Valmentaja Voiton kyydissä

lauantai 7. syyskuuta 2013

Moi!Tänään oltiin Kiuruvedellä kisoissa, mutta niistä lisää myöhemmin. Sen voin paljastaa, että olen tosi tyytyväinen meidän menoon, itse olisin voinut olla metrissä vähän skarpimpi mutta Voitto hoiti homman kotiin! Kuvattiin videopostaus, mutta saatte sen vasta muutaman päivän päästä kun jaksan editoida. Olen saanut palautetta siitä kuinka vastaan jokaiseen kommenttiin kiitos, joihinkin ei kuulemma sovi vastauksesksi kiitos ja en kuulemma lue kommentteja kun vastaan vaan kaikille saman. Ensin valitettiin siitä etten vastaa kommentteihin ja nyt siitä kun vastaan kaikkiin kiitos? Olisi kiva jos mun "uhrautumista" tälle blogille arvostettaisi edes vähän. Noiden kommenttien jälkeen olisi tehnyt mieli lopettaa kaikkiin kommentteihin vastaaminen. Mutta sitten viime viikon tapahtumiin!





 Estevalmentajamme Rosa ratsasti molemmat hepat tiistaina läpi. Olin tullut juuri koulusta, kun äiti ja Sini jo varustivat Rosalle tallissa hevosta. Kävin nopeasti syömässä ja ehdin vielä hetkeksi kentälle katsomaan Voiton ja Rosan menoa. Otin muutamia kuvia ravista, sillä laukkakuvia en vain osaa ottaa oikeasta laukan vauhdista vaikka kuinka yritän ja tänään en edes jaksanut yrittänyt. Heti kentälle käveltyäni bongasin Rosan uudet ihanat Dyonin chapsit. Mäki haluun tollaset;) Voitto näytti mun silmään hyvälle ja oli kuulemma tuntunutkin paremmalle mitä viimeksi. Palautteena olikin, että heppa on hyvä suusta, mutta luikertelee edelleen vähän pohkeita vasten. Kokeilen nyt mennä saappailla ja ehkä kannuksillakin sileellä, jotta saan pohkeen paremmin läpi mitä kumppareiden kanssa. Rosa on nyt ratsastellut meidän hepat kerran viikossa läpi kunnolla, mikä on tosi hyvä juttu. Taitavampi ihminen käy välillä selässä, tekee hyvää hevoselle ja itse saa viettää  melkein hevosvapaan päivän. Rosa ratsastaa muuten Voiton kun lähdetään ensi viikolla Hevoset Stadikalla taphtumaan.


Iskä toi liimaa tulleessan töistä, joten liimailin blingit takaisin paikoilleen. Kaksi oli vain irronnut, mutta yhtenö kertana mun ratsastaessa sateessa reagoi liima jotenkin siihen ja meni ihan harmaaksi. Kaikissa kohdissa ei näin käynyt, joka on tosi jännä nimittäin kaikki blingit on liimattu samalla liimalla? Joku kyseli blingien liimaus postausta, joten noiden liimaus yms. ohjeet näkee täältä.

Lupa bloggaamisen -postaus oli huippusuosittu ja siihen sateli paljon kommentteja. Olisiko teillä ideoita samantyylisiin mielipide postauksiin? Aiheita saa ehdotolla!

105 kommenttia

  1. Kiva postaus! Miks Rosa muuten ratsastaa aina omalla satulalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet ratsastaa just siks omalla satulalla koska kun se sopii itselle hyvin, ja tietenkin hevoselle, on helpompi ratsastaa hevonen läpi.

      Poista
  2. Ootko kikis? Ja jos oot niin mil nimel?

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus;) mä vaan vihaan kun tänne kätetään tyhmii/ilteitä kommentteja!

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus. Voitto kulkee aika nä tisti

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ! ja Voitto näyttää tosi kivalle tossa 4 kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja se kyllä menee hienosti Rosan kanssa.

      Poista
  6. Tosi kiva postaus, odottelen innolla sitä kisapostausta.
    Ootko koskaan aatellut, että voisit vastata vain kommentteihin, joissa kysytään jotain. Koska sulle tulee n. 30 kommenttia, joissa lukee vain "kiva postaus" tms. :D Voisit sitten vaikka sivupalkkiin yleisesti laittaa että "Kiitos kommenteistä" tms. Säästäisit paljon aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Nokun en kuulemma arvosta mun kommentteja kun en vastaa kaikkiin.. Ennen tein nimittäin vain noin ja joskus jätän vastaamtta jos ei jaksa, mutta kyllä mä koitan kaikkiin vastailla:)

      Poista
  7. Kiva postaus, Vote näyttää tosi kivalta Rosan selässään, kuten myös sinä selässään! :) Minkä ikäinen Rosa on? :)

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En tiedä Rosan ikää, ihan aikuinen hän kumminkin on!

