Suitsisopin kesäuutuuksia

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

 Tänään oltiin äidin kanssa käymässä sponsorini Suitsisopin liikkeessä. Piti kuvailla vain muutamia juttuja, mutta innostuttiinkin ihan tosissaan kuvailemaan! Oli hauska leikkiä mallia, mutta ehkä mä tulevilla kerroilla jään mielummin sinne kameran taakse..:D

Postaus on toteutettu yhteistyössä Suitsisopin kanssa.

 Ihanan värikkäitä PK:n sukkia. Näillä on helppo tehdä lookista vähän kesäisempi. Mun suosikki on tuo pinkki, mistä te tykkäätte eniten?

 Itse en ainakaan ollut vielä kuullut tälläisestä kätevästä keksinnöstä, nimittäin kisapaidan ja treenipaidan yhdistämisestä! Kun paidan jättää auki se menee niin este- kun kouluvalmennuksessa. Kun laittaa vetskarin kiinni paita muuttuu kisapaidaksi. Loistava keksintö varsinkin niille, jotka kisaavat harvemmin. Mitäpä sitä kaunista paitaa kaapissa turhaa seisottamaan? PK:n paidalla ei ole hintaakaan kun 69euroa.

 PK:lta löytyy myös tälläinen yksinkertainen kisapaita, jossa on kauniit rypytykset kyljissä. Paita oli ihanan tuntuinen päällä! Tosi pehmeää ja kevyttä kangasta. Ihan kuin ei olisi paitaa ollut ollenkaan. Klikkaa tästä ja lue tarkempi esittely paidasta.

 Jos mulla ei ois täysin ehjää ja toimivaa kisatakkia haluaisin tän! Kingslandin Laurus on todella tummansininen miltei musta takki, jossa on kivoja yksityiskohtia. Kauluksen koristepunos sopi todella kivasti valkean kisapaidan kanssa. Takin kanssa laitoin päähäni säädettävän TopGuard kypärän, jota on pakko vähän kehua. Kypärä maksaa alle satasen ja on kiva päässä. Siinä on säädettävä takaosa sekä irrotettavat ja konepestävät sisäosat. Varsinkin kesällä tälläinen ilmastoitu kypärä on ihana, kun pää ei pääse hikoamaan.

Seuravaa kisatakki oli Equipagen Turnier. Tämä takki on oiva hankinta niille, jotka kisaavat vähän harvemmin. Takki oli mukava ja joustava päällä, eikä hintakan ollut päätä huimaava - varsinkaan nyt kun se löytyy ale-rekistä ;)

Pääsin ilmeiseti sovittelemaan niin uutta Equipagen kisatakkia, ettei sitä löydy vielä Suitsisopin verkkokaupasta tai sitten olen vain sokea. Lisäilen tähän lisätietoja takista, kunhan löydän ne tiedot ensin. Takissa oli mielestäni tosi ihanat ja vähän erikoisemmat koristeet. Tuollaisia koristeita ei jokaisessa vastaan tulevassa takissa ole ja hyvä niin. Taskujen nauhassa ja napeissa oli kiiltävä pinta jotka varsinkin auringossa  kiiltelivät kivasti.

Ylemmissä kuvissa vilahtivatkin nämä ihanat blingbling somisteet. Tänään kun käveltiin liikkeeseen rynnättiin äitin kanssa ensimmäisenä noiden blinbling vöiden pariin ja heti niiden jälkeen rannekorujen. Vyötkin taitavat olla niin uusi juttu, etten niitä löytänyt vielä nettikaupasta. Nyt vyöt löytyvät nettikaupasta. Vöitä löytyy kahdessa värissä tummana ja pinkkinä. Koruja löytyy samoissa sävyissä ja niitä pääset ihailemaan tästä linkistä.
 Yllä olevissa korukuvissa mulla on jalassa nämä kisapöksyt. Omat kisahousuni ovat ihan perinteisen tylsät, joten olisi mukava saada vaihtelua tälläisistä pöksyistä.  Housuissa on kivat ja vähän persoonallisemmat taskut napeilla sekä edessä että takana. Lisäksi nilkoissa on kätevöt joustot. Minun toisissa housuissa on mös joustot, mutta ne ovat paljon löysemmät. Nämä olivat napakat ja ajavat varmaan paremmin tehtäväänsä kun ne minun löystyneet. Kisapaikalla hengailaan usein ilman saappaita, joten sukkienkaan alla nilkassa ei näy mitään ryppykasaa housuista.
Equipagen kesähanskat olivat kivoja kädessä. Varsinkin tuossa toisessa oli kivan kesäiset koristeet.

