Puhelimen tyhjennys

torstai 23. huhtikuuta 2015

Pitkästä aikaa puhelimen tyhjennystä! Muokkailin ja kokosin nämä kuvat kollaasiksi puhelimella, kävi muuten paljon helpommin ja nopeammin kun koneella. Osa kuvista on otettu mun vanhalla puhelimella ja kaiken lisäksi nämä ovat vähän sekalaisessa järjestyksessä, no mutta ei anneta sen häiritä!

1. Juulian kanssa Horse Fairin jälkeen Vapianossa ihanilla pastoilla.. Olisipa Kuopiossakin tuollainen paikka. Namnam!  2.Samaisilla Horse Fair messuilla pidettiin myös kameramessut, jossa pääsin testaamaan Olympuksen ihanaa kameraa. Iski muuten pikkuinen kamerakuume... 3.Serkkujen kanssa hupsuteltiin tallissa. Voitosta tuli Kalpa-poika! 4. Messupassi Horse Fairiin. Tosi kivaa kun nykyään näitä passeja saa hevosmessuille tosi monet bloggaajat, ei tarvitse edes olla kovin tunnettu.

1. Kaikki luulivat tätä snäppiä aprillipilaksi. Tosin olihan kuva aika lavastettu, kun sen vasta kotona otin. Ihan oikeasti sain kuitenkin, kiitos "hullun konin", sairaalareissun aprillipäivän kunniaksi.  2.Mun navigaattori sekosi yksi päivä hetkellisesti. Tässä matelen pihatietä pitkin kävelyvauhtia. Motarilla mentiin sitten melkeen 1000km/h :D 3.Vitsi meillä oli hyvät ruuat Pinjan kanssa kahdestaan kotona ollessa. Mä oon jotenkin nyt vasta oppinut syömään salaattia, en vieläkään tosin oikein tykkää itse salaatista, joten ne oheisjutut on melko tärkeitä... Taustalla pyörii tietty Greyn Anatomia! 4. Kahdestaan kotona ollessamme saatiin myös aamutallit hoidettavaksi. Hyvää treeniä kesää varten, sillä kesälomalla herätyskello soi aamutalliin joka toinen aamu klo 7.

1.  Naamakuva ei varmaan selityksiä kaipaa :D  2. Mun 18v synttäreitä juhlistamassa meillä!  3. Ehkä turhauttavinta ikinä, kun hevonen tiputtaa kenkänsä just ennen valmennusta. Koko viikko oltiin köpsytelty menemään kotona, joten olisi joutanut tiputtamaan sen vähän aikaisemmin.. 4. Iskä löi kuitenkin kengän jalkaan, joten taas mentiin!

1. Vanhojen jatkoille lähdössä, oltiin kerrankin koko porukka kasassa koulun ulkopuolella.  2.Pitäisi varmaan toteuttaa useammin tätä lukumetodia. Istuin monta tuntia kahvilassa päivä ennen Uskonnon koetta. Tuli luettua tosi hyvin, kun muutakaan ei oikein voinut tehdä ja mun koko lukioajan eka kymppi tuli sieltä.  3.Ennen koulua. Vitsi tuo neule on muuten ihanan lämmin! 4. Huonoakin huonompi tuuri mulla.. Ekana päivänä inssin jälkeen puhkesi autosta rengas!

 1.  Mua voi nyt seurata snäpissä nimellä tiiasuomalainen, kuvia ette voi lähettää ilman, että hyväksyn, mutta my story näkyy kaikille!   2. Mä! 3. En uskonut ennen kun itse kokeilin, että vihersmoothie on oikeesti niin hyvää miltä näytääkin...  4. Moneskohan rikkinäinen ämpäri tälle talvelle? Tämän jälkeen Voitto taisikin saada uhkauksen, että jos vielä yksi niin loppuu veden kantaminen tarhaan..
 
1.  Nipsu on tässä vielä niiin pieni! Toisella ei ole vielä ihan tuo lautasten nuoleminen hallussa, kuten kuvasta saattaa huomata..  2. Meitsi ja kiharat, jotka jaksoin väkertää ennen kouluun menoa. Jaksaispa useammin.. 3. Tästä pakeista tulossa juttua heti kun kelit lämpenee ja Voitto pääsee pesulle! 4. Pääsiäisen herkutteluja. Itsetehtyä pizzaa, ihanaa suklaata ja How I Met Your Motherin viimeinen tuottari. Se loppu oli muuten ehkä tyhmin ikinä..


1.  Innostuin väsäilemään pääsiäisenä pinkin virpomisvitsan kun käytiin meidän serkut virpomassa.  2. Meitsi taas 3. Ihana sää! Kyllä aurinkoiset päivät vaan piristää. 4. Nipsu ekoja kertoja tallilla. Tässäkin se on vielä niin pieni <3
1.  Mainitsinkin ylempänä, että oon alkanut tykkäämään yhä enemmän salaateista ihan ruokana. Tässä ihanaa katkarapusalaattia 2. Taisin mainita jo siitäkin, että olen aivan koukussa Greyn Anatomiaan... Ihana sarja!  3. Nappulat nukkumassa vierekkäin 4. Maata näkyvissä. Aurauksen jälkeen kenttä suli parissa päivässä ja nyt se onkin ihan sula.
 
1.  Isi toi meille tötteröiä kentälle, noi on tosi käteviä apuvälineitä huolellisten reittien ratsastuksessa! 2. Konipussista asteen kehitellumpi versio. Nyt tuo pussi roikkuu omissa naruissa,eikä Voiton kanssa samoissa, jolloin Voiton päähän ei tule turhaa painetta.  3. Tässä taidetaan olla maneesilla ennen treenejä. 4. Bloggailin koneellani ja näin yhtäkkiä vaan ikkunasta Lillin ja Pinjan, hah :D

50 kommenttia

  1. Mukava postaus!Teidän äiti vaikuttaa tosi mukavalle!Terkkuja Hänelle!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia ja kiva postaus

    Laura Kuopiosta

    VastaaPoista
  3. Ootko käyny siinä Muumikahvilassa Carlsonin yläkerrassa?

    VastaaPoista
  4. Aika monessa kohtaa on 4 ja 4 varmaa pitäisi olla 3 ja 4?:D
    Jos kiinnostaa mun eläinblogi niin -> http://siiriremubrana.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Viimeisessä on kaksi 4. Muuten kiva postaus :)

    VastaaPoista
  6. Millä perusteella ootte valinnu hevostenne kuolaimet, ja mitkä niillä nyt onkaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentajien ohjeiden mukaan. Voitolla oli aluksi oliivikolmipala, mutta valmentajan ohjeen mukaan vaihdettiin se oliivikuminiveleksi, joka on toiminut hyvin. Lillillä oli ja on aina ollut ihan perus nivel :)

      Poista
  7. Onko sulla oma auto ?

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva postaus! Nää puhelmien tyhjennykset on tosi kivoi! Voisitko tehä joskus Whats on my iphone videon? :)

    VastaaPoista
  9. Hei nää kuvat on kivoja! Laittele toki useemminkin tälläisiä:) Mikä toi heinäjuttu oikein on, en tiiä ootko siis maininnu täällä jossai aiemmin tosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja siis se on vaan heinäpussi naruilla ripustettuna käytävälle :D

      Poista
    2. Niin mutta siis miksi se on käytävällä, mihin tarkoitukseen? :D

      Poista
  10. Millä sovelluksella muokkailit nää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Afterlightilla ja jollain kollaasi ohjelmalla, jonka nimeä en kyllä muista :D

      Poista
  11. Meetkö kesätöihin? Jos et, niin mikset? Kun aamutalleja teet niin vähän sellainen olo että tuskin menet kesätöihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 hevosen aamutallissa ei kauaa mene, kyllä sen voi tehdä ihan ennen kesätöihin lähtemistä :D Tiia kyllä varmaan lukee yo-kirjoituksiinkin kesällä

      Poista
    2. Jotenkin saanut sen käsityksen että hevosten hoito kesällä on heidän kesätyönsä tai jotain. Kyllä kirjoituksiin pystyy lukemaan vaikka töissä olisikin.

      Poista
    3. Hain yhteen bloggaustyöhön, jos siihen pääsen niin kiva, koska se ei edes oikeen työtä ole. Oikeat työthän mulla pyörii vuoden ympäri, joten en erikseen mene kesätöihin. Ja meille siis tulee varmaan taas kesäksi hevonen tähän joka on kesätyö myös, omia hevosia ei nyt kesätyöksi voi laskea ;)

      Poista
  12. Haha, meilläkin toi heinäjuttu käytössä, tosin samoissa naruissa hevosen kanssa ja kassi tuolin päällä. Silmät pyöreenä ihmetteli mitä luksusta tämä on, kun viime syksynä aloitettiin XD ♥

    VastaaPoista
  13. kiva postaus, mutta aika monta kirjoitusvirhettä pistäyty silmään, esim on näkuu jne.

    mikä tuon vihersmhootien resepti on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläsikin oikeinkirjoitus ihan hanskassa ;)

      Poista
    2. Korjailin niitä ja ohje löytyy ANNIKA nimiseltä youtube kanavalta.

      Poista

  14. Kiva postaus ja ihanat kuvat<3
    T. Meri

    VastaaPoista
  15. Nää on tosi kivoja postauksia :) Pitäisiköhän itsekkin katsoo Greyn Anatomiaa ;) Ihan näköisiä salaatteja :) Voisin itse syödä vaikka joka päivä salaattia ...

    VastaaPoista
  16. Miks ihmeessä puette koirianne. Ei tsiisus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska pieni pentu tarvitsee ulkona pakkasessa lisävaatetta. Et sinäkään ilman takkia ulos lähde palelemaan pakkasella..

      Poista
    2. En olekaan koira. Eikä viime talvena edes ollut kovin kylmä

      Poista
    3. No on jo yli -15 saati yli -20 astetta melko kylmä juuri vieroitetulle koiranpennulle, joka on käynyt ulkona vain muutamia kertoja ja jolla ei luonnollisesti ole vielä karvaa juuri yhtään :D Meidän koirat ainakin alkaa tärisemään jos on liian kylmä, että ei takkeja turhaan ole joka päivä puettu, eikä ne varmaan ole kuumissaan siis olleet ;)

      Pitää muistaa, että koirat ei ole enää mitään villikoiria. Kuten ei hevosetkaan. Joskus niille pitää laittaa se takki päälle.

      Poista
  17. Voiko sulle laittaa postia? Mihin osoitteeseen (jos voi)?

    VastaaPoista
  18. Moi! Kivoja kuvia! Mikä sun sähköposti on? jos haluaisit antaa sen minulle! OOT NII KAUNISS!♥

    VastaaPoista
  19. Milloin tulee seuraava Blogitallin blogihaaste? :)

    VastaaPoista
  20. Hei, pohdin että miten teillä toimii ilman poisto tallissa? Yritän pohtia tässä että miten se toimii yleisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en nyt tarkalleen tiedä, mutta meillä on ovessa ja katossa sellainen aukko eli ei ole koneellinen ilmastointi :)

      Poista
  21. Moi Tiia!

    Aiomme tehdä mun kavereiden kanssa Eläinklinikka niin voiko sinne blogitalli sivuille liittyä myöhemmin?

    VastaaPoista
  22. Kiva postaus, pikkus en vaihtelua! Täytyy sanoo et itteenikin ärsytti HIMYMIn loppu. Kyl se siitä sit helpotti ajan myötä...

    VastaaPoista
  23. Hahah ite käyttäisin enemmänkin noita tötsiä esteen alla :D

    VastaaPoista
  24. Kiva postaus ja hienoja kuvia!
    Tuli mieleen et miks et mee voiton kaa koulukisoihin? Ootte vaan niin taitavia... ja ootte viimeks käyny koulukisoissa varmaa vuonna 2010 :O

    VastaaPoista
  25. Pistän paremmaks, mulla puhkes autosta rengas samana päivänä ku sain ajoluvan :D

    VastaaPoista
  26. Mäkin oon kattonu kaikki how i met your motherin tuottarit ja olen samaa mieltä. Loppu oli kyllä ihan sika ärsyttävä! :D :/

    VastaaPoista
  27. Tätä(kin) on varmaan kysytty jo tuhat kertaa aikaisemminkin, mutta mistä oot ostanu noi sun animot? Heppamessuilta vai ihan tilannu netistä? Haluaisin kanssa nuo ihanat housut itselleni, niin pitää kerätä mahd. Paljon taustatietoa ;) kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.