Kuvapostaus kera postivideon

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Moi! Nyt alkaa iltasinkin olla jo sen verran valoisaa, että saadaan otettua ihan normaali ridailuistakin kuvia. Sini innostuikin yhtenä päivänä meitä kuvailemaan, joten saatte melko kuvapainotteisen postauksen kera meidän kuulumisien.

Tähän alkuun nyt kumminkin ensin vähän yleisiä juttuja. Banneri kilpailuun on tullut ihan hirveesti osallistujia, mutta sellaista tää on ihan käsittämättömän upee fiilistä en ole vielä saanut ja joten eikun vaan ahkerasti tekemään. Nyt on hyvin pääsiäsloma ja viikonloppu aikaa tehdäkkin! Tarkempia ohjeita voitte katsella edellisestä postauksesta. Kirjeitä on tullut taas paljon ja eilen sain ehkä ihanimman kirjeen ikinä, esittelinkin sen sisällön jo blogin fb-ryhmässä. Sain nimittäin pupukorvalliset puhelimen kuoret, kiitos hirveesti Tessalle niistä! Vastailin juuri moneen kirjeeseen ja kuvailin kaksi postivideota, josta toisen saatte nytten.

Tänään on kouluvalmennus, josta saatte videota ehkä jopa videopostauksen. Sunnuntaina on sitten Rosan estevalmennus, siitäkin jonkunmoista postausta tulossa. Voitolla on ensiviikolla leikkauksen jälkihoitona nivelten piikitys. Nivelet piikitetään siis puolenvuoden välein, vaikkei mitään oireita olisikaan (ja onneksi ei olekkaan!). Siitä tulee sitten n. viikon mittanen huili, jonka jälkeen pikkuhiljaa suunitelmissa korkata kisakausi. Vielä en tiedä, mennäänkö Kimmolle aluekisoihin vai tähän lähemmäks Siiliin seurakisoihin.



Laittelin Voiton valmiiksi tarhassa. Se oli melko pirteä, muttei ihme ja kumma lähtenyt loimen riisumisessa tai harjaamisessa karkuun. Sen sijaan heti kun kuuli satulan ja suitsien kilinän astuttuani ovesta ulos, se vingahti ja alkoi juoksennella tarhassa. Varmaan vähän vapaapäivän jälkeen kerääntynyttä energiaa. Hetken katseltiin kun se juoksi ja kiusasi Lilliä. Sitten hain sokeria tallista ja kiltisti poika tuli heti mamin luokse.






"Mami nyt se puhelin pois"




Sini ei kovin pitkään malttanut kuvailla. Mutta tuli näitä kuvia silti näköjään melkoinen pläjäys! Kovin tarkasti en edes muista mitä tein, joten saatte nyt tyytyvä (taas vaihteeksi) pelkkiin kuviin. Menin kumminkin Rosan antamana kotiläksynä puomeja kaarevalla. Puomien välissä oli n.2½ metriä, joten se oli melko normaalissa laukassa hyvä innari. 

Ja loppuun postivideota. Yritän nyt viikonlopun aika kuvailla kaikki loput osat, jottei mulla ois huoneen joka nurkassa noita kirjeitä. Postia voi edelleen lähetellä ja tässä tarkemmat ohjeet.

86 kommenttia

  1. Tosi hyviä kuvia !!:) ja toi voiton huopa on iha mielettömän ihana !!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja vielä 3.luokkalaisen ottamia! Se on kyllä ollu yks mun suosikki aina:)

      Poista
  2. Hienoja kuvia:)!

    Täytyy kyllä lähettää sulle (ja Pinjalle) postia, heti kun kerkee. Ties vaikka täyttäisin kirjeen karkeilla(;

    VastaaPoista
  3. Miks sä et syö niitä sokereita? :D (Ei pahal)

    VastaaPoista
  4. ää..oote kauheen söpöjä (sinä ja voitto siis:D ) :3 p.s teissä on samaa näkööXD

    VastaaPoista
  5. mite toi video kestää vaa minuutin ;oo

    VastaaPoista
  6. Aika hyviä kuvia !!! :) ja kiva postaus && video !

    animaaal.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Tietkä mikä on janitan kik ja ootko poistanu omas?

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja tosi hyviä kuvia!(: Voikos sulle ja Voitolle vielä kirjoitella?

    VastaaPoista
  9. Miks tossa riimunarussa on noin paljon solmuja? :DD

    VastaaPoista
  10. Miks et oo esitelly meijän kirjettä! :(:(:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ullut varmaan vasta noiden jälkeen niin siks ei olla:)

      Poista
  11. Kiva kun haukut bannereita mitä muut tekee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mutta sellasta tää on ihan käsittämättömän upee fiilistä en ole vielä saanut" eli susta ei ihan käsittämättömän upee=haukkumista?

