Kuulumisia ja POSTIVIDEO!

lauantai 16. helmikuuta 2013

Moi! Tässä siis vähän kuvia ja tekstiä sunnuntain tapahtumista sekä onnettumuuden jälkeisistä heppajutuista. Jos joku ei tiedä mitä mulle kävi niin siitä voi lukea lisää täältä.  Muistakaahan vastata sivupalkin kyselyyn :)

Sunnuntaina Pinja oli oksennustaudin jälkeen yhä niin heikossa kunnossa, että minä liikutin Lillin. Lauantaina raskaan jäällä spurttailun jälkeen vuorossa oli vähän kevyempää maastoilua. Ennen talliin menoa haukkasin kumminkin vähän välipalaa, bulagaria jogurttia, auringonkukan siemeniä, mustikoita ja hunajaa.

Napsin hetken aikaa molemmista hepoista tarhailu kuvia. Jonka jälkeen siivosin Lillin karsinan. Sini tulikin auttamaan sitten Voiton harjauksessa ja siivoili Voiton karsinan minun ollessa maastossa. Siitä on tullu oikein reipas tallityttö;)


Meinasin mennä ilman satulaa, mutta äiti sitten kehotti laittamaan satulan joten pakkohan se oli. Käytiin ihan kevyt lenkki jäällä. Ravailin ja laukkasin lyhyet pätkät jäätien viereisessä hangessa. Voitto oli iisisti eikä kiihtynyt kuten lauantaina, liekö laukkaspurtit painaneet vhän jaloissa.

Sitten rauhallisesti käynti kotiin. Voitto kerjäsi koko matkan äitiltä sokeria. Sini oli siivonnut Voiton karsinan, joten heppa puhtaaseen karsinaan ja Lilli käytävälle hoidettavaksi. Sini harjaili ja minä laittelin varusteet. Lillin kanssa päätettiin mennä ihan tienpäässä, ettei poni innostu liikaa jäällä.

Ratsastuksen jälkeen iltaruuat hepoille sekä ihmisille. Minä tein tällä kertaa koko perheelle ruokaa. Ihanaa kanasalaattia ja suklaamoussea. Tulipas tästä nyt ruokaisa postaus.


Maanantaina minun joutuessa sairaalaan ja yöpyessä siellä, oli molemmilla hepoilla vapaapäivä. Seuraavana päivänä eli tiistaina kun tulin kotiin oli heppoja pakko liikuttaa. Pinja ratsasti Lillin ja minä juoksutin Voiton. Vähän oli vielä voimaton olo, mutta onneksi Voitto oli tosi nätisti. Viime kerroilla kun se on riehunut liinassa ihan kunnolla.


Tää on heti sillon kun pääsin sairaalasta, silmä aukee nyt jo ihan kokonaan. Mutta kyllä se saa vielä katseita ja "ooksä saanu turpaas" kysymyksiä osakseen koulussa varsinkin.

Sitten postivideoon. Olipas oikeesti ihanaa availla noita kirjeitä ja kiiitos kaikille kirjeitä lähettäneille, vastaan niihin kirjeitse mahdollisimman pian! Linkki videoon.


61 kommenttia

  1. Ihania kuvia varsinkin noi turpa;) olinko eka??!!

    VastaaPoista
  2. Ihanii kuvii ja tost videost sai selvää ja se ei ollu liian lyhyt eikä pitkä!!!:-):-):-)

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin tosi paljon!! :) Ja jatkossa ehdottomasti videona nää postijutut :) Jaksaisin pidempiäkin videoita katsella mielellään. :))

    VastaaPoista
  4. Hyvä video oli. :) Ihan sopiva. Ja oli jännää nähä oma lähettämä kirje tuolla. :D

    VastaaPoista
  5. Video on parempi kuin kuvat!;)

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia jälleen ;D Ja hei onnea yli 3000 lukijan johdosta!

    VastaaPoista
  7. Mul on toi hevosenkenkäkoru :D Se on tullu hevoskerhosta :)))

    VastaaPoista
  8. Joo tee todellaki jatkossa videolla! Vähän sä sait paljon kaikkee:)Ja ihana toi piirustus missä sä ja vote hyppäätte :D Tunnistin muuten pikkusiskon lähettämän kirjeen tuol :)

    VastaaPoista
  9. Linkkiä videoon? :)

    VastaaPoista
  10. vaikka mua ei noi postit sinänsä kiinnostaneet, jaksoin kuitenkin katsoa videon hyvin loppuun. voithan sä aina laittaa postauksen lopuksi kuvan kaksi niistä posteista, mutta mun mielestä videota on kumminkin kiva katsoa.