Tässä asussa minulla on päällä yllä esittelemäni housut sekä paita, jalassa Kingslandin tennarit ja päällä Euro-Starin Melissa.  Minullahan on kyseisen merkin toppaliivi ollut jo pari vuotta käytössä ja ei voi muuta kun kehua. Tämä liivi oli ohuesti topattu, joten voitte kuvitella miten kuuma mulla oli poseerata tuo päällä!

Euro-Starin liivissä oli kivoja yksityiskohtia. Hauskin oli varmastikkin tuo pikkuruinen kompassi vetoketjussa. Tämä päällä uskaltaa lähteä kauemmaksikin maastoon, jos kompassin lukeminen on hallinnassa;)

Kyllä tällä lookilla kehtaisi tepastella kisapaikalla. Päällä ylempänä esittelemäni PK:n kisahousut, PK:n kisapaita, Kingslandin tennarit, Equipagen hanskat ja Euro-Liten kypärä.

Ylemmissä asukuvissa minulla on päällä ihana PK: Collagetakki. En ole aiemmin kiinnittänyt erikoisesti huomiota PK:n vaatteisiin, mutta nyt niitä sovitellessa tykästyin tosi moneen. Tämäkin huppari oli kiva päällä ja vielä kivempi ulkonäöltään. Nappien alla on muuten vetoketju, joten kiireessä voi vetäistä sen kiinni eikä tarvitse napitella nappeja.
 .

Heti blingbling koruja ja vöitä ihasteltuamme iskin silmäni näihin Kingslandin tennareihin. 
Nämä olivat heti jalkaankin kivan tuntuiset, eivätkä alkaneet koko kuvausten aikana hiertää vaikkei jalassa ollut sukkiakaan.
Minä sain viime vuonna perheeltä rippilahjaksi tälläisen heppamukin. Siitä asti se on ollut pöydällä kynäpurkkina ja oon kyllä tykänny hirveesti. Hyvä vinkki niille, jotka eivät ole vielä keksineet pikkuextraa esim. kaverin rippilahjaan ;)

Kuukauden sponsorituotteen ja pikkuyllätyksen teille paljastan myöhemmin. Esittelen nyt kumminkin yhden ostoksen. Äiti osti itselleen tälläisen kivan PK:n takin. Takki pitää tuulen ja sateen ja siinä on ohut vuori. Katsotaan saanko mä joskus lainailla tätä, sen verran nätti takki tää on ;)

Pinjan ostama KL-huppari olisi nyt Suitsisopissa hyvässä alessa. Tästä linkistä pääset katsomaan onko oikeita kokoja vielä jäljellä.

Mikä oli teidän suosikki juttunne? Ja arvaako joku minkä jutun ylläolevista kuvista olen saanut kuukauden sponsorituotteeksi?

271 kommenttia

  1. Kiva postaus! Sun blogi on ihan paras! :)

    VastaaPoista
  2. Oisko se sponsori tuote ollut/on nuo Kingslandin tennarit? :D


    Ja ihana toi PK:n vaaleanpunainen takki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut ne, vaikka tosi ihanat olivatkin:) Se takki on kyllä hirmu ihana!

      Poista
  3. Oii noi kisahousut on ihanat, just tuollaset mulle kiitos! :) Sopivan simppelit mutta ei silti ihan perinteiset. Ja blingivyötä olen kuolannut jo iät ja ajat, se on vaan niin ihana! Muistatko yhtään paljonko noilla oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkäsin hirveesti niistä! Blingi vyöt ovat 69euroa ja tulevat kuulemma aivan kohta verkokauppaan:)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! Ihana tuo Pk: Gollegetakki :)

    VastaaPoista
  5. Oiskohan se sponsori tuote noi valkoset kisahousut tai se PK: kisapaita :D

    VastaaPoista
  6. veikkaisin sponsorituotteeksi tennarit, blingivyö tai sitten valkoiset kisahousut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mikään noista, vaikka kaikki nuo mielelläni kyllä ottaisinkin :D

      Poista
  7. tosi hyvä ja kiva postaus ku oli näin pitkä vaihteeksi :) ootpa vihasen näkönen tuossa yhessä kuvassa haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Hah niin oon, nauroin sille kun näin sen. Kuvaaminen vissiin melko totista puuhaa:DD

      Poista
  8. Sponssituote vois olla noi kisahousut

    VastaaPoista
  9. Veikkaanpa että kisahousut:p

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus :) miun suosikki on näistä kyllä ihan ehdottomasti nuo Kingslandin tennarit, jotka tilasinkin juuri viime viikolla itselleni:)

    VastaaPoista
  11. Tuo treeni-/kisapaita?

