Kingsland summer 2013

tiistai 19. helmikuuta 2013

Odotin tätä KL-mallistoa, kuten kaikkien muidenkin merkkien kesämallistoja. Kingsland ei ole pettänyt vielä koskaan, aina olen voinut haaveilla omistavanai melkein koko malliston tuotteet. Toisin kävi tänä vuonna... Selasin heti malliston ilmestyttyä sen pikaisesti läpi ja tänään perehdyin siihen vähän tarkemmin. Ekalla kerralla aattelin, että kyllämä vielä löydän jotain ihanaa ja opin tykkäämään näistä. Toisin kävi. Löysin kaksi tosi kivan näköistö juttua, sitten ihan perusvaatteia ja paljon vaatteita, joissa joku oli vinksallaan - ja pahasti.

Tässä siis mun suosikki tuotteet. Noi kisatakit on ihanan simppeleitä, mutta kauniita. Turkoosi olisi kyllä ehkä vähän turhan räväkkä minulle ja Voitolle, mutta kaunis se silti on. Takkeja on myös punaisena, mutta mehän ei vielä punaista takkia "saada" käyttää. Tuo vaaleanpunainen kisapaitakin on noiden turkoosien nauhojen kanssa kivan simppeli, mutta silti siinä on jotain kivaa.

En minä tätä mallistoa aio haukkua ilman perusteluja, joten tässä sitten vähän kuvien kera juttua miksi ja mitkä jutut ei oikein napannut.

Ensinnäkin logot. Minä rakastan logoja, sellasia vaakunamaisia kuten Kingslandilla on aina tähän asti ollut. Ja mitä minä näenkään..! Mietin hetken olenko mää jollain uudella lastenvaate osastolla vai mitä ihmettä? On juu kauniita kukkasia ja perhosia. Pitääkö joku näistä logoista oikeasti?

Tykkäsin malliston muista väreistä, turkoosista, vaaleanpunaisesta ja punaisesta. Mutta nämä kaksi. Inhoan violettia, varsinkin tälläistä likaista mummoviolettia. Kuten tätä kirkkaan keltaistakin. Tosin uskon, että voisin vaikka pitää tuosta keltaisesta jossain vaatteessa. Jos sitä olisi sopivana annoksena. Pidättekö te malliston väreistä?
 
Vaatteet ovat aina olleet mukavan erikoisia, joidenkin mielestä liian erikoisia. Nyt oli kumminkin ensimmäinen kerta kun mun mielestä meni yli. Raidat on ihanjees, mutta tulee mieleen joku h&m huppari. Tosta turkoosista takista saatan vaikka pitääkkin, nyt kun sitä olen enemmän katsellut. Mutta tuo moottoripyörä takki, kaiken kukkuraksi selässä vielä ihana perhosin koristeltu logo. 

Kertokaapa mitä mieltä te olette. Samoilla linjoilla minun kanssa? Vai ihan eri mieltä? Mitä te inhoatte ja mistä te piditte?

Täytyy toivoa, että nää ois kivempia livenä. Onneksi kohta ovat varmaan liikkeissäkin..:) Tästä voitte katsoa kokonaisuudessa malliston.


102 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Siis noi mistä sää tykkäät, logot ovat kyllä vähän lapsellisia :O

      Poista
    2. Ilmeisesti huomasit ettei postaukseen ollu vielä kirjoitettu kommentteja, ni sun piti vaa äkkiä kommentoida :''D

      Poista
  2. voi ei .. aika pettymys mullekkin olis jos ostelisin kl:n vaatteita.. Yleinsä kuitenkin ihan asiallisia, vaikkakin joskus turhan isolla/järjettömällä määrällä logoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, ja suosikkejani oli tuotla punainen yksivärinen tavallinen huppari ja musta-puna-valkoinen kisapaita, missä punanen ja valkonen v-muotoisesti kaula-aukon kohdalla:)

      Poista
  3. Oon samaa mieltä sun kanssa. Kingslandin vaatteet on mennyt usein överiksi ja varsinkin nuo logot :s Ja minäkään en tykkää kirkkaista väreistä ja näin.. I don't like!!!

    VastaaPoista
  4. Oon niin täysin samaa mieltä siun kanssa. Ja noi kukkais, perhos KL logot jotain niin järkyttävää.