      Poista
    2. Viimeksi kun pidit olisiko ollut valokuvakisan, niin laitoit silloin, että taso oli huono. Nyt taas ei bannerit kelpaa. Muut tekevät parhaansa. Ei varmaan niillä mukava olo, jotka bannerin ovat jo lähettäneet. Muistaakseni itse olet/olette kuitenkin osallistuneet joihinkin valokuvakilpailuihin samalla kuvalla. Ja ei, tämä ei ollut tarkoitettu pahalla. Haluaisin vain, että olisit kiitollinen, että kilpailuusi osallistutaan :)

      Poista
    3. Ai ei kelpaa? En ole missään vaiheessa sanonut niin, sanoin että
      "tää on ihan käsittämättömän upee fiilistä en ole vielä saanut" Luetun ymmärtäminen on ihan kohdillaan:)

      Poista
    4. Se on haukkumista jos ei Tiialle ole tullut vielä Wau-fiilistä? Voi ei kun Tiia haukkuu nyt kaikki bannerintekijät ihan pystyyn! :D Ei kannata

      Poista
    5. Tai ehkä Tiialla on jo senverran enempi silmää noihin kuvausjuttuihin että osaa ottaaa monet seikat huomioon kuvissa? Mutta paras se on silti aina valittava.

      Poista
    6. Miksi tuo kommenttini nyt sitten otettiin pahalla..? Osaan kyllä lukea, ehkä sanavalintani ei ollut paras mahdollinen. Antaa asian olla, kun se kerran otetaan vastaan niin huonosti. Toivottavasti Tiia sulle tulee vielä vau-fiilis.

      Poista
    7. Niimpä mut toivottavasti Tiia sulle tulee se Wauu - fiilis niinku ylempi ano ki sano ;-)

      Poista
  12. Kiva postaus! Hienoja kuvia kyllä, ja postivideokin oli kiva!
    Tästä sun blogista kyllä huomaa, että oikeasti panostat siihen. Ulkoasu on aivan ihana! Postauksissa on aina hienoja ja todella hyvälaatuisia kuvia, videopostauksia tulee usein ja ne on aina hyvin muokattuja ja ne jaksaa kattoa moneen kertaan ihan loppuun asti, järjestät lukijoille paljon kilpailuja ja arvontoja ja nyt vielä tämä postijuttu! :) Hatun nosto sulle, kun sun pitää kumminkin hoitaa koulu, hevoset ja ystävyyssuhteitakin pitää pitää yllä! Sulla on mahtava blogi!! :)

    VastaaPoista
  13. ihania kuvia ! :) ja ihana toi voitto ku se hyppii tuolla ulkona :D

    VastaaPoista
  14. Lähettäkää mullekkin karkkia kun Votekin saa :D

    VastaaPoista
  15. ilmota jos tuut Siilin seurakisoihin! ja pv määrä jne.
    Voisin tulla vrm silon tallille,kun ratsin sillä tallille yms. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs päivä siiliin menisitte kisoihin? Ollaan ehkä kavetin kanssa tulossa ainakin 5.5 sinne :)

      Poista
  16. Ei pahalla mutta tuli pieni pettymys, arvostaisit sitä että lukijat tekee sinulle bannerin, moni tekee bannerin vaivalla ja ei välttämättä osaa parempia. Tee itse banneri jos ei muitten kelpaa.
    En halua olla mitenkään lapsellinen enkä ole kateellinen, tuo on vain inhottavaa kun moni oikeasti tekee niin hyviä kun pystyy.

    VastaaPoista
  17. Kai huomasit voittaneesi Aadan hevoselämää-blogin valokuvauskilpailun ;) Ihana postaus!

    VastaaPoista
  18. Onko tullut jo sellainen jossa oli osote Kepparitalli Rodeo

    VastaaPoista
  19. Vastaukset
    1. in-and-out eli suomennettuna sisään ja ulos, eli jossa heppa ei ota yhtään askelta puomien välillä vaan hyppää heti esteiden väliin päästyään sieltä pois:)

      Poista
  20. Ei millään pahalla, mutta on aika töykeetä vaan valittaa, että miksi kaikki eivät laita sinulle karkkia. Onko noissa kirjeissä vain ne herkut ja tavarat tärkeimpiä? Ei ainakaan minun mielestäni. Ja siinä mennään kyllä jo todella yli kun joku lähettää sinulle 5€!!?? Voisit sanoa, että sinulle ei saa lähettää rahaa. Siinä ei ole mitään järkeä jos jonkun pitää omia rahojaan ruveta lähettelemään sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai se tiian vika oo jos joku haluaa lähettää tiialle, idolilleen 5euroo ja tulee siitä onnelliseks? :D

      Poista
    2. Mitä se ano sua liikuttaa jos joku OMASTA VAPAASTA TAHDOSTAAN lähettää tiialle 5euroa? :-D eihän se sulta ole pois?

