Viime päivien kohokohtia

torstai 19. maaliskuuta 2015


Torstaina kengittäjä löysi käytävältä kolmikenkäisen hevosen. Kenkä oli oikeasti kadonnut melko huolella, sillä sitä ei löytynyt mistään... Tämän hetken teorian mukaan se on jäänyt kovaan hankeen kiinni edellisenä iltana, toivottavasti löydetään se ennen laidunkautta sieltä laitumelta. Kesällä ei ole nimittäin kivaa löytää kolmijalkaista hevosta...

Perjantaina hevoset viettivät vapaapäivää tarhaillen aamusta iltamyöhään ihan tyytyväisinä. Päivien valostuessa ja ilmojen parantuessa ei tarhoista löydy enää päivän päätteeksi kahta hermoheikkoa,  kylmissään ja nälissään juoksevaa kaverusta, vaan kaksi tyytyväistä ja rauhallista heppaa.

Lauantaina Voitto luuli uppoavansa heikkoihin jäihin omalla kentällä. Kentän päällä oleva jääkerros narisi ja paukkui aivan kuten järven jääpeite, ei siis ihme ettei ruuna tiennyt minne suuntaan sännätä. Sinkoiltiin sitten hetken aikaa paikasta toiseen...


Sunnuntaina Voittokin sai jättää vihdoin loimen naulakkoon ja lähteä nauttimaan ihanasta kevätauringosta nakuna!

Maanantaina maastoiltiin pehmeillä hiekkateillä, ensimmäistä kertaa tänä keväänä! Laukan aikana molemmat hevose intoutuivat avaamaan paikkojaan jos jonkinmoisilla hypähdyksillä. Nekin nauttivat reippaasta laukkapätkästä auringossa!

Tiistaina ihailtiin hevosia sisälle viedessä upeita revontulia. Aluksi en uskonut Pinjan nähneen ulkona revontulia, joten saavuin paikalle liian myöhään, enkä ehtinyt ikuistaa kameralle yhtään kuvaa. Olisi kyllä tullut upeita!


Mitkä ovat olleet teidän viime päivien kohokohtia? Mitä piditte vähän erilaisesta postauksesta?

43 kommenttia

  1. Tää oli tosi kiva kirjoitustyyli! :) Meijän kohokohtia on ollut kesällä kolme vuotta täyttävän nuoren hepan onnistuneet ekat laukat selästäkäsin! :)

    VastaaPoista
  2. Mun viikon kohokohdat on vasta edessäpäin! :) ylihuomenna estekisat (jännittää!) ja sitä seuraavana oma ratsastustunti ja vielä harkkapeli pesiksen parissa siihen perään :) kirjoitukset on tältä erää ohi ja toukokuussa ainakin toivotaan, että se valkolakki painetaan minunkin päähän :) eli aika mukavaa viikkoa täälläkin vietellään!
    Musta tää oli kiva, erilainen postaus! Harmi, ettet ehtinyt ikuistaa revontulia, minä sain tosi huonoja kuvia vaan itsekin, kun oli niin valoisaa täällä kaupungissa, että se söi sitten suurimman osan väristä. Ekaa kertaa elämässäni niitä kuitenkin näin edes jotenkin! :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. tää oli tosi kiva postaus, kivan erilainen, ja silti selkeä vaikka oli monta juttua samassa postauksessa :)

    VastaaPoista
  4. Voisitte käydä Lillin ja Voten kanssa näyttelyissä.heppanne pärjää varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus;)
    Ihanat kuvat;)
    T. Meri

    VastaaPoista
  6. millä saat otettua noin laajan kuvan? jollain asetuksella, kalansilmällä vai ihan normisti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kameran mukana tulevalla putkella! Ennen aliarvioin ja suorastaan kieltäydyin käyttämästä sitä, mutta se onkin yllättävän toimiva ja kivan "laaja" verrattuna näihin meidän parempiin putkiin!

      Poista
  7. Tää oli just kiva postus kun monen päivän asiat oli selitetty selvästi ja lyhyesti :) Lisää tällasii ;)

    VastaaPoista
  8. Miten Voitto yhtäkkiä olisi kesällä kolmijalkainen jos kenkää ei löydy? Nyt en oikein ymmärtänyt asiayhteyttä. Mitä ihmettä tarkoitit? Mutta hei, kiva tyyli, näitä postauksia useammin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se astuu siihen maasta törröttävään kenkään, niin saattaa tulla haaveri

      Poista
    2. Anonyymi ehtikin sanoa sen ennen minua..:)

      Poista
  9. Haha miun tänviikon kohokohta oli Katy Perryn ja Charli xcx:n keikka ❤❤❤

    VastaaPoista
  10. Tää oli tosi mukava postaus:)

    VastaaPoista
  11. Mä oon viime aikoina vakuuttanut itseni siitä, että ne kengät vaan haihtuu hepan jaloista johonkin. Lakkaavat olemasta!

