Mainonta ja yhteistyöt minun blogissani

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tänään pohdin asiaa ihan kunnolla valitessani (taas..) uusia tuotteita vaateliikkeestä jonka kanssa olin vielä pari tuntia sitten yhteistyössä. Silloin tajusin, että nyt minusta on tullut ahne. Haluan vain enemmän ja enemmän, mutta kukapa ei haluaisi? Onneksi täällä kommenttiboksin puolella on tullut vähän negatiivistä palautetta, joka avasi minun silmäni.

 Kaikki alkoi siitä kun sain ensimmäisen yhteistyön nimesi.fi ja Desingskinin kanssa, sitten niitä vain alkoi tulemaan enemmän ja nyt ollaan tässä hetkessä, että minulla oli kolme vaatekauppaa ja yksi hevostarvikeliike yhetistyökumppaneina. Eikä siinä vielä kaikki, mukaan mahtuu lyhyempi aikasia yhteistöitä. Missä menee raja? Itse vedän rajan nyt tähän ja vedän sen liian myöhään, tunnustan. Tipahdin kovaa ja korkealta tajutessani, että todella monia blogini lukijoita eivät tälläiset postaukset kiinnosta. Itse luen mielelläni kaikkia yhteistyöpostauksia ja siksi ollaankin varmaan päädytty tähän. Ja vaikeahan se on kieltäytyä jos saa 300dollarilla kuussa ilmaisia vaatteita ja siihen päälle vielä kaikkea muuta kivaa? Vähän vaikea siihen on sanoa ei. Vai onko jonkun teistä helppo kieltäytyä tuollaisesa yhteistyöstä?

Pakko tunnustaa, että pari päivää sitten oli ihan pakko tehdä vielä yksi yhteistyö. Koska nämä kuoret on vaan niin rakkaus ja oon jo pitkään halunnut tälläisiä♥ Sain nämä siis juuri Suomeen rantautuneelta CaseAppilta. Nyt te kaikki olette tässä todistamassa, että vähään aikaan ei tule mitään uusia lyhyt aikaisia yhteistöitä. Jos sellasia tulee taas pian niin saatte kyllä muistutella, että mitäs sitä tulikaan luvattua.. Takaisin asiaan. Sain maailman ihanimmat kuoret ja nyt voinkin hyvin pitää "ei-linjan" pitemmän aikaa. Mainospostauksia tulee siis yhä minun yhteistyökumppaneilta, eli SheInsideltä, Oasapilta ja Suitsisopilta, mutta koitetaan niitäkin tehdä kohtuudella. Olisi samalla kuulla minkälaiset mainospostaukset saavat teidät heti perääntymään ja minkälaisia taas luette.

Päädyin siihen, että karsin yhden vaateliikkeista pois kenen kanssa teen yhteistyötä (Choies.com). Vaikka saan sieltä tietyllä summalla tuotteita joka kuukausi (diili on siis mitä parhain, minua ajatellen), ei ole kiva kun postauksista ei kukaan pidä vaan niihin tulee paljon negatiivisiä kommentteja. Ja vaikka tämä on minun blogi ja saan tehdä täällä ihan mitä itse haluan, on minusta silti tärkeää, että lukijat viihtyvät ja pitävät blogistani. Toivottavasti nyt lukijani ovat tyytyväisempiä, koitetaan onko muutama mainospostaus kuukaudessa sopiva määrä vai tuleeko siitäkin vielä negatiivistä palautetta:)

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on jatkossa tyytyväisempiä lukijoita:)!
Jos jollakin on jotain sanottavaa negatiivistä tai positiivistä asiaan liittyen, niin sana on vapaa. Koittakaa kumminkin valita kiltit sanat vaikka kommentti olisikin negatiivinen, niin pysyy tämän bloggaajan bloggausinto paljon parempana!

ps. vastatkaa blogin tulevaisuuteen liittyvään kyselyyn blogin sivupalkissa!

257 kommenttia

  1. Tuo sponsori juttu kuulostaa tosi kivalta, mutta itse en ottaisi, sillä lukijoita blogissa ei vielä kovin paljoa ole :) Mutta tosi kiva että blogeissa on sponsoroijia :) !

    VastaaPoista
  2. Itteeni ei ainakaan haittaa noi mainos postaukset yhtään, niitä on kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku on samanlainen kun minä:)!

      Poista
  3. Niin jossaahan se raja menee XP :)Ihan kivahan niitä on lukea mut pitemmänpäälle...:)

    VastaaPoista
  4. sullehan se ois vaan ollu mukava ja niitä oli oikeestaa hauska seurata:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mutta haluan ajatella lukijoita jotka eivät niin niistä välitä:)

      Poista
  5. Itsekkin varmaan ahmisin ensin ja sitten kävis tollein kuin sulle, että palaisin takasin maan päälle... Mutta en kuitenkaan vielä ottais sponsoroijia, koska lukijoita on sen verran vähän yms...

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä on kiva lukea mainos postauksia. Itse haluisin blogiini sponsoroijan, mutta koska blogissa on hyvin hyvin vähän lukijoita niin en kehtää edes kysyä keneltäkään.

    http://hannasponylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ite tykkään kyllä tosi paljon lukea noita esittely/mailnospostauksia:)itsellä ois varmaan sama ongelma.:)

    mylittledog1.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. vitun lellitty kakara, lopeta lesoominen sponsoreilla ja hanki elämä vitun lapsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tämän kommentin jättäjä on varmasti aikuinen.... onneksi ei kuullosta yhtään kateelliselta tyypiltä.

      Poista
    2. Ei reps! Tiia, pistä tää johonkin uuteen bloggaajan rankka elämä- videoon. Ei yhtään kateellinen! XD

      Poista
    3. Ööö. Olen 24 että todellakin lapsi. Ja en ole kateellinen, vaan ihan oikeesti jos on pakko olla niitä vitun sponsoroijia, niin ei tarvitse lesoo. /sama ano

      Poista
    4. 24-vuotias ei käyttäydy noin lapsellisesti - tai jos käyttäytyy niin kannattaa olla huolissaan itsestään.

      Rohkea veto Tiia, tälläistä asennetta kaipaa useampikin bloggaaja. Itse skippaan aina mainos-postaukset, sillä rahanahneita bloggaajia en halua tukea. Tästä lähin siis voin jopa sinun mainospostaukset katsastaa kun sinäkin suostuit "tulemaan vastaan" minun kaltaisia lukijoita.

      Ihanaa elokuuta, vielä on kesää jäljellä :)!

      - Laura
      Http://maaliviivalle.blogspot.fi

      Poista
    5. Ei sun silti sitä tarvii haukkuu ja Tiia saa ite päättää mitä tekee :)

      Poista
    6. Anteeksi jos olen jotain loukannut, mutta MINUN mielipide. Itse luen blogia jossa kerrotaan jostain aiheesta/siitä mitä on tehnyt yms. MUTTA KUKA VITTU LUKEE BLOGIA JOSSA ON KOKOAJAN MAINOSPOSTAUKSIA ? -ei kukaan, vinkvink. Eli ehkä tiian kannattaisi kuunnella niitä jotka negatiivista antaa, eikä vaan skipata yli.

