Syksyisempää ulkoasua

lauantai 23. elokuuta 2014



Argh! Mun piti tänään mennä tosi aikaisin nukkumaan ja nukkua hyvät yöunet, toisin kuitenkin kävi. Mun kone alko temppuilemaan ihan viime metreillä, kun olin jo alkanut ulkoasua vaihtaa ja sulkenut blogin lukijoilta.  Ei sitten auttanut kun koittaa saada ulkoasua paikoilleen, vaikka kone herjasi  koko ajan "komentosarja kaatui". Tässä tämä nyt kuitenkin on, vihdoin! Nyt mä alan nukkumaan ja korjaan muutaman pikkujutun huomenna!

Taidan nyt jo aloittaa talvisemman ulkoasun suunnittelun, jotta voisin sitten siihen olla tyytyväinen. Tämäkään ei mua täysin miellytä, mutta edellinen sinisävyinen ulkoasu oli vain muutamassa minuutissa väkeretty ja todellakin väliaikainen, joten siitä oli päästävä eroon.. Mulla alkaa olla ideat ihan loppu, eikä olla pitkään aikaan otettu kivoja kuviakaan, jotka inspiroisi.. Mitä te pideätte? Miten voisin parantaa ulkoasua lukijaystävällisemmäksi?

96 kommenttia

  1. Oot tupannu sivun ainakin täyteen niin paljon kaikkea, että latautuu hitaasti vaikka internetyhteys on hyvä ja nopea. Jotenkin sekava kun nuo esittely ym sivut on sijoitettu tuonne yläreunaan. Banneri on kiva ja värimaailma, muuten ulkoasu ei iske sitten yhtään. Liian kaupallisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, mulla latautuu kyllä nopeasti? Poistin vielä pari juttua koodeista, että toimisi vieläkin nopeammin. En tiedä mitkä niitä pahimpia hidastajia sitten on, mutta koitan saada selville ja sitten poistaa ne :)

      Mikä tästä siis tekee kaupallisen näköisen, sitä en ihan ymmärtämyt kommentistasi.

      Poista
    2. Mulla lataa nopeesti, vaikka onkin ikivanha kone, joka tunkee koko ajan sitä " voi räkä " juttua :D

      Poista
    3. Mulla lataa ihan älyhitaasti

      Poista
    4. Taitaa siis tosiaan olla koneesta sekä netistä kiinni kun vaihtelee noin paljon. Ne joilla lataa hitaasti niin osaatteko sanoa mitä kohtaa blogissa teidän kone/netti jää lataamaan pidemmäksi aikaa?

      Poista
    5. Mulla lataa nopeasti perusnetillä ja -koneella. Hieno on ulkoasu!

      Poista
    6. Juu se ei kyllä itse blogista riipu sillä mulla avautuu ihan hetkessä:)

      Poista
  2. Minusta uusi ulkoasu on hyvin tallimainen mikä sopii heppablogiin täydellisesti! Yksi juttu mikä häiritsee on tausta. Se sopii kyllä tähän, mutta sinulla on aika usein samalla kuvioinnilla/samankaltaisella kuviolla varustettu tausta. Vaihtelu voisi virkistää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tollanen tausta on nyt muodissa ja piste.

      Poista
    2. Mun blogissa on ihan ekasta ulkoasusta saakka ollut tälläinen tausta tai ainakin todella samantyylinen, jollain tavalla se vaan "kuuluu" mielestäni mun blogiin. Koitan kyllä mahdollisesti seuraavalla kerralla keksiä jotain uutta :)

      Poista
    3. Pakko sanoa että toisen anonyymin kommentti on aika huvittava:D

      Poista
  3. Mun mielestä tosi kiva ulkoasu, ainut mikä ehkä häiritsee on bannerin kapeus, mutta samantyyppiset taisivat pari edellistäkin olla. Ompahan jotakin erilaista, mitä muilla blogeilla harvemmin näkyy :)

    VastaaPoista
  4. Wauuu, tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon !! Noiden linkkien tekstit tuolla oikeella vois ehkä olla jollaki ruskeella tms. niin näkyis vähän paremmin, mutta toisaalta bannerin painopiste saattais silloin kallistua liiaksi sinne...? Kaiken kaikkiaan kuitenki kiva kokonaisuus, mä aina ihmettelen kuinka sulla riittää ideoita yhä uudelleen ja uudelleen vaikka minkälaisiin tekeleisiin ! Voi ku itelläki... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit kiitos :) Juu noi linkit ei tosiaan oikeen nyt näy, pitää miettiä saisko niihin jotain kevyttä, mutta näkyvää.

