Voihan irtokenkä

maanantai 19. elokuuta 2013

Moi! Viikonloppuna oli tarkoitus ottaa paljon kuvia ja muutakin materiaalia blogiin. No, se vähän jäi kun tuli pari muuttujaa matkaan. Voitolta tippui kenkä. Hevosilla oli perjantaina vapaata ja en tarkistanut jalkoja sen perusteellisemmin, käväisin vain tallissa siivoamassa karsinan Sinin kanssa. Pinja ja Sini oli nähneet niiden juoksevan kuin hullut laitumella myöhemmin illalla ja siinä rytinässä kenkä oli sitten irronnut. Huomasin kengän tippuneen vasta lauantai päivänä kun talutin Voittoa laitumelle ja vilkaisin ohimennen jalkoja. Voitto sai siis viettää lauantainkin vapaata ja peruttiin estevalmennus varuilta. Viimeksi Voitto arkoi jalkoja kengän ollessa irti pari päivää, joten nyt otetaan ihan varman päälle. Seuraavana päivänä heti aamusta kävin etsimässä kengän isin kanssa laitumelta, jonka jälkeen isi löi kengän paikoilleen. Onneksi meiltä löytyy perheestä kengitystaitoinen (tai siis irtokengänlyönti taitoinen), ettei tarvitse odottaa kengittäjää saapuvaksi. Nekään kun ei ihan heti aina pääse paikalle. Iskä löi irtokenkää nyt toista kertaa paikoilleen ja kaikki meni hyvin, yksi naula meni vähän vanhaa reikää ylemmäs, otettiin se ihan varmuuden vuoksi pois ja isi löi sen uudestaan jolloin se meni vanhan reiän kohdalle.

Tykkään tästä kuvast tosi paljon, jotenkin kiva tunnelma kun Voitto katsoo tuolta minua! Kumpa tota lankaa ei olisi tossa ihan edessä, voisinhan mä tietysti kokeilla photoshoppailla sen poies..

Pinja teki muuten väliaikaisen laitumen meidän pihalle, kun alkaa oikeailta laitumilta olla ruoka loppu. Voittohan sitten olisi töihin lähdön aikaan halunnut syödä ja juoksikin minua hetken karkuun. Pitkään aikaan ei olla muuten tätä leikkiä jouduttu leikkimään!

Laitoin Voiton valmiiksi laitumella. Ilman satulaa mennessä riittää vähän nopeampi harjaus, sitten suojat ja suitset päähän ja menoksi. Voiton ilme kertoo hyvin selvästi mitä mieltä se on tästä syömisen keskeyttämisestä..
Pinja piteli Voittoa hetken kentällä, kun minä kävin kipaisemassa tallista raipan ja turvaliivin. Olen muutamaan otteeseen saanut kyselyitä, miksi menen _aina_ turvaliivillä. Meidän perheessä on kumminkin ns. sääntö, jota me Pinjan kanssa kyllä noudatetaan ihan mielellään. Että mennään aina maastossa, esteillä ja ilman satulaa mentäessä turvaliivillä. Kerran Pinja tipahti selkäranka päin estetolpan päätä ja siinä olisi kyllä videolta katsottuna käynyt huonosti, jossei turvaliivi olisi ollut päällä. Suosittellen siis lämmöllä kaikkia käyttämään turvaliiviä!

Voitto näyttää tässä niin ponille!


Taivuttelin aluksi paljon käynnissä. Takana kaksi vapaapäivä ja ehkä hieman jäykkyyttä tippuneen kengän vuoksi. Olen innostunut tekemään paljon väistöjä, joka onkin oikein hyvää jumppaa. Väistöjen sisällä voi vielä tehdä siirtymisiä, jolloin viimeistään heppa joutuu tekemään kunnolla työtä. Ellu käski viime kouluvalmennuksessa opetella menemään pitkällä raipalla, ettei tarvitse raippaa käytettäessä irroittaa kättä ja olenkin nyt tehnyt työtä käskettyä. Väistötkin on niin helppo tehdä kun voi vähän sipaista raipalla eikä tarvitse irroittaa käsiä ohjista! Väistöjen jälkeen aloin sitten ravaamaan kahdeksikoilla. Käynnissä Voitto kulki tosi kivasti selkä pyöreänä ja taipui oikeasti hyvin molempiin suunttin. Ajattelin loogisesti, että ravikin sujuu yhtä hyvin, mutta toisin kävi. Sain tehdä saman työn uudestaan, minkä olin luullut tehneeni jo käynnissä ravia varten. Taivuttelin ja tein temmonvaihteluita kahdeksikolla. Pinjakin kehui miten lennokkaasti Voitto ravasi ja sen kyllä tunsi selkäänkin asti.. Ei ilmeisesti hirveästi kengän irtoaminen ollut haitannut. Ilman satulaa mennessä mun käsivirhe oikein korostuu, kun haen niillä tasapainoa ja muutenkin ohja tuppaa vähän valumaan pitkäksi, jolloin taas Voiton muoto ei ole enää niin hyvä. Loppujen lopuksi Voitto meni hyvin, siihen nähden että takana oli kaksi vapaata.


Lopuksi kävin kävelemässä tiellä, jonka jälkeen laitoin Voiton tarhaan. Päivän mässäilyt oli nyt mässäilty! Yllä olevassa kuvassa tarkistan onhan sillä vielä kenkä paikallaan, olen varmaan hetken hieman vainoharhainen.. Lukiojuttuihin menee yllättävän paljon aikaa, varsinkin tässä jaksossa kun päivät on pitkiä ja olen vasta viideltä kotona. Ensi jaksossa sitten helpottaa, jossen tunge vielä muutamaa kurssia sinne.. Koitan kumminkin postailla sen minkä ehdin ja ekan koeviikon jälkeen kyhäilen jotain postausta heppojen ja koulun yhdistämisestä. Muuten mun koulujutuista voi lukea toisessa blogissani, jonne pääset täältä. Lähipäivinä koitan ehtiä käydä Suitsisopissa vähän kuolailemassa uusia KL-vaatteita ja Suitsisopin fb:stä bongasi nyhdet ihanat housutkin.. Onneksi mulla on jo liikaa housuja!


118 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. kerrrakin XDXD tätä on ootettu (;

      Poista
    2. et varmasti lukenut postausta!

      Poista
    3. Sanoko toi et postaus oli jotenki kiva sen mielestä?? Sano vaa että eka :)

      Poista
    4. eiköhän tuo ano tarkoittanut sitä, kun suurinosa vaan kommentoi olevansa ensimmäinen vaikkei lukenut koko postausta

      Poista
  2. Ihana! Ja taas parhaat kuvat!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ♥ Oot nii hyvä ottaa!

    VastaaPoista
  4. Superhyvä postaus ja ihanat kuvat!! :)

    VastaaPoista
  5. Tuliko just ennen 7? koska mulla rupes ladii ja sit tää ilmesty:)

    VastaaPoista
  6. En ollukkaa! Annna kuitenkin tikkari lohdutukses, pliis!

    VastaaPoista
  7. Hyvi meette :3 Hauska toi pinjan ja voiton kuva :D

    VastaaPoista
  8. Voitto on tosi ihana, se muistutaa vähän meidän omaa heppaa:D vaikke mun heppa onki aika paljon "massavampi":D Mut toi kuva missä pinja pitää voittoo:DDDDD repesin;D

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no onks joku muuki saanu ? ps. oot nolo ;)

      Poista
    2. oot niiiiiiiiin nolo :D:D:D:D

      Poista
  10. MOI!Tiia Voitto, Armi, Minttu ja Lilli... Kaikki on super IHANIA!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  11. Ihanii kuvii ja kiva postauss! (:

    VastaaPoista
  12. Kiva postaus ! Tee joku päivä taas videopostaus tai joku :D




    mul on muuten samana päivänä synttärit ku sulla :3 yllätyin :D

    VastaaPoista
  13. Tässä ideoita kuvapostauksiin:
    Huono kuva susta ja Pinjasta
    Hyvä yhteiskuva susta, Pinjasta ja hepoista.
    Lempi asiani
    Pyöräni?

    Ja toivottavasti tulee viel videopostausta varusteista, sun meikeistä tms.:)

    VastaaPoista
  14. Tuleeks sun toiseen blogiin sellanen banneri jossa on kuvia?

    VastaaPoista
  15. Kivoja kuvia! :) Varsinkin toi Voiton ja Pinjan yhteiskuva :D Voisitko tehdä lähiaikoina kysymyspostauksen tämänkin blogin puolelle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En jaksa tänne kun kysymyksiä tulee ihan liikaa!

      Poista
  16. Tosi ihana toi sun punanen takki! Ja tosi kiva toi eka kuva (:

    VastaaPoista
  17. saisko linnkiä siihen videoon missä pinja tippu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole missään netissä kun on ihan ekoja valmennusvideoita:)

      Poista
    2. Meinasin just kysyä tätä samaa, hyvä tietää :)

      Poista
  18. Tosi kiva postaus! :) Voitto menee jotenkin paremmin mitä olen sen aikaisemmin nähnyt kuvista kulkevan ?:D jotenkin rennosti ?:D

    VastaaPoista
  19. Ihan huippuja kuvia taas kerran ! :) mäki katoin niitä housuja, en tiiä miten selviän kun meen Sannalle.. tai lähinnä miten mun kukkaro selviää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks ne oli mustat nii en halua mustia housuja:D!

      Poista
  20. Ihanan näköistä menoa :)

    VastaaPoista
  21. Hienoja kuvia ja oot superhyvä ratsastaan! :) Tiiätkö muuten yhtään mistä toi turvaliivi on ostettu ja mikä sen merkki on? Se on kivabn näköne ja mun pitäs ostaa uus, ku vanha sattuu selkää ku ei anna ollenkaa periks, ja mun selkä on muutenki ihan kakkana. :/ :) Mutta sun molemmat blogit on kivoja, vaikka ajattelin että toi toinen blogi ei ois hyvä asia. Mut nyt on eri aatteet :D Tulipas taas pitkä kirjotus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ton kaverilta mutta noita saa melkeen kaikkialta:) Kiva kuulla että pidät toisestaki!

      Poista
  22. Kiva postaus ja kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  23. Voi että ku toi otsapanta on ihana, ja sopii voitollekki :3

    VastaaPoista
  24. Nauroin tolle Pinjan ja Voten kuvalle! :D Ihan kiva postaus, niinkuin itse sanoit, toi sun käsivirhe jonkunverran korostuu siinä ilman satulaa mennessä. Mulle laitettiin ratsastuksen alottaessani sääntö, että ainakin maastossa, esteillä ja ilman satulaa tunneilla pitää olla turvaliivi. No, päätin jo silloin että pidän sitä joka tunnilla ja tein ihan hyvän päätöksen! Ihan oikeasti, vaikka se tuntuukin usein ahdistavalta ja ärsyttävältä, on se aivan uskomattoman hyvä. Tiedän kun oon kerran tippunu okserissa ilman turvaliiviä niiden puomien väliin ja tulin sellaisella vauhdilla että jos oisin osunut puomeihin niin pahasti olisi käynyt.. Kerran oon sillä turvaliivillä esteiden päällekin tippunut mutta siitä selvittiin säikähdyksellä....

    Tulipas muuten pitkä kommentti! :D mutta kerroin vaan omista kokemuksista ja tavoista.
    (sori ku laitoin anona ku en jaksanu kirjautuu :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla just tälläsiä juttuja, kun usein se oonvaan mä joka kertoilee kaikkea:)!

      Poista
  25. Voitto söpönä ja toi eka kuva on oikeasti tosi kiva! Ilmeellä Pinja!:D

    VastaaPoista
  26. Ratsastat tosi hyvin! Olette Voten kanssa tosi hyvä pari! :)

    VastaaPoista
  27. Heippa! Tää kysymys ei nyt varsinaisesti liity hevosiin, mutta! :D
    Kun sullahan (Tiia) on Dr. Denimit Carlingsilta, nii osaatko sanoo, myydäänkö niitä enää? D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myydään niitä Carlingsissä ainakin:)!

      Poista
    2. Okei, kiittii ♥ Ja tosi hyvä postaus muuten <:
      Mistä toi tun sun punanen takki on? :D

      Poista
  28. Vähän hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  29. näissä kuvissa on hanan syksyinen fiilis vaikkei ulkona kauheen syksystä vielä ookkaan! :)

    VastaaPoista
  30. Onko sitä video missä pinja tippuu niin julkisena jossain?

    VastaaPoista
  31. Kiva postaus ja ihania kuvia (:

    VastaaPoista
  32. Mä käytän turvaliiviä aina esteillä,maaatossa ja ilmansatulaa mennessä!:)

    VastaaPoista
  33. En vaan lakkaa ihmettelemästä miksi ihmiset kyselee tosta turvaliivistä. Se on juurikin sitä varten, että se suojaa mahdollisissa onnettomuuksissa. Mulla on sama kuin sulla, että esteillä ja maastossa käytän aina liiviä, ilman satulaa riippuu hevosesta ja jos on kauhean kuuma niin silloin saatan jättää pois, muuten aina päällä :) mietityttää että kun sinua suojelemaan on tuollainen keksitty, niin sitä ei käytetä. Ei mee kaaliin.

    VastaaPoista
  34. Moi :DD ihana postauss ;D!! miten saat noi sun videot näkymään noin isosti ?? :)) :DD voitto on ihana !! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Siitä on tutorial kun meet tonne erikoispostaus kohtaan!

      Poista
  35. Mä niin tiedän ton irtokenkätunteen! Tässä viimesen 2kk sisään meiltä on lähes poikkeuksetta irronnut joka viikko joku kenkä.. Tai ehkä 3 viikkoa, milloin ei olisi irronnut. Onneksi kengittäjä on päässyt suht hyvin paikalle! Tosiaan irtoaminen on johtunut vain siitä, ettei takasiin ole saanut nauloja kiinni: nyt saatiin liimalla, muutamalla naulalla ja kolmella ruuvilla! Jos se siitä syksyllä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihmettelen miten kestät ku Champilta tuntuu koko ajan kengät lentelevän.. Toivotaan että kasvais nii että saa ne naulat:D!

      Poista
  36. oi mä niin rakastan sun blogia<3! ja voitto näyttää ihanalta ratsastaa:)!! saaat sen kyllä menemään tosi hyvin jne.! oon vaan niin koukussa tähän blogiin ja noita kuvia on niin ihana kattoo koska voitto menee nii hienosti !

    VastaaPoista
  37. se on just hyvä jos on hyvä ja hieno liivi niin että sitä pitääkin käyttää! hyvin meette vapaapäivistä huolimatta :)

    VastaaPoista
  38. Kiva postaus! Kysyin, että onko sony vegas ohjelma ilmanen tai latasitko sen jostain netistä kiitos jos vastaisit. Ja käythän kurkkaamassa ? tresolin.blogspot.fi

    ps. voitko laittaa linkkiä siitä osotteesta josta JOS latasit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ei ole ilmainen, mutta pienellä työllä sen voi ladata ilmaiseksi

      Poista
    2. tietsää et mitstä sivustolta kantsii ladata ilmatteeks?

      Poista
  39. Kiva että joku tunnettu bloggaajakin pitää turvaliiviä! :) Minullekkin on käsketty käyttää sitä ja teen niin :) Suosittelen myös turvaliivin käyttämistä, tietääkeni muotipoliisit eivät käy tallilla, joten sitä voi ilman tekosyitä käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mielestäni tollasessa turvaliivissä ei ole mitään mitä pitäisi muotipoliisilta piilotella:D

      Poista
  40. Meillä oli kans riesana kenkien irtoomiset, kun tuo mun lämppäri ruuna eli vielä. :)

    VastaaPoista
  41. tää oli tosi kiva postaus ja ratsastat tosi hyvin:) ja sun ja pinjan videopostaukset on ihan parhaita:D tää nyt ei liity tähän postaukseen mutta mitä sun harrastukselle sitten käy kun muuta omilles ja tällee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En tiedä vielä miten käy, joten vaikea kertoa.

      Poista
  42. Nyt kun tuosta turvaliivistä mainitsit, niin itsekkin pyrin käyttämään turvaliiviä. :)Tosin se veinaa aina välillä unohtua... On kyllä ihan älytöntä että jotkut vieläpä aikuiset ratsastelee jopa ilman kypärää, pitäs vähän pitää huolta omasta turvallisuudestaan! ;) Ei se ihmisestä hienompaa tee jos ei oo kypärää tms päinvastoin!

    VastaaPoista
  43. Itse en käytä turvaliivejä juuri ollenkaan, sillä en pidä tallin turvaliiveistä, sillä ne ovat ns. 'perusmallisia', eivät palaturvaliivejä. Minulla on ollut kaksi turvaliiviä, jotka molemmat ovat jääneet pieneksi - aivan 100% ehjänä, tippumatta kertaakaan. Eihän sitä koskaan selästä tuu lennettyä, kun turva vermeet kunnossa.. :D
    En käytä turvaliiviä normaalista ollenkaan, mutta mikäli minulla on alla hevonen, johon en oikein luota, tai se on uusi tuttavuus, laitan turvaliivin päälle - oli mikä tunti vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin on kyllä totta että harvoin tippuu pahasti jos on turvaliivi, mutta sit kun ei ookkaa..:D

      Poista
  44. ihania kuvia <3 se on kamalan hyvä käytäntö että käyttää turvaliiviä!!kerran maastossa ollessani heppa vauhkoontu ja lähti kiitariin.siinä rytäkässä tipuin suoraan ojaan selkä edellä.kaverini oli mukana ja totesi että varmasti olisi käynyt kipeetä ilman turvaliiviä ;) ja sitä en ymmärrä,miksi jotkut ratsastavat ilman kypärää!!!selästähän voi tippua pää edellä maahan ja voi käydä huonostikin!!!!!

    VastaaPoista
  45. Näitä sun postauksia on aina vaan niin kiva lukea, niihin ei koskaan kyllästy! Kuvat on ihania ja selkeitä. Videotkin on tehty hyvin. Odotan aina innolla seuraavaa postaustasi. Videoihinkaan ei koskaan kyllästy, katon niitäkin aika usein, en lue oikeastaan muita blogeja kuin sun ja Pinjan, koska muut ei vaan kiinnosta :D mutta joo. Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä opiskeluun!

    VastaaPoista
  46. Mie käytän joka ratsastuskerralla turvaliiviä, kerran tipuin yheltä ponilta ja tuli kypäränki kaa aivotärähdys ja viikon muistin menetys, nii mitäköhäm olis tapahtunu ilmam turvaliiviä ja kypärää... Ja kun mulla on muutenkin synnynnäinen epämuodostuma selässä, nii jos tippuisin ilman turvaliiviä vois oottaa leikkaussali.
    Kiva postaus ja Vote meni hienosti!

    VastaaPoista
  47. Kiva postaus ja tuo ensimmäinen kuva on jotenkin niin ihana! ♥

    Tuosta turvaliivistä, onko tuo sinun turvaliivisi ollut hyvä? Kun mulle ollaan ostamassa, niin aattelin kysäistä että kannattaako tuota ostaa! :)
    Toivottavasti vastaat.

    Ihana ilme Pinjalla! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hyvä, ehkei maailman mukavin kyllä päällä:)

      Poista
  48. Joo kyllä ehdottomasti kannattaa käyttää turvaliiviä! Mullekkin hommattiin turvaliivi vasta sitten kun onnettomuus oli tapahtunut... lyhennettynä se meni näin laukka+hepan äkkikäännös puu kasan edessä+uus paikka hepalle = kaks selkänikamaa pois paikoiltaan. Ei ollu kivaa todellakaan. Ja jos joku ihmettelee 1. miks en pidättäny niin yksin kertasesti siksi kosks lamaannuin täysin enkä pystyny tekemään mitään 2. Ei ollut mun idea mennä heti selkään ja uuteen paikkaan ratsastamaan.