      Poista
  8. Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus... :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva postaus... :)

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus! Mulle tulee ainakin sellanen hieno fiilis jos vastaat mun kommenttiin kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:D Hah saat taaskin vastaukseksi kiitoksen;)

      Poista
  12. Sulla on Tiia tosi ihana blogi! :) Olet mun ispiraation lähde ja esikuva!

    VastaaPoista
  13. Kiva että kisat meni hyvin! Tykkään muutes ulkoasusta ihan sikana!
    Ilkeät kommentit on kyllä niin inhottavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ne kyllä latistaa koko blogin tunnelmaa..

      Poista
  14. mikä satula voitol on tos ?:) tai miks sil on eri satula?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentajan oma satula kn haluaa mennä aina omalla penkillä:)

      Poista
  15. käyks se penkki voitolle

    VastaaPoista
  16. Musta on mahtavaa että panostat blogiin, luet kommentteja ja vastaat, ja varsinkin se, että postaat ihanan usein! <3 tykkään blogistasi hurjasti, kirjoitat tosi hyvin C:

    VastaaPoista
  17. Pakko sanoa, että tosi typerää tuo, että ensin valitetaan kun et vastaa kommentteihin ja sitten kun vastaat kiitos. Ehkä jotkut bloggaajat vastaavat useampiin kommentteihin ja pidemmällä vastauksella kuin sinä yleensä, mutta mun mielestä kaikesta oikein paistaa läpi se, kuinka paljon näet vaivaa tämän blogin eteen. Sulla on täällä aina tosi paljon kaikkea kivaa, mihin lukijatkin pääsevät osallistumaan ja mitä en esimerkiksi itse jaksa koskaan järjestää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Suoraan sanoen, jos antaisin laiskuuden vallata mut niin en vastaisi yhteenkään kommenttiin. Ihailen miten kivoja (ja pitkiä) vastauksia sinä aina kirjoittelet:)

      Poista
  18. Meettekö Hevoset stadikalla- tapahtumaan lauantaina vai sunnuntaina? Mä meen mun kamun kaa lauantaina!

    VastaaPoista
  19. Voitko ees sanoo et sijoituitteko? :)

    VastaaPoista
  20. tätä on vissii joskus ehotettu kun selasin kommentteja mut mite ois postaus jossa kerrot, että miten bloggaaminen vaikuttaa sun elämään. saako edes tarpeeksi tekstiä? ;D

    kirjota jostai tallikiusaamisesta, kuolaimista <- niiden väärinkäyttö ymsyms.

    VastaaPoista
  21. Ihana postaus jälleen ! Mun mielestä on aina ihana lukee tätä blogii ja oon tänääki käyny kattoo muutaman kerran et onks tullu uutta postausta.
    Hyvä että saatte valmentajan ratsastamaan :) Poneille terkkuja ;) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ne lähettäis sulle terkkuja jos osais;)

      Poista
  22. heh pakko sanoo, me tilattiin Sannan kanssa mulle noi Dyonit, mutta eriväriset;) cant wait <3

    Mut hienosti kulkee V Rosan alla :)!

    VastaaPoista
  23. Autaa nopeesti :D Mistä lataat musiikkia sun videoihin? ja onko siis ihan laillista sitten laittaa sitten omaan videoon ja youtubeen? kiitti jo etukäteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.audionautix.com/index.php?genre=Acoustic

      Poista
    2. vitsit oot nopee vasaamaan :D ja ihan laillisest saa sitten käyttää? :) ja KIITOS!

      Poista
  24. Tosi kiva postaus, Voitto näyttää menevän hienosti! :)

    VastaaPoista
  25. Hei millon tulee kuukauden blogi -postausta? (:

    VastaaPoista
  26. Voi hitto. Kuinka jotkut jaksaa valittaa KAIKESTA!? Joka asiasta pitää kirjoittaa jotakin negatiivista! Huhhuh, sellaiset saisivat hankkia elämän! Olihan se tietyst vähän ärsyttävää kun kommentteihin ei vastattu. Mutta sitten jos niihin vastataan, niin pitääkö siitäkin valittaa!! En minäkään koskaan vastaa kommentteihin muuta kuin ''kiitos!:)'' (paitsi kysymyksiin vastaan). Onko sillä suurikin merkitys... Voi hyvää päivää!