    Itelläni on tälle kesälle hankitalistalla KL takki ja onneks tosta kuvastosta löytyy ees pari ihan kivaa takkii :)

    VastaaPoista
  5. Nuo vaatteet on kyllä turhan outoja mun makuun, tosin en kyllä muutenkaan ole ikinä Kingslandia käyttänyt. Mutta aiemmin olen pitänyt KL:n vaatteita ihan hienoina kuitenkin, toisin kuin noita perhoslogohirvityksiä. :D Mutta siis syy miksi kommentoin (kerrankin!!) on se, että halusin kehua sun uutta banneria. Se on aivan ihana ja jotenkin tosi tunnelmallinen. Siitä oikein huokuu sellaista hevosen lämpöistä hengitystä ja samettista turpaa. :)

    VastaaPoista
  6. Oon kanssa samaa mieltä! Noi on todella lapsellisia perhosia..siis kyllähän ne nyt jollekkin sinille esim menis nätisti mutta sulle tai pinjalle jo vähän lapsellista..Luuleeks ne että joku ihan pikkupikupikku lapsi käyttäis kl vaatteita.... :D... Luulin ittekki että olis ollu joku lasten vaateosasto..:d... Oli pettymys sillä luulin että ois ollu jtn hienomman ja sopivamman tyyppistä...:/...

    VastaaPoista
  7. Toi keltanen on aika kirkas väri. Mä en pidä noista logoista.Oon samaa mieltä sun kanssa Tiia.

    VastaaPoista
  8. en kyllä kans oikeen tienny itkeä vai nauraa kun näin nää perhoset ja kukat :o :D muutamia ihan kivoja tuolla mallistossa oli, mutta kieltämättä pettymys näin kokonaiskatsauksena.

    VastaaPoista
  9. Noi logot on mun mielestä aina ollu hirveitä, mut nyt tää meni kyl överiks!

    VastaaPoista
  10. Samaa mieltä sun kanssa! Ihan kamalia logoja! Luuleeko ne vaatesuunnittelijat oikeesti, että joku ostaa tai saati sitten käytää joitakin noista vaatteista?!

    Laitoin muute sulle ja Pinjalle yhteisen kirjeen tulemaaan!

    VastaaPoista
  11. Voi tsiisus.. Kesän mallisto on kyllä ihan plörinäks luotu. Kuitenkin suurin osa ostaa täysikasvuisille Kingslandia.. Eli millekkään 5-10v. lapselle tuskin kukaan haluaa ostaa vaatteita, jotka ovat aika kalliita, joten miksi KL teki tuollaiset logot...

    Omia lemppareitani olivat Daffodil ladies jumper, Kelly ladies slim fit breeches(normaalilogo) ja kisatakit :)!

    VastaaPoista
  12. Tykkään edellisistä mallistoista, punainen, harmaa, musta jnejne, mutta nuo lyö yli! Ne lilat vaatteet oli vielä ihan jees ja se harmaa-musta huppari, mutta aika kamalia ne muut. Oma mielipide, aika samoilla linjoilla kuin sunkin :D

    VastaaPoista
  13. kukkia, ratsastusvaatteissa? mun mielestä ei sovi!! hyi :D

    VastaaPoista
  14. Ihan kamala mallisto suoraan sanottuna....

    VastaaPoista
  15. on kyllä pienoinen pettymys tää mallisto.. :c noi kisatakit (nää mistä säki tykkäsit) oli mun mielestä ihan siedettviä, mut noi logot... eroo kyl täydellisesti KLn edellisistä logoista, noi perhoset&kukat, pitäskö itkee vai nauraa? oli siellä jtn ihan kivoja, mutta pienonen pettymys.
    Sä ilmaset sun mielipiteen tolleen rauhallisesti, tai hyvin :Dd
    mut joo, sul on muuten kaikin puolin ihana blogi, tää uus ulkoasu ja banneri on upeet, tunnelmalliset ♥

    VastaaPoista
  16. aika järkyttäviä :D samoilla linjoilla sun kanssa!

