Ratsastuskoulu jatkuu!

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tämä on jo toinen postaus tänään, muistakaa lukea edellinenkin, johon pääset tästä linkistä!

 Ratsastuskoulu pääsi vauhtiin taas eilen. Nerea oli meillä yötä ja olin luvannut, että Sini saa ratsastaa Voitolla joku päivä. Elkää kysykö minulta miksi Nerealla on tarroja naamassa, kysessä ei ole suinkaan mikään mainos kikka vaikka siltä voisi näyttääkkin, vaan Pinja ja Nerean hauska leikki. Harjailin Voiton Sinin kanssa ja Nerakin kävi vähän auttamassa. Heti alkuun, ennen kuin kaikki ehtivät kysyä. Sini on 10vuotta, pikkusiskoni ja ratsastanut todella epäsäännööllisesti kolme vuotiaasta asti. Nerea 5vuotias serkkumme, joka asuu Espanjassa, mutta puhuu ihan sujuvaa suomea.




 Nerea kipusi ensin kaikkien yllätykseksi Voiton selkään! Vaikka jännittikin hirveesti ja piti pitää koko ajan serkun kädestä, meni Voitolla ratsastus oikein hyvin. Voittokin käveli tosi hitaasti ja rauhallisesti, ihan kuin olisi tajunnut, että selässä on joku pikkunen.






Sini kirjoitteli näin ratsastuksista: Ratsastin tänään voitolla. Harjasin Tiian kanssa Voiton ja Pinja ja Nerea lillin. Kun oli harjattu ja varusteet päällä lähdettiin kentälle. Kävelin aluksi pitkin ohjin molempiin suuntiin muutaman kierroksen. Voittoa sai ohjattua paljon paremmin pohkeilla kuin ohjilla. Sitten otin ohjat ja aloin ravaamaan isolla pääty ympyrällä. Ravissa oli vaikeaa asettaa ja samaan aikaan katsoa ettei voitti mene minne sattuu. Muutaman kierroksen jälkeen alkoi menemään paremmin. kädet pysyivät paremmin paikoillaan ja kantapäät alhaalla. Minulla oli jo tosi kuuma joten sain kävellä hetken pitkinohjin. Kun olin levähtänyt hyvin niin aloin tekemään kahdeksikkoa ravissa. Meni muuten todella hyvin, mutta Voitto ei oikein halunnut ohjaantua.

Sitten laukkasin muutaman kierroksen molempiin suuntiin. Voitolla on vähän isompi laukka kuin Lillillä niin siinä oli vaikea pysyä ja jalustimet meinasivat tippua koko ajan. nerea ratsaasti lillillä niin minä kävelin loppukäynnit sillä aikaa. Mentiin viellä Nerean ratsastamisen jälkeen sokerille pihaan.



Nerea ei olisi millään malttanut odottaa, milloin olisi vuoro ratsastaa Lillillä. Esteen alta kuului koko ajan huuto "Milloin on minun vuoro?" "Joko Pinja lopettaa?" "Minkä kokoisia esteitä Sini laukkaa?"


 Sinillä sujui ratsastukset tosi hyvin. Voitto kulki välillä niin nätisti kaula pyöreänä, että oli selvästi tyytyväinen. Seuraava iso juttu mitä lähdetään ihan kunnolla korjaamaan pois, on tuo kantapää. Nyt kun heppa on hallinnassa ja menee suurin piirtein sinne minne kuski haluaa, niin on hyvä alkaa korjaamaan virheitä. Suurimmasta pieninpään. Pitää muistaa aina että itsekkin on vaikea korjata montaa virhettä istunnasta samaa aikaa pois, joten vielä vaikeampaa se on varmasti nuoremmille ja vähemmän ratsastaneille. Siksi on turha näin alkuvaiheessa korjata kaikkia virheitä koko ajan, panostetaan yhteen ja isoimpaan virheeseen, jota korjataan sitten sitäkin tehokkaammin pois.
 
 Lupasin esitellä Sinin ratsastuskoulukortin ja tässä se onkin sisältä päin.

