Totuus bloggaajista

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pinja, Senni, Aada ja mä
Lifestyle- ja muotiblogeissa on viime aikoina kiertänyt haaste, jonka idea on lähtenyt siitä kun yleensä kuullaan ja luetaan keskustelupalstojen kautta negatiivia juttuja bloggajista. Suurin osa keskustelupalstoilla negatiivisuuksia kirjoittelevista ei ole kuitenkaan tavannut näitä bloggajia koskaan livenä, joten näin ollen ei edes tunne kyseisiä bloggajia oikeasti.

Mä innostuin ideasta heti, sillä oon itse tavannut blogin kautta aivan ihania ihmisiä. Unohdan usein kommentoida muiden blogeihin, joten olkoon tässä samalla pientä kiitosta näille kaikille ihanille bloggaajille:

Aada tuli heti ensimmäisenä mieleen, kun tätä postausta aloin miettimään. Pakko sanoa heti tähän alkuun, että Aada on aivan ihana ihminen ja sen kanssa ei vaan voi olla tulematta juttuun! Hevosmessuilla hän esitteli mulle parikin mahdollisita blogiyhteistyökumppania ja pelkästään ihan ystävällisyyttään. Mä en sellaista pyytänyt ja tuskimpa Aada itsekkään jutusta mitenkään hyötyi ;) Aada on käynyt myös ratsastamassa viime kesänä Voitolla ja sen jälkeen olen nähnyt häntä Hippolaan liittyvissä jutuissa. Meillä oli tulevaksi kesäksi ihan huikeita yhteisiä suunitelmia, mutta valitettavasti ne nyt taisi jäädä ihan unelmoinniksi.

Susannaan olen tutustunut Hippolan myötä ja enemmän tuli juteltua Hippolan kouluratsastusklinikassa, koska kumpikaan meistä ei siellä ratsastanut. Susannalla on hirmu hassut jutut ja bloginkin parasta antia ovat mun mielestä Susannan keksimät Nuutin puheenvuorot, niille saa aina nauraa! Muistan kun tapasin Susannan ekaa kertaa. Aada ajoi autoa, Susanna istui edessä ja mä olin takapenkillä. Ja sitten ne höpötti jostain aivan käsittämättömän hassuista jutuista, jostain museon eläimistä ainakin?!:D

Aada ja Voitto

Riikkan kanssa olen ollut pari vuotta samassa koulussa ja ollaan nyt samassa lukiossakin. Eilen oltiin juuri yhteisessä tutor-koulutuksessa, oottakaa vaan tulevat ykköset ;) Riikka on myös hirmu ystävällinen ihminen ja se on mm. tuonut mulle kouluun yhdeltä tyypiltä ostamani ratsastuskypärän, kun en saanut myyjän kanssa treffejä sovituksi. Meidän pitäis kyllä joku päivä järjestää jotku kuvaukset! Riikka on ottanu musta niin monesti suprekivoja valmennus- ja kisakuvia.

Nona oli ensimmäinen bloggaaja johon tutustuin pelkästään blogin kautta. Nonakin on käynyt meillä ja ratsastanut molemmilla meidän hepoilla. Nyt ei olla pitkään aikaan nähty, mutta edelleenkin heitetään läppää ht.netin jutuista ja ilkeistä kommenteista. Osataan molemmat just samalla tavalla kääntää negatiiviset ja ilkeet jutut hauskoiksi :D!

Venla ja mä GP-kisoissa töissä
Venla taitaakin olla yksi ainoista tässä postauksessa esiintyvistä bloggaajista, jonka tunnen ilman blogiakin. Venlaan tutustuttiin aluevalmennusten kautta, kun Venla oli Annyn kanssa juuri muuttanut tallille, missä valkut silloin pidettiin. Venlan kanssa on vietetty hauskoja hetkiä kisoissa ja valmennuksissa! Venla on todella mukava ja jaksaa aina tsempata:)

Senniin olen tutustunut myös Hippolan kautta. Senni oli kyllä juuri sellainen kun mä blogin kautta kuvittelinkin. Avoin, reipas ja nauravainen (heh, en keksiny parempaa sanaa sille, että Senni nauraa paljon..:D) Ja hän ihan tuosta vaan lainasi mulle Hippolan klinikkaankin sen hienoa objektiiviä, vaikka nähtiin sillon ihan ekaa kertaa!

Nona, Pinja ja minä viime vuoden Hevosmessuilla
Kuten varmaan huomasitte mun ylistyspuheista jokaista bloggaajaa kohtaan; olen tavannut ja tutustunut ainoastaan ihaniin bloggaajiin♥ 
Pistäkää tekin hyvä kiertämään ja kertokaa miten ihania ihmisiä teidän tuntemat bloggaajat ovat.

                                                                 

60 kommenttia

  1. Tosi ihana postaus! Tykkäsin ideasta kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana postaus, kun olenkin miettinyt useasti, kuka vaikka Venla on. Muuten henkilö, joka ei käynyt ilmi: Mistä tunnette Jennin? :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun pidit:) Jennin tunnen myös kisoista ja aluevalkuista, olisin hänetkin esitellyt jos vielä bloggaisi.

    VastaaPoista
  4. voi apua kiitos!!! <3 ja kyllä me kuule toteutetaan toi plääni joskus ja sitä ennen kehitetään muuta superia tulevalle kesälle ;)

    VastaaPoista
  5. Hirmu kiva postaus, itsekin olen tutustunut uusiin ihmisiin bloginpidon kautta - huippua! :)

    VastaaPoista
  6. kivapostaus! miksköhän nonalla on vaan toisessa kulmassa väriä vai näyttääkö vaan siltä? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En tiedä, voi näyttääkkin vaan sille.

      Poista
  7. Tosi kiva idea postata! Tälläisiä olisi hienoa saada lisää, koska itse luen juuri tämän tyylisiä postauksia mieluiten! Olisi kiva muuten saada päivitettyä videota sun ratsastustavaroistasi? :)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus, saako sulla tulla mailin kautta juttelee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja saa jos on asiaa, mitään jutustelua mun ei kuitenkaan ole aikaa aloittaa:/

      Poista
  9. Kiva postaus! Nuo kuvaukset oli kivoja kun sai tietää lisää kyseisestä bloggaajasta :D ;))

    VastaaPoista
  10. Ihana lukea tämmöistä postausta! Olet tosi kaunis Tiia!

    VastaaPoista
  11. Miksi sun ja Aadan suunnitelmat ei onnistu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan onnistu, enemmän ne oli kyllä haaveita sillon suunitteluvaiheessakin :)

      Poista
  12. MUSEON ELÄIMISTÄ XDDDDDDDD Höpötettiinkö oikeest semmosii, miten mä en muista ?!?! :DD Haha mut aw, vähä tää oli kiva ! Mä aattelin et nonni nyt Tiialta tulee kunnon totuudet kaikista sillee "jooo siis susanna on iha kauheen itsekeskeinen kikkare" :DDDDD Pitää varmaa itekki rustaa joku tämmöne ku tuli tästä niin hyvä mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO! Puhuitte jostai siististä eläimistä mikä siel oli?!:DD

      Poista
    2. Susanna me puhuttiin siitä mammutista joka siel eläintieteellisessä on ku ajettiin sen ohi :D ihan innoissaan vielä nii tosi viisaan kuulosta ollu hahaha hauskoja muistoja xd

      Poista
    3. Ei juma ainii nyt muistan !!!!!!! :DDDDD Asiantuntijat äänessä !

      Poista
  13. Tossa vikassa kuvassa, missä Nonan toinen kulma on XD?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mul oo :( No eiku oikeesti oon kuvannu järkkärillä ja se on kulunu pois, kun tollon mulla ei ollut kulmia värjättynä :'D

      Poista
  14. Tää oli tosi kiva postaus ja hyvää vaihtelua!! Enkä ois pistäny pahitteeks vaikka olisi ollut pidemmät selostukset ;) on hauska kuulla bloggaagien mielipiteitä toisistaan!

    VastaaPoista
  15. Se ois kiva tutstuu teihin, kun tekin ootte tutstunu muihin joten oisi sellane kiva mahdollisuus, asun lähellä kuopiota:)

    VastaaPoista
  16. Olishan se mahtavaa tustua sinuun sekä Pinjaan, kun mahdollista sekin onh, Asun täs lähellä kuopiotakin!:D

    VastaaPoista
  17. Voitko käydä kattoo mun blogin missuklaa.blogspot.com ja liitty lukijaks. Sä oot tosi nätti ja osaat tosi hyvin ratsastaa.

    VastaaPoista
  18. Tää postaus oli tosi kiva,tällasia lisää?:)

    VastaaPoista
  19. Jälleen tosi kiva postaus ja sun blogia jaksaa aina lukea ja selailla vanhoja postauksia! :) Minulla olisi sellainen kysymys, että miten saisi tälläisen -> http://3.bp.blogspot.com/-CdI9j_GquMA/UlgKtH2T68I/AAAAAAAAUQ4/mTHCO1Gf6Hs/s1600/LINDAJACLORY.png "reunuksen" banneriin? Olen etsinyt vastausta vaikka mistä enkä löydä tai keksi miten sen saisi. Ja sitten vielä yksi kysymys :D Latasin n. viikko sitten Photoshopin ja aina kun koittaa rajata kuvaa tai kirjoittaa tekstiä kuvaan alkaa kuva vai jää välkkymään. Tietäisitkö mikä olisi avuksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ton reunan saa muokattua kun valitsee halutun tason ja sitten sielä tasojen alla on niitä kuvallisia painikkeita nii joku niistä:) Ennoo koneel nyt nii en muista ulkoo..