    Sun blogis on aiva yli hyvä, odotan aina innolla koska postailet:)

    sarrrraa-dreams.blogspot.com

    VastaaPoista
  49. Jälleen kerran ihana postaus (:! Itsekkin olen miettinyt sitä turvaliivin käyttöä tippumiseni jälkeen .. onhan mulla mun kaapissa panssaria muistuttava acavallon monteliivi, mutta se nyt ei oikein ole parhaimmasta päästä :D Talvisin pidän enemmän sitä koska voin laittaa sen takkien alle piiloon, sillä vihaan sen ulkomuotoa, vaikka onkin todella kevyt päällä :D

    VastaaPoista
  50. Kivoja kuvia :) ja tuo Pinjan ilme :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja oon samaa mieltä että turvaliiviä kannattaa käyttää! :3

      Poista
  51. Ää olen ijan hukassa! En keksi mistään hyvää nimeä? :( Voitsä auttaa? En haluu enää pitää tota massanimee. Blogi on puoliks heppa- ja puolils lifestyle blogi. :)

    VastaaPoista
  52. Kiva postaus! Onko se suoristava shamppoo toiminu ja oletko jo laittanut sen KL:n uuden malliston esittely postauksen joka oli instassa?

    VastaaPoista
  53. Mä käytän aina turvaliiviä :) Kiva postaus!

    VastaaPoista
  54. Mä käytän myös turvaliiviä 100 kommentti

    VastaaPoista
  55. Ja tee muuten kuvapostaukseen laamoin voiton ilme kuva ja söpöin kuva voitosta

    VastaaPoista
  56. Kysyskää tältä tyypiltä että ehtiskö kiinnittää sen voten kengän kunnolla.
    > Kengitän ja vuolen hevosia ja poneja Kuopion seudulla (max 50km Kuopiosta), iltaisin ja viikonloppuisin.
    Lyhyelläkin varoitusajalla!
    Jutta / 0504114535
    Jos en pysty vastaamaan heti puhelimeen, laita tekstiviesti/sähköpostia tai soita myöhemmin uudelleen.
    s-posti:ikonen.jutta@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Tuutteko vurrille 1.9? Kun ite kisaan 70 cm :)

    VastaaPoista
  58. Mä oon yrittäny kysellä vähän joka pulelta, mutta et ole vastannut. No kumpa nyt vastaisit.


    Eli siit kun kerroit sun lempi heppas postivideossa siin 13 niin sun lempi heppa oli nimeltään tico? Meidän tallilla oli saman niminen hevonen joka juuri lähti pois siltä talilta oli ollut sielä jo sen verran kauan.. No Tämän Ticon oikea nimi on Erotica est ... oletko kuullut ?
    http://www.sukuposti.net/hevoset/erotica-est/110610 tossta on viel sukupostista...

    VastaaPoista
  59. Kiva postaus jälleen:)

    Mä en itse yhtään ymmärrä noita tyyppejä, jotka kysyy jotain tyyliin "Siis käytätkö sä turvaliiviä?". Miksi en käyttäis? Mulla turvaliivi menee heti päälle, kun menen ratsastamaan. Eihän se liivi välttämättä ole kovin tyylikäs, mutta turvallinen ainakin, ja se on tärkeintä:)

    VastaaPoista
  60. Kiva postaus ja kivoja kuvia! Meet Voitolla tosi hienosti! :)

    VastaaPoista
  61. Kiva postaus:)

    http://maatiaisenelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  62. tosi viisaita noi sun ilmees xd lol

    VastaaPoista
  63. tosi kiva postaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

    VastaaPoista
  64. Ihana postaus! Itsekkin käytän AINA turvaliiviä omalla pollella meniessäni.. enkä edes osaa enää ratsastaa ilmansi:)

    VastaaPoista
  65. Kiva :).Minä käytän myös turvaliiviä kun menen maastossa , esteillä ja useimmiten myös ilman satulaa mentäessä.Sileellä satulan kanssa en jaksa käyttää vaikka hyvähän se olisi silloinkin , tippua voi milloin vain...

    VastaaPoista
  66. Mun mielestä on tosi kiva, että käytätte turvaliiviä, ja se antaa hyvää esimerkkiä nuoremmilekin ;)
    Itsekin käytän lähes aina turvaliiviä, ja muutaman kerran olen tippunut niin, että ilman turvaliiviä olisi käynyt huonosti.

    VastaaPoista
  67. Mun mielestä on just hyvä, että käytätte turvaliiviä. Mäki käytän maastossa ja esteillä. Te annatte hyvää esimerkkiä muille, koska uskon että aika moni haluu olla niinku te ja tekee sit samalla tavalla.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.