo huopa, tahtoo samanlaisen!!! *kuolaa*

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.