      Poista
  5. Tosi kiva banneri,mutta mun mielestä voitto kotiin vois lukea vähän eri paikassa ja näkyvämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin sinä sen sijoittaisit? Musta se vaan oli noin kiva tuossa, kun ei blogin nimen täydy aina olla kissan kokoisilla kirjaimilla ihan etualalla, varsinkin kun melko moni tämän blogin nimen tietää :)

      Poista
  6. Toimii! Sinisävyisenä ihmisenä edellinen oli ehkä enemmän mieleisempi. Tämä on todellakin ajankohtainen 😃

    VastaaPoista
  7. Banneri erilainen ja todella kiva, jonkseenkin "tallimainen" verrattuna edellisiin, tulee hieman joku hevospeli mieleen. Ainoa mikä itseä häiritsee on tuo kun Voitto hyppää "ulos bannerista". En tiedä, voisi ehkä näyttää hölmöltä toisella tavalla, ainakin peilikuvana olisi banneri hassun näköinen. Eli bannerin sommittelu ehkä vähän pielessä, hankalan mallisia kuvia. Muuten todella kiva onnistunut ulkoasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ajattelen, että banneri jatkuu vielä tonne linkkeihinkin, jolloin Voitto on ns. keskellä banneria. Toisin päinhän tuo näyttäisi tosi typerälle, tai jos banneri olisi koko sivun levyinen :)

      Poista
  8. May I simply just ssay what a relief to discover a person that actually understands what they are talking about
    on the web. You definitely know how to bring a problem to light
    and make it important. A lot more people have to check this out and understand this side of your story.
    I was surprised that you aren't moore popjlar given that
    you crtainly have the gift.

    Also visit my web site home services

    VastaaPoista
  9. Toi banneri on upee! Tykkään tosta hevosenkenkä jutusta tosi paljon :) ja värit sopii tosi hyvin yhteen

    VastaaPoista
  10. On kyllä hieno ulkoasu, MUTTA niin kuin aiemmin joku sanoi on tämä melko täyteen tupattu, eikä sivulataudu vaikka minullakin hyvin toimiva nopea netti? En jaksa nimittäin postauksiakaan lukea jos sivun latautumista joutuu kauan odottelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sulla on se juttu mikä ei lataudu vaan jää jumimaan? Mulla kun ei ole mitään hitaus ongelmaa, niin vaikea lähteä korjaamaan tai poistamaan niitä hidastavia juttuja.

      Poista
  11. Hieno banneri ja ulkoasu! Hienoin mikä on koskaan ollut blogissasi! Tykkäsin tosta hevosenkengässä olevasta Voitto Kotiin- tekstistä!:)

    VastaaPoista
  12. Tämä ulkoasu on aivan ihana, etenkin tykkään tosi paljon noista hevosenkengistä, ne sopii tähän minun mielestä hyvin!:)

    VastaaPoista
  13. Tämä banneri on just tosi hieno! Ja ulkoasu on muutenkin todella hieno :)

    VastaaPoista
  14. Mobiiliversiossa näyttää kuin Voitto olisi hyppäämässä seinää päin ja tossa normiversiossakin näköjään kenkärivi tulee kohta aiheuttamaan kuhmuja. Eli näyttäisi mun silmään paremmalta, jos hyppykuva olisi bannerin toisessa reunassa :)
    Kun ylempänä joku sanoi blogiasi kaupallisen näköiseksi: kun banneri on kapea ja sen vieressä gadget, tulee mieleen roskasivustojen mainosasettelu. Ensimmäisessä ulkoasussa, jossa oli tämä asettelu, asia häiritsi, mutta nyt tämä on alkanut ehdottomasti miellyttää silmää!
    Ja on todella arvostettavaa, kuinka paljon jaksat nähdä vaivaa jo pelkkään ulkoasuun. Vaivannäkö todellakin näkyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mobiiloversio näyttää munkin ailmään tyhmälle, mutta tätä koneversiota en osaa katsoa siten että nuo kengät kolahtaisi päähän :D Jos kuva olisi toisessa reunassa ei banneri toimisi yhtään, painopiste, siia koko ulkoasun, olisi liian reunassa. Kiitos :)

