Puhelimen tyhjennys

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Taas olisi aika esitellä pari puhelin räpsyä teille. Moni näistä ollut snäpissä tai instagramissa jo, mutta mukana varmasti jotain ennennäkemättömiäkin kuvia. Nämä kaikki on kuvattu tässä syksyn aikana koulun alun jälkeen, paljon olisi uusiakin räpsyjä puhelimessa, mutta säästetään ne seuraavaan postaukseen, jonka voisinkin tehdä heti kuun vaihteessa.

Instagram: tiiavoitto & lillivoitto
Snpachat: tiiasuomalainen

Snapchattiin tulee otettua paljon ihan arkisia kuvia, joita ei ole aseteltu tai muutenkaan mietitty yhtä tarkkaan kun Instagramissa. Tässä mansikkasmoothiet ja Voiton kanssa pusukuva. Mun snäppi tosiaan on tiiasuomalainen, siellä voi katsoa mun my storya, mutta mulle ei voi periaatteessa lähettää snäppejä paitsi aina joskus kun laitan tilini julkiseksi. Siitä kyllä infoan aina erikseen.!


1.Joe Blascon meikkejä aseteltuna. Näistä on muuten tosi kovassa käytössä olleet oikeastaan kaikki paitsi poskupuna ja luomivärit, sillä niitä multa löytyy lähes identtisiä jo entuudestaan. Varsinkin punaisuuden neutralisoijaa ja huulipunoja suosittelen! Tässä postaus näistä. 2&3. Iltaa lähdössä viettämään kavereiden kanssa. Kuvattiin muuten juuri friend tag, sen voi katsoa täältä. 4. Yksi tän hetken ihan lempparibiiseistä. Kuunnelkaapa, ihana!

Snapchatista taas pari kuvaa. Paistettiin takassa pitkästä aikaa vaahtokarkkeja, oli muuten aika hyviä! Toisessa kuvassa lenkkeilemässä ihanassa syksysäässä, enää ei tosin ole ihanat säät lenkkeillä...

Innostuin yhdessä vaiheessa ihan mielettömästi aikuisten värityiskirjoista. Kannattaa tsekata tämä postaus, jos kiinnostaa miten saat tehtyä itsellesi ilmaiseksi värityskirjan! Toi oli tosi reuntouttavaa ja hauskaa puuhaa, korvas mulla hyvin sellaisen turhan netflixin katselun.

1. Herkkuaamupalaa. Bulgarian jogurttia, auringonkukan siemeniä, banaania ja hunajaa. 2. Ihana House of Brandonilta saatu Makian pipo ekaa kertaa päässä. 3. Koulun vessassa on niin kiva valo ottaa kuvia, tausta tosin ei ole mikään paras ;) 4. Oli muuten hyvää ja makeaa tää uus BJ.

1&2. Super helppo DIY-vinkki kaikille. Kieputin jouluvalot peilin ympärille ja tuli ihan älyttömän kiva ainakin mun mielestä! Noi tosin on sellaiset helminauhassa olevat vähän kivemman näköiset, mutta voisi toimia ihan peruvaloillakin. Ja tekemisessä meni pari minuuttia! 3. Rakkaudesta se hevonenkin potkii vai miten se meni... 4. Ihania syksyn värejä oli puissa vielä jokin aika sitten

Mitä mieltä olette, pitäisikö nämä postaukset siirtää toiseen blogiin vai meneekö nämä täällä heppajuttujen lomassa?

40 kommenttia

  1. Pidä nää ehdottomasti täällä hevosblogissa! Sopii hyvin tänne ja kyllähän ne hevosihmisetkin vapaa-aikaa viettää. Hyvä postaus. :)

    VastaaPoista
  2. sopii tännekkin :-)

    VastaaPoista
  3. Rakkaudsta se hevonenkin potkii...:D
    Hauskoja kuvia:)

    VastaaPoista
  4. Nää on tosi kivoja postauksia! Sun blogi on muutenkin ihan superkiva ja inspiroiva♥

    VastaaPoista
  5. Haha onpas iloisen ja ystävällisen näkösiä hevosia :Dd

    VastaaPoista
  6. toiseen blogiin, menee ihan merkitys näissä postauksissa kun tänne laittelet

    VastaaPoista
  7. Toi bj on ihan sika hyvää eikä ollu ees makeeta! Mikää ei oo koskaa mulle liian makeeta :3

    VastaaPoista
  8. Mikä su toisen blogin nimi on?;)

    VastaaPoista
  9. Koska esittelette Helsingin ostokset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan löydetään yhteinen aika Pinjan kanssa kuvata ne, niitä oli nii vähän ettei oo järkee tehdä omia :)

      Poista
  10. Ootte parhaita ootte toosi kauniita ja teillä on aivan ihanat hepat!

    VastaaPoista
  11. Tässä blogissa! Ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  12. Ehdottomasti pidä täällä nämä postaukset:D!!

    VastaaPoista
  13. Mukava postaus, pidä jatkossaki tän blogin puolella :) Saanko udella sen verran, että oletko sä enää Joonaksen kanssa yhdessä? :)

    VastaaPoista
  14. moi,kiva blogi ion kattonut sun tekemiä videoita ja ne on tosi kivoja ne on maailman parhaita videoita mitä olen koskaan nähnyt p.s mullakin on blogi. Voitto on tosi ihana!!!!

    VastaaPoista
  15. moi, olen sinun ihailija. Olen katsonut sinun tekemiä videoita saanko seurata tätä blogia? p.s Voitto on tosi söpö

    VastaaPoista
  16. Kivoja tälläsiä kevyempiä postauksia! :) Ehdottomasti pidä nää :D

    VastaaPoista
  17. moi Tiia milloin voit kuvata mydayn???

    VastaaPoista
  18. Koska vastaat urheiluun liittyviin kysymyksiin, joihin lupasit vastata? :)

    VastaaPoista
  19. Nää postaukset sopii myös tänne hyvin:D Ja ihania kuvia♥

    VastaaPoista
  20. Voitteko tehä tallivideopostauksen joko Sinin tai Nerean ja Einarin kaa. Tai vaikka kaikkien=)

    VastaaPoista
  21. Moi mä tei oman plogin mutta haluisin siihin myös mun kaverin ylläpitäjäks. Mitenköhän mä sen tekisin??

    VastaaPoista
  22. Ihania kuvia.
    Milloin tulee postaustA

    VastaaPoista
  23. Voisitko käydä kurkkaamassa blogini http://miisajakepparit.blogspot.com, jos linkki ei toimi niin blogi löytyy googlen hakuun kirjoittamalla Keppihevosten matkassa. Haluaisin että kertoisit mielipiteesi blogista, että mitä on parannettavaa yms. Olisin hyvin kiitollinen jos "arvioisit" hieman blogiani. Terkkuja sinne!
    T. Jessi

    VastaaPoista
  24. Tää oli hyvä tässä blogissa :) Sun blogi on ihana ja tuo mut aina hyvälle mielelle ja oot tosi nättikin ❤ teetkö muuten tänä vuonna joulukalenterin? :D

    VastaaPoista
  25. Pidä ne täällä! Näitä kuvia oli tosi kiva katsella, olisi kivaa jos tekisist joskus lisääkin näitä! :)

    VastaaPoista
  26. Pidä nää täällä, näit on aina mukava kattoa! :) Saanko kysyä yhtä asiaa, mikä bloggerin perusmalli sulla on tässä blogissa näitten ulkoasumuokkauksien pohjalla?

    VastaaPoista
  27. Laitoin sulle sähköpostia. Voitko katsoa sähköpostisi mahdollisimman pian..?

    VastaaPoista
  28. voitteko tehä pinjan kannssa ostokset sieltä HIHS:istä ja Helsingistä?

    VastaaPoista
  29. Moi! Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta voisitko kertoa miten saan blogini sivulle tuon seuraajapalkin, sillä mulla ei ole sitä, enkä yhtään tiiä miten se kuuluisi laittaa. Blogini on siis bloggerissa:)

    VastaaPoista
  30. Moi! Teetkö tänä vuonna joulukalenteria? Ois super kiva jos tekisit:)mutta ymmärrän jos et kerkee. Ja millon postaus? Ois kiva jos tekisit my dayn ja jonku kaa tallivideon, tai vaikka yksinkin. Ne on ihan parhaita! Oot mun lempi bloggaaja. Mitä Voitolle kuuluu? Ja voisit kyllä myös tehdä jonkun nopean kuulumispostauksen!?

    VastaaPoista
  31. Ootko kattonu kokonaa Orange is the new black sarjan netfilixistä?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.