Bloggaajatapaaminen Keravalla

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015


Moikka! Eilen käytiin heittämässä äidin kanssa koko päivän reissu Keravalle. Lähdettiin aamulla kymmenen jälkeen ja ajeltiin reilu neljä tuntia perille Keravan Horse & Rideriin (liike myös Facebookissa), jossa oli järjestetty meille bloggaajille ihana ilta. Monelle Keravan Horse & Rider  onkin varmaan tuttu, vaikkei paikkakuntalainen olisikaan, sillä he kiertävät monissa hevostapahtumissa. Seuraavaksi heidän osaston pystyi bongaamaan Finnderbystä, jonne tänä vuonna varmaan itsekin suuntaan taas pitkästä aikaa!

Vasemmalta Horse & Riderin Maria, Chia de Gracian Mirva, minä, mm. Kingslandia edustava Sari, Aada, Kaktu, Siiri, Heidi, Jilla ja Noora
Ilta vierähtikin nopeasti blogi- ja varustejuttuja jutellen sekä liikettä kierrellen. Mukana oli mulle muutama jo ennestään tuttu bloggaaja, mutta oli tosi kiva tavata muitakin. Kaikkien blogit tosin lukulistalta löytyvät, mutta en ole heihin päässyt blogien ulkopuolella tutustumaan. Muut jatkoivat illan päätteeksi vielä syömään, mutta meillä oli monen tunnin kotimatka vielä edessä, joten en harmillisesti voinut jäädä. Pitääkin tavata joskus uudelleen paremmalla ajalla!


Aluksi istuskeltiin ja syötiin porukalla. Yrittäjä kertoi meille vähän taustaansa ja ylipäätänsä liikkeen pyörittämisestä, paikalla oli myös mm. Kingslandia ja Esperadoa edustava Sari, Chia de Gracian Mirva sekä upeita hevosvalokuvia mm. Ystäväni hevonen -blogiin ottava Emmi Kähkönen. Harmi kun en kirjannut ylös meille kerrottuja juttuja, sillä en nyt uskalla alkaa tässä kirjoittamaan (huonon) muistini perusteella, ettei tule sanottua ihan vääriä juttuja. Mutta erityisen mielenkiintoista oli kuulla ja parhaiten mulle jäikin mieleen, se miten Kingsland on kasvanut pienestä yrityksestä todella suureksi ja arvostetuksi merkiksi.



Vaikka Kuopiossakin on ihan hyvä tarjonta ratsastustarvikeliikkeistä, niin olisipa kyllä kiva kun kaupungista löytyisi näin iso ja monipuolinen kauppa... Videolta näette varmaan paremmin, mutta tilaa oli oikeasti paljon ja näin ollen myös valikoima oli laaja. Kuopiossahan rehuja ei myydä ratsastustarvikekaupoissa, joka on siinä mielessä harmi, sillä eihän missään Agrimarketissa saati Puuilossa ole asiantuntevia myyjiä, jotka oikeasti tietäisi hevosen ruokinnasta. Mun ostoslistalla olin Voitolle rautaa, mutta siitä lisää myöhemmin. 


Erityisen kateellinen olen kyllä laajalle Animon valikoimalle.. Ihania kisatakkeja, housuja ja huopia. Vitsi kun en muuten tajunnut ottaa niistä upeista blingeillä koristelluista kisatakeista kuvia.. Mä en varmaan enää muita housuja ostakaan kun Animon, olenkin tässä miettinyt että voisin myydä ne punaiset Spooksin housut, sillä ne ei vaan istu mulle niin hyvin mitä ne mun Animot ja sen takia jääneet vähän vähemmälle käytölle.


Ja tosiaan mun ei pitänyt mitään isoa ostaa, mutta toisin kävi. Vaikka saatiinkin shoppailla alennuksella, niin tili näyttää surullisen tyhjälle näin seuraavana päivänä katsottuna... Ostokset esittelen seuraavassa postauksessa ja te saatte silloin myös alekoodin kyseiseen kauppaan! Ostoskassi toimikoon pienenä vihjeenä minkä merkkinen juttu ainakin tarttui mukaan ;)

51 kommenttia

  1. Oi! Teillähän on ollut tosi mukava päivä! Odotan innolla ostostesi esittelyä! :D

    VastaaPoista
  2. Animon sininen huopa jota katsoit videolla :)

    VastaaPoista
  3. Horse and riderin omistaja ei ole sari vaan maria :)

    VastaaPoista
  4. Kiva videopostaus! Aijoit sun äidin autolla:) teillä näytti tosi mukavaa:D

    VastaaPoista
  5. Tiesitkö että tänään on Champin synymäpäivä!

    VastaaPoista
  6. Anteeksi, kun kysyn, enkä tällä tarkoita mitään pahaa, mutta oletko sinä lihonnut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, en käy vaa'alla. Mutta en ainakaan paljoa kun kaikki samat vaatteet mahtuu hyvin päälle :D Tossa ryhmäkuvassa näytän kyllä kunnon tasapaksulle pötkylälle..:D

      Poista
    2. Ja mitähän hemmettiä se sinulle kuuluu onko joku lihonnut vai laihtunut? Voin olla sadan prosentin varma, ettet livenä kehtaisi tuollaista kysyä. Helppohan se on netissä anonyyminä heitellä mitä sattuu...