      Btw hieno banneri, tykkään tosipaljon muuten tästä blogista, anteeksi jos loukkasin tms, ei ollut tarkoitus, tarkoitus oli kertoa mielipide. :(

      Poista
    7. Ai esimerkiksi minä olen ei kukaan? Kiitos arvostuksesta edellinen anonyymi :) Mielipiteensä kertominen vapaata, mutta kannattaa miettiä ulostuontiaan :)

      Poista
    8. "Itse luen blogia jossa kerrotaan jostain aiheesta/siitä mitä on tehnyt yms. MUTTA KUKA VITTU LUKEE BLOGIA JOSSA ON KOKOAJAN MAINOSPOSTAUKSIA ? -ei kukaan, vinkvink."

      Tiialla on yli 5000 lukijaa, näyttää siltä että kyllä aika moni lukee. ;)

      Poista
  9. Olis kiva jos pari kertaa kuussa olis näitä "mainospostauksia", mutta se että joka postauksessa mainostetaan jotain niin ei ole kivaa. Sulla näitä on ollut hyvä määrä, mutta ei tosiaankaan haittaa jos lopetat yhteistyön muutaman kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tähän pyrin ja usein mainospostaukset saapuvat kuun vaihteeseen, jolloin niitä voi tulla pari putkeen:)

      Poista
  10. Huh, vihdoin tulit järkiisi :D Oon aina jättänyt kaikki mainos- ja esittelypostaukset lukematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainospostauksia kyllä tulee, mutta huomattavasti vähemmän:) Ja hienoa, että osaat skipata ne etkä lopeta koko blogin lukemista!

      Poista
  11. Olihan noita mainospostauksia ihan kiva lukea, ei tosin yhtä kiva kuin muita mut kumminkin :) Muuten tosi ihanat kuoret <3

    http://sulkkujamina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit niistä kumminkin:) Ja munkin mielestä ihanat!

      Poista
  12. jos rahaa löytyy, mikset voi ostaa, vaan pitää olla yhteistyössä? -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sinä tiedät paljonko sitä löytyy? Ja ehkei meidän perheen rahoja käytetä ihan mihin sattuu;)

      Poista
    2. Hei haloo, et kai sä itsekkään maksaisi turhaan jos ilmaiseksikin sais? :DD Ei se sun elämää mitenkään muuta jos Tiia saa sponsorituotteita.. :DD Vitsi mä nauran sulle xDD Kyllä sun kaltaiset katkeran kateelliset tyypit on noloja :P

      Poista
    3. Niin, sinähän tiedät, että Tiian perheellä on rahaa?
      Luuletko, ettei niiden ruokiin, kuivikkeisiin, heiniin, rokotuksiin, kisamaksuihin, raspauksiin, kengityksiin, madotuksiin, loimiin, tallin sähköön, muihin ell.kuluihin yms. mene rahaa? Niin joo, ja ihmisten pitää myös maksaa omasta elämisestään. Se, että on näitä asioita, ei tarkoita, että jäisi ylimääräistä rahaa ostaa kuukausittain valtava kasa vaatteita, joita Tiia on yhteistyön kautta saanut.

      Taidat vaan olla kateellinen kun joku saa sponsorin, mutta itsellesi et sellaista saa. Ja seuraavassa hetkessä sanot, että mutta ku mulla ei oo rahaa niinku tolla Tiialla.

      Want some money? -> Go to work and shut up! :-)

      Poista
    4. Mistä tietää et on rahaa? Niillä on hei BMW :D älkää ottako sit tosissanne ;)

      Poista
  13. Musta tuntuu, että monia ärsyttää nimenomaan sheinside ja oasap, koska niitä näkee kaikilla ja niihin on jo kyllästytty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, harmi sillä heidän kanssaan saa tehtyä todella hyvää ja ainakin bloggaajan puolelta kannattavaa yhteistyötä.

      Poista
  14. Kivat noi kuoret :) Näit mainos postauksii on kiva lukee...

    VastaaPoista
  15. Ihanat noi kuoret!

    Sun blogi on ihana, ja mua ei ole ainakaan haitannut nää yhteistyöpostaukset, sillä niitä tulee sen verran harvoin ja osaat pitää postaukset pääasiassa eli sinun ja Voiton valmennuksessa, kisauksessa ja elämässä.

    Ja yhteistyö voi avata aina uusia ovia, joten mua ei ainakaan haittaa monet yhteistyö kumppanit jos blogi silti pysyy laadukkaana ja pääasiassa : )

    VastaaPoista
  16. Jotenki tuntuu et tää blogi on 60% Sponsoreita, 20% meikkiä/vaatteita/koruja 10% Koulua ja loput 10% Heppailua... tiia toivottavasti muutat asian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä, enemmän heppajuttuja, jos aijot pitää tän heppablogina

      Poista
    2. Sinuna laskisin vähän uudelleen, miten nuo prosentit menee;)

      Poista
    3. Tiia tämä EI ole negatiivinen kommentti!!

      Poista
    4. Nyt kyllä menee luvut miten sattuu. Musta on hyvä, että bloggaamisesta saa jotain piebtä kivaa. Minua ei ole haitannut mainokset. En kadehdi tiiaa kuinka paljon hän saa ilmaista tavaraa, vaan olen myötäiloinen. On kiva, että laatublogista saa jotain. Säälin niitä isoja blogeja, joissa ei ole mainoksen mainosta. Kunnon blogissa on jossain mainos, se ei pursua niitä vaan niitä on sopivasti kuten Tiialla. Nykyinen määrä on hyvä. Musta on hienoa Tiia, että osaat pistää stopin. Sanoa ilmaiselle ei. Minä en siihen pystyisi.

      Poista
    5. Joku ei tainnu oppia peruskoulussa laskemaan prosentteja :)

      Poista
    6. Alkanu tuntuu mustakin että heppajutut alkaa olla vähälaisia... Mutta ei nyt ihan noin vähäsiä :D

      Poista
    7. Kesällä tullut niin paljon postauksia, että mukaan on mahtunut paljon muutakin kun heppailua. Mutta heppapostausten määrä on silti sama jos vertaa aikaisempaan, siihen extrana on vaan tullut muita postauksia kun kesällä on ollut aikaa postailla:D

      Poista
  17. Ei mainospostauksissa sinäänsä mitään haittaa ole, kunhan niitä tosiaan ei ole ihan jatkuvasti. Mielummin tosiaan vaikka kerran kuussa kootusti tuollainen mainos-/esittelypostaus, jonka halukkaat voivat sitten skipata kokonaan.

    Välillä tuntuu (kyllä, myönnän olevani kateellinen) että saat sponsoroijia, yhteistyökumppaneita jne jopa liian helposti, tosin enhän minä tai kukaan muukaan voi tietää miten paljon oikeasti teet töitä blogin suhteen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä postaus missä näkyy paljonko aikaa menee blogiin: http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/07/paljonko-bloggaamiseni-vie-aikaa.html

      Poista
  18. ite tykkään mainospostauksista, mutta oisko mitään, että tiivistäisit kaikki ns. lifestyle mainokset yhteen postaukseen kuussa? kuitenkin heppablogi niin suitsisoppi on sinänsä kiinnostavampi kuin muut.
    jos itse saisin sponsoreita niin ottaisin kyllä ilomielin vastaan ilmaista tavaraa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin on hyvä:) Totta niistä on vaikea kieltäytyä..

      Poista
  19. Sun blogi on tosi mukava, mua ei haittaa mainospostaukset :) En itsekkään todellakaan vois kieltäytyä tollasista mahdollisuuksista, mutta tuskin ikinä mitään yhteistyöjuttuja alan värkkäämään :D

    http://downonthecornerr.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ja niistä on kyllä oikeasti vaikea kieltäytyä..

      Poista
  20. Minusta sinun ei ole mitään ideaa kieltäytyä! :) Minua ei ainakaan mitkään mainospostaukset haittaa, ja välillä on mukava lukea muitakin kuin heppa juttuja :)

    VastaaPoista
  21. Mäki haluun tollaset kuoret!!!!! :P
    Mua ei haittaa vaikka joka postauksessa olis mainostamista:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki halusin ja nyt mulla onne<3 Kiva kuulla!

      Poista
  22. Ehkä ekaa kertaa kommentoin positiivisesti sun blogiin. :D Sun blogia on kiva seurailla ja siksi sitä seuraankin. Mutta ketuttaa niin paljon kaikki sponsoripostaukset yms. Mutta nyt nostan sulle hattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että joku tuli oikeesti iloseks tästä kun monia ei ole tätä ennen kovin haitannut yhteistyö postaukset:)!

      Poista
  23. Mua ei tavallaan haittaa sponsorijutut koska itsekkin olen muiden sponsoripostauksien kautta löytänyt uusia sivustoja joille tuhlata rahaa. Siinä voittaa kauppa ja bloggaaja ja lukijat saattavat saada uusia ideoita esim. vaatekaapin täytteeksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joistakin postauksista on ollut jopa hyötyä :)

      Poista
  24. Näitä mainospostauksia on just kiva lukee!:)

    VastaaPoista
  25. Mun mielestä sponsoripostaukset on kivoja! :)
    Omasta mielestä ne ei ees oo mittään hirviää mainostusta (:

    VastaaPoista
  26. Musta sponsoripostaukset on ollu kivoja :)

    VastaaPoista
  27. Musta on hyvä, että bloggaamisesta saa jotain piebtä kivaa. Minua ei ole haitannut mainokset. En kadehdi tiiaa kuinka paljon hän saa ilmaista tavaraa, vaan olen myötäiloinen. On kiva, että laatublogista saa jotain. Säälin niitä isoja blogeja, joissa ei ole mainoksen mainosta. Kunnon blogissa on jossain mainos, se ei pursua niitä vaan niitä on sopivasti kuten Tiialla. Nykyinen määrä on hyvä. Musta on hienoa Tiia, että osaat pistää stopin. Sanoa ilmaiselle ei. Minä en siihen pystyisi.

    Ja kirsikkana kakun päälle; näitä mainospostauksia on kiva lukea. Viisas skippaa jos ei kiinnosta, tyhmä lopettaa seuraamisen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun tää kommentti piristi mua:) Ihanaa, että maailmaan mahtuu vielä ihmisiä jotka ovat toisten puolesta iloisia!

      Poista
  28. Ihan kiva niitä on lukea! niiku oon pari kertaa aiemminki sanonu nii ois enemmänki kiva kuulla lisää miten niitä sais omaaki blogii, mitä se vaatii yms :)

    VastaaPoista
  29. Näitä mainospostauksia on just mukava lukee!:)

    VastaaPoista
  30. Jos sulle tarjotaan yhteistyötä ja liikkeestä ollaan valmiina lahjoittamaan kamaa, niin OTA! Kuka tahansa ottaisi, jos TARJOTAAN. Esittelet täällä elämääsi sen verran, että ansaitsen kyllä vastapalkaksi tuotteita. Liikkeetkin hyötyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kaikki eivät ole tätä mieltä, mutta harkitsen sitten aina tapauskohtaisesti!

      Poista
  31. Sponsoripostaukset on ihan ok, mutta sullakin niitä on mun mielestä hiukan liikaa! Kyllä niitä on kiva lukee, mutta niitä tulee ihan liian usein! Mielummin lukisin vaikka 1-2 kertaa kuukaudessa sponsoreista, kun joka toinen viikko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka toinen viikko on kaksi kertaa kuukaudessa;) Mutta siis nyt olisi tarkoitus tehdä 1-2mainospostausta kuukaudessa.

      Poista
  32. Minua ei haittaa mainospostaukset, jos niitä tulee sopivasti aina. Niitä on oiekastaan mielenkiintoista lukea! Mutta se on hyvä, että itsekin tajusit rajat, sillä jos blogisi pursuaisi turhan paljon mainospostauksia, voi monilla mennä innostus blogisi lukemiseen. Mutta kuten ylempi anonyymi sanoi: Viisas skippaa jos ei kiinnosta, tyhmä lopettaa seuraamisen. :)
    Blogisi on aivan ihana! Oikein hyvää jatkoa sinulle ja Voitolle!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva kuulla, koska itsekkin pidän mainspostauksista muiden blogeissa:) Ja tuo oli kyllä viisaasti sanottu!

      Poista
  33. voi kumpa saiski noin monta sponsoria :) Mummees ei kyl ois haitannu vaik sul ois ollu montaki sponsorii ja et ois ollu niist postauksii. Mulle kelpais ainaki, mäki oisin tosi ahne ton suhteen, mut mikäs siiinä ku hyvä jos meillä perheen elättämiseen riittää rahat ni kyl sponsorit kelpais :)
    Mutta tästä huoomaa kuinka aatteelet tätä blogii ja sun lukijoit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä säkin saatat joku päivä saada monta sponsoria, ahkeraa bloggaamista vaa:)

      Poista
  34. Mä en ihan ymmärrä niitä anonyymejä,jotka ei uskalla omalla käyttäjällään tulla tänne kommentoimaaan.Jos on jotain asiaa niin miksi sitä ei voi muuntaa sellasseks että se ei oo niin säälittävän kuulonen, ja yksinkertasesti voi vain kommentoida omalla käyttäjällä sulle kaikkee negatiivistä.Mutta ei,niin ei.Ne haluu vaan että kaikki naurais ja yhtyis mukaan.Sillon kun kirjoittaa anonyymillä niin eihän siinä mitään hätää ole.! Huoh. Ps!Oot tosi reilu ja oikeenlainen bloggaaja.Kuitenkin tää on sinun blogi niin miks et sais tehä tänne sellassia postauksia kuin haluat? Koska haluat miellyttää lukijoita.!Oot tosi reilun olonen muutenkin ja haluut että lukijoita kiinnostaa sun postukset,eikä oo vaan niin että ne on liittyny lukijoiks mutta tuskin edes käy täällä.! Jatka samaan malliin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla ei pakosti ole edes käyttäjää, mutta monella kyllä taitaa olla. Mutta toi on totta, että negatiiviset asiat voi sanoa monella tavalla.. Kiitos kommentista ja mielipiteestä:)

      Poista
    2. Jep.Mutta uskon myöskin että suurimmalla osalla on (:

      Poista
  35. Kyllä tietenkin kannattaa ottaa ilmasia vaatteita! Jatka samaan tyyliin bloggaamista mutta joskus voisi olla enemmän heppajuttuja kun lifestylepostauksia:) Mutta tää oli mun mielipide, hyvä blogi kaikin puolin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu enmä ihan kaikkea enää halua ottaa:) Juu kiitos mielipiteestä!