      Poista
  15. Mun mielest toi on tosi kiva ja hieno! :)

    VastaaPoista
  16. Ihana banneri ja muutenkin tää sun blogi. Oon lukenut sun blogia jo tosi kauan mutta nyt vasta laitoin ekan kommentin. Oon aina ihaillut suo ja Pinjaa mutta sä olet mun mielestä hiukan parempi. En ole koskaan nähnyt suo livenä vaikka joskus haluaisin oon niin kateellinen kun sulla on oma heppa. Sä oot tosi nätti ja Voitto on ihan sairaan söpö.

    suskijaelaimet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaahha tiia ei välitä tollasista pienistä ruikku-faneista :'DD mutta kyllä sun tiia kannattais vähän enemmän ryhdistäytyä ja vastata faneilles. siks tää blogi vaipuu alas koska sä ett välitä lukioista vaan blogista miten saat enemmän julkisuutta. sun pitäis edes vastata '' kiitos kivasta kometista'' tai vaikka ''päivänpiristys!'' tai edes ''kiitos:)!'' olisi tosi kivaa. ja jos ett jaksa/ehdi ja on muuta tekemistä kun vastata pieneen määrään kommentteja. niin miksi pidät blogia ja faneija ylhäällä jos ett edes välitä niistä.

      Poista
    2. Huomaa että nämä ala-asteikäiset anonyymit eivät ymmärrä sitä miten esimerkiksi lukion kanssa on työtä. Vähän eri asia kuin se että seuraavaksi päiväksi ei tarvitse tehdä kuin joku yks äikän tehtävä ja yks matikan lasku, vaan jos tehtävämäärä on moninkertainen, varsinkin jos haluaa menestyä. Ja varsinkin kun siinä ala-asteiässä maailma on vielä niiiin mustavalkoinen (;

      Poista
  17. Vau tosi hieno ulkoasu :) Millä teet nykyään bannerisi ja mistä löydät näitä ihania taustoja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Teen edelleen Photoshopilla ja nää taustat on the inspiration gallerystä

      Poista
  18. Tosi hieno ulkoasu!!:) Ja mulla ainakin latasi sivun normaalisti eli aikasta nopeasti.

    VastaaPoista
  19. Vau, aivan upea banneri ja ihana ulkoasu ♥

    VastaaPoista
  20. Tee bannerin reunoista erikoisemmat. Ehkä vähän pyöreät, tai sitten "haihdutat" ettei näkyisi ollenkaan reunoja :) muuten hieno. Itse pitäisin ehkä enemmän jos tuo hyppykuva olisi vasemmassa reunassa!

    VastaaPoista
  21. Upea tuo banneri ja kiva ulkoasu muutenkin :)

    VastaaPoista
  22. Muuten tosi hieno ja onnistunut ulkoasu, mutta sivut, kun ne tekstit ovat valkoisella, eivät näy oikein, että olisi parempi jos ne olisivat esim. mustalla :)

    VastaaPoista
  23. Kivan syksyinen banneri! Tykkään :) Jotenkin kotoisa heh.

    Ainoastaan ehkä sivupalkin teksti voisi olla joku muu väri, koska näkyy vähän huonosti taustaa vasten. Tai sitten värikin voisi olla hyvä, mutta fontti pitäisi olla joku erilainen, koska nyt hukkuu taustaan. Vaikka blogissa on paljon "tavaraa" niin mulla lataa kaiken ihan normaalisti!

    VastaaPoista
  24. Aivan upea banneri ja ulkoasu! Toi hyppykuva on musta tosi kiva tossa! :)

    VastaaPoista
  25. Mäkin mietin tuota että noi linkit tuolla sivupalkissa vois olla jollain enemmän erottuvalla värillä (: Muuten todella loistava!

    VastaaPoista
  26. Hieno ulkoasu! Kuten joku jo sanoikin, eivät nuo välilehdet erotu tuolta niin helposti, kun ovat niin vaaleita.