    VastaaPoista
  12. iha liikaa kuvia tässä postauksessa enkä ymmärtäny ees tän ideaa ja toi teksti on yhtä sekavaa ku puhees videoissa :D ei pahal

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vajaata porukkaa liilkeellä.. Tiia sponsori on suitsisoppi,ja se käy kuvailemassa niitä uutuksia siellä!

      Poista
  13. Mä tykkäsin noista sinisistä sukista :) Me vois olla ihan tarvittavatki kun mulla on vaan sellaset horzen ruskee-lilat talvisukat :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kiva ja ihanan pitkä postaus ^^

      Poista
    2. Ja sukkiahan ei voi koskaan olla liikaa;) Kiva ku tykkäsit!

      Poista
  14. ihania tuotteita :)! ja noi kingslandin tennarit on niiiiin ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin:) Niillä kelpaisi tallilla hengailla tai miksei vaikka koulussakin.

      Poista
  15. oi sulla on kapeet reidet :)kadehdin sun jalkoja <3 aivan sika upeet meinaan!

    VastaaPoista
  16. Mitä kokoa tuo Pinjan KL huppari on ? Ja saako tuolta suitsisopista tilattua muuallekkin suomeen ku vaan kuopioon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinjan huppari on S-kokoa. Juu tietysti toimitetaan ympäri Suomea!

      Poista
  17. Ylemmiss_ asukuvissa minulla on päällä ihana PK: Collagetakki. En ole _aeimmin kiinnittänyt erikoisesti huomiota PK:n vaatteisiin, mutta nyt niitä sovitellessa tykästyin tosi moneen.
    Pari virhettä näin. (:

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Onko tuo PK:n paita miten joustava/viileä? Koska oon vähäsen kaipaillu uusia paitoja tämmösillä helteillä, kun tuolla hevosen selässä istuu melkein joka päivä, niin tuppaa vähän tulemaan kuuma tavalisissa tummissa trikoopaidoissa...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi joustava oli! Ja varmasti myöskin viileämpi mitä ihan normaali trikoo paita, varsinkin tumma trikoo paita:D

      Poista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. sponsorituote: Toi sun äitin takki tai hevosmuki, sukat?

    VastaaPoista
  22. veikkaan blingivyötä sponsorituotteeks :)

    VastaaPoista
  23. PK: Collagetakki? Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  24. KL kisatakki tai sitte se kypärä on sponsorituote ;)

    VastaaPoista
  25. Oisko Kidslandin tennarit? :)

    VastaaPoista
  26. Kiva postaus ja noi tennarit on ihanat! Oisko sponsorituote nuo sukat?

    VastaaPoista
  27. Oisoko tuo sponsorituote toi kisa/treenipaita? Se on kiva ja oot tosi nätti! Ihanat nuo tennarit ja tää blogi on paras! <33

    VastaaPoista
  28. Oisko sponsorituote noi Kingslandin tennarit tai sitten tuo PK'n huppari?

    VastaaPoista
  29. Euro-starin liivi tai sitten toi muki? Oisko ;o :)

    VastaaPoista
  30. Oisko PK:n värikkäät sukat??:) Oot tosi nätti ja Pinja on myös tosi nätti:) Tää sun blogi on paras blogi<3<3

    VastaaPoista
  31. Kiva postaus! Veikkaan sponsorituotteeksi noita sukkia :-)

    VastaaPoista
  32. Olisko toi Pk:n collegetakki?;) ja kiva postaud taas!!(:

    VastaaPoista
  33. En tiiä onko tosi tyhmä mut en oo koskaan tienny et kingslandilla on tommosia tennareita! :D Noi on kyl upeet, haluun noi! Täytyyki alkaa kattelee tarkemmin, kiitos tästä postauksesta, sai kivoja vinkkejä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että opit jotain uutta tästä postauksesta;)

      Poista
  34. Oisko kypärä sponsorituote? ;)

    VastaaPoista
  35. Toi ihan tavallinen kisapaita? Tai sukat?