    VastaaPoista
  12. Mäkin näin revontulia ku vein yhtä Tanea tarhaan😺

    VastaaPoista
  13. mun koho kohta oli tänään ku tipuin :D joo mut tämmösii lisää tää oli kiva postaus:)

    VastaaPoista
  14. Miten saat toho alas ton lue nämä ennen ku kysyt ja siihe alle tekstii

    VastaaPoista
  15. hajoon tolle punaselle sohvalle tallissa??? XDDD paras oispa meilläki

    VastaaPoista
  16. Hei tällaisia jatkossa lisää, oli tosi kivaa vaihtelua! :)

    VastaaPoista
  17. Mistä teidän kameranjalusta on? Itse etsiskelen, halpaa, kestävää jalustaa suht vähäiselle käytölle. Canon EOS 1100D & Tamron 70-300mm putki. Mitä luulet kannattaisiko tälläinen (http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/kameralaukut--jalustat-ja-tarvikkeet/hama-star-61-jalusta-9623141--malli) ostaa noin halvalla, kun tulee kummiskin niin vähäiseen käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kun se on äitin ja iskän joku tosi vanha! Tuossa lukee että toi on pienille järkkäreille, sulla ei kuitenkaan ihan mikään pieni objektiivi ole. Pysyykö varmasti pystyssä? Itse suosittelen käymään paikan päällä katsomassa eri malleja.

      Poista
  18. Mitää eikö teijän hepat pysty oleen ulkona pimeellä? Kyllä meillä vaan on ja muillakin talleilla missä olen käynyt. Toki jos on joku hirvee räntäkaatomoskasade ja kylmä tuuli tai pakkasta ihan kunnolla ni otetaan sisälle aikasemmin. Mutta meinasitko miten? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tietty voi olla, mutta ne ei viihdy siellä talvella iltatalliin asti kun ihan tosi harvoin. Voitto alkaa juoksemaan ja Lilli tulee jopa aidoista läpi :D

      Poista
  19. Voiko sinulle TIIA JA PINJA laittaa kirjeitä tekisi mieli.

    VastaaPoista
  20. Oon miettiny et miks sun blogi näkyy puhelimella ihan pienenä vaan vasemmassa reunassa ja oikeella puolella on yli puolet tuota sun blogin taustaa. Muitten blogit näkyy ihan normaalisti, mutta muistaakseni silloin kuin vaihdoit ulkoasua niin siitä lähtien tämä on näkynyt typerästi. Onko se tarkoituksella joku asetus vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh :o Ei mulla oo mitään tollasta ongelmaa, mulla näkyy ainakin ihan normaalisti, joten en kyllä osaa auttaa :/

      Poista
    2. Ei mullakaan oo mitään ongelmaa

      Poista
    3. Niin mullakin näkyy pari blogi. Etenkin jos facebookin kautta luen jonkun sinne linkatun postauksen. Mutta kun (ainakin samsungissa) kaksoisklikka niin tulee normaaliksi :)

      Poista
  21. Tää oli toooosi kiva postaus :D

    VastaaPoista
  22. Maailman PARAS blogi on tää sun blogi. Mä en kestä <3<3<3 Voitto on niiiiiiiiiiin ihana!

    VastaaPoista
  23. Kivoja kuvia
    Itse ratsastin Ti Lemparilla ja näin revontulia vaikka Kuopion valot vähän häiritsivät
    Ja To sain tietää että mun luokka pitää myyjäiset saa nähä mitä siitä tulee kun oon huono matikassa ja en muutenkaan tykkää matikasta

    VastaaPoista
  24. Lisää tämmösiä postauksia! Kuvat oli upeita, vaikka niitä olikin vähän ja postaus oli todella mun mieleen :)!

    VastaaPoista
  25. Etteks te käy estevalmennuksissa nykyään enää? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla päästy tosi pitkään aikaan. Joko valmentajalla ollut kisoja tai sitten meillä muuta menoa, nyt tänään vihdoin aikataulut sopi yksiin!

      Poista
  26. Ootko tulossa Tampereen hevos messuille"

    VastaaPoista
  27. Mun viimeset kuukauden "kohikohdat" ovat kokeisiin lukeminen... Niitä on nyt tulossa varmaan 6 ja vieläku huonoimmosta aineista mitä osaan... JA sitten vasikkani, sen kanssa oon vaan niinpaljon ulkoillu tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  28. Tää on mun lempi blogi ja Pinjankin blogi on hyvä. Tää oli hyvä postaus ja Voitto on niiin niin niin niin niin söpö ja ihana

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.