    VastaaPoista
  17. Itse en KL:n vaatteita kyllä muutenkaan käytä, mutta aiempien mallistojen vaatteet ovat sentään olleet ihan nättejä. Mitä noita uusia vilkaisin, niin ovat kieltämättä aika kamalia. :D

    VastaaPoista
  18. MUMMOVIOLETTI :DD oh my.. joo ei oikeen iske muhunkaa nämä :) paitsi toi raitanen huppari on ihan jees

    VastaaPoista
  19. joo et ollut ainoa, jolle tämä tuli pettymyksenä !

    VastaaPoista
  20. Aika hyi nuo logot ja värit.. en ittekkään tykkää :p

    VastaaPoista
  21. Tykkäsin joistain vaatteista, osa oli ihan järkyttäviä (esim. just noi perhoslogo vaatteet) :D

    VastaaPoista
  22. Jooo... hieman outoja kyllä täytyy sanoa! Kyllä KL vaatteita on paljon parempiakin. Miks ette saa käyttää punaista takkia?

    VastaaPoista
  23. no huhhuh! ootin kyllä vähän erilaista mallistoo koska oon itte aina tykänny kingslandin vaatteista mutta nää nyt, ei millää pahalla niille jotka tykkää, on aika hirveitä. Kukista tulee mieleen 5 vuotiaiden lasten vaatteet ja toi mummo violetti on aika järkyttävä... en kyllä itte pukis noista mitää muuta kun ton musta kisataki!

    VastaaPoista
  24. oon samaa mieltä sun kanssa! ennen KL:n kamat on ollu tosi kivoja, mut toi keltanen ja liila väri ei todellakaan napannut, samoin kuin noi raidat (paitsi vasen yläkulma on ihan ok!) & perhoset ym ei mun mielestä ole kivoja ollenkaan noissa logoissa/logojen vieressä! tämä on mun mielipide! :) toivottavasti KL ei jatkossa laita näitä perhosia ym. muuten niin kivoihin kamoihin "pilaamaan" logoa. mutta tää oli tosi kiva postaus! :) & banneri on tosi kiva + tietenkin muu ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  25. Oon kyllä melko samoilla linjoilla sun kaa :D Olihan siel jotai ihan hienoiki huppareit ja paitoi, mut esim just noi keltaset hirvitykset ja perhos- ja kukkalogot :S!!

    VastaaPoista
  26. Tuolla nettisivuilla on joitain ihan käytettäviä vaatteita, mutta ne eivät oikeastaan eroa mitenkään muista vaatteista. Nuo kukat yms. ovat kyllä aika...no kamalia:D

    VastaaPoista
  27. no suuri pettymys oli... luulin että KL:n mallistot olisi edes vähän laadukkaampia aikasemman perusteella!

    VastaaPoista
  28. Samaa mieltä sun kannsas !! aivan kauheita nuo logot :o

    VastaaPoista
  29. No samaa mieltä,ihan hirveitä nuo logot! En voisi kuvitellakkaan et pitäisin tollasii,hyi !

    VastaaPoista
  30. Sis KL on ennen ollu semmonen et se on nyt esim vaikka harmaa huppari ja sit sinon vaikka hihassa kl jasit semmosilla kissan kokosilla kirjaimilla selässä L ja edessä K....MUT NYT NOISSA LOGOISSA PERHOSIA? ??HYI JA NOI LASTENKIN HOUSUT? ?Pieni pettymys kyllä ;(

    VastaaPoista
  31. juu mäkään en tykkää noista logoista yhtään..Noi sun tykkäämät on kyl ihan kivoi.

    VastaaPoista
  32. pettymys oli kyllä tosiaan.. :( Nuo logot on ihan hirveitä!

    VastaaPoista
  33. Hyi kamala!! En kyllä laittaisi noista mitään päälleni, lukuunottamatta noita kisatakkeja. Itse olen tykännyt ihan kl:n vaatteista, mutta aikaisemminkin isot logot on pistänyt ikävästi silmään. Nyt kuitenkin nuo on mennyt jo ihan yli ja nuo on aivan karsean rumia!! Vieläpä joitakin kukkia pistetty sekaan muka kevään takia... Ei nuo raidatkaan oikein iske!