    VastaaPoista
  36. Equipagen hanskat tai sitte joku noista kisapaidoista? :)

    Ja tosi kiva postaus! Vitsit että oot nätti! (: Ja vielä pakko mainita, tosi kiva, että olet alkanut vastailemaan enempi näihin kommentteihin, vaikka niitä paljon tuleekin. Nyt on nimittäin kivempi kommentoidakkin kun tietää, että vastaus tulee, plussat siis siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kumpikaan :) Kiitos ja mukava kuulla, että vastauksista on hyötyä!

      Poista
  37. onko sponsori tuote joku noista joita esittelit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toista en esittellyt ollenkaan, mutta toisen jutun esittelin:)

      Poista
  38. Mun lempparit noista sukista on myös pinkit! :) Tosi kiva postaus! Oisko sponsori tuote toi kisapaidan ja lenkkipaidan yhdistys? :D

    VastaaPoista
  39. Onko sponssi tuote kisapaidan ja ihan normin treenipaidan yhdistelmä paita? :) Aika moni varmaan arvasi tätä jo mutta muuta en oikein keksi:D

    tee pinjan kanssa taas joku pitkä videopostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo :) Juu tehdään kunhan Pina palaa riparilta

      Poista
  40. Sukat tai hanskat tai toi vyö??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ainakaan nuo sukta;) Ei oo hanskat tai vyö

      Poista
  41. Apua ihan sairaan ihanat noi KL:n tennarit <33 oisikko ne saanu?;)

    VastaaPoista
  42. Ryppypaita tai käsikoru!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kestipä pitkään että vastasi joku oikein ;)

      Poista
    2. Mäki jotenki arvasin et ne on noi. Ku tuolla aiemmassa kommentissa sasnoit et toisen esittelit ja toista et, nii veikkasin sitä ihanaa käsikorua:)

      Poista
  43. veikkaan Equipagen kisatakkia, Euro-Starin liiviä tai Equipagen kesähanskoja

    VastaaPoista
  44. Tosi hienoja vaatteita. Veikkaisin vuoden sponsorituotteeksi noita tennareita.

    VastaaPoista
  45. oisiko se ollut toi kevyt toppa liivi ?

    VastaaPoista
  46. Kisapaidan tai vyön? Käytät muute itselläsi nykyään aika paljon vaalenpunaista kun katsoin niin varsinkin kisoissa etkö enää käytä punaista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii. Niin kun mun kisapaita oli punainen niin siksi käytin punasta, nyt tulee toisen värinen kisapaita ja värit vähän muuttuu ;)

      Poista
  47. Pystystkö kyselemään paljon bling vyöllä hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempänä Tiia vastasi jo, 69€ c;

      Poista
    2. http://www.suitsisoppi.fi/verkkokauppa/product_info.php?products_id=1271

      Poista
  48. sponsorituotteena näistä mitä esittelit niin tuo toppaliivi ?

    ja sulla on todella hieno blogi! pidän tästä!
    jos haluat vilkaista niin minulla itsellä on kaksi blogia :

    http://nicajaraksu.blogspot.fi/
    http://annikanluontokuvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  49. Nuo farkkuratsarit :) jotka on sulla tossa equipagen kisatakki kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ei oo ratsastushousut vaan ihan mun omat farkut:P

      Poista
  50. Katselin aijempia kommentteja ja vastauksiasi ja jäljelle jäi muki tai kisatakki. Veikkaan siis että sponsorituote on toinen Equipagen kisatakeista:) Ehkä tuo uudempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tajusin ku katsoin nuo minun jälkeeni laitetut kommentit, että olihan sinulla tuo käsikoru:D En edes kiinnittänyt siihen mitään huomiota:D

      Poista
  51. VOISITKO EDES VÄHÄN PANOSTAA KIRJOITTAMISEEN, KAIKKIALLA OLI KIRJOITUSVIRHEITÄ! -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SÄ ET SIT VARMAA OO TEHNY ELÄMÄS AIKANA YHTÄKÄÄN KIRJOITUSVIRHETTÄ! -.-

      Poista
    2. Koitan panostaa niihin, mutta itse en löydä tuolta yhtään kirjotusvirhettä enään? Jos sinä kerran löydät, niin voisitko ilmoittaa niistä minulle.