      Poista
  20. Sä ja Pinja harvoin hymyilette missään yhteiskuvissa :D

    VastaaPoista
  21. Haluisin enemmän videoita Voitosta,Lillistä ja ratsastuksesta, onnistuisiko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on blogi eli tänne tulee kyllä paljon ihan kirjotettuakin juttua, mutta teen videoita aina kun haluan:)

      Poista
  22. Kiva postaus tiia, ja olet tosi nätti! :) ♥ Voisitko antaa aadan ja muiden blogien osoitteet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeihin pääsee kun klikkaa bloggaajan nimeä :)

      Poista
  23. Missä GP-kisoissa olette olleet?
    Todella hienoja kuvia taas <3

    VastaaPoista
  24. Hihi kiitos :) <3 Mitäs me mahtavat tulevat tutorit, keksitään sitten kaikkee niiden ykkösten pään menoks... ;D Ja hei todellakin pitäis joskus jotkut kuvaukset järkätä!

    VastaaPoista
  25. Kuulostaa kivoilta tyypeiltä nuo kaikki ;) Kumpa tapaisin joskus teidät!♥

    monenlaisiaystavia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Onko sulla snapchattia? Jos on niin saako snapata? :DD

    VastaaPoista
  27. Hei
    En saanut Pinjan blogissa suoraa vastausta joten kysäisen nyt teiltä. :)
    Siis miksi Lillillä ei mennä vaan kun kevyesti? :/ Onko sillä jokin jalkavika vai mikä? Meneekö myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinja on kertonut tämän niin monesti, ettei varmaan jaksa jokaiseen kysymykseen vastata.

      Lilli ei enää nauti kisaamisesta tai tiukasta treenistä esteillä. Sen jalat oireilivat myös kovan treenauksen aikana, mutta nyt kevyemmällä liikutuksella ne ovat pysyneet onneksi tosi hyvässä kunnossa. Poni on melko nuoresta iästään huolimatta tehnyt pitkän ja raskaan uran ja sillä on ns. tullut kilometrit täyteen.

      Pinja kyllä hyppii mielenvirkistykseksi Lillillä vielä. Poni on ihan innoissaan kun esteet eivät ole liian isoja eikä homma liian totista ja joskus jos Sini innostuu treenaamaan enemmän, voidaan katsoa haluaako ja innostuuko poni hyppimään vähän pienemmän ja kokemattomamman kuskin kanssa vaikka kisoissa taas uudella fiiliksellä.

      Tämä päätös tai "diagnoosi" ei ole meidän oma keksimämme vaan ongelmien alkaessa vuosi/pari sitten on asiaa pohdittu niin kotivalmentajien, eläinlääkärin kun Sanna Backlundinkin kanssa. Ei ole siis ihan mikään meidän oma päätös pistää ponia eläkkeelle 15 vuotiaana ja eihän se nyt oikeastaan millään eläkkeellä ole. Toimii vaan normaaliponin töissä eikä kisa/treeniponina :)

      Poista
  28. Moi Tiia! Mulla ois sulle pari kyssärii..
    1. Onks sulla kik?
    2. Onks sul snapchat?
    3. Voisitko tehdä postauksen niinku estekisoista. Annat vaikka vinkkejä ja mitä kannattaa tehdä päivää ennen kisoja ja mitä kisapaikalla ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kumpaakaan ja kannattaa katsoa meidän videopostauksia niin näkee mitä me aina tehdään:)

      Poista
  29. Kiva postaus jälleen! Saako sinulle lähettää postia? Katsoin videoitasi jossa esittelet saamiasi kirjeitä. Ne olivat hienoja. Olisi kiva lähettää itse kirje, mutta en tiedä saako niitä tällä hetkellä lähettää. Vastaathan .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enää ei voi valitettavasti lähettää postia:/

      Poista
  30. Tää oli ihan sika kiva :) Ja apua siit on ihan sairaan pitkä aika kun ollaan viimeks nähty :o!

    VastaaPoista
  31. Kiva postaus!! Oon koko ajan tykänny sun postauksista★★

    VastaaPoista
  32. Kiva postaus!!★★

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.