      Poista
  36. Näinki ton kuvan ennen tätä postausta instagrammissa ja ku siinä luki thanks caseapp tai jotain vastaavaa mun mieleen tuli heti "EIH, taas uusi yhteistyökumppani.." ku mulla itselläni nää alkaa tulla ulos korvista ja jostain muualtaki kohta ku tuntuu että joka blogissa ei paljoa muuta enään löydykkään. :-D Ku luin nyt kuitenkin kuinka olit tullut ajatelleeksi myös itse asiaa ja päättänyt lopettaa yhden yhteistyön tulin oikeesti jollain tapaa ylpeeks susta, vaikken tunne sua millään tavalla. :-D Ymmärrän, että ajatus ilmaisista vaatteista on houkuttava ja siitä olisi varmasti itselläkin vaikeaa kieltäytyä, mutta kiva kuulla että sait kuitenkin nyt itsellesi vedettyä sen rajan. :-) En silti siis oo mitenkään kokonaan vastaan näitä, mutta sultakin näitä yhteistyöpostauksia on viime aikoina tupsahdellut tuon tuosta niin on alkanut hieman kyllästyttää. :-D Hienoa silti että tällanenki mahdollisuus bloggaajille on, koska onhan se piristävää saada jotain itsellekkin kun esimerkiksi juuri sä tunnut näkevän todella paljon vaivaa siihen että blogi on hyvä ja postaukset tehty huolella. :)

    VastaaPoista
  37. Luen mainospostaukset, mutta vähentäminen on hyväksi !
    On kiva kuulla mitä vaatteita käytät yms. Mutta niitä vois tehä sillai et kerran kuukaudessa kaikki maino höpinää pöpinät siihen samaan syssyyn, niin viisas osaa sitten Skipata tyhmä sitten lopettaa lukemisien niinkuin joku sanoikin jo :) olis kiva jos tekisitte enemmän semmosia postauksia missä ois hauskoja kommentteja :)

    VastaaPoista
  38. Minusta niitä postauksia ei ole ollenkaan liikaa, kunhan ei unohda postailla heppajutuista ;) Eivätkö ne lukijat, jotka eivät tykkää sellaisista postauksista, voisi olla yksinkertaisesti lukematta niitä. Itse ainakin pidän noista sponsoripostauksista, niistä saa hyviä ideoita omaankin pukeutumiseen ja niitä on helppo ja nopea lukea :)
    Entäpä jos yhdistäisit vähän enemmän niitä sponsoripostauksia, esim. kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa tekisit ja laittaisit siihen postaukseen kaikki siihen mennessä saadut tavarat? :) Silloin niitä ei tulisi niin paljon ja voisit vaikka nimetä postaukset jotenkin samalla tavalla aina, että sellaiset, jotka eivät niitä halua lukea, voisivat skipata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi yhdistäminen on hyvä idea, mutta niissä on tietynlaiset aikarajat milloin ne pitää toteuttaa.. Koitan kumminkin tehdä jatkossa niin:)

      Poista
  39. Tuollaiset sponsori jutut on kivoja jos on pysyvä yhteystyö kumppani kuten suitsisoppi! :) mut jos joka toinen päivä tulee uusia yksittäisiä sponsoreja, se alkaa olemaan liikaa. Mutta ei ole kiva jos kaikki sponsori jutut lähtevät! Mielestäni tämä blogi on sopivan "sponsoroitu" parilla pysyvällä yhteistyö kumppanilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sponsorijutut eivät lähde kokonaan pois, mutta vähenevät:)

      Poista
  40. Tee silleen, että esittelet vaatekauppojen kautta yhteistyönä saadut jutut yhdessä postauksessa ja suitsiopin omassa, koska tää on heppablogi :).
    Ja asiasta kukkaruukkuun, oon niiin kade tolle teidän tallirakennukselle! Voisitko tehdä joskus postauksen pelkästään tallista, ja siihen liittyvistä "kikoista" kuten siitä ruokakuppihöskästä ja vaikka sun mielestä kivasti asetellusta järjestelystä tallissa, ja perusteluita syvällisemmin talliin, tarhoihin yms. liittyen. Se voisi olla monelle todella innoittava ja ehkä jopa tarpeellinen postaus :)

    VastaaPoista
  41. Mua ei haittaa yhtään noi sponsori jutut ja vaikka haittais nii silti luen tätä blogia koska tää on tosi hyvä:)

    VastaaPoista
  42. hyvä, että olet itse tuota mieltä. en ole kauheasti kiinnittänyt huomiota että niitä tulisi paljon, mutta nyt kun huomautit, täytyy myöntää ettää on niitä tullut vähän liikaa.. :) ei siis sillä, itse tuollaisessa vaiheessa olisin ahne, mutta sen takia lukijoita on, että nekin parantavat blogia ! :)

    pidän blogiasi todella asiallisena ja hyvänä, et tuo liikaa henkilökohtaisia asioita julkisuuteen, siinä tiedät rajan hyvin.

    tällä tavalla blogista tulee kokoajan parempi ja parempi, kun kokeillaan eri asioita (poste restante, sponsorit, livelähetykset)

    jotta kommentti ei olisi liian asiallinen, täytyy sanoa että blogisi on todella hyvä, jatka samaan malliin ! :)

    VastaaPoista
  43. Ei nuo sponsori postaukset ainakaan minua haittaa, niitä on ihan kiva lukea ja katsella :) säkin teet tosi paljon työtä blogisi eteen että on ihan kohtuullista että saat siitä muutakin kuin hyvän mielen (ja pskaa niskaan). Helpostihan tulee suuruuden hulluus ja tahtoo aina vain lisää ja lisää

    -Aikuinen anonyymi lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jossei haittaa:) Juu toi suuruuden hulluus oli just se sana mitä mietin tähän postaukseen, mutten muistanut!

      Poista
  44. mistä löysit ton kuosin sun kuoriin?:-) Itekki haluaisin tuloaisen kuosin mutta vähä erivärisenä :D ja mainospostauksia on kiva lukea!

    VastaaPoista
  45. Mä tykkään yhteis työ postauksista ja sun blogi on parhain mitä luen tykkään kaikista sun postauksista:)

    VastaaPoista
  46. hyvä päätös tiia, nostan sulle hattua!

    VastaaPoista
  47. Sanon mun mielipiteen tähän.. Minä henk. koht. tykkään lukea noita yhteistyöpostauksia! Mutta mieti nyt miltä sinusta itsestä tuntuu, tarkoitan että jos sinä tykkäät siitä niin sitten jatkat, kuuntelet siis itseäsi miten parhaiten asian näet. Koska sen takiahan sinulla on lukijasi jotka seuraavat sinun elämää jne.. joten pitäisihän niiden ''oikeiden'' lukijoiden ymmärtää myös sinua?
    Toki jos itse olet sitä mieltä että aiot vähentää tuota niin tee sitten niin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään lukea muiden blogeista. Tuo oli kyllä hyvä pointti!

      Poista
  48. Mistä saat 300 dollarilla vaatteita kuussa?? Ja mua ei haittaa nää postaukset, tykkään!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3x n. 100dollaria. Kiva jos tykkäät:)!

      Poista
    2. Musta tuntuu, että ano tarkoitti, että mistä PAIKASTA saat 300 dollarilla vaatteita kuussa? C:

      Poista
    3. En saa mistää 300dollarilla, vaan saan Oasapilta, Choiesilta ja Sheinsidelä n. 100dollaria/kuukausi.

      Poista
  49. Mun mielest nää yhteistyö - postaukset on aika kivoja :)!