      Poista
    3. tosi helppoa olisi käyttää siinä bloggerissa olevaa kirjoitusvirheitten etsijää -.- t. eka anonyymi

      Poista
    4. Hyvin sä kirjoitat! Eikä pitkässä tekstissä siellä täällä virhe haittaa normaaleja ihmisiä. Mutta mainitsen nyt silti, että enää kirjoitetaan ilman n-kirjainta, vaikka sinne ehkä puheessa sanoo sen ännän loppuun ;)

      Poista
    5. Voi helkkari kun ihmiset hermostuu noin pienistä ! -.- siis miten sua voi haitata pari kirjotusvirhettä ! Voisit lähtee eri blogiin kommaileen jos noin peppuas kutittaa ! -.- to: ekalle anolle

      Poista
    6. Ensimmäinen anonyymi: näyttää siltä, että sulta löytyy myös kirjoitusvirheitä :) Kirjoitusvirheitten = kirjoitusvirheiden, ei puhekieltä! Ja kaikkialla oli, öh ?

      Poista
    7. poisti just niitä kirjoitusvirheitä, ihan vaan että tiiät, eikä tää ollu eka kerta, vaan suunnillee kaikis postauksis on kirjoitusvrheitä -.- ja puhekieli ei tietääkseni oo väärin kirjoittamista??

      Poista
  52. mulla on toi topquard säädettävä kypärä (tai miten kirjotetaankaan:D) ja sitten noi Equipagen kesähanskat missä on toi "kesä kuviointi" on ollu hyvät ja ite tykkään :D ja tää oli kiva postaus ja oisko sponsori tuote jotkut hanskat tai sukat??:D ps. oot ihan paras ja nätti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että mun pikatustuminen osui oikeaan ja ovat käytössäkin yhtä kivoja:)!

      Poista
    2. juu :)! ja kypärää on hyvä käyttää kun on säätö varaa ja kypärä on tosi kevyt! ;)

      p.s milloin pinja palaa riparilta? ja sano votelle ja lillille terkkuja !;)

      Poista
  53. oot niin ruma ja paska kirjottaa että huhhuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tiia loukkaantu salee täst!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kuka on vähän kateellinen ::D Ite oot varmaa Miss Suomi ja äidinkielen numero oli/on 10 c;

      Poista
    4. Kyllähän tuolla osaamisella pitää olla vähintään kansainvälinen malli, ja yliopiston äidinkielen opettaja. ;)

      Poista
    5. Kiinnostais tietää minkälainen itte oot!!!

      Poista
    6. Haha, kiinnostais tietää että miltä itse näytät ;) Tiia on tosi nätti ja kirjottaa hyvin. Kukaan ei ole täydellinen, et edes SINÄ ! ;D

      Poista
  54. oisko nuo kisahousut.

    VastaaPoista
  55. Oisko sponsorituote joku rannekoru? :)

    VastaaPoista
  56. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  57. Oisko sponsorituote hevosmuki tai se käsikoru? :)

    VastaaPoista
  58. Ne hanskat oli todella söpöt ♥ Munkin lempparit on ne pinkit sukat. Kaikki oli niin hienoja tuotteita ettei voi päättää "parasta" :)Mut oliko se kompassi siinä liivissä toimiva vai koriste ?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään osaa valita noista kivointa:D Mielestäni se toimi, ei kyllä tarkistettu:D

      Poista
  59. Luin kommentit, Oisko sitten toi ryppypaita, kun säähän myit sen vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku joo toi käsikoru:):) niin siis tarkotin että oisit myyny sen kisapaitas:D

      Poista
    2. juu myin kyllä sen vanhan kisapaidan:)

      Poista
  60. Itsekin kävin tänään suitsisopissa ja heti kyllä huomio kiinnittyi niihin blingbling vöihin! Pitää vielä ootella palkkapäivää ja mennä sitten uudestaan käymään liikkeessä.. Kiva tämä postaus, kun näkee miltä vaatteet näyttä ihmisen päällä, rekistä ei aina nää kaikkea todellisuutta... :P
    http://siniratsastaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä ihania.. :) Totta! Moni noista näyti "ihan jees", mutta sitkun puki päälle niin paljon kivempia!