      Poista
    3. Btw, ei Tiia oo kirjottanu mihinkään et "lähettäkää ny sitä karkkia" ihmisiä on vaan erilaisia, toiset arvostaa eri asioita kun toiset.

      Poista
  21. hei tiia! sulla on tosi kiva blogi ja muutenkin tykkään sun videoista ja postauksista tosi paljon:) oon jo pitemmän aikaa miettiny et miten oot saanu noi linkit esim. instagram facebook twitter. yms näkymään tollee et ne menee suoraan sun omalle sivulle? tai miten ne edes saa laitettua?:) toivon että vastaat:)) p.s. älä välitä dissaajista, oot ihan mahtava ne on vaan kateellisia sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis haluatko tietää miten sen osotteen omalle sivulle saa? Sen saa sillä tavalla, että menee vaan oma profiili kohtaan ja kopioi sen osotteen sieltä:)

      Poista
    2. no et miten saa esim. jos haluun mun instan mun blogiin niin että ku siitä kuvasta klikkaa niin se menee suoraan mun sivulle just niinku sulla on:) niin miten sen koko jututn pystyy laittaa? toivottavasti ymmärsit:)

      Poista
  22. Sinihän on tosi hyvä kuvaaja!(: kiva postaus taas:DD

    VastaaPoista
  23. Kiva postaus!

    Ponipaivat.blogspot.com

    VastaaPoista
  24. Kiva postaus ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  25. sulla on kiva blogi ja voitto on söpöin heppa minkä ite oon nähny :))) tykkään sen väristä tosi paljo

    VastaaPoista
  26. Tiia sää oot muuttunu ihan sikana. Varmaan kusi nousee vähitellen päähän. Susta saa tosi itsepäisen ja vmäisen kuvan kun tuntuu ettei mikään kelpaa ja sulle vaan pitäs lähettää kaikkee ja oletat että oot ihan superjulkkis ja omat kuvat ja bannerit on niin täydellisiä, ettei muiden edes kelpaa. Olit ennen ihana ja viaton, mutta oon nyt aika suuresti pettyny, kun oot muuttunu ja blogi myös jotenkin tosi kaupallinen.. Tsemppiä kuitenkin jatkoon, toivottavasti itekki älyät että kannattaa varoa vähän ettei julkisuus vie mukanaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä.. :(

      Poista
    2. Siis mä en nyt tiiä ymmärsinkö ite väärin mut mul tuli semmonen olo et tiia vähän niinku vitsillä sanoi ton lähettäkää mullekin karkkia? :D kaikkea ei tarvi aina ottaa ihan kauheen kirjaimellisesti...

      Poista
    3. no niin sanoin, enmä iha tosissaa ollu:D

      Poista
    4. Eka ano: hei ihan tosi, eiköhän Tiia sen karkkijutun sanonu ihan läpällä? :D Ei tarvii ottaa niin tosissaan. Mites itsepäisyys tähän liittyy?

      Poista
    5. puolisarkasmia se oli. kyllä huomasi että oikeasti haluaisit karkkia mutta peität sen vaan sarkastiseen tyyliin, well done.. ja totta joka sana

      Poista
    6. Kukapa ei haluis karkkia?:D:D Mun kuva Tiiasta on taas muuttunu paljon positiivisempaan suuntaan. Eka kun olin lukenut vasta vähän aikaa vaikutit musta vähän ylimieliseltä, mutta kun oli enemmän lukenut ja kattonut näitä videoita niin tajusin, että sulla on vaan tosi hyvä huumorintaju ja ne jutut mitkä voi vaikuttaa ylimieliseltä on vitsejä. Musta vaikutat tosi hauskalta ja osaat ottaa negatiivisetkin kommentit huumorilla, mikä on tosi hienoa:)

      Poista
    7. Tiiahan heittää hyvää läppää(ei todellakaan pahalla:))! Taidankin jo tietää, mitä odottoo bloggaajan rankka elämä osa kolmoselta jos semmone tulee:D

      Poista
  27. Näytät vähän pinkiltä possulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoippa itseäsi ja kerro meille millainen on pinkki possu =)

      Poista
  28. millaisista karkeista sä tiia tykkäät ? entä pinja ? ;)
    -armi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. molemmat tykätää kaikesta paitsi ei salmiakista:D

      Poista
  29. Muute tuli vaan mieleen, että minkä kokonen muistikortti sulla on? :--]

    VastaaPoista
  30. sini kuvaa paljon paremmin kun sä, hähää!