    VastaaPoista
  50. Musta tuntuu että blogimaailma pyörii nykyään aika paljon sponsorien ympärillä. Jos vertaan vaikka omaa lukulistaani vuosi sitten ja nyt, sponsorit on noussut blogissa aika suurelle sijalle ja välillä ihmetyttää, onko bloggaamisen tärkeimmäksi asiaksi vaihtunut ilmainen tavara lukijoiden ja kivojen kommenttien sijaan. Moni bloggaaja on kuitenkin avannut silmänsä ja palannut takaisin maan kamaralle ja täytyy kyllä nostaa heille hattua. Virheiden kautta oppii ja viisastuu :-) tämä ei siis koske pelkästään sinun blogiasi, vaan blogimaailmaa ihan yleisesti. Mielestäni Suitsisoppi on blogillesi oiva sponsori, koska kyseessä on kuitenkin heppablogi. Vaatesponsoritkin ovat ihan ok, koska blogissa on näkynyt nyt paljon muutakin kuin heppailua, eivätkä blogin ainoat lifestylepostaukset ole sponsoreiden takia tehtyjä, if u know what i mean.

    Kokonaisuudessaan sulla on tosi laadukas ja lukijaa miellyttävä monipuolinen blogi ja tottakai yli-ihana Voitto!

    VastaaPoista
  51. Yhteen aikaan muakin häiritsi vähän noi mainospostaukset, mutta sitten aloinkin pitämään niistä muotijutuista, kun sieltä sai mm. Hyviä vinkkejä uusiin asukokonaisuuksiin :D
    Itse toivoisin, että normi postausten keskellä ei olisi mitään pikaista mainosta, vaan niille mainoksille voisi olla sitten kokonaan oma postaus, niinkuin useimmiten oot tehny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu koitan tehdö tuollaisia mainospostauksa jatkossakin:)

      Poista
  52. Musta on oikeasti tosi upeeta, että sä otat lukijas tolla tavalla huomioon ja jätät yhteistyöjuttuja pois :---3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, koska kyllä nekin ovat tärkeä osa blogiani ja haluan huomioida lukijoitani:)

      Poista
  53. Mielestäni sponsoripostaukset oli ihan kivoja, eivätkä ne häirinneet. Kuitenkin se oli vähän tyhmää, että ne tuntuivat "syövän" tilaa tavallisilta heppailupostauksilta. Vaikuttaa siltä, että jos sponsoripostauksia tulee kohtuudella, niin muillekkin postauksille riittää tilaa ja blogi on juuri sopivan monipuolinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sponosripostaukset ovat ns. täytepostauksia, joten niiden tilalle ei olisi tullut mitään muuta postausta:)

      Poista
  54. Mä ainakin tykkään lukee kaikkia postauksiasi, siis ihan kaikkia! Luen kaikki ( vaikka olisi vähän tylsempiäkin) niin varmaan 5 kertaa! Että mua ei ainakaan haittaa mitä postauksia teet koska sulla on ihan paras blogi!!

    VastaaPoista
  55. Luulenpa että ihmisiä alkoi ärsyttämään juurikin tuo sponssi postausten määrä ja tiheys, tuntui että niitä tuli lähes koko ajan ja hevospostaukset jäivät taka-alalle. Myönnän että itseänikin se ärsytti. Varsinkin se samshieldin kanssa tehty postaus tuntui olevan joillekin liikaa, ymmärtäähän sen kun kyseessä joistain melko kallis kypärä ja sinä sait sen heistä noin vain ilmaiseksi kun vain kirjoittelit yhden postauksen, vaikka eihän se nyt ihan noin oikeasti varmaan mennyt :D Varmaan myös negatiiviset kommentit lisääntyivät juuri noiden sponsori postausten takia koska tietty jos joku saa ilmaiseksi hienoa kamaa syntyy helposti kateutta :/ noista sponsori tavaroista sai susta ehkä hiukan ylimielisenkin kuvan kun sait noin vain kauheasti tavaraa, tuntui että viikottain sait vain uusia tavaroita, vaikka monella on sellainen kuva että ette ole kuitenkaan ihan köyhiä ja varmasti saisitte helposti ostettua kaikki saamasi tavarat (en kyllä tiedä onko näin :D). Ihanaa kuitenkin kun tajusit että nyt meni vähän överiksi, kaikki eivät sitä valitettavasti huomaa :( mutta helpostihan noin käy kun ilmaiseksi tarjotaan tavaroita joten miksipä sanoisi ei? Luulenpa että minäkin olisin samassa tilanteessa kuin sinä jos saisin noin paljon sponsoreita :D oikeasti ihanaa ihanaa kun tajusit asian ja blogissa nuo sponsori postauksen hiukan harvenevat. Tietysti silloin tällöin voi ottaa uusia yhteistöitä ja se on varmastikin kannattavaa :) tsemppiä sulle Tiia jatkoon, blogisi on todella ihana ja olet tämän postauksen perusteella selvästikin fiksu ja nöyrä muitakin ajatteleva tyttö! :)

    VastaaPoista
  56. Musta on kiva ettäsaat sponsoreita , koska kulutat niin paljo aikaa bloggaamiseen ja meihin lukioihin! Ja välillä on kiva lukea muitakin kuin heppapostauksia!:)

    VastaaPoista
  57. Osaisitko neuvoa mistä löytyy ne asetukset missä voi valita haluaako uusimmat postaukset ylimmäksi vai alimmaksi?
    Sulla on muuten hyvä blogi! Tykkään lukea kaikenlaisia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennoo kuulukkaan tollasesta asetuksesta :o! Kiitos:)

      Poista
  58. Itteäni ei haittaa sponsoripostaukset! Tykkään niistä, kuin myös kaikista muista sun postauksista! :) Jos itelläkin olisi mahdollisuus, niin olis varmaan aika vaikeeta olla kieltäytymättä hyvistä yhteistyökumppaneista, jos vielä saa noin paljon kivoja juttuja :) en varmaan itse pystyisi kieltäytymään :D mut jos sponsoripostausten vähentäminen saa valittajat hiljenemään, niin hyvä näin :) tsemppiä jatkoon! jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jossei haittaa:) Juu vaikeeta se on.. ja kiitos tsempeistä!

      Poista
  59. Hei! Itse tykkään lukea niitä missä esittelet uusia vaatteita mitä oot saanut, jne. En kyllä yhtään postausta ole KOKONAAN skipannut, mutta joissain en tekstiä jaksa lukea, mutta on kiva että kaikki postaukset ei liity vaan ratsastukseen!
    olis kiva jos tekisitte enemmän ihan videopostauksia pinjan kanssa:-) Niitä onkin youtubessa iso liuta mutta kaikki olen jo melkein katsonut:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät sellaisista:) Tehdään videopostauksia nyt jo todella paljon, mutta pakko kai tehdä vielä lisää kun niitä niin toivotaan..!

      Poista
  60. Sulla on asenne kohillaan! Itse tykkään lukea kaikennäköisiä postauksia, eikä mainospostaukset ja muut sellaiset ole haitanneet. Toivon, että laitat heppapostausten välissä edelleen myös välillä vaatepostauksia.

    Ja no kuoret on tosi nätit, varmaan on jo kysytty, mutta mikä puhelin sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tulee välillä sellaisia postauksia varmasti! Mulla on iphone 4s.

