Wednesday wanties

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Nykyään meillä alkaa olemaan jo vähän kaikkea. Ei ole enään pitkää listaa tavaroita mitä pitää hommata, vaan kaikkea löytyy jo. Nyt on kumminkin kertynyt tälläinen pieni lista, joista joitakin jopa tarvitaan oikeasti.

  Bucas Rain Protector on ratsastusadeloimi, vähän kuin hevosten sadetakki. Tälläinen ois tosi kätsy kisoissa sekä ihan kotona, meiltä kun ei maneesia löydy.

Turvajalustimet meiltä löytykiin, tosin vähän erilaiset. Meillä on ihan sellaiset tavalliset kumilenkillä olevat turvajalkkarit, jotka eivät mitkään maailman näteimmät ole. Tälläiset sen sijaan ovat jo paljon kauniimman näköset.

Löllö-kuolain, tälle en keksinyt parempaa nimeä, mutta menkööt nyt tällä. Voitolla on siis ennen ollut tälläinen kuolain hypätessä, joten ajattelin että olisi kiva ostaa ihan kokeilu mielessä. Voitollaan on nyt kumipäällysteinen oliivinivel, joka sekin on tosi pehmeä kuolain.

Kisapaita multa löytyy jo, mutta haluaisin uuden. Tää on siis tosiaan vaan tälläinen "mutta kun mä haluan" juttu, uutta en ollenkaan tarvisi. Silloinkun ostettiin nuo, en tykännyt yhtään noista röyhelö paidoista. Nyt oon sitten ihan rakastunut tollasiin..

  Sukkia, varsinkin Kingslandin sukkia oon kuolaillu joka kaupassa. Tykkään hirveesti noista Kingslandin sukista ja niitä ihanimmista en edes kuvaa löytänyt. Ja sukkiahan tarvii aina..;)


Tämän lisäksi olen etsinyt jotain kivaa satulahuopaa, muttei vastaan ole vielä tullut mitään. Enkä kyllä oikein tiedä mitä etsin.. Jotain simppeliä mutta tyylikästä? Jotain ruskeeta ehkäpä?

 Kaikkea muutakin haluaisin, mutta se tarvitseminen on sitten eri juttu ;)

Mikä on teidän tän hetkinen pakko saada -juttu? Ja onko teillä jotain kokemuksa noista kamoista mitä haluaisin?

82 kommenttia

  1. Kiva postaus! Mun taas on pakko aina kerää kaikki satulahuovat,pintelit ja suojat :D jotenkin vasn haluun ne kaikki hienot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Hah mulla ei onneksi ole mitään suojien ja pinteleiden keräys vimmaa, satulahuopia on kyllä kiva omistaa vähän useampikin;)

      Poista
  2. Aijotteko teettää teille jotkut tiimitakit? Missä lukisi vaikka voitto kotiin siis sulle selllanen paita ja sit siin vois olla sun blogisi osotekkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli semmoset mutta ne on jo molemmille hirmu pienet, mutta ehkä me jossain vaiheessa:)

      Poista
    2. Vähän semmoset ois siistit teillä :D

      Poista
  3. Equilinen flättäreitä suosittelen, vaikka teillä niitä jo onkin :D mutta niin ihanan yksinkertaisia, tyylikkäitä ja kestäviä! Ite en kyllä oikein tartte mitään, kun sain jo freejumpit ja kypärän, harvinainen tilanne itselle kun ei tartte mitään :D

    VastaaPoista
  4. Mun vuokriksella on tollaset ''löllö kuolaimet'', on siis toiminu ihan sika hyvin! J aheppa ottaa ne mun mielestä paremmin suuhun. Ja talvisin onki kivat ku ei tarvii lämmittää ennen käyttöä ;))

    VastaaPoista
  5. Meillä ei tuo kumisuora toimi yhtään, Myssy rupee vaan pelailee suulla ja kielellä ja jää vaan tyhjäks edestä. Meillä tosin on kaapissa yhdet sellaiset kovempaa materiaalia olevat kumisuorat..