      Poista
    3. "en tarkoita mitään pahaa mutta laitanpahan tähän tällaisen haukkumiskommentin"..... mitä ihmisten päässä liikkuu : D

      Poista
  7. Ihanan Jillan ihana ääni paistaa läpi videosta! <3

    VastaaPoista
  8. Täällä päin ainakin Puuilossa ja Agrissa on hevososastolla nimenomaan hevosihmiset töissä, parempaa ja asiantuntevampaa palvelua olen näistä saanut kuin yhdestäkään "oikeasta" hevostarvikeliikkeestä. ;)

    VastaaPoista
  9. Kyllä meillä vaan on agrimarketissa töissä ihan hevosalan ihminen, joka todellakin osaa neuvoa ruokinassa! Vaikka ei tietenkään kaikkialla ole näin hyvin..

    VastaaPoista
  10. Kännykällä ainakin mulla aukee Siiristä ja Noorasta molemmista Siirin blogi

    VastaaPoista
  11. Kamerassasi on todella hyvä tarkennus! Tarkentaa todella läheltä ja selvästi, itselläni järkkärissä ei ihan noin hyvää tarkennusta ole, vaikka automaattinen onkin...Kiva, vähän erilainen postaus ja video.

    VastaaPoista
  12. Paljolla myyt spooksin housut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä yhtää, paljoha ne ees normaalisti oli :D Ja mulla ei sit kyllä oikeen oo enää mitää varahousuja.

      Poista
  13. Mitä tuo `tekin saatte alekoodin kyseiseen kauppaan?` :D oon vähän tyhmä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis, että lukijat saatte alekoodin eli alennuskoodin Horse & Rideriin. Eli alennuskoodin jolla saa tietyn verran alennusta.

      Poista
  14. Miten jollain hevosenomistajalla on tuosta noin vaan varaa ostaa 500 euron kypärä o__O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käy töissä ? säästää?

      Poista
    2. Varmaan hevosen omistajalla joka ei maksa sitä 500 € kuukaudessa karsinavuokra... :D

      Poista
    3. Kellä tässä nyt on ollut varaa? Häh, en ymmärrä mihin kommenttisi liittyy?:D

      Poista
    4. noku aada ja sinä ihailitte bling bling kypärää ni eka anonyymi tarkotti sitä

      Poista
  15. Olipa kiva päästä videolta vähän "tirkistelemään", minkälaista tuolla Keravan Horse & Riderilla oikein on ja mitä merkkejä ja tuotteita myynnissä! Olisi hauska käydä joskus itsekin siellä tutustumassa, mutta ei ole tullut lähdettyä, kun Vantaan Hööks ja Horze ovat paljon lähempänä ja niistä on aina löytynyt tarvittavat ratsastusvarusteet :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos kun tulit, oli kiva tavata!

    VastaaPoista
  17. Mulla kanssa Animon housut on ainoot jotka istuu hyvin! Animon kisatakin oisin saanu mut niistä ei harmillisesti löytyny hyhtäkään hyvää mallia mun vartalolle:( oon ite Keravalainen ja Horse &riderisää tulee käytyä usein! Tosi kiva kauppa ja henkilökunta!!

    VastaaPoista
  18. Miten musiikkia voi "pätkiä" videolle kun jos laitan movie makerilla musiikin videolle niin koko videossa on sit musa ja en saas itä pois D:

    VastaaPoista
  19. Hah, kiva kun tuolla kysyttiin sun painosta, itse kun ajattelin että ootpas pieni muihin nähden :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostat ihan hengästyneeltä tuossa videon alussa XD

      Poista
  20. Tää oli tosi kiva postaus :) Onko nuo Animon ratsastushousut kuinka kalliita ? Mutta toi liike on ihanan näköinen ! Pääsispä itsekkin tonne :D

    VastaaPoista
  21. Onko kaikille lemmikkiblogiin mukaan päässeille bloggaajille jo ilmoitettu?

    VastaaPoista
  22. Miten youtube tilin nimeä voi vaihtaa?

    VastaaPoista
  23. Toisessa kuvassa Nooran nimeä painamalla "joutuu" Siirin blogiin,ilmeisesti vahingossa ..:)

    VastaaPoista
  24. Miks Pinja halus vaihtaa blogin nimeä? Kiva postaus Tiia!

    VastaaPoista
  25. Moikka! Katsoin tässä estevalmennuksestasi otettua ratavideota, niin sinun kannattaisi ehkä kokeilla vähän vielä lyhyempiä jalustimia, koska sitten pääsisit paremmin mukaan hyppyyn. Muuten tosi hyvää ja hienoa ratsastusta ja ootte kehittynyt Voiton kanssa todella paljon WAU!! :)

    VastaaPoista
  26. Hei sun blogis uus banneri muistuttaa aika paljon tätä->http://pinja-sofia.blogspot.fi/ tai ainaki tosi paljon samoja piirteitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojaa, mä oon monesti tuolla vieraillut enkä kyllä nää yhdennäköisyyttä juurikaan, mutta onhan niissä samoja piirteitä :D

      Poista
  27. Voitko esitellä ostokset videolla?

    VastaaPoista
  28. milloin tulee taas viikonblogihaaste?

    VastaaPoista
  29. Oletpas hurjan kaunis videolla :) Pakko kommeintoida vanhaan postaukseen, kun nyt vasta tän katsoin!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.