      Poista
  61. MUN mielestä sun blogi on ihan super ihana mainospostauksineen kaikkineen, mutta voisit hevospostauksen loppuun aina kertoa sponsori jutuista. Omasta mielestäni on kiva lukee ja ihailla mitä kaikkee oot saanu, mut jos se noiden anojen persettä niin paljon kutittaa… ;)

    VastaaPoista
  62. Mää oon samaa mieltä sun ja muiden kanssa! Tää on Tiia sun blogi ja sää teet tästä omanlaisen! Lukiat ei päätä mitä kirjotat! Tottakai pitää lukiat pitää tyytyväisenä ja pitää antaa heidän ilmaista mielipiteet. Mutta mun mielestä jatka ihmeessä tätä rataa! Saat aivan ihania vaatteita ja koruja yms. Ja ilmasiks! :)) ja muut ei saa iha heti tuollaisia yhteistyö kumppaneita!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kaikkia ei yhteistyö jutut häiritse:)!

      Poista
  63. kivoja tälläset aina sillon tällön :) mistä sä muuten saat näitä yhteistyökumppaneita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/07/haluatko-ilmaisia-vaatteita.html
      Tuossa neuvon miten niitä saa:)

      Poista
  64. Itse tykkään tosi paljon lukea sponsori postauksia, saa itse ihastella vaatteita&koruja yms. Sekä saa hyviä vinkkejä, vaikka en halua samanlaisia vaatteita ostaakaan :)
    Sinulla on juuri sopivasti yhteistyö kumppaneita, et postaa niistä liian usein ja muutenkin olet todellakin ansainnut jokaikisen sponsorin&sponsori tuotteen, sillä olet tehnyt TODELLA SUUREN työn blogisi eteen. Mutta kyllä se raja on jossain vaiheessa hyvä vetää! Hieno päätös, itsekin varmaan haalisin kaikkea mitä tarjotaan, kaikille se ilmainen kelpaa, mutta liikaa on liikaa. Tämä oli vaan minun mielipide, jatka samaan malliin, blogisi on aivan mahtava, kunnioitat lukijoitasi ja muutenkin blogia on todella kiva lukea! :) ♡

    Hyvää jatkoa sinulle! (:

    VastaaPoista
  65. Ja tykkään näistä postauksista!!! ( paljon) koska ihailen noita vaatteita,koruja...!!!;)

    VastaaPoista
  66. ois huippua jos jotkut kuukauden sponsori jutut voisi saada lukija ! varsinkin suitsisopin, koska minä ainakinn tarvitsisin heppajuttuja, mutta ei ole rahaa! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitä miettiä, viimeksihän oli kuukauden sponsorituotteena arvonta:)?

      Poista
  67. Mä ainakin tykkään näistä postauksista! :) ihanat kuoret muuten! :D

    VastaaPoista
  68. Itseäni ne ei henkilökohtaisesti kiinnosta. Sellaiset pienet "sain tämän ja tämän tuotteen" ja pari kuvaa on mielenkiintoisia - ihan samalla tavalla kun vaikka lifestyle blogeissa semmoset ostospostaukset. Mut helposti kyllä vaan lukulistallani skippaan ne postaukset ja jätän kokonaan lukematta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu viisaat skippaa ja tyhmät lopettaa koko blogin lukemisen, erästä lukijaa lainaten;)

      Poista
  69. Sponsoripostaukset ovat ihan ok. Varsinkin Suitsisopin kanssa tekemäsi yhteistyö on tosi kiva juttu, koska se liittyy aiheeseen eli hevosteluun. Vaateyhteistyöt eivät miellytä yhtä paljon, tai ehkä miellyttäisi jos blogi olisi enemmän lifestyle painotteinen. Nyt tuntuu, että jos teet lifestylepostauksen niin siihen liittyy aina sponsorituotteet. Mulle olisi kyllä ihan ok jos lifestyleä olisi enemmän (ilman sponssijuttui). (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta:/ Ja kyllä lifestyleä tulee ilman sponsorijuttuja:)

      Poista
  70. Kiva että tulet vastaan meitä lukijoita tässä asiassa, kiitos! Todellakaan sinun ei tarvitsisi sitä tehdä, mutta ihanaa että lukijoitakin ajatellaan tällaisissa asioissa. Itse olen sponsori postaukset skipannut suoraan, mutta nyt jos niitä tulee vähemmän niin enköhän minä ne lue, sillä kirjoitat kuitenkin hyvin ja sitä on aina mukava lukea! :)

    VastaaPoista
  71. Teit todella hyvän valinnan. :) Saat olla ylpee itsestäsi, koska en minäkään pysty kieltäytymään mistään ilmaisesta. :D

    VastaaPoista
  72. Voiko teille enää lähettä postia

    VastaaPoista
  73. mun mielestä et oo ikinä mainostanu liikaa:)

    VastaaPoista
  74. itse olen aina lukenut kaikki postaukset, mutta vaateliikeiden mainostukset ei oikeen kiinnosta. Suitsisoppi on eri asia koska siinä on kyse hevostelusta. :)

    VastaaPoista
  75. Tälläset on just kivoja! :) ja hyvä kun osaat asettaa rajoja!! ;)

    VastaaPoista
  76. Mä tykkään ainakin tosi paljon sun blogista! Ja, jos joskus nuo mainospostaukset ei kiinnosta, niin jätän ne lukematta!
    ps. Voitto on ihana! <3:)

    VastaaPoista
  77. Ehdottomasti vähemmälle noi vaatejutut (&yhteiskumppanit) ja palaa takas siihen mitä oli ennen miljoonaa yhteistyökumppania!! :) Täytyy tunnustaa että ois mullekki ahneus iskeny... :p

    VastaaPoista
  78. No ei mua ainakaan haitannu noi sponsorituote- postaukset [ja muut asiaan liittyvät], ihan kiva oli niitä lukea :) Mutta kivempihan se on, että negatiivisiä kommentteja ei tuu niin paljon.

    VastaaPoista
  79. Musta vaatejutu ei sovi heppablogin, ne pitäis pitää ihan erillään! (: mutta toi suitsisoppin yhteistyö juttu on kiva !

    VastaaPoista
  80. AAh, kerrankin mulle hyodyllinen mainostuspostaus.. tuolla kun saa tehtyä samsung galaxy s2:seenkin tuollaiset kuoret. Tälläset on just kivoja, että ei oo pelkkää iphone juttuja, kun kaikilla ei sellasia ole :)

    Luen kyllä kaikki postaukset, toiset vähemmän innokkaasi ja toiset sanasta sanaan. Mutta kyllähän se on hyvä että mainostukset ym. vähenee nyt hieman, ei oo niin kaupallinen tää sun blogi enää.

    VastaaPoista
  81. Ne sponsorituote postaukset oli mun mielestä tosi kivoja! Ja ihan kivahan se on että saat ilmaisia vaatteitä/ratsastuskamoja. Jos ittelläni ois enemmän lukijoita, oisin varmaan kaikkien kauppojen kaa yhteistyössä :D

    VastaaPoista
  82. Minuakaan sponsori postaukset Sinun blogissasi eivät ole häirinneet, mutta mainoslinkkejä en ole kyllä klikannut vahingossakaan jos ne on upotettu postaukseen, vaikka linkin takainen sisältö olisikin kiinnostanut. Sinun blogissasi en muista olleen häiritsevästi tälläistä ja mainos ja sponsori postaukset ovat olleet selkeästi tunnistettavissa ja mielellään olen sivuilla vieraillutkin. Esim siskosi blogissa on taas ollut niin räikeätä "piilo"mainontaa, että piilotetut mainoslinkit ovat alkaneet jopa ärsyttää

    VastaaPoista
  83. Mutta ottakaahan huomioon että blogi on Tiian, eli eikö bloggaaja saa itse päättää sisällöstä. Minusta voisitte sikpata postauksen joka ei sinua kiinnosta, sillä minäkin teen niin usein myös muiden blogien kohdalla. ja miksi pitää tulla valittamaan, itse ainakin huomaan että tiia panostaa joka postauksen eikä vaan hutaise.

    ihanat kuoret sopivat jotenkin sinulle!
    Koska teillä alkaa koulut?

