LUUKKU 9 : Joululahja vinkkejä hevoselle!

maanantai 10. joulukuuta 2012


Pieni lahjavinkki postaus, vaikka mielestäni heppatytölle ei olekkaan kovin vaikea keksiä joululahjaa!

Käytiin Hennan kanssa kuvailemassa vähän joululahja vinkkejä Suitsisopissa. Myöhemmin tulossa myös lahjavinkkejä ratsastajalle.

Ensimmäisenä oma suosikkini Euro-Starin kouluneliö hintaa 69euroa. Ihana hopean harmaa väri sopii oikeastaan kaiken värisille hevosille! Tämä ois varmasti lähtenyt jo matkaani, jossei olisi koulumallinen. Yksityiskohtana tuo vetoketjullinen pieni tasku, sinne voi laittaa vaikka heppanamit ratsastuksen ajaksi.Tähän on helppo yhdistää mikä tahansa noista kolmesta otsapannasta. Ylimpänä täydellisesti huovan väriin sopiva otsapanta , keskimmäisenä musta-valkea muotoiltu otsapanta  ja alimpana ihan samantyylinen otsapanta mikä Voitolta jo löytyykin. Kaikki otsapannat kivasti muotoiltuja.

Eikös olisi kiva saada tälläinen paketti, jossa on suuniteltu sävysävyyn otsapanta ja satulahuopa?


Eikä sen ole pakko olla otsapanta minkä satulahuopaan yhdistää. Miten olisi harja tai korvahuppu?

Nää Euro-Starin logot on kyllä tosi kivoja ja vielä kun jokaisessa huovassa ei ole sitä samaa logoa! Kuvassa olevalla kouluneliöllä on hintaa 67euroa. Tyylikkäästi yhteen tämän huovan kanssa sopii tämä yksinkertainen korvahuppu.   

Laadukas harjakin on jo itsessään hyvä joululahja. Harjoja kun tarvii ihan varmasti jokainen hevosen omistaja! Harjalla on hintaa 25euroa. Voi tuntua pahalta jos olet tottunut ostamaan markettien parin euron harjoja, mutta suosittelen kokeilemaan tälläistä vähän kalliimpaa harjaa, itse ainakin olen huomannut ison eron. Tällä lähtee tosi hyvin pöly ja karva jää kiiltäväksi, ihan oikeasti siis.  Nyt olisi oiva tilaisuus toivoa tälläistä vaikka joulupukilta, jossei itse raaski ostaa.

Tämän joulunpunaisen kouluhuovan voisi saada vaikka vähän ennakkoon lahjana, virittäisi mukavasti joulutunnelmaan treenailla punaisen huovan kanssa! Samaa sarjaa ensimmäisen esittelemäni harmaan huovan kanssa. Tässä näkyy vielä paremmin tuo tasku yksityiskohta. Minne tosiaan voi Suitsisopin sivuilta löytyvän tekstin mukaan laittaa vaikka nenäliinat ja suklaata kuskille...

 Jatketaan vielä ihanien satulahuopien parissa. Todella kauniilla logolla varustettu satulahuopa, jolla hintaa 73euroa. Tässä huovassa on kosteutta siirtävä vuorikangas, joten kuivuu varmasti talvellakin satulahuoneessa kuivaksi rankkojen treenien jälkeen! Ehkä Voitto saa tämmösen joululahjaksi, näitä kun löytyi estemallinakin;)

Talvella tarvii loimiakin aina vähän enemmän, tallissa on kylmä, hepat hikoaa ja loimet kuivuu hitaasti. Tälläinen pintakankaallinen loimi on niiden pelastus, joiden hepat on karsinassakin loimi päällä. Ei nimittäin puru ja lika tartu! Kuivatusloimenakin tämä toimii, sillä siinä on kosteutta siirtävä fleece-vuori. Voitto haluaisi ehkä tälläisenkin joululahjaksi, sillä kun on vaan tylsän ruskeita loimia..!

 Sävysävyyn teemalla jatketaan, tällä kertaa ruskean merkeissä. Nämä sopisivat hyvin jo ylhäällä esitellyn ruskean satulahuovan kanssa. Ruskeat hivutussuojat  ja samaan sarjaan kuuluvat ihanat lampaankarva bootsit. Bootsit eivät myöskään varmasti hierrä taikka pyöri jaloissa, siitä pitää huolen lampaankarva ja sisällä oleva "palikka", joka pitää bootsin oikeassa asennossa. Varmasti käytännöllinen ja tarpeellinen lahja!
 
Eikö sinulle ole omaa hevosta? Haluaisitko kumminkin muistaa vaikka hoitohevostasi? Vai tuntuivatko äskeiset jutut liian kalliilta? Etkö ole yhtä innokas varusteratsastaja kun minä?

Halpa ja varmasti hepallekkin (ei siis vain omistajalle) mieluisesta paketista löytyy jotain syötävää! Heppanameja löytyy vaikka missä mauissa ja eri hintaluokissa. Likit nuolukivi ja teline ovat lahja josta riittää iloa koko vuodeksi, telineeseen kun voi ostaa aina uuden makuisen nuolukiven. Likiteistä löytyy kokonaan oma postaus täältä. Joulukalenteri pitäisikin löytyä jo jokaiselta hepalta, jos jäi tänä vuonna hankkimatta muista olla ajoissa ensi vuonna! Kuinka monen hepalta muuten löytyy joulukalenteri?

Mikä oli sinun suosikkisi? Mitä sinä toivot hepallesi joululahjaksi?

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Suitsisopin kanssa. 