    Minuakin kiinnostasii sinun kirjoittama postasu kuolaimien väärinkäytöstä. Kirjoitata todella mukavalla ja mielenkiintoisella tavalla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Kirjottaisin mielellään tosta, mutta mulla ei oikeastaan ole mitään asiaa tuosta. Voin kokeilla kehitellä jotain:)

      Poista
  27. Huomaa että ihmisille ei nykyään kelpaa mikään. Noista sun kommenttijutuistakin kaikki valittaa, ja ylläri ylläri varmaan melkein kaikki anonyymejä.. Ymmärrän kyllä sua, koska en itekkään jaksaisi juurta myöten kirjoittaa sanatarkasti vastauksia 200 kommenttiin.
    Muttajoo joku sellanen mielipidepostaus vaikka este - ja kouluratsastuksista! Niinkun vertailet niitä, keksit vaikka jotain kysymyksiä että vaikka..
    koulu vai estekisat?
    koulu vai estesatula?
    jne jne! :--)

    VastaaPoista
  28. Postaus mis kertoisit pahimmista mokista esim kisoissa ois skiva! Iteltä jäi kerran esim kypärä ku menin radalle ja tipuin verkas ja hajotin puomin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mulla ei oo kyllä mitää pahaa, mutta voisin keksiä jotain:D

      Poista
  29. Meettekö hihs:iin tänä vuonna? Jos meette niin mikä päivä? Mietin vaan että mikähän päivä sinne kannattas mennä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään perjantaina:) Ollaan oltu joka vuosi perjantaina ja ollaan tykätty hirveesti sen päivän ohjelmasta.

      Poista
  30. Musta on just tosi iso juttu , että jaksat vastata melkein 100 kommenttiin edes sen : kiitos, aina kun teet postauksen.. :) Mä oon laiskaa luonnetta, tuskin jaksaisin :D Ja katoin jo sen kisojen 100 cm videon, hyvin meni !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon laiska, mutta oon kyllä tsempannu tässä vastaamisessa:D!

      Poista
  31. ja sieltä mistä lataat musaa niin saa ihan käyttää youtubessa? :)

    VastaaPoista
  32. Diggasin ulkoasusta ehkä ihan liten enemmän yksvärisellä taustalla, oli jotenkin freesimpi! Kun toi pallotausta tekee tästä mun mielestä liian täyden.

    (Huom. mulla on siis menossa joku minimalistinen visiokausi, tähän hätään siis ideaali blogin ulkoasu mun silmää miellyttämään olis auttamatta... noh, tylsä :-D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdoin sen yksinkertasen taustan, koska itekki tykkäsin siitä enemmän:D!

      Poista
  33. Kiva postaus!:) ja voitto näyttää hyvälle. Voikko sua tulla moikkamaan siellä hevoset stadikalla? Kun itse menen kanssa sinne olen aina halunnut nähdä sinut livenä :D tuleeko pinjakin?:) Teet kyllä aika paljon vaivaa varmasti tämän blogisi eteen. Varmaan ärsyttää kun jotkut jaksaa valittaa tommosesta eine varmaankaan sitä toivo että, et vastaa ollenkaan.
    .

    VastaaPoista
  34. Voi että ku toi teijän valmentaja on kaunis ! Mutta niin oot kyllä sää ja pinjakin :)

    VastaaPoista
  35. Ilkeet anonyymit on kyllä niin inhottavia. Ihan niinkun toisen tekemisiä pitäis olla koko ajan vahtimassa! Eihän sun tarvii kirjottaa jokaiselle kommentoijalle jotain romaania vastaukseks, se vasta rankkaa oiskin. Kaikki ei ymmärrä, että miten raskasta on vastata useisiin satoihin kommentteihin! Joillekin ei riitä näköjään mikään, aluks valitetaan ettei vastata ja sitten että vastataan kiitos. Ihmeellistä kun niiden pitää puuttua aina joka asiaan! Mutta Tiia oot ihana ja samoin Voitto, ootte meidän monen esikuva :)

    VastaaPoista
  36. Kiva postaus! Tykkäsin siis edelleen siitä lupa bloggaamiseen postauksesta, Se oli vaan niin rohkaiseva tai sellane :) voisit tehdä sellasen postauksen miten sun kaverit tai perhe suhtautuu sun blogiin yms. :)

    VastaaPoista
  37. ihana postaus ja kirjoitat hyvin. :D

    VastaaPoista
  38. Kiva postaus ja hyvin voitto menee, niiku silläkin:)!

    VastaaPoista
  39. Etkö oo nyppiny tota harjaa, näyttäis aika paksulta ja vaan saksilla tasatulta..

    VastaaPoista
  40. Kiva postaus ja hyvä blogi! Tuleeko sini saamaan lähiaikoina/koskaan omaa ponia/hevosta? Ja tykkääkö sini ratsastaa mieluummin voitolla vai lillillä ja annatteko mielellään sinin mennä hevosillanne?:) Anteeksi pelkät siniä koskevat kysymykset, mutta kun kiinnosti vain tietää:)

    VastaaPoista
  41. Mäki meen hevoset stadikalle- tapahtumaan. Voitto on muuten tosi söpö ja sä osaat ratsastaa sillä hyvin. Sun blogia on kiva lukee kun kirjotat kivalla tyylillä ja puhut faktaa:)

    VastaaPoista
  42. Vote on tosi söpö, ja olen lukenut teidän blogejanne (sun ja Pinjan) anonyyminä vuoden alusta.
    Tämä ei liity varmaan mitenkään aiheeseen, mutta miten saat bannerin haluamasi kokoisena ja levyisenä blogiisi? Olen yrittänyt monta kertaa eikä se tule siihen oikein..
    Jos voit neuvoa niin kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen bannerin koossa 1000x400 niin on silloin hyvä!

      Poista
    2. Kiitos, nyt varmaan osaan tehdä sen :)

      Poista
  43. Älä ota tommosista kommenteista ittees :) Näin suositussa blogissa on varmasta aina valituskommentteja, mutta pääosinhan saat kuitenkin hyviä kommentteja. On ymmärrettävää, ettet ihan jokaista kommenttia jaksa ajatuksella lukea ja vastaukset tulee kirjoitettua nopeasti.

    Voitto näyttää kuvissa tosi hyvältä !

    VastaaPoista
  44. Haittaako jos "matkii" nuissa kommenttien puhekuplissa ja laittais omaan blogiin mutta etsisi ohjeet siihen itse? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, koska ei ole mun oma keksintö tuo koodi:D

      Poista
  45. Kiva postaus(: ootan sitä kisavideopostausta!

    VastaaPoista
  46. Eikö noille vaittajille mikää riitä? Kai niittenki pitäs tietää et sä et varmaankaan jaksa tai ehdi vastata kaikille mitään romaania? Ite arvostan sua ja sun panostusta tähän blogiin, kun teet niin kivoja postauksia ja upeita ulkoasuja, että meijän ois mukavampi lukee sun bogii, mut ainahan siellä on joku joka keksii jotain ilkeää sanottavaa... ei kannata pilata päiväänsä noista ilkeistä kommenteista, koska luulen et suurinosa kirjottaa vaan pelkästä kateudestaan:). Jatka vaan samaan malliin, koska tää on oikeesti tosi upee ja viihtysä blogi!

    VastaaPoista
  47. Voi voi ei näköjään mikään riitä kun nyt panostat vastaamalla kaikkiin kommentteihin ja sekään ei ole hyvä. Olis ihan kiva jos kirjottaisit vaikka istunnan merkityksestä, kun itse sain juuri valmentajalta ohjeet ratsastaa ohjatta kun ollaan jouduttu lukkotilaan oman hevoseni kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä.. Hmm.. tosta voisi vaikka kehitellä jotain!

      Poista
  48. Vitsi Voitolle sopis tommoset ruskeet varusteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta ihan sen mukaan on varusteet mikä satula sille sopi:)

      Poista
  49. käykö valmentajanne teillä kotona valmentamassa teitä?:)

    VastaaPoista
  50. Etkö sä ite sanonut että mieluiten bloggaa vaan itestänsä ja laitat tänne valmentajas kuvia..

    VastaaPoista
  51. Minusta on hirveän tyhmää kun jotkut löytää ihan kaikesta jotakin valittamista. Vaikka asiat olisivat kuinka hyvin aina pitää valittaa. Eihän sitä aina voi jaksaa kirjoittaa jokaiseen kommenttiin vastaukseksi jotain tuhat samaista tarinaa. Varsinkin kun sinulle tulee yhteen postaukseen ainakin 100 kommenttia.

    Tosi kiva postaus taas kerran. Ratsastaako Roosa hevosen ne säännöllisesti?

    VastaaPoista
  52. En älyy niitä ihmisii jotka valittaa siitä kun vastaat kohteliaasti kiitos......
    Jos mä esim sanoisin "Tosi kiva blogi tiia (niinkun onkin kiva blogi)" Nii pitäiskö sun sanoo sitte jotn "aha" Oisko se parempi? Musta ei. Mutta mutta asiaan siis Ihana postaus ootan innolla seuraavaa :3

    VastaaPoista
  53. Tiia tiedätkö sää et voiko noit hevoset stadikal lippui ostaa paikan päällä ? :)V ja Sää sovitte toisillenne tosi hyvin ootte upee pari :)

    VastaaPoista
  54. Olis kiva jos tekisit siihen tulevaan videoon sillee, että sun radan aikana laitat siihen päälle sun äänittänän ääniraidan jossa kerrot mihin oot tyytyväinen ja mikä olis voinu mennä paremmin(: Olis iha superkiva jos vaa viittisut(:

    VastaaPoista
  55. Voitko tehä youtubeen pitkän kotimydayn

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.