    VastaaPoista
  84. Varmasti tohon "sponsorinegatiivisuuteen" vaikuttaa paljon (kuten aiemminkin joku taisi jo mainita), että tää on kuitenkin loppujen lopuksi heppablogi. Jos normaaleja lifestyle-postauksia olisi enemmän, varmaan sponssijututkin otettaisiin paremmin vastaan kun tuntuisi, että ne liittyvät blogin sisältöön.
    Minäkin olen skippaillut ne postaukset jotka eivät ole kiinnostaneet, niin hevosaiheiset kuin muutkin.

    VastaaPoista
  85. Veikkaan että monet on myös hieman kateellisia siitä että voit hyötyä blogisi ja näiden yhteistyöjuttujen kautta ja myönnän kyllä itsekkin että vähän nassu vihertää kun voi saada noinkin ison summan edestä ilmaisia vaatteita. Itse en ole jaksanut kuitenkaan suivaantua mainospostauksista kun niitä ei ole ollut häiritsevän paljon. Ihme nipotusta kun jotkut valittavat heti mainoksista mutta sillehän ei voi mitään että kaikkia ei voi miellyttää:)

    VastaaPoista
  86. mun mielestä on ihailtavaa, että arvostat myös lukijoiden mielipidettä vähentämällä mainosjuttuja. :) itseä ei haittaa ollenkaan noi mainosjutut, ne on just kivoja :)

    VastaaPoista
  87. Ihana nähdä miten epäitsekkään päätöksen teit lukijoiden mielyttämiseksi!

    Heppablogissa ei mielestäni kuulukkaan olla normivaate sponsoreita kauheasti, 2 on sopviva määrä. Niitä on silloin tällöin kivalukea (pari kertaa kuussa), ja niistä saa vinkkejä omaan tyyliin. Erityisesti on kiva lukea suitsisopin yhteistyön kautta saatuja juttuja ja joskus mielestäni niistä voisi olla laajemminkin. Heppa-aiheisia sponsoreita, voi mielestäni olla enemmänkin!
    tiivistettynä: ihana kun kuuntelet lukijoita ja sanot ei sponsoreille. Sponsoripostauksia, etenkin heppa-aiheisia on hauska lukea:)

    VastaaPoista
  88. Mistä löysit tuon kuvan puhelimen kuoreen ja millä nimellä hait sen ?:)

    VastaaPoista
  89. todennäkösesti se lifestyle blogi ois sit täynnä vaan niitä yhteistyömainostuksia, joten musta et ainakaa saa lukijaa..

    VastaaPoista
  90. Minusta on juuri mukava kun sie saat aina niitä lahjoja, käytät niin paljon aikaa bloggaamiseen niin ansaitset vähän saadakkin jotain kivaa. On juuri kiva ja olen iloinen sun puolesta kun saat pieniä lahjoja, sä oot ne ansainnut. Ja ainakin jos mua ei kiinnosta joku postaus, niin skippaan sen enkä ala valittaa turhaan. Kaikkia ei voi miellyttää ja jotkut ihmiset tahallaan alkavat naljailemaan, kuitenkin minä en oo koskaan skipannut yhtäkään postausta vaan kaikki on yhtä kivoja. Ootte molemmat mukavia ja hyviä bloggaajia Pinjan kanssa! Mainokset ei haittaa,koska niitä ei oo pakko klikata. Jotkut vaan on niin kateellisia. Mutta elkää välittäkö kateellisista ilkeistä kommenteista, tsemppii sulle ja Pinjalle! Millon tulee seuraava live lähetys? Voitteko ilmoittaa etuajassa kun se tulee, olisi huippu mukavaa seurata sellaista!

    VastaaPoista
  91. Mää ainakin tykkäsin lukea noita mainos postauksiakin! :) Mutta jos olen vain yksi sadasta joka noin ajattelee ja lukijoita on noin palon niin sille ei sitten voi mitään :/ Mutta Tiia, sun blogi on paras vaikka niitä ei olisikaan! :) Vielä pakko sanoa tohon kyselyyn että en osaisi ajatella sinun pitävän vain heppa blogia, tälläinen blogi on kiva ja todella mukavaa luettavaa. Toivottavasti tämä blogi pysyy tälläisenä! :)

    VastaaPoista
  92. musta noi oli tosi kivoja noi yhteistyöpostaukset! :) wtf nolot kateelliset trueeheppistytöt ei jaksa lukee lifestylepostauksii lol

    VastaaPoista
  93. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  94. musta on kiva lukea näitä sponsori postauksia! ja pakko sanoo/kirjottaa tähä loppuu et mua ei oo ikinä ärsytäny mikään sun blogissas :).

    VastaaPoista
  95. Mun mielestä on tosi hienoa, että ite tajuat vetää rajan näille yhteistyöjutuille kun susta siltä tuntuu :)! En oo koskaan pitäny sua ahneena, lähinnä vaan ihmetellyt miten saat näitä yhteistyökumppaneita niin tiuhaan :D Tää sun blogi on ihan paras, luen aina ekaks sun ja pinjan julkasemat postaukset! Mun mielestä ei kannata tehdä erikseen lifestyleblogia, koska silloin sulla ei jää aikaa mihinkään muuhun. Molempien blogejen laatu (lähinnä postauksien) kärsis, koska sulla olis kiire väsätä postauksia molempiin blogeihin muun elämäs lisäks :) Pidä mieluummin vaan tää ja tee aina välillä lifestyleviikkoja. Jatka samaan malliin, oot paras bloggaaja!

    - Anonyymi, joka on ihan koukussa Pretty Little Liarsiin, kiitos sun (Katoit yhessä videossa sitä ja päätin kattoo kans, enkä kadu sitä yhtään!)

    VastaaPoista
  96. Itse en tykkää lukea sponsorituote esittely postauksia skippaan ne aina, nyt viime aikoina on tuntunut että niitä on aika paljon ! Mutta kaikkia ei voi miellyttää:) blogisi on muuten todella hyvä! Kiva kun jaksat panostaa tähän näin paljon :)

    VastaaPoista
  97. Pakko ihan sanoa, että nyt muuttui mielipiteeni sinusta ihan totaalisesti!:) Hienoa, että tajuat milloin liika on liikaa:)

    VastaaPoista
  98. Ihailtava teko Tiia!:) Moni bloggaaja saa nykyään niin helposti sponsoreita, joten on kiva lukee että joku pystyy myös kieltäytyyn:)

    VastaaPoista
  99. rupesin äske itekki miettii, että hirmu monessa postauksessa olet saanut jotain ytyön kautta tai muuten vaan mainostat... siitä oli tullu vähä niiku arkea tai miten sen nyt sanois, tavallaa siihe alko pikkuhiljaa tottuu. jote iha mahtava veto tää! :)

    VastaaPoista
  100. Eiiikää. Niitä oli niin kiva lukea. Noo ei voi mtn.

    VastaaPoista
  101. Onko Lillillä rengaskengät etusissa?Kun kahoin edellisen postauksen kuvista et ihan kun ois ollu!:)

    VastaaPoista
  102. Musta tuntuu et ne jotka kirjottaa negatiivisia kommentteja ni on vaa kaateellisia!:/ musta on ainakin kiva lukea kaikkia postauksia!:)

    VastaaPoista
  103. Hui kamala! Lähes 200 kommenttia! Vitsi, nostan hattua sulle miten jaksat vastata niihin erikseen. Jotenkin musta tuntuu, että en halua vaivata sua tällä kommentilla, mutta teen ja kysyn, oletko ajatellut ottaa rahallisia mainoksia? Musta nimittäin tuntuu, että kun niistä ei erikseen mitään postausta tarvii tehdä, niin nirsoilijoita ei haittaisi. Pieni banneri sivuun, ja rahaa ropisee tilille. Teillä on hevosia jotka kuluttavat rahaa ja uskon, että pieni lisä saattaisi olla ihan kiva :).

    Ihana päivänpiristys kun kommentistani pidettiin. Suuri ilo voi tulla pienestä asiasta.

    VastaaPoista
  104. Ensimmäinen ajatus oli että joku on haksannut blogisi :D
    Mutta go Tiia!! Tästä eteenpäin luen blogiasi taas paljon mielummin! :)

    Minua kiinnostaa hevosten ja ratsastajiwn varusteet, mutta en haluaisi HEVOSblogissa lukea vaatepostauksia. Lifestylepostauksesi on silti tosi kivoja ja niitä saa mielestäni olla. Mutta nuo sheinshield ja oasap postauksen ohitan heti, koska en aijo itse niistä tilata.

    Suitsiaopin jutut sen sijaan kiinnostaa kun saa vähän vihiä uusista jutuista :)

    VastaaPoista
  105. Mä en tykkää mainospostauksista, mutta muuten blogi on hyvä:) ! (se on mun mielipide)

    VastaaPoista
  106. Mä tykkään kyllä lukea mainospostauksia / eiheppa-postauksia samassa blogissa missä on hevospostaukset. Itse en enää harrasta hevosia niin aktiivisesti ja ehkäpä juuri siksi tämä sinun blogisi on minun ehdoton suosikkini - täällä kun postaukset eivät ole pelkkää heppailua vaan mukana on muitakin postauksia. Sulla on tosi samantyylinen vaatetustyyli ku mulla, oon bongannut paljon samoja vaatteita sun päivänasuista ku mulla, joten tykkään todellakin lukea niitäkin :) Saan sun vaatepostauksista inspiraatiota omaankin pukeutumiseen!

    VastaaPoista
  107. Mun mielestä on ihan kiva lukea näitä mainospostauksia myös, mutta pakko kysästä että miksi sun on tehtävä näitä postauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan siks koska kyllähän ne sponsoritki haluaa jotain 'vastineeks' siitä et antaa ilmasia vaatteita, joten bloggaajien pitää mainostaa:)

      Poista
  108. Eikö niitä sponsorijuttuja (esim. näiden vaateliikkeiden) vois ottaa tavallaan vaikka joka toinen kuukausi? En tiedä onko mahdollista, mutta heitän nyt tälläsen tyhmän kysymyksen ilmoille.
    Veikkaan, että monilla tosiaan kateellisuus vaikuttaa y.työpostausten negatiiviseen "ilmapiiriin" ja kyllä myönnän itsekin kuuluvani tähän kateellinen-kategoriaan, sillä ei meillä oikei ylimääräistä rahaa ole ja olisin huisin kiitollinen tuollaisista yhteistyökumppaneista joa blogia kirjoittaisin. :D
    Ja loppupeleissä Tiia tää on siun blogi joten kirjotat iha mistä tahot ja yhteistyökumppaneita voi olla vaikka kuinka, mutta tärkeintä on, että oot ite tyytyväinen blogin sisältöön! :) Ja jos joku lopettais blogin lukemisen se ois sit hänen häpee ;)

    VastaaPoista
  109. Oltiin juuri kaverini kanssa mietitty että tää blogi alkaa mennä vähän kuin "mainos-sivustoksi" olin jo miettinyt lukemisen lopettamista mutta toi oli Tiia hyvä päätös! :)

    VastaaPoista
  110. Mun mielestä on ihan ok vastaanottaa sponsori tuotteita jos mietitään suomen kaikkia blogeja ja niitä luetuimpia (lifestyle blogit yleensä) niin nehän on joka postaus jollain tapaa sponsoroituja(lähes) Miettikkää nyt vähän jos bloggaaja käyttää aikaa blogiinsa niin paljon aikaa ja vaivaa kuin esim. Tiiakin niiin musta on ainakin ihan ok vaikka just joka postaus olisikin sponsoroituja . Onhan se kiva saada jotain ns. Palkkaa "työstään" . Taitavat vaan mainispostausten vastustajat olla kateellisia ja tietämättömiä siitä miten blogi maailma nykyään pyörii. Huh olen avautunut.
    Ps. Anteeksi sekava kirjoitus ei ihan näin aamulla ajatus toimi.

    VastaaPoista
  111. Tää ei liity asiaan,mutta mun on pakko kysyä tää!
    Oon ostamassa mun hevoselle semmosia "juttuja" (en muista nimee!) jotka saa hevosen muotoon/kaulan "kaarelle",koska kun itse yritän opettaa ei hevonen tajua :D:
    Ostaisin jos tietäisin mikä niitten "juttujen" nimi on?
    Kiitos jos tiedät ja kerrot vastauksen! c;
    Vastausta odotellen...

    VastaaPoista
  112. Mun mielest näitä yhteistyö juttuja oli tosi kiva lukea , mutta tykkään blogista muutenkin joten mua ei haittaa jos niitä tulee harvemmin :) osaisitko sanoo jotain vinkkejä ku mul on ollu toi mun heppablogi parisen viiikkoa ja siel on vaa 8 lukijaa, että mitä mun pitäis tehdä et saisin blogista kiinnostavan? Monta lukijaa sulla oli kun alotit bloggauksen?

    VastaaPoista
  113. Ois just huippu ku tääl blogis ois muustaki ku vaan heppailusta, vaikka onki heppa blogi.(: Ja ei muakaan haittaa yhtään et teet näitä mainospostauksia ja sulla on paljo yhteistyökumppaneita ja saat ilmasia yms yms vaatteita. Kelpais mullekki mut oon silti ilonen sun puolesta!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho siis "saat ilmasia VAATTEITA YMS YMS". ois pitäny olla.(: -sama ano

      Poista
  114. Tiia et kylllä tee uutta blogia !!!!

    VastaaPoista
  115. Itsekkin luen näitä postauksia todella mielelläni!!

    VastaaPoista
  116. Mä taas tykkään lukee noit sponsori postauksii, Mua ei ainakaa yhtää häiritse päinvastoin ne on tosi kivoi:D mut ymmärän kyl et kaikki ei tykkää

    VastaaPoista
  117. kuinka kauan pietätte teän hevosia ulkona?!!! :o Onko ne ikinä yötä ulkona??

    VastaaPoista
  118. mun mielestä hienosti ja kypsästi ajateltu ja toimittu!

    VastaaPoista
  119. Minuakaan ei ole haitannut nuo missä esitelet mitä oot saannut sponsoreilta : ) sää oot ne sponsorit ansainnut : ) Mielestäni ei kannatta tehä kahta blogia, koska miten pidät kummatkin laadukkana kun on vielä omakin elämä : ) Ja lopuksi Sun Blogi on niin hyvä!! :D Oon lukenut jokaikisen postauksen jatka samaan malliin! :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.