 Nerea oli piirtänyt serkuille tälläiset heppakuvat. Niin ihanat!! 


90 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. ''eka!'' kommentoit siks et saisit olla eka :D mitä jännää?

      Poista
    2. kiitti! ja niin olit eka;)

      Poista
  2. Oiei miten söpö tuo Nerea on :3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus :3 Söpöjä noi piirustukset :)

    VastaaPoista
  4. Söpöt piirrustukset (:<3

    VastaaPoista
  5. Pitääkö tossa lopussa lukea heppakuvat?:) Mutta ihana tämmönen postaus:)!

    VastaaPoista
  6. teissä kaikissa on jotenkin samaa näköä :)

    VastaaPoista
  7. ihan ylhäällä lukee tonen postaus jos haluut korjata :)

    VastaaPoista
  8. Sinihän ratsastaa voitolla tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  9. Sinistä tulee vielä hyvä :-)

    VastaaPoista
  10. Sini kyllä menee tosi hyvän näkösesti vaan satunnaisesti ratsastavaks!:) jotenki paljo siistimmän näköstä menoo ku minulla 10-vuotiaana, olisin itekkin ohjausta tarvinnut silloin...

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus. Sini ratsastaa hyvin.

    VastaaPoista
  12. Ihana postaus ja hienoja kuvia:-) Kun kuvaatte videoo niin millä asetuksilla kuvaatte? (: Ja sini muuten ratsastaa tosi hyvin, sano terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja osaisitko suositella tälläselle 7lk menevälle vähän tukevammalle tytölle turvaliiviä? :-) oon vähän innostunu estetunneista ja harkitsen oman turvaliivin ostoa:-)

      Poista
    2. Kuvataan videolla automaatilla tai P:llä. Sanon terkkuja! Suosittelen Kalle K, liiviä joka mullakin oli ennen ja mikä Pinjalla on nykyään!:)

      Poista
  13. toosi kiva postaus! :) ois kiva jos tekisitte taas sellasen ääni videon;)

    VastaaPoista
  14. Nerea oli piirtänyt sukulaisille tällätteet heppakivat
    . -----------
    Tollatteet virheet löysin:)
    PS.Sulla ja Pinjalla on parhaat blogit! Lähetäthän terveiset Pinjalle.

    VastaaPoista
  15. Tosi kiva postaus! Sini meni kyllä hyvin Voitolla. Ja sulonen toi Nerea. :)

    VastaaPoista
  16. Sini on tosi taitava ja voitto kulkee tosi nätisti.
    On varmaa kiva omistaa tuommoinen hevonen :)

    VastaaPoista
  17. Tossa alemmassa piirrustuksessa Voitto on tollanen iha pieni:). Kiva postaus niinkuin aina ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihania kuvia! :) voitto näyttää possulle tossa alemmassa :DD !! <3

      Poista
  18. Voitto kulkee Sinillä tosi nätisti, rentona yms. Te kaikki erityisesti Pinja, ootte tosi nättejä!

    VastaaPoista
  19. Sini menee jo voitolla tosi hyvin! Kiva et laittelet Sinistä ja Voitosta tänne kans asiaa c: Muutenkin sini näyttää tossa "ryhmäkuvassa" tosi isolta :D Ihana pikku Nerea :3 Se näyttää niin pikkuselta voiton selässä! ♥

    // Millon ulkoasu arvonnan tulokset tulee? :D

    VastaaPoista
  20. Kivoja nää ratsastuskoulu postaukset! :)
    Hienosti tuo Sini ratsastaa, tulee varmaan myös yhtä hyvä ratsastaja kun sinä ja Pinja olette!!
    Suloinen Nerea&ihanat nuo piirrustukset (:
    Tykkäsin!!! ♡

    VastaaPoista
  21. Sini ratsastaa ihan älyttömän hhyvin !:) ja nerea myös :3

    VastaaPoista
  22. Tosi hyvin Sini ratsastaa!:) Ihana Nerea ja niin söpöt piirustukset!<3

    VastaaPoista
  23. voito ja votto ( noissa piirustuksissa)

    VastaaPoista
  24. Voi miten pieneltä tytöt näyttää Voiton selässä, Nerea niin sulonen siellä innoissaan! :) Ja sini hienosti ratsastaa, oisko Sinillä innostusta omaan heppaan? :) Ja sit vielä semmonen kysymys, että eikö sinnuu yhtään ärsytä jos kaikki koko ajan huomattaa siitä, jos teet pienenki kirjotusvirheen?

    aijempaan videopostaukseen vielä, niin kävelikö teidän äiti siellä maastossa koko lenkin teidän mukana? Teillä mahtaa olla tosi kiva äippä ku kannustaa teitä blogin suhteen noinkin kovasti! :)

    VastaaPoista
  25. Voi kun Voitto menee kauniisti rentona Sinillä:) Sini näyttää ihan sulle!

    VastaaPoista
  26. Kiva postaus! Sini näyttää aivan sinulta. Sini on tosi hyvä ratsastamaan. Nää ratsatuskoulu postaukset on ihania! :Dd

    VastaaPoista
  27. Vähä ihania Sini ja Nerea:) Sini ratsastaa tosi hyvin Voitolla ja Lillillä, kuka on opettanut noin taitavaksi ratsastajaksi=D Sun blogi on paras ja odotan aina kauheesti uutta postausta:) Sinä ja Pinja ootte niin hauskoja, ja ootte myös tosi hyviä ratsastaan=D Voitto ja Lilli on kans aivan yli söpöjä♡ Se on kivaa kun teet paljon erilaisia postauksia, niitä on kiva lukee tai katsoo:) Paras blogi:)Ihania noi piirustukset:)

    VastaaPoista
  28. Tuo nerea on ihan ylisöpö:3 Ois kiva jos sinilläki ois blogi, ehotappa:) sini menee tosi hyvin voitolla en huomannut/kiinnittänyt huomioita mihinkään virheisiin, mistä mainitsit:) Ihana bogi sulla ja Pinjalla:) ootte tosi hyvissä väleissä noin siskoksina:))

    VastaaPoista
  29. Ihanaa et pidätte tällästä "kerhoa"! Itseki piän heppakerhoa pienille ja keskiviikkona on viimeinen kerta.

    Tuli tässä mieleen, et tykkäätkö Pinjan kanssa popparista ? :D

    VastaaPoista
  30. Ihana postaus:) miten pitkä sini on ?

    VastaaPoista
  31. Ihana postaus :) Sulonen toi kuva missä Nerea kurkkaa tuolta esteen välistä :3

    VastaaPoista
  32. ihan uteliaana kysyn että otatteko mitään hintaa noilta kun ne käy teillä? :) ja minun mielestä tuo Sinin kantapää ongelma näyttää siltä että aina kun se käskee hevosta sillä menee kantapää ylös koska kahtoo noita kuvia niin se ei pysty puristamaan pohkeella kun on sen verran pieni,koska vaan muutamassa kuvassa sillä on kantapää ylhäällä! :) ja siihrn kuva juttuun ehotus:sinä uimassa,voiton kavio,voiton päitset,sinun lempi vaate,lempi tavarasi.

    VastaaPoista
  33. Kiva postaus, sulonen tuo teidän serkku :)
    Mikäli en oo väärin kattonu, niin oot alkanut vastailemaan lukioiden kommenteihin paremmin, kuin mitä ennen. Hyvä ! :)

    VastaaPoista
  34. Sini ja Nerea menee tosi hyvin :) Jatkakaa samaan malliin nii teistä kaikista tulee ammattilaisia ;)

    VastaaPoista
  35. Sulonen Nerea noi tarrat naamassa, ja tosi kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  36. Nerea piirtää tosi hienosti!:) Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  37. Voi mä en kestä! Toi Nerea on niin söpönä ja pienenä tuolla Voiton selässä ja onni loistaa noitten tarrojenki alta!=3 Sini ratsastaa tosi hyvin Voitolla ja Vote kulkee tosi nätisti noissa kuvissa.