    VastaaPoista
  31. Laitoin tänään kirjeen. Toivottavasti voitte esitellä sen jossain postivideossa :) ♥

    VastaaPoista
  32. olisi tosi kiva saada sulta sellanen "kysymys"videopostaus, johon ensin lukijat saisi kirjoitella kysymyksiä ja toiveita kuten "mikä on sun lempihevosvaruste", "mitä voiton ruokaan tulee" "kuvaa voittoa satunnaisesti 5 sekuntia videolle" ja kuvaisit nämä siis videolle, ei perinteisesti kameran edessä puhuen, vaan asiat esitellen videolle suoraa tilanteesta kuvattuna. todella vaikea selittää toivottavasti tajusit edes vähän ideaa... :D

    VastaaPoista
  33. näytät marsun ja mursun ja pinkin possun risteytykseltä

    VastaaPoista
  34. Moi Tiia! Ootko jo lähettänyt ne messuliput? Laitoin sähköpostilla osoitteeni. Mutta niin söol Voitto & sä oot tosi kaunis! :) Ja näitä sun videoita on niin kiva kattoo! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin osoitteesi messujen järjestäjille, he lähettävät liput sulle:)

      Poista
  35. Mistä karkista tai jostain muusta jutusta tykkäät niin voisin lähettää?

    VastaaPoista
  36. Vaikka ei ole estepostaus niin Tiia(; Sulla on täydellinen istunta,ratsastatte samalla tavalla ku meijjän tallilla ! Et purista pätkääkään polvilla,täydellinen myötäys,et sukella harjassa,kannukset ei oo kylessä vain ku sillonko tarvitsee ! Huolehditte hyvin hepoistanne,toisin ku jotkut..! Mutta yks asia mua ärsyttää,se että laitatte kuolaimet kaulan alla..Se ahistaa hevosta,laittakaa tai edes kokeilkaa laittaa edestä, hevosenne voisivat olla tyytyväisimpiä,eivätkä koe ahdistuneeksi,toisin ku laitatte kaulan alta(vihollinenhan hyökkään takaa päin) ! Ratsastatte ja hoidatte kyllä moitteetttomasti hevosianne,mutta kuolaimien laitto toivon että laitatte jossain videossa(kun meet ridaan) niin kuolaimet edestä päin !(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentista:) Mutta meille ainakin on opettettu että kuolaimet laitetaan sivusta, niin myös meidän hevosille on aina laitettu joten eiköhän ole parempi tehdä niinkuin molemmat ollaan opittu!

      Poista
    2. ookeij,kaikki tekee miten itse haluaa! eine hepat vrmaa kuole siihen:D

      Poista
    3. Siis mitä ihmeen hörhöilyä laittaa kuolaimet edestä?? Ei noin voida missään opettaa... Sivulta saa tuettua hepan pään syliin, estettyä nostamasta korkealle jne. Ja ei yksikään tuntemani hevonen ole ahdistunut kun laitetaan kuolaimet normaalisti sivulta (tai sit taudtalla muu syy, esim arat korvat), tietääkseni kaikki ammattilaidet näin tekevät. Ja miten sivulta lautto liittyy takaa hyökkäävään petoob? Oih ja voih.. kuinka pelleltä voi näyttää tarjota kuolaimia hevosen edestä? Eihän hevonen edes näe hyvin suoraan eteensä. Ehkä mä vaan ymmärsin anon selityksen väärin, tai sit tää on taas jotain hippeilypelastakaahevoset-pelleilyä. Ja sit ihmetellään kun hevoset jallittaa 6-0.

      Poista
  37. Oon lähettäny sulla pitkän aikaa sit kirjeen eikä sitä olla vieläkään laitettu videossa. Ö

    VastaaPoista
  38. Mulla on blogissa postaus, johon olin kirjoittanut susta muutaman sanasen (:

    http://pihlanponiblogi.blogspot.fi/2013/03/1-heppabloggaajat.html

    VastaaPoista
  39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  40. oon lähettäny postia :)

    VastaaPoista
  41. Mikset hymyile suu auki niin että näkyy hampaat? Tuossa yhdessä kuvassa, jossa hymyilet näin, on paljon kauniimpi kuin suu kiinni. Kun hymyilet suu kiinni näytät ihan erilaiselta ja et niin kauniilta kuin suu auki (:

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.