    VastaaPoista
  27. Oonko ihan hirvee ihminen, jos mun pielestä toi näyttää just siltä mitä Tiia hait.
    Mun mielestä hippolan mainokset on nätisti ylhäällä ja sopii tähän. Sit tulee banneri joka koneversiossa näyttää siltä että sä ja voitto hyppäätte keskellä banneria. Näyttäisi tyhmältä jos se olisi esim bannerin keskellä. Silloin tasapaino horjuisi. Mainokset ei ainakaan mua häiritse. Blogi näyttää nyt tosi kauniilta :) ja Tiia... nuku ja tee vasta sitten meille lukijoille jtn :)

    VastaaPoista
  28. Ihana ulkka, banneri on simppeli, mutta tarkasti tehty ja noi sivut on kätevästi tuol ylhäällä. Ihana on.

    VastaaPoista
  29. Tosi hieno toi uus banneri! Muutenkin ulkoasu on todella hieno :) Ainut miinus on ainakin mun mielestä se, että noita sivugadgetteja on vähän liikaa ja kännykällä tän blogin lukeminen on lähes mahdotonta, kun kännykkä ei jaksa ladata koko sivua..

    VastaaPoista
  30. No nyt on mahtava ulkoasu!♥ Sopivasti erilainen ja tosi nätit värit!

    VastaaPoista
  31. Mä tykkään ainakin tästä ulkoasusta tosi paljon! Tästä tuli just kivan syksynen, ja kuten joku jo sanoi tuolla ylempänä jotenkin sellaisen "tallimaisen" oloinen. Ja kun joku valitti tuolla ylhäällä siitä että tämä ulkoasu latautuu hitaasti, niin mulla ainakin latautu tosi nopeesti vaikka mulla on tosi hidas kone käytössä. :)

    VastaaPoista
  32. Vähänkö hieno toi uus banneri! Tykkään myös noista linkeistä tosi paljon! ♥ :)

    VastaaPoista
  33. Ihan huippu ulkoasu! Äläkä nyt missään nimessä vain aattele, et ei ois lukijaystävällinen:o Tää on oikeasti niin hieno ja tekee sellasen ihanan syksyisen fiiliksen, kun tulee tänne sun blogiin. Mun mielestä tossa bannerissa on just syksyn parhaat puolet esillä:) Empä usko että ois kovin montaa, joka ei "muka" tykkäis tästä:)

    VastaaPoista
  34. Aivan ihana ulkka!

    http://life-with-the-unicorn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  35. Mulla aluks ei ladannu noita välilehtien otsikoita tonne, ja piti ladata sivu uusiks että näkyi kunnolla... Mutta muuten tosi kiva ulkoasu, tosi erilainen ku mitä oon nähny ja kaikki sopii hyvin yhteen.

    Yks juttu mua jäi häiritsemään, oli just noiden välilehtien otsikoiden edessä olevat hevosenkengät. Se että ne ei kaikki oo samaan suuntaan osoittavia, vaan jokainen vähän erisuuntaan kääntyneenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hevosen kengät laitoin ihan tarkotuksella noin, musta just kivemman näkönen tuolla tavoin!:D

      Poista
  36. Banneri on kyllä tosi kiva ja ulkoasu mukavan syksyinen. Noi hevosenkengät tolla reunassa sopii hyvin yhteen bannerin kanssa. Muakin ehkä hiukan häiritsee tosin noi hevosenkengät kun ei ole kaikki samaan suuntaan vaan osa on "vinossa". Vaikka enhän tiedä vaikka olisit ne tarkoituksella niin laittanut mutta niin.. :D

    VastaaPoista
  37. Kiva toi uus ulkoasu! Noi hevosenkengät sopii tosi kivasti !

    VastaaPoista
  38. Minun mielestäni tämä on oikein hieno ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  39. Miten teit tän ulkoasun ja voitko tehä iltatalli postauksen

    VastaaPoista
  40. Hevosenkenkä-Voitto-kuvio vie liikaa huomiota noilta sivulinkeiltä, joten siksi tulee tunne, että banneri on epätasapainossa ja Voitto hyppää bannerista ulos. Sivulinkkeihin enemmän väriä, niin tasapainottuisi koko banneri.