    Toi punainen kisapaita on i ha na !! Mä haluan <3

    ps en tiiä mones kommentti mut saanks silti jonku palkinnon ku ees kommentoin?!!??!?!?!!? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no jos nyt haluut ekan anonyyminin keksin päältä yhen suklaakarkin, nii ota vaan. :)

      Poista
    2. jee <3 päiväni pelastettiin sinun kiltin anonyymin toimesta!

      Poista
  6. Ne kumilenkilliset turvajalkkarit on paljon hienommat... :D
    Itse pidän enemmän niistä! (:

    VastaaPoista
  7. Mulla on niit paljon jota ois pakko saada ja johon oon niin ihastunu! :D

    VastaaPoista
  8. Tarvishan sitä vaikka ja mitä, mutta eniten tarvittaisiin kuolaimet myös, sadeloimi ja kisatakki. :)

    VastaaPoista
  9. Ostin just ratsastussadeloimen tummansinisenä Champille, samalla tarttu mukaan viimenen pakollinen loimihankinta. Nyt "pakollisena" on joku tummansininen kisahuopa ja kisasuitset sekä suitsiin swarovski-otsapanta, kun toi vanha on jo kulahtanut. Ai niin - uusi satula tietysti! Muuta akuuttia ei mieleen tule. Kesän koittaessa kunnolla tulee varmaan sit jotain ötökkämyrkkyjä jne, tosin sellanenkin tuli ostettua toissapv kun täällä alkaa olee ötököitä sen verran jo :D

    Ittelle tarviin uuden kisatakin, kisapaidan ja -housut. Koskaan ei tiiä mitä pitkillä kisaviikoilla käy jos vetää vaan yhillä (mun tuurilla makaan jossain vesimaton pohjalla ihan sinisenä..)! Onhan näitä mitä haluaisi, raha vaan tulee esteeksi :D

    VastaaPoista
  10. pakkosaada jutt on varmaan rida pökät :D vanhoissa pyllyssä aika iso reikä joka paikattu hellokityn päällä :D

    VastaaPoista
  11. Minun pakko saada -efektin lauottaa uusimman Eskadronin kuvaston herkkuhuovat :D Kuolaan niiden perään, jospa raaskisi ostaa pari tässä lähiaikoina ylläpitohevoselle :3

    VastaaPoista
  12. minkä kokosii kamoi voitolla on?Tulivaa mielee.

    VastaaPoista
  13. Mitä ratsastushanskoja suosittelet? Mistä ostit/paljo ym(:

    VastaaPoista
  14. No voitko ees kertoo mist oot ladannu noi, ku oon yrittäny vähä kaikkialta ja sit ne väittää eka et on ilmane ja sit se onki maksulline? :D

    VastaaPoista
  15. Saatko pidettyä jalustimen päkiällä? Jos saat... Niin miten??? Mulla on tämmöinen ongelma ettei jalustin pysyä päkiällä kun käynissä XDDD

    VastaaPoista
  16. Mul on aina sillee et pakko saada sitä tätä ja tota mut sit huomaan et ne kaikki maksasis nii paljo ni ne jää aina kauppaan :DD ellei oo sellast mitä just nyt tarvii. Satulahuopii tarttis ja kisatakin ja kisahousut muuten on kaikkea jo liikaa :DD hopiikin on mut niit tarvii aina ku ei viitti käyttää hienompii huopii kotona

    VastaaPoista
  17. Mun pakkosaada juttu on kaikkea punasta, ihan mitä vaan, kunhan on punasta!! :D mutta olis kyl toi rain protector iha kätsy :)

    VastaaPoista
  18. Mun pakkosaada tavara ois uudet chapsit:D Mutta kiva postaus:)

    VastaaPoista
  19. Noi turvajalkkarit on välillä vähän ärsyttävät kun jalka tuppaa jäämään kiinni... ainakin mun kohalla, vaikka aika kapea jalka (:

    VastaaPoista
  20. mun ois pakko saada uuet ratsastushousut sukkia ja paitoja ja huppareita kaikkea siis olisi ihana saada yks juttu ois se ykkönen muttä sitä' kun ei saa kuitenkaan koskaan olis oma poni! mutku ei tässä perheessä ole ylimääräistä rahaa:(

    VastaaPoista
  21. Mun on pakko saada sukkia! + voitko tehdä bloggaajan rankka elämä 3?