    yksi juttu pisti vähän 'negatiivisesti' silmään. vaikka tietenkin vastaat usealle postinlähettäjälle, niin olisi videollakin kiva, että kiittäisit henkilökohtaisesti jokaista. yksi kiitossana jokaiselle postinlähettäjälle ei vie videosta paljoa aikaa ja tuntuu varmasti lähettäjistäkin kivalta, kun kiitetään myös videolla jokaista henkilökohtaisesti. tää on tietenkin vain mun mielipide, tykkään myös blogatessa vastata ihan jokaiselle kommentoijalle edes kiitoksella, koska mun mielestäni se on kohteliasta ja osoittaa sitä, että arvostan kaikkia kommenttejani. toivottavasti et ottanut nokkiis, kerroin vaan oman mielipiteeni asiasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olisin tietysti voinut kiittää tuossa videollakin, laitoin kiitokset sitten niihin kirjeisiin:)

      Poista
  11. hyi toi sun silmä näyttää pelottavalta:o !

    VastaaPoista
  12. Voi että, pitää itekki lähettää teille postia (: Oli sopivan pitunen video ja sain hyvin selvää sun puheesta. Tee jatkossakin videon muodossa postien esittelyt :D

    VastaaPoista
  13. Mun kirje oli vika :) Ja vidon muodossa olis kiva saada esittelyt :) Sopivan pitunen :)

    VastaaPoista
  14. Jotenki jotkut noista kirjeistä oli tosi hellyttäviä♥ Mutta se yks piirrustus (joka näytettiin ehkä ekana, mikä piiretty mallista) oli hieno! Harmittaa kun ite osasin joskus piirtää hevosia, mut sitten lopetin ja enää en osaa:D Saattas se luonnistua, jos vähän herättelis niitä vanhoja piirrustustaitoja eloon, mutta kun kyllästyn niin nopeesti jos ei onnistu:D

    VastaaPoista
  15. toi sun silmä tos kuvas on aika rajun näkönen :D mut kiva vidi ;) ja just sopivan pituinen! ;)

    VastaaPoista
  16. tee jatkossakin toi videolla ja kiva kun kirjeeni pääsi perille :)

    VastaaPoista
  17. Oli sopivan pitunen, jaksoin hyvin kattoa :)Samaa mieltä kuin muutki, eli videomuodossa nää. Ei kyllä haittaa vaikka tulis kuvina ja tekstinä, kuha jotenkin.. :D Ja sain puheestasi selvää, eikä myöskään ollu liian sekava!

    VastaaPoista
  18. Hyvä oli :) Jos haluaisit voisitko laittaa niistä piirustuksista paremman kuvan tänne blogiisi? :) Ei ollu sekava, lopussa oli aika sumea kuva muuten hyvä.

    VastaaPoista
  19. Au toi sun simmu. :c Mut hyvä video oli ja tosi kivasti oli noi kuvat ku niis ei oo välii! :))

    VastaaPoista
  20. hyi että tuo silmä :/ itelläki keväällä 2012 kävi silleen että olin
    siskon kanssa kantamassa semmosta laatikkoa yläkerrasta alas ja sitte mun sisko kompastu johonki johtoon just portaitten eessä ja se kaatu päälleen sieltä portaista alas ja veti mut sen laatikon mukana kans ja lensin itekki suoraan päälleen 3 porrasta alaspäin! lähettii sitte heti sairaalaa ja itellä oli sitte kivasti tullu leukamurtuma ja jaloissa oli nii isot haavat etten pystyny melkeen viikkon kävellä ollenkaan. Siskoki oli sitte murtanu käden ja siinäpä olin itekki melkeen 5 kuukauen levolla ettei saanu mitää urheilla ja vielä kiva ku omaheppa on nii eipä senkää selässä voinu sitte melkee puoleen vuoteen olla ja leuka mulla ei oo vieläkää parantunu kokonaan, koska se oli jotenki siirtiny paikoiltaanki että nii.. hups tuliki tämmöne romaani tästä mun tapahtumasta XD joono halusin vaa kertoa ku toisillaki ihmisillä portaitten ansiosta tapahtuu kaikkea :D:D:D mutta paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  21. Tee vaa noi postiesittelyt jatkossakin videolla ;) mutta jos kirjeissä tulee piirrustuksia, niin niistähän voisi postaukseen lisätä erikseen kuvia nääs jotkut kuvat näkyivät vähän sumeesti videolla :)

    VastaaPoista
  22. Hei miten saa tonne erilliselle sivulle silleen,että lukiat voi kommentoida niihin ?

    t. Apua tarvitseva :)

    VastaaPoista
  23. Ei liity nyt mitenkään tähän postiaiheeseen, mutta ajattelimpa silti tulla linkkaamaan yhden mielettömän hienon videon.
    http://www.youtube.com/watch?v=cxpIIu_jZjU
    Tuossa siis tuo video on! Minusta on ihan mielettömän hieno ja toivoisin että itse katsoisit sen ja kertoisit pidätkö siitä? Ei siis todellakaan ole minun tekemä vaan jonkun muun, jolla on kyllä kaikki videot ihan mielettömän hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä upee kuten kaikki muutkin tuon tekijän videot !!