    VastaaPoista
  41. Toi uus ulkoasu on ihan sika hieno!Älä vaihda sitä vähään aikaan😃

    VastaaPoista
  42. Musta toi on tosi hyvä! Onko sulla ollu lukiossa kiireitä vai miksi et ole postaillut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut kiireitä ja sitten Voitto on ollut kevyemmällä, joten ei ole ollut juuri postailtavakaan. Nyt koulun alettua postaukset taas vähenee :)

      Poista
  43. Toi on ihan megahyper hieno! Kumpa mä saisin sulta mun blogiin, mutta en saa käyttää siihen rahaa. Vaikka sun bannerit on kyllä rahan arvoisia.

    http://sarjaesteelle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  44. Tosi kiva idea nuo hevosenkengät! Ulkoasu on kiva, mutta bannerissa mua häiritsee tuo Voiton turpa en tiiä mikä siinä häiritsee :DD Mutta kivan syksyinen pidä tämä :) !!

    VastaaPoista
  45. Mun mielestä ehdottomasti paras ulkoasu, mitä olen blogissasi nähnyt!

    VastaaPoista
  46. Aivan ihana ulkoasu ja banneri! :)

    VastaaPoista
  47. Minulla ei näy ne "välilehdet" (Voitto, Minä jne.), siis en pääse lukemaan niitä, ei näy otsikoita ja kohdassa jossa niiden pitäisi olla, on vain tyhjää. Luen blogiasi puhelimella, mutta ennen ne ovat toimineet. Mutta omasta mielestä tää ulkoasu on tosi kiva ja sellanen "harmoninen" :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu puhelimella ei taida oikein toimia, mulla kyllä näkyy kunhan antaa ladata ensin rauhassa :)

      Poista
    2. Nyt kun tulin tabletilla kattomaan, niin ne toimii :)

      Poista
  48. Mun mielestä tuo otsikko vois olla isommalla kun se ei oikeen erotu:) muuten tosi kiva!

    VastaaPoista
  49. Mitä se tarkottaa kun laitatte teiän hevosille kylmät ja lämpimät? Tai siis kylmät on kai silleen et laitetaan semmonen kylmäpussi tai mikä se nyt onkaan :D mut miten laitetaan lämpimät? Laitetaanko vaan se pinteli siihen päälle ja miten tää auttaa? Ite en tiiä koska oon ollu hevosten kanssa aika vähän aikaa .
    Mut hei mä tykkään tosta uudesta ulkoasusta ihan hirveesti:) ihanan värikäs ja syksynen ja just sopiva tähän blogiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue tämä: http://www.lillivoitto.fi/2013/09/jalkojen-hoidon-tarkeys.html

      Poista
  50. Vau, taitavasti tehty ulkoasu taasen kerran. Tällä kertaa värit miellyttävät silmääni :) Ainoat miinukset ovat ne, että mielestäni ylälaitaan on tungettu liian paljon hevosenkenkiä. Toinen on se, että tuo teidän "pusukuva" näyttää vähän oudolta tuolla ylälaidassa sen takia, että se on päällekkäin Voiton ison turpakuvan kanssa.

    VastaaPoista
  51. Miks ei oo tullut videoita

    VastaaPoista
  52. Tykkään ylipäätään tän mallisesta ulkasta mitä sulla on viime aikoina ollu, eli kapeempi banneri ja vieressä valikko/infoteksti. Tää ulkka ei oo ihan mun lemppareita, koska fontti on tylsä, tuo rajattu hyppykuva näyttää vähän hassulta, eikä nuo hevosenkengät oikein iske. Bannerin "tausta" on kuitenkin superkaunis ja hyvin tehty! Toivottavasti tässä syksyn aikana tulee vielä toinenkin syksybanneri, koska talveen on vielä niin pitkä aika:)

    VastaaPoista
  53. Sinällään tosi hieno, mutta jotenkin en älyä mikä tuon Voiton turvan idea on? Okei siinä varmaan on jotain piilotaiteellisuutta mitä en älyä... :D Mutta kokonaisuudessaan tosi hieno ja erilainen! :)

    Ja postaukseen mitenkään liittymättä, luetko paljon valokuvausblogeja? Ainakin jossain vaiheessa suosittelit Rockin with pix nimistä blogia, mutta luetko muita? Tarvitsen uutta luettavaa...:D

    VastaaPoista
  54. Mä tykkään tästä uudesta ulkoasusta tosi paljon! Ihanan erilainen :)

    VastaaPoista
  55. Ihana tää uusi ulkoasu, kivan syksyinen! Tykkään paljon näistä väreistä :)

    VastaaPoista
  56. Musta blogin uusi ulkoasu on aivan upea :)

    VastaaPoista
  57. Wow, ihan mahtava ulkoasu! Miten voi piilottaa blogin muilta? Olen yrittänyt miettiä ja etsiä jotakin nappia, mutta en löydä :'D

    Tää banneri on varmaan koko sun bloginpitoajalta parhain mun silmään! :)

    VastaaPoista
  58. Tosi kiva ulkka :3 !!
    Kyselit ideoita, niin ite tykkään mahdollisimman selvistä ;) Siinähän voisi olla talvisia kuvia ja jotain lumihietaleita :) ? Ja toi blogin nimi vois olla sellanen jäämäinen, ihan kuin jäätynyt :) ?

    VastaaPoista
  59. tosi hyvä idea Takku20. Olen lukenut blogiasi jo vuoden... toi ulkoasu on parhain mitä on ollut vuoden aikana♥♥♥

    VastaaPoista
  60. Aivan ihana ja söpö ulkka♥ :3 Musta ei oo parannettavaa.

    VastaaPoista
  61. Ihana ulkoasu!!
    Ihana toi kuva kun Voitto hyppää tosta hevosenkengästä niinku ulos <3
    Noi linkit on tuolla sivussa kätevät ;)

    VastaaPoista
  62. Minusta tää on ihan älyttömän hieno.. kun avasin blogisi pitkästä aikaan taas, jotta voin lukea uudempia postauksia, niin ihan suu loksahti ihan auki, että "Mitää?" tämä blogi on kyllä saanut hyvän muodonmuutoksen :) hieno on, voi kumpa mullakin olisi näin kivan näköinen ulkoasu... tässä ihan silmä lepää <3

    VastaaPoista
  63. Rakastin blogiasi ennen valtavasti, odotin ja luin heti postauksesi, mutta nyt jokin on saanut mieleni muuttumaan ja en ole jaksanut/jaksanut lukea pariin kuukauteen postuksiasi. Jokin muuttui postauksissasi ja blogissasi kesällä. En osaa sanoa mikä, mutta minulle se mieleinen juttu puuttuu nykyään. Yksi asia on ainakin vähentyneet ihan normaali kuulumispostaukset. On hienoa, että panostat blogiisi valtavasti ja kerrotte epäonnistumisistanne. Postauksista on hävinnyt mielenkiinto ja sellainen kiva fiilis.
    Mietin kauan laitanko tämän oikealla profiilillani, sillä en ole koskaan aiemmin kertonut näin kenellekään. Pelkään silti liikaa, että minut haukutaan pystyyn, tsemppiä jatkoon! Ehkä joskus palaan takaisin lukijaksi ja innostun uudestaan blogistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, valitettavasti tuosta ei kuitenkaan kauheasti mitään kehittetävää saanut irti näin bloggaajana :/

      Poista
  64. Tosi ihana ulkoasu!:)

    VastaaPoista
  65. Tosi kiva tää uus ulkoasu, mutta mun mielestä joksus vois vaihtaa ulkoasun niin kun kokonaan, tarkoitan vaikka nyt tota sivupalkkia kun se on aika kauan ollut tommonen. Mutta tosi hyvä blogi sulla. ps, osaat kyllä tehä tosi hyviä ulkoasuja :)

    VastaaPoista
  66. Tosi hieno ulkoasu! (:

    VastaaPoista
  67. Kiva ulkoasu, mukavan syksyiset värit. :) Banneri on mun mielestä ehkä vähän tylsä, tosin saattaa johtua siitäkin että mulla oli keväällä itsellä käytössä banneri vähän vastaavalla hevosenkenkäidealla (http://2.bp.blogspot.com/-PrrgUJ2BS1E/Uxi_qYrqcxI/AAAAAAAAVtQ/Pjrxw9GCxLU/s1600/dreamteamlopullinen.gif) niin pitkään että ehdin jo hivenen kyllästymään. On tää kuitenkin mun silmään kivempi kuin aiempi ulkoasu, sopivan rauhallinen ja jotenkin "seesteinen." Plussat siitä että tuo bannerissa oleva kenkä on ruostunut, sopii superhyvin värimaailmaan! :)

    VastaaPoista
  68. Tää on tosi kiva ulkosu ja banneri on kivan näköinen! toi hevosen kenkä teema on hyvä idea!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.