    VastaaPoista
  22. pakko saada uudet ratsastushousut! ;)

    VastaaPoista
  23. Mun on pakko saada Iphone!!!<3<3<3XD

    VastaaPoista
  24. Mun pakko saada on KL:än huppari, jotain kivoja equilinen sukkia ja öö.. nii saappaat :)

    VastaaPoista
  25. Ekaks sulla on ihan paras blogi. Nii noi jalustimet on musta ihan nätit ja hyvät :)

    VastaaPoista
  26. Itellä iha must -juttu on uudet jodhpurit ja saappaanvarret. Toki tuommonen saderatsastusloimikin pitäisi hankkia kesän sateille.. Onhan sitä vaikka mitä, mitä haluaisi mutta kun kukkaroon katsoo niin unohtuu haaveet :D

    VastaaPoista
  27. mun MUST HAVE tällä hetkellä on satula! satutko sä tietää tällä hetkellä kenelläkään myynnissä olevaa satulaa tai jotain hevosvaruste kauppaa, jossa olis satuloita sovitettavaksi haettavana:)?

    VastaaPoista
  28. Se kypärä mikä sulla on nykyään !! :)

    http://veronicakatarina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  29. Itse pitäisi ostaa itselleni varmaankin jostain alennusmyynneistä mahd halvat rida housut,ei väliä millaiset kunhan halvat ovat! :) Nauratti vähän tuo jalutin juttu että mitä vitun väliä vaikka se on ruma?? se on taas tää Tiia joka tahtoo kaikki kaliit ja hienoimmat!pyh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiinnosti tosi paljo

      Poista
    2. Kuinka monen kommentti täällä edes on kiinnostava :DD

      Poista
  30. Jos haluu panostaa kunnon turvajalkkareihin, niin voin vaan suositelle Sprengereitä! :)

    VastaaPoista
  31. Kiva postaus !:) Meillä on meijän toisella hepalla toi bucasin ratsastussadeloimi vai mikä ny onkaan! Mut se on hyvä ja on semmonen kivan kevyt mut ei kuitenkaan lennä tuulen mukana! Suosittelen!:) On tosi kätevä kisoissa jos sataa vettä ni ei tarvii raahata paksua sadeloimea mukaa!kauhee selostus siitä mutta ihansama XD !

    VastaaPoista
  32. Moi mul ois pari videotoiveta:
    -MYDAY
    -LIVELÄHETYS
    -SUN KAMPAUS
    -SINI RATSASTAA VIDEOPOSTAUS
    -PINJA JA VOITTO TAI ET PINJA RATSASTAIS VOITOLLA
    -MAASTOILUVIDEO
    -AAMUTALLI
    - ILTATALLI

    VastaaPoista
  33. Noi turvajalustimet on kyllä tosi hyvät ja ennen kaikkea hienot. Ne taipuu siitä puolestavälistä eteen ja taakse, joten tulee jonkun verran jalan mukana, eivätkä liiemmin putoile jalasta. Ne kumilenkura jalustimet taas on mun mielestä aika ärsyttävii koska niistä lähtee se lenkura joskus lipettiin... Suosittelen noita jalustimia! :)

    VastaaPoista
  34. Mietin vaa että jos haluisit satulahuovan, ja sellaista haluamasi tyyppistä ei löydy. Voin tehdä sellaisen, olen tehnyt itselleni jo 2 huopaa

    VastaaPoista
  35. Ja voin lähettää kuvat jos olet kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
  36. Meillä ois tarvetta vaan uusille päitsille, jalustinkumeille ja satulahuoville! :D ja ehkä paremmille suojille, sillä en oo ihan mieltyny meidän horzen RUSKEILLE suojille. Hepan muut varusteet mustia, niin hirveä värivirhe toi ruskea :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelisin jotain vereduksen suojia ;3