    VastaaPoista
  34. en oo aikasemmin näihin vaatteisiin hirveesti perehtynyt, joten en voi kunnon mielipidettä antaa :D Mutta joo, en mä kyllä tollasista pidä. Toi keltanen liivi vois mennäkki (keltanen on vähän niinku favorite :D) mutta noi muut menee yli jopa mun kummallisessa vaatemaussani. Perhoset ja kukat, ei kiitos.

    VastaaPoista
  35. tuntuu et KL huononee vaa kokoaja.. noi logot ja värit on kamalia.

    VastaaPoista
  36. No on kyllä rumia :DDD ihan rehellisesti sanottuna. en tykkää kukkalogoista enkä noista kirkkaista väreistä.

    VastaaPoista
  37. Kamalaa!!! Kuka on mennyt pilaamaan mun ihunan lempivaatemerkin !!!??

    VastaaPoista
  38. Oli kyllä kieltämättä aika suuri pettymys tämä mallisto...mutta yhden kivan tuotteen löysin noiden sun kisatakkien lisäks ja se oli sellanen violetti huppari. ;)

    VastaaPoista
  39. Aika pettymys kyllä tuo mallisto :o

    VastaaPoista
  40. Hyi että! Itellekki tulee mieleen pikkulastenvaatteet. Noi mistä säkin tykkäsit voisi olla ihan mukavia. Ite en ehkä pitäs sinistä takkia (no se on toki makuasia) ku mun sisko tykkää sinisestä niin vaikka se oiski hieno niin en viittisi pitää ku sisko haukkus puolikuoliaaksi ku en yleensä tykkää pitää samanlaisia vaatteita sen kaa ! Mutta sulle ja votelle voiski sopia ku oma poni on lähes ruskee =P

    VastaaPoista
  41. ennen oon ollut kunnon KL rakastaja mutta nyt tämä mallisto oli pettymys! onhan siellä jotain kivaakin, mutta pääosin pettymys.

    VastaaPoista
  42. sori reps XD mut noi logot kyll on aika"lapsellisia" :D mut toi auringon kukka on hieno. ja toi "mummo"- violetti on kauhee mut toi keltanen on ihana väri :D

    VastaaPoista
  43. Heei tota koska on kysymyspostaus tulossa kun siitäkin on jo yli kuukausi kestänyt?
    En itsekään oikeen tykkää noista kl logoista..

    VastaaPoista
  44. voi hyväne aika! toi raita huppari näyttä musta joltain vankipaidalta ja noi logot onkun jotai vauvanvaatelogoja .. järkytyin..!

    VastaaPoista
  45. Täs on mun inhokki:
    http://kingsland.no/?ItemID=2080

    VastaaPoista
  46. Hyi! Sanon minä ja perhosia ja jotain samperin kukkia joita näkee kyllä kesäisin jo ihan tarpeeksi...! Kukakohan nuokin vaatteet tällä kertaa on suunnitellut? >:D

    VastaaPoista
  47. noi perhoset ei kyllä oo mun mieleen ollenkaan... mitä tapahtu kaikille hienoille KL kruunuille sun muille?!

    Kiva postaus kumminkin!!

    Ja onko tämä tausta ihan normaali blogger tausta, vai onko jostain muualta saatu? ihana ulkoasu tää!! :)

    VastaaPoista
  48. Kiva että joku muukin on samalla linjalla ! Ite odotin jälleen jotain upeaa mallistoa, mutta sieltä tulikin lastenvaatemallisto perhosineen ja kukkineen.. Missä KL vaakunat ja kruunut !? Muutama ihan kiva vaate sieltä löytyi, mutta siihen se sitten jäikin.. ):

    VastaaPoista
  49. Voi ei ihan järkyttävää D: Onhan tossa mallistossa jotain kivoja juttuja mutta pitää kyllä sanoa että aika surkeasti vedetty kingslandilta...

    VastaaPoista
  50. Voi järkytys noita logoja... KL:n vaakuna, kruunu jne logoista olen tykännyt, mutta nuo perhoset ja kukat näyttää todellakin lastenvaatteiden logoille. Muutama ihan kiva vaatekin tuolta löytyi, mutta suurimmaksi osaksi oli melko pettymys.