      Poista
    2. Voi vitsi nii onki ihan sika hieno! :)Emmä tajuu miten joku osaa..

      Poista
  24. Tee jatkossakin nää videolla ja sain puheestasi selvää.

    VastaaPoista
  25. Haahaa repesin ton kuvan kohalla mis Voiton turpa oli edestäpäin kuvattu kieli ulkona. Tosi hyvä xD

    VastaaPoista
  26. Mä rakastan sun videoita Tiia ♥

    Ansyblogi.blogspot.com
    Mun uus blogi

    VastaaPoista
  27. Laitan kirjeet postiin kunhan kerkeän, olen jo kirjoittanut ne!! :) Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  28. VOITTO JA LILLI FANI16. helmikuuta 2013 klo 17.00

    tosi kiva postaus!tiia sä oot paras!

    VastaaPoista
  29. kiva postaus:) luetko muuten tätä blogia? kaktujafutura.blogspot.fi

    VastaaPoista
  30. tää on tosi kiva tällee videolla :) itekki laitan pian kirjeen tulemaan!

    VastaaPoista
  31. tää oli oikein hyvä, välillä vähän sekosit sanoissas, mutt ei se mitääää (:

    VastaaPoista
  32. Hei Tiia ( ja muutkin saa vastata jos tietävät...) :D

    Mutta siis jos muokkaan blogini ulkoasua ja blogi pitäisi siksi aikaa saada piiloon - miten sen saa piiloon ? :D kiitos vastauksista, superrkiitos nopeista sellaisista ;)

    VastaaPoista
  33. Moi Tiia!
    Millä muokkasit tuon viime videon, minkä laitoit ystävänpäivänä? Onko se maksullinen, jos on, onko siinä ilmainen kokeiluversion, jos on paljonko se kestää? Voisitko linkata kokeiluversion lataamislinkin, jos sellainen on? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sony vegasilla muokkasin. On maksullinen, noista kokeiluversioista en kyllä tiiä :)

      Poista
  34. onneksi mun posti tuli perille saakka toivottavasti vastaat pian I love you Tiia and Voitto

    VastaaPoista
  35. Älä järjestä ihan heti nyt arvontaa kun etelä-Suomella on hiihtoloma niin osa ei pääse nyt viikkoon lähettämään postia :D mä lähetän postia nimittäin varmaan vasta viikolla 9 :)

    VastaaPoista
  36. Itekki haluisin lähettää joskus postia teille :) Ja tosi kivat nää Pinjan ja sun blogit :3 Millon teette/teet videopostauksen? Oon seurannu teijän blogeja pitkään, löysin teidät youtubesta :)

    VastaaPoista
  37. Jos lähettää sulle kirjeen niin täytyykö sinne laittaa postimerkki mukaan jos haluaa että vastaat ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vastauskuori, johon olet liimannut postimerkin ja kirjoittanut osoitteen :)!

      Poista
  38. Milloin kotistudio postaus tulee?:) odotan innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun seuraavan kerran se pystytetään :)!

      Poista
  39. Tänään lähetin kirjeen! :D Menee varmaan kolmisen päivää että on perillä! =)

    VastaaPoista
  40. Tosi kiva postaus :) Teetkö muuten lisää blogivinkki postauksia ? :)

    VastaaPoista
  41. Onko julkisuus vähän noussut päähän!?

    VastaaPoista
  42. voisko tuon kirjeen lähetyksen tehä sähköpostilla ku en yksinkertaisesti "jaksa" alkaa rustaamaan mitään kirjeitä :D eli siis voiko lähettää sähköpostilla "kirjeen" ja sää esittelet sen(jos esittelet) ja vois osallistua myös tuohon arvontaan yms. (: joo anteeksi sekava tämä mutta mietityttää :D

    VastaaPoista
  43. Voi ei! Toi ampiainen oli tippunu tosta ku siin oli niit viivoja!:) Joo mut hyvä postaus!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.