    VastaaPoista
  38. TuostavSinin kirjoittamasta pätkästä sai jotenkin tosi erilaisen kuvan Voitolla ratsastuksesta. Olisi kiva tietää kaikin puolin, että millainen se on ratsastaa. Olenkin aika kauan ihmetellyt että miksei Voitto - osiossa lue ratsastettacuudesta? :)

    VastaaPoista
  39. Eikö ookki Nerea videossa "Bloggaajan rankka elämä osa2" ?? :D

    VastaaPoista
  40. Vau! Sini on taitava, voitto menee niin hyvin :)

    VastaaPoista
  41. Kiva postaus, ja ihanan näkönen on tuo Nerea :33 Ja Sini ratsastaa tosi hyvin, muutaman vuoden päästä varmaan menee entistä taitavammin ja paremmin :-----) Sano terkkuja Sinille, et jatkaa samaan malliin.. :-----3

    VastaaPoista
  42. Kiva postaus! :) Sini ratsastaa tosi hyvin! :)
    Voitteko tehdä enemmän Pinjan kanssa videopostauksia? :)

    VastaaPoista
  43. Sinihän ratsastaa tosi hienosti! :)

    VastaaPoista
  44. Hei, minkä kokoinen tuo sinun Kingslandin kisapaitasi on? Olen tilaamassa paitaa ja en ole aivan varma olenko kokoa xs vai s ja tarvitsen vertailu kohteita :D

    VastaaPoista
  45. Sini ratsastaa tosi hienosti! Ja vitsit toi nerea on söpö :D
    Kun sulla oli se kisa, et teet kahdelle ulkoasun, niin koska päätät, että kenelle teet? Vai onko valitut saaneet jonkun sähkiksen jo, vaii??
    Mietin vaan, kun ei ole siitä mitään kuulunut :D

    VastaaPoista
  46. Voi että, Sini ratsastaa todella hyvin! Sillon kun itse olin 10 niin oli ihan kaamean näköistä menoa :D Ja Nerea, niin reippaan näköinen pikkuheppatyttö! Kaikinpuolin mahtavapostaus ! :)

    VastaaPoista
  47. Aawws oootte ihania, te kaikki..Nereaa!!♥ Ootte ihan parhaita bloggaajia.. Sinille terkkui, hyvi menee!!♥♥♥...

    VastaaPoista
  48. Aaw .. Sini on nii sun näköne ja se on tosi söpö tää oli kiva postaus ku välil Siniki ratsastaa 😊😊

    VastaaPoista
  49. miten oot saanu tohon sivuun tommotteen Info jutun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu--> Lisää Gadged --> Teksti

      Siihen sitten vaan kirjottelet :)

      Poista
  50. Sini ratsastaa tosi hyvin, voitto kulki tosi nätisti! Vie sana sinille!

    VastaaPoista
  51. Tiia tee tollanen leivontapostaus,kun Pinjallaki on :) Sano Sinille hei ,että Voitto menee tosi hienosti ja Sini on hyvä ratsasta

    VastaaPoista
  52. http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/02/220-nain-teet-yksinkertaisen-bannerin.html?showComment=1372766234714#c9169518649002890668 Voisitkö käydä katsomassa tuon postauksen kommentit?

    VastaaPoista
  53. Kiva postaus!:) hyvältähän tuo Sini satunnaisesti ratsastaneeksi näytti!
    Koska tulee uusi ratsastuskoulu postaus(/tuleeko?)? :) (sori jos tätä on jo kysytty, en ainakaan huomannut)

    VastaaPoista
  54. Heippa!

    En ehtinyt etsiä postivideo-postausta nii ei varmaan haittaa jos tänne kirjotan! Ajattelin siis antaa vähän rakentavaa palautetta, joka ois sellanen että kun luette pinjan kanssa nuita kirjeitä ja niissä tulee jonkin blogin osoite nii voitteko kirjottaa niitä vaikka videon kuvaukseen tai laittaa siihen videoon tekstiksi?? ois helpompi löytää blogi! :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.