      Poista
  61. Kuinka pitkä Pinja on, ja minkäkokoinen on Pinjan KL huppari? :)
    Osaisi itse vähän suhteuttaa kokoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen 164 ja Pinja on minua muutaman sentin pidempi :)

      Poista
  62. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  63. mulla ittelläni on tuo kypärä mikä sulla on noissa yhissä kuvissa. Pakko sanoo että se kypärä on tosi hyvä ! :)

    VastaaPoista
  64. Kingslandin tennarit ois kyllä kivat, saatkohan ne sponsori tuotteena :)

    VastaaPoista
  65. Kiva postaus ja hienoja vaatteita! ♥ Miten sait suitsisopin sponsoroimaan sua? :)

    VastaaPoista
  66. hankkisin noista jokaisen jos oisin miljonääri! haha :D
    mut noi kengät oli mun suosikit :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ottaisin kaiken mielelläni jos olisin miljonääri!:)

      Poista
  67. Sulla on kyllä ihana blogi, panostat tähän varmasti tosi paljon. :) Pakko kysyä, että mistä hankit nämä blogisi taustakuvat, kun ne on aina niin siistejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) Aikaisemmat on olleet inspiration gallerystä

      Poista
  68. Sponsorituote noi valkoset kisahousut? :D

    VastaaPoista
  69. Ihania vaatteita! Ja noista sukista mun lempparit oli nuo siniset :DD Ja se sponsori tuote voisi olla vaikka joku käsikoru?? :D

    VastaaPoista
  70. Oisko noi sponsori tuotteet nii..

    Kisatakki ja jos on myös joku toinen mitä et esitellyt niin Votelle jotain toosi ihanaa?

    PS: Rakastan sun blogia ja myös Pinjan. Teidän heposet on vaan niin ihania!

    VastaaPoista
  71. Luulisin, että sponsorituote on blingblingkamaa? Eli blingivyö ja/tai blingiranneke! Ja vähän oon katkera etten asu Kuopiossa :'3

    VastaaPoista
  72. Tosi kiva tää postaus! Ja vaatteet oli tosi kivoja kanssa. (:

    VastaaPoista
  73. Haha, mullakin on aina musta ponnari ranteessa, jos tarttee saada hiukset kiinni, niin kun sulla noissa ylemmissä kuvissa. :D

    VastaaPoista
  74. Miksi muuten päädyit ottamaan tuon käsikorun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna antoi oikeastaan sen mulle vaan kun valitsin itse yhden toisen jutun, oli varmaan nähnyt miten ihalin sitä;)

      Poista
    2. Minkä jutun sä sitten itte valihit?:) Tai minkä olisit ottanu?

      Poista
  75. Miks sun pitää aina vääntää naama tollaiselle rumalle irvistykselle?

    VastaaPoista
  76. Oisko sponsorituote nuo hanskat?

    VastaaPoista
  77. Sponssa tuote ois tu vyö? Tai Tennarit?

    VastaaPoista
  78. oon aina miettinyt, että missä sä mainostat sun blogia, että saat noin paljon lukijoita?

    VastaaPoista
  79. tee vielä noita arvontoja, jossa on palkinnoksi sun tekemä banneri=

    VastaaPoista
  80. Ihana postaus taas kerran!:)

    /Miten muuten saa poistettua youtube-tilin? :)

    VastaaPoista
  81. Periaatteessa tollasen vyön voi tehdä ite:) Liimailee vaan vähä bling blingiä mut laatu ei luultavasti olisi sama. Timantit tippuisivat varmaan helpommin.

    VastaaPoista
  82. ootpa tuima tossa yhessä kuvassa!
    mutta kiva postaus tää, taas kerran :)

    VastaaPoista
  83. Tuleva sponsorituote on varmaan toi treeni & kisapaita systeemi;)

    VastaaPoista
  84. Sponsorituote toi rannekoru?

    VastaaPoista
  85. Veikkaan ryppypaitaa toiseksi niistä sponsorituotteista ?

    VastaaPoista
  86. Vitsi kun mäkin haluaisin käydä suitsisopissa kun en oo käyny kertaakaan. Äiti ei tykkää suitsisopesta ja siksi ollaan aina käyty satulavyössä. Olis ihan kiva käydä, mut onko siellä vaan kalliita vaatteita vai onko siellä normi hintaisia myös? Kun äiti sano jotain siitä.

    VastaaPoista
  87. se on toi pinkki takki jossa napit

    VastaaPoista
  88. Ihanii vaatteita ja haluun noi tennarit ;D Mun lemppari sukat oli ne siniset <3 Ja tosi hyvä postaus! En tiennykkään aiemmin tollasist kengistä/sukista,vöistä :))

    VastaaPoista
  89. Voisitteko muuten tehdä Bloggarin rankka elämä - kolmosen? En oikeasti toivo, että te saatte paljon haukkumista osaksenne, mutta on jotenkin niin mukavaa nähdä, kuinka osaatte nauraa tyhmille kommenteille ja pitää asioita hauskoina ja hullutella niillä, kuin että ottaisitte ihan itseenne! :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.