37 kommenttia

  1. tommonen punainen taskullinen huopa ois tosi kiva ;) tai no kaikkihan noi ois tosi kivoja !

    VastaaPoista
  2. toi ekan kuvan jutut oli ihania :) harmi vaan kun tota huopaa ei ole estehuopana...sen olisin ehkä ostanut :) mutta katsellaan ;) ja otsapannan tarttisin uuden...tää oli hyvä luukku ;)

    VastaaPoista
  3. Oijjjj... Haluaisin hoitsulleni tuon punaisen huovan, mut en raaski ostaa :DD Voisithan ostaa ton ekan harmaan kouluhuovan vaikka kouluvalmennus huovaksi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muttaku Voitolla on vaa estesatula niin kouluhuopa ei oikeen istu estepenkin kanssa:D

      Poista
    2. Tiesin, että Voitolla on vaan se estepenkki, mutta ei tullut tommosta mieleen xDD

      Poista
  4. kiva postaus .. mut mää khyl haluisin tost ton punasen huovan mis on tasku ja noi bootsit ja suojat =)

    VastaaPoista
  5. Mikset enää postaile tän joulukalenterin rinnalla voiton ja sun kuulumisia ? :1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska meillä ei oo järkkäriä käytössä, kun se on huollossa. Eikä muutenkaan oo tapahtunu yhtään mitään ja ei huvita postata melkein kuvattomasti. Joulun jälkeen tai tässä joku päivä tulee puhlimen tyhjennys taas, siinä samassa kerron kuulumisia:)

      Poista
  6. Kiva postaus! ;) ja minulla ei ole hepalle joulukalenteria vaan kissalleni :DD <3

    VastaaPoista
  7. hoitoponeilta löytyy joulukalenterit (:

    VastaaPoista
  8. Mä aion hankkia hoitohevoselle likitin.

    VastaaPoista
  9. Äääh... Sama ongelma, mullakin vaan estesatula! Noi näytti niin kivoille, ja kyl mä ihastuin tohon estehuopaankin,kunhan vaan sais rahat jostain revittyä, ku enmä varmaan tota joululahjaksi saa... Taino voihan sen listaan panna! XD

    VastaaPoista
  10. Ihania noi satulahuovat, ihastuin! Mutta äiti tuskin suostuu ostamaan tuollaista..
    Ja noissa herkuissa on sitte huonotki puolet: Niissä on lisä-ja säilöntäaineita, sekä ei kauheen terveellsiä. Porkkana ja omena kelpaa varmasti hyvin. :'D

    VastaaPoista
  11. Aion antaa lahjaksi mun ponille likitin ja varmaankin jonkunlaisen loimen!:) Likitti ainakin tekis kauppansa!:D

    VastaaPoista
  12. Käyppä kurkkaas taas meijjän blogia siellä on haaste sulle!! Ratsastamaan.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. tosi ihania noi satulahuovat, mulla ei oo omaa hevosta mutta liikutus heppa on ja on ostettu sille jo joululahjat: päitset, riimunnaru, pintelit, romaani ja heppanameja(:

    VastaaPoista
  14. Nuo huovat on kyllä mielettömän ihania!:)

    VastaaPoista
  15. Pari kysymystä: onko Gimp ilmainen? Entä mille koneille se on tehty? :) kiitos jos vastaat! :)

    VastaaPoista
  16. noi otsapannat oli aivan ihania !!

    VastaaPoista
  17. Miten oot saanu sun blogin näin kuuluisaksi?missä voisin esim mainostaa mun blogia ? Jos sulla olis vinkkejä ? Sun ja Voten blogi on niiiiiin ihana <3<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hevostalli.netissä voi mainostaa, sitten vain panostat sun blogiin:)

      Poista
  18. Noita taskuhuopia on este/yleishuopanakin :) sellaisen haluaisin ponille joululahjaksi :)

    VastaaPoista
  19. Moikka! Sait täs just uuden lukijan! oon ollu enne anonyymi mut liityin nyt! Iha huippu Blogi!!! <3<3

    VastaaPoista
  20. Hei Tiia, mä lähetin sulle viestiä säpöön! :)

    VastaaPoista
  21. ihania noi huovat! tykkään erityisesti tosta punasesta :)

    VastaaPoista
  22. toi punanen huopa on niiiin ihana! rakastuin ;)

    VastaaPoista
  23. menisiköhän nuo huovat yleissatulan kanssa... oliko miten koulumallisia ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskon, että menee. Itsekkin oon joskus mennyt kouluhuovalla koulukisoissa vaikka mulla on estepenkki. Niin varmaan ne sovii ihan jees yleispenkin kanssa, en kyllä varmaksi sano:D

      Poista
    2. Mulla on yleissatulassa kouluhuopa, hyvin menee :)

      Poista
  24. Haastan sinut! : http://ainojabagir.blogspot.fi/2012/12/34-erikoispostaus-haaste.html

    VastaaPoista
  25. Hmm........Mietein tuota gimp juttua, onko sinulla tietoa, että onko kaikki gimpit ilmaisia kun yhdessä sun postauksessa luki 2.6 siinä yhdessä kuvassa missä latasit sen,mutta mulla lukee siinä 2.8... :) anteeks jos oli turha :(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi 2.6 on vaan vanhempi versio kun on ladattu aiemmin, eli kyllä ton 2.8 pitäs olla ilmanen :) Vastaan nyt vaikken ookkaan Tiia.

      Poista
  26. Ei ole omaa hevosta, mutta hoitohepalla löytyy tuollainen joulukalenteri, mikä tuossa heppanamikuvassa on :DD
    Ja voi että noi satulahuovat <33 Kelpais (:

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.