    VastaaPoista
  51. Oikeesti... Kamalia. :D Siis mä en oo kerenny vielä mallistoa ees katselemaan muuta kuin nyt sun blogilta ja hui, järkytyin noista logoista. Nää ei vaan voi olla tosissaan?

    VastaaPoista
  52. Musta toi raitahuppari oli ihan jees, samaten kuvissa toi kelta-musta takkikin on kiva, mutta olis aika raikea jonkun paalla.

    VastaaPoista
  53. Mä olin kans vähän pettynyt =/

    VastaaPoista
  54. vaatesuunnittelija selkeesti vaihtunu ja saanu uuden vision...

    VastaaPoista
  55. Taidampa jättää tilaamatta tästä mallistosta..

    VastaaPoista
  56. Oonko ainoo, jonka mielestä pinkit perhoslogopöksyt olis makeet? Taidan olla :D Mutta muuten en kyllä löytäny tuolta mitään kivaa.

    VastaaPoista
  57. Valitsisin varmaa mielummi Gina tricon grand prix mallistosta, kun täst omat vaatteet. Noi logot viel kaiken kukkuraks.. Grand prix on must jäljitelly aikalail niit KLn ihania simppeleitä tummansini puna musta linjaa. Tos mallistosta en valitsis.. Noh mitään :D

    VastaaPoista
  58. ei voi muutako nauraa :DDDD tiia oot vaa nii paras!

    VastaaPoista
  59. Moi :) Jos et tiennyt että ginatricoossa myydään ratsastus kamppeita nii käy kattoo ;) http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/grand-prix-collection/ccollection-cgrandprix-p1.html

    VastaaPoista
  60. Mihin se viesti lähetetään jos lähettää postia???

    VastaaPoista
  61. OOn sun kaa samaa mieltä, ennen ne oli paljon hienompia!

    jennionponi.blogspot.com

    VastaaPoista
  62. Jotkut oli ihan kauheit jotku oli ok! :|

    VastaaPoista
  63. Ihan hirveitä D:

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/ liittykää lukijaksi! ps.tein ton eilen ..:D

    VastaaPoista
  64. miustakaan tää uus mallisto ei ole yhtään niin hyvä, kuin edelliset...
    onhan tuolla pari tosi kivaa vaatetta esim. huppareita ja paitoja, mutta jotenkin niissä on mielestäni huonoja väriyhdistelmiä, eikä jostain syystä iskenyt minuun :D

    http://zippo-nanne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  65. Nyt oli kyllä pohjanoteeraus Kl:ltä...
    Niinkun sanoit, niin vaatteet näyttävät ihan lastenosaston vaatteilta.
    Luulivat varmaan menevänsä muodin mukana, mutta mun mielestä nyt olisivat voineet luottaa vanhaan ja yksinkertaiseen ;)

    VastaaPoista
  66. Kiva postaus! :D Ja joo... Ihan typerää nyt KL mennä tollasii logoja tekemään!! Vieläpä keltasta!? En maksais penniäkään noista tai en käyttäis jos ilmaseks saisin! :( 1 huppari oli kiva mutta muista en kamalasti kyllä tykänny... Ja postia lähetin teille! Onko tullut?? Taisin laittaa sen Pinjalle, mutta se on myös sinulle! :) <3


    - aino

    VastaaPoista
  67. Kiva postaus (: Muuten, millä kuvanmuokkausohjelmalla muokkaat sun kuvat?

    VastaaPoista
  68. Tuo mummovioletti perhoslogoineen on kyllä kaiken huippu. Ei noissa muissakaan kyllä kehumista ole! Varmaan siellä kattovat myykö merkki.

    VastaaPoista
  69. Hyi hirvee nuo kukkaislogot on kauheita,
    jotenki hirmu halvan näkösiä:(

    VastaaPoista
  70. kun tosta linkistä menin katsomaan ni oli siellä aika paljon ihan asiallisiakin vaatteita, mutta noi kukkas ja perhos jutut menee vähän yli!

    VastaaPoista
  71. tuo prätkätakki ja kukkalogo..........

    VastaaPoista
  72. Samoilla linjoilla sun kaa :) Tykkäsin samoista ku sinäkin, paitsi no se vaaleenpunanen paita tossa alussa ei oikee miellyttäny... Mut noi logot... Ihan järkkyjä :P Ja prätkätakki perhosilla... HAH! Toi keltane väri kävi jotenki liikaa silmiin :O Mut noista vikoista kuvista: tykkäsin kyllä ainakin vähäsen siitä turkoosista :) Et ei ihan kuitenkaan samoilla raiteilla :DD

    VastaaPoista
  73. En itsekkään tykkää noista kukka ja perhos logoista. Kingslandin perus logo on paljon kivempi. :) Ilman noita kukka logoja olisis ollut ihan hienojakin vaatteita. Jotkut mallistosta oli ihan hienoja, vaikka aikaisemmat kingslandin vaatteet ovat olleet hienompia. Pari todella kivaa vatetta, jotka voisi vaikka ostaa löytyi sentään mallistosta. ;)

    VastaaPoista
  74. Olen täysin samaa mieltä sun kans Tiia.

    VastaaPoista
  75. Mä oon oikeestaan samaa mieltä sun kanssa Tiia! :)

    VastaaPoista
  76. sun ja pinjan kirje lähti aamulla postiin n. klo 8:)

    VastaaPoista
  77. jooo ei ainakaa tänä kesänä mee rahaa kl:n vaatteisii

    VastaaPoista
  78. Tiia millon teet kysymyspostauksen? :)
    T: Kärsimätön fanisi

    VastaaPoista
  79. ihan hirveitä! Oisko nyt kiva jos valkosis kisahousuissa ois pinkki perhonen?:D Ite en kyllä tykkää enkä ostais tommosia.. en myöskää tykkää erityisemmin noista väreistä. Toi keltanenki esim. tossa liivissä tollane likasen värinen :s pettymys.. :d

    VastaaPoista
  80. Moi Tiia! Mun on ihan pakko kysyä, että kun on nollakeli tai vain muutama aste pakkasta niin pärjääkö reippaas laukkamaastos ilman toppahousuja? Niin pitkä aika kun maastossa oon kunnolla ollu! :-)

    VastaaPoista
  81. millä jarvenjäällä te ratsastatte???

    VastaaPoista
  82. Odotin kans tätä mallistoa, ja nyt kun luin täältä, niin kyllä petyin :0 oon aina tykännyt Kingslandista, mutta näitä vaatteita en kyllä ostais... Toi kisatakki ja kisapaita oli ihan jees :)

    VastaaPoista
  83. Itsekkin odotin mallistoa koska itse olen tykännyt niistä isoista kirjain logoista ja nyt olikin tullut perhosia logoihin

    VastaaPoista
  84. miten tää voi olla totta!?:o petyin kyllä suunattomasti, odotin jotain ihan muuta!:/

    VastaaPoista
  85. Niit uusii logoi vois käyttää jos ois joka 5v.....

    VastaaPoista
  86. Kingsland on mun yks lempi merkeistä, ja petyin todella paljon, kun näin tän uuden malliston. Värit on mun mielestä osa liian räikeitä, ja logot vähän lapsellisia. Kukkia??? Toivottavasti syys- ja talvimallistot on parempia!

    VastaaPoista
  87. Hämmennyin jo vuosi sitten kun mallisto esiteltiin, toivoin että vaatteet näyttäisivät paremmalta sitten livenä mutta ei... :D no säästyypähän rahat kun ei ole niin paljoa kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
  88. Eikä!! Mäkin tsekkasin nää yks päivä nopeesti ja järkytyin. Siis mä oon aina rakastanut kaikkee KL-vaatteita ja himoinnu kaikkia ja pakko saada kaikki suunnilleen. Mut ei, tän malliston vaatteethan on ihan hirveitä! Ei tulis ikinä mieleenkään ees harkita mitään noista tuotteista. Just noi värit ja kuviot ja väriyhdistelmät oikeesti äää, ihan kauheita. :D:D:D Pikku purkautuminen.

    VastaaPoista
  89. Mun mielestä ihan normi KL-logo on hieno ja yksinkertaisen kaunis.Mutta tää uus mallisto on ihan järkyttävä :D siis perhosia ja kukkia logossa.

    VastaaPoista
  90. onpa rumia. värit ovat outoja ja kukka-teema on todellakin - kuin pikkulasten mallistoa. en osta ainoatakaan. hyi.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.