      Poista
  37. Sulla on ihana blogi <3 haluatko käydä kattoo mun blogin.
    http://tamaraonsuperninja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  38. Mä etin mun hoitsulle vihreetä riimu hja läysin mutta koko oliu väärä ostin pony vaik ois pitäny olla cob. :( Eiku hööksii palauttaa se... Ite haluisin uudet ratsihousut ja KL:n sukat. :)

    -Liisa

    VastaaPoista
  39. Oisko vaikka kokokumi kuolain:D

    VastaaPoista
  40. Olis iha pakko saada uudet kisavaatteet (takki+ housut) ja hoitsulle riimu ja päitset :) Sulla on tosi kiva blogi!!

    VastaaPoista
  41. Pakko saada satula....harmi vain kun tammalleni ei tunnu löytyvän sopivaa...
    Ja olen ihan hulluna satulahuopiin:D rakastan vanhoja huopia mitä ei enään kaupoissa myydä, ja kaikkia huopia mitä näen niin haluaisin ostaa...:)

    VastaaPoista
  42. Olis kiva jos kuvaisit ne esteet uudestaan, kun niistähän on postaus mutta on ne varmaan muuttunu jonki verran tai tullu esteitä lisää nii olis kiva tietää vähä tarkemmin :)

    VastaaPoista
  43. Saat kyl ihan päättää ite mun sanon nyt vaan!Suosittelen noita Equiline flättäreitä ne tosi hyvin istuvat.koska jotkut niinkun hööksin satulahuovat menevät pesun jälkeen sillee oudosti huonosti kun ratsastaa ja väri kuluu.Equilinen satulahuovat on kestävät ja aika kauniita.

    Jos hinnalla ei ole väliä kauheesti niin yhteensi nämä maksavat 151,34 euroa jotain itse tilasin tumman vihreän satulahuovan ja korvahupun ja molempiin kultainen kanttinauha.

    Voitolle esim olisi joku tumma/vähäsen vaalean ruskea tai joku tyyliin sininen tai vaikkapa toi vihreä +korvahuppu samaan sävyyn.

    Equilinen satulahuovat mitä minä olen etsinyt (suomalaisista verkkokaupoista) löytyy halvimmat Keravan Horse&Ridersist

    linkki equiline huopaan. http://www.horserider.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Horse/Products/b010fl/SubProducts/b010fl-0001

    ja kanttinauha satulahuopaan. http://www.horserider.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Horse/Products/b10kor/SubProducts/b10kor-0001

    Korvahuppu. http://www.horserider.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Horse/Products/e055/SubProducts/e055-0001

    korvahuppuun koristenaru. http://www.horserider.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Horse/Products/flye55/SubProducts/flye55-0001


    Sori et näin pitkä :(

    VastaaPoista
  44. Bucasin kuljetus suojat, uudet suitset, kahdet kuolaimet, kisa takki ja housut, housut, satula, vyö, sukkia, kypärä, hanskat, takki, fleec takki, free jumpit jalkkarit ja sitten se käsien pito juttu. Kaikki näisrä oikeesti tarpeessa olevia ja pikkuhiljaa hankittavissa. Ainiin vielä häntään kuljetus suoja ja fleec loimi. :DDD

    VastaaPoista
  45. Kiva postaus! :) Mulla on listalla kypärä(vanha ei meinaa mahtuu päähän) ja takki XD Voitolle sopis varmaa tosihyvin joku ihanan ruskea huopa jossa lukis vaikka sinisellä voten nimi <3 no joo, en oo perillä tyylistä XD

    VastaaPoista
  46. Kannattaa ottaa noi jalustimet koska kun mä olin kerran ratsastamassa
    niin siitä lähti se kumilenkki ja sitä ei löydetty ja kun se löydettiin niin se kumilenkki oli katkennut

    VastaaPoista
  47. Onks sukista jotain hyötyä ratsastuksessa?
    Tietämätön...

    VastaaPoista
  48. Voisitko tehdä teijän estekalustosta jotain postausta?? :)

    VastaaPoista
  49. Itse suosittelisin noita sun haluamia turvajalustimia! Ne pysyvät ainakin omasta mielestäni paremmin jalassa kuin kumilenkilliset ja ovat muutenkin turvallisemmat kun kuminauhallisissa se kuminauha voi lähteä irti kesken ratsastuksen:)
    Ja sitten tuo Bucasin ratsastussadeloimi, ehdoton hankinta maneesittomalle! Se on todella kestävä ja käytännöllinen, niin kotona kuin kisoissa! Loimi on myös sopivan kevyt että voi hyvin ratsastaa sateessa rankemmankin treenin tuo loimi päällä. Se on myös juuri sopivan väljä ryntäistä ja muutenkin ettei rajoita hevosen liikkeitä tai liikkumista, mutta ei silti lentele tuulen mukana.
    Oma silkkipyllyhevoseni ainakin liikkuu tyytyväisemmin ulkokentällä kovemmalla kesäsateella tuo loimi niskassa kuin että joutuisi kastumaan:D

    VastaaPoista
  50. Mun mielest ne turvajalustimet on nätit kumilenkillä. Ite oon ostanu sellaset kumilenkit, jotka on lilat. Ei ne mustat kyl nätit oo :( Mut hyvää alkukesää! :)

    VastaaPoista
  51. Suosittelen noita jalustimia ja tota ratsastussadeloimee, ihan paras hankinta tähän mennessä:)!

    Omalla listalla ehdottomasti:
    Uusia loimia, FreeJump jalustimet (löytyy jo kahet, mut noihin ei vaan kyllästy:D!), jotkut kivanväriset silatyynyt, ravikärryt, juoksutusliina ja vaikka mitä X)

    VastaaPoista
  52. tuo sadeloimi on todellakin ehkä maailman kätevin juttu sade säällä kisoissa että kotona, me ollaan tykätty hirveesti joten suosittelen!! :)

    VastaaPoista
  53. "löllökuolain" → kumikuolain ;)

    VastaaPoista
  54. Mun on pakko saada seksiä

    VastaaPoista
  55. Monta vuotta Voitto on Tiia vastaa jookoooo

    VastaaPoista
  56. Toi ratsastussade loimi on ihan super! Suosittelen :)

    VastaaPoista
  57. Ite tarviisin ehdottomasti satulan, kun entinen on vähän rikki (siivet iha kuluneet ja rikki), ratsastusloimikin kelpais ku entinen on vähän pieni, oishan tuo ratsastussadeloimi aika kätevä! ;)

    VastaaPoista
  58. Ite tarviisin ehdottomasti satulan, kun entinen on vähän rikki (siivet iha kuluneet ja rikki), ratsastusloimikin kelpais ku entinen on vähän pieni, oishan tuo ratsastussadeloimi aika kätevä! ;)

    VastaaPoista
  59. mun must have listaan kuuluu ainakin noi richmondit (varmaan ne mulle ostetaan), Charles Owen Wellington tai joku muu Owenin kypärä ja Roeckl hanskat :)

    VastaaPoista
  60. Pakko saaha kisapaita ja uuet hanskat

    VastaaPoista
  61. Uudet kisahousut, koulusatula, molempiin penkkeihin vyöt + uusi vatsapanssari, uudet jalustinremmit estepenkkiin, juoksutusvyö, uusi kypärä, "joka sään takki" mikä menee myös kisoissa........ jokohan siinä oli kaikki mitä tarvin =D

    Ja sit vielä must have on Hööksiltä semmonen oranssi riimu, missä lukee Hooligan :DD

    VastaaPoista
  62. Oma must have juttu on ne hööksin uudet ratsastushousut maastokuosilla :DD:D

    VastaaPoista
  63. Mä haluaisin vaan oman (ponin-varusteet)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.