TreeniTorstai: Kaikki salivaatteeni videolla

torstai 21. tammikuuta 2016

Ensimmäinen TreeniTorstai alkaa itseäni kovasti motivoivalla asialla eli treenivaatteilla. Oon ihan hurahtanut näihin, varsinkin treenihousuista on tullut mun pieni heikkous.. Paljon olisi kuitenkin vielä ostettavaa ihan perusjuttujakin kuten hyvä juomapullo. Videolla esittellen kaikki vaatteet, mutta alla kuvat niistä vähän erikoisemmista sekä niistä joista satuin nyt löytämään kuvia arkistoista. Tälläkin hetkellä niin pimeää, että ei puhettakaan mistään kuvien ottamisesta...



 *=Tuote saatu/mainoslinkki
Linkit: 
1. Intersportista

5. Stadiumista

48 kommenttia

  1. Kiva video;)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. vaikuttaa hauskalta ja hyödylliseltä sarjalta! :)

    VastaaPoista
  3. Videoita en jaksa koskaan katsoa :)

    75% tavaroista mainostavaraa, harmi että blogisi on niin kaupallinen nykyään.

    VastaaPoista
  4. En kyllä tajua sitä että on kauheasti salivaatteita mutta sitten ei kuitenkaan tiedä mitä siellä oikeasti tehdään edes....

    VastaaPoista
  5. Mitä mieltä oot bikini fitneksestä?
    Aitko kiinnittää nyt saliharrastuksen myötä myös enemmän huomiota syömisiisi?
    Käytätkö mitään lisäravinteita?
    Mitkä on sun tavoitteet saliharrastuksen myötä?
    ps. Ei varmaan oikeasti sitten kannata kauesti kokemmattomana alkaa täällä blogissa nuoremmille neuvomaan erilaisia liikkeitä, koska niiden väärin tekemisestä voi oikeasti aiheutua vaaratilanteita sekä loukkaantumisen mahdollisuus nousee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan mun juttu ainakaan, jos joku siitä nauttii niin miksi ei :)

      Ja joo kiinnitän huomiota enemmän, kovasti kun urheilee niin ei ole edes tehnyt samalla tavalla mieli herkkuja, mistä lie johtuu :D Ja en käytä.

      Mulla ei oikeastaan ole sen kummempia tavoitteita :) Katsotaan nyt miten homma lähtee tästä sujumaan. Pääasia mulle on että pääsee harrastamaan jotain urheilua.

      Ja juu en ole neuvomassa kuten useasti jo sanonut, sillä en itsekkään voi olla varma että kaiken teen täysin oikein:) Omaa treeniohjelmaa siltu tulen esittelemään, mutta linkitän sitten ihan ammattilaisen ohjeet liikkeiden tekoon.

      Poista
    2. Tiia voitko tehä kuukauden suosikit?

      Poista
  6. kiva video, tuli vaan mieleen kun aijemmin mainitsit ettei ole väliä millaiset kengät salilla on niin itseasiassa sillä on paljonkin väliä kun edistyy :) vaikuttaa paljon siihen tuntumaan minkä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten monet sit tekee paljan jaloinkin? Millaiset kengät sitten olisi hyvät salille, mitä ominaisuuksia niissä on?

      Poista
    2. rippuu mitä salilla teet esim mulla olo tänään jalkojen vuoro ja otin semmoset ohutpohjaiset niket salille ja kaduin jokasekuntti. Tangolla tehdessä ei saanut ollenkaan tukea ja sama pohkeita tehdessä. Myös jos teet erilaisia hyppyjä tai muuta HIIT- tyyppistä niin kunnon kengät jalkaan! Mulla on kolmet eri, yhdet puolitukevat, ei voi käyttää lentopallossa, yhet lenpopallokengät ihan parhaat kaikessa ja nuo ohuet niket jotka menee sitten kehonhuollossa tai vaan jossain ihan kevyessä salissa, ehkä kehonpainoharjottelussa tai käsipäivänä.

      Poista
    3. Hmm pitääpä kokeilla joku päivä jotain toisia kenkiä jalkapäivänä nimenomaan! Olisiko siinä apu polven vakauttamiseen esim boxille noustessa, en jostain syystä tullut ajatelleeksi, että ne voisi johtua heikosti tukevista kengistä :)

      Poista
    4. Pakko nyt kommentoida tätä kenkäasiaa. Itse olen treenannut voimanostoa usean vuoden ajan ja kyllä jalkapäivänä parhaimmat kengät on nimenomaan ohutpohjaiset. Kun painoja on oikeasti paljon, ei kenkä saa antaa periksi eli olla siis liian pehmeä pohjainen. Itse esimerkiksi käytän ihan halpahallin converse kopioita.
      Hienoa Tiia, että olet alkanut käymään salilla. Tsemppiä uuden harrastuksen parissa :)

      Poista
    5. Monella on kyllä näkyneet converset salilla, jännää! Itse ehkä uskon enemmän sen tukevuuden kun pohjan paksuuden vaikuttavan kuten sanoitkin :) Mutta ehkä sillä ei tässä alkuvaiheessa ole niin väliä kunhan on ok-kengät!

      Poista
    6. Kylläpä olen nähnyt paljasjalkakenkiäkin salilla. Myös itse joskus käyttänyt. Se on varmaan ihan mistä ite tykkää.

      Poista
    7. Kengät eivät tosiaan ole välttämättömyys punttitreenissä, esim. maastavedossa kengistä ei ole varsinaisesti hyötyä, lenkkareista enemmän haittaa. Itse vuosia kovaa salilla treenanneena olen ottanut tavaksi tehdä suurimman osan jalkatreenistä sukkasilteen, tuntuma on näin hyvä, painopiste pysyy luonnollisesti oikeassa kohdassa ja mitä tulee kengän tukevuuteen, kun ei puhuta kovemman luokan voimannostajien raudoista niin jalkojen omien tukirakenteiden ja lihasten tulisi riittää ja antaakin niiden vahvistua. Sama pätee esim. painonnostovyöhön, ei sitä perustreenaajan kannata käyttää vaan antaa keskivartalon lihasten kehittyä. Samaan syssyyn voisin todeta että polven vakauttamisen ongelmat liittyvät yleensä lihaksiston kehittymätyömyyteen ja samalla uuteen liikkeeseen, jossa kehonhallinnan kanssa on vielä tekemistä. Eri asia on kun tarvitaan lisää kitkaa jalkapohjan ja alustan väliin. Salilla tosiaan käy ihan hyvin tommoset tasapohjaiset kengät, mutta tämä pohdinta lähinnä tuohon ihmetykseesi avojaloin treenaamiseen:)Avojaloin juoksemisestakin tiedetään jo olevan paljon hyviä puolia.

      Poista
  7. Tiian hokemat: "Laitain noi linkit sit tonne alas!" & "Tää sopii mun pinkkien kenkien kanssa" :D

    VastaaPoista
  8. Kyllä salilla pitäis kuuma tulla! Eli nyt vaa rankempaa reeniä kehiiin, nii saat hyvin hien pintaan salilla ja sit oikeet urheilupaidat todella tarpeen :D Tsemppiä saliharrastukseen, täällä ainakin yksi aktiivinen saliharrastaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah kyllä mulla hiki tulee pintaan näilläkin treeneillä :D Kiitos tsempeistä, toivotaan että jatkuu samalla motilla mitä nyt vielä pitkään :)

      Poista
  9. Minsta tämä blogi voisi hyvin olla hiukan lifestyle painoitteinen jos nyt haluat tänne kirjoittaa sellaista, on mukavaa ajanvietettä katsoa lifestyle ja kokkivideoita. :) ja varmasti kivaa vaihtelua myös sinulle!

    VastaaPoista
  10. Tykkäsin paljon tosta videosta! Sitä oli kiva katsoa!:)

    VastaaPoista
  11. Mennäänkö sinne salille vaatteita esittelemään vai treenaamaan :'D

    VastaaPoista
  12. Jos käyt _salilla_ niin miksi on niin tarkkaa että kengät ja vaatteet sopii yhteen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska musta on kiva näyttää ihan kivalle, ihan sama kun katson mitä puen tallillekkin päälle :D Jokainen voi pukeutua miten haluaa, se tuskin sua haittaa ;)

      Poista
  13. Kiva postaus ja video!

    VastaaPoista
  14. Noi ekassa kuvassa olevat pinkit pantteri housut on vaan niin täydelliset, että hankin itsellenikin! :)

    VastaaPoista
  15. milloin videopostausta? toivoisin kovasti maastovideota?

    VastaaPoista
  16. Tosi hyvä postaus ja video :) :) Tykkään paljon lukea myös vanhoja postauksia ja katsoa vanhoja videoita, koska löysin blogin ja videot vasta vähän aikaa sitten ja niitä videoitakin on aika paljon aiemmiltakin vuosilta. Hyviä kaikki!! :D

    VastaaPoista
  17. Todella kiva postaus, tästä voisi olla mullekin hyötyä, kun jotain nyt ratsastuksen ohellakin pitäisi tehdä!

    VastaaPoista
  18. Suosittelen Tupperwaren ecopure pulloja! On tosi hyviä, montaa eri kokoa ja vedi pysyy raikkaana vähän pidemmänkin aikaa.

    VastaaPoista
  19. Kuinka paljon suurinpiirtein ne esteet ja puomit makso mitkä tilasitte?

    VastaaPoista
  20. Voisitko tehdä postauksen millaista on omistaa oma hevonen. Eli kertoa mitä siihen kuuluu ylipäätänsä.?

    VastaaPoista
  21. oletko sinä tässä kuvassa? :o
    http://oi65.tinypic.com/fcobpj.jpg

    VastaaPoista
  22. Palautuuko voitto takasin normaaliin käyttöön vai onko jo tarkoitan tällä siis sitä että kilpaillaan ja hypitään esteitä niinkuin normaalistikkin

    VastaaPoista
  23. Miulla on asicsin sisäpelikengät ollu salikenkinä jo pidemmän aikaa ja sopii miun mielestä jalkapäiviinkin hyvin. Mie en pysty tekee jalkoja kunnolla kapealestisillä "jumppakengillä", oli tarkotettu vissiin enemmän aerobicciin, tanssiin tms. Paljasjalkakengät on varmaan myös ihan hyvät, muuten ei varmaan väliä, kunhan pohja ei oo liian kapea (nilkst ja polvet nuljahtaa helposti).

    VastaaPoista
  24. Ihana postaus. Ja video is best.

    VastaaPoista
  25. Olis kiva jutella sulle snäpis tai jossain :)

    VastaaPoista
  26. kotitreeni videona/kuvina olis kiva :)

    VastaaPoista
  27. Täytyy nyt itsekkin kommentoida, että vaikka niillä vaatteilla ei sinänsä ole väliä, niin kyllä se itseä kummasti motivoi, kun on mukavat ja toisiinsa sopivat vaatteet ja kengät ;)

    VastaaPoista
  28. TIIA!
    Sanoit joskus että olet etukenoinen ratsastuksessa ja minulla oli sama ongelma mutta sain sen pois n. vuodessa. Kysyin ratsastuksen opettajaltani ja hän antoi neuvoksi ostaa jumppapallon ja istua sen päälle ''ratsastusasentoon'' ja hankkia tietty tasapaino joka ilta. Ja ilman satulaa puomityöskentelyllä käynnissä niin että nojaan vähän liikaa taaksepäin ja testaan sitten normia asentoa ja se toimi! Joten kannattaa yrittää tätä konstia :)

    VastaaPoista
  29. Ihana idea tää Treenitorstai! Peukut sille!!
    Kiinnostaisi kysyä millä salilla käyt? Voisitko suositella sitä? Onko kovinkin kallis vai ihan perus hintaluokkaa? Sen verran vielä täytyy sanoa että nuo treenivaatteet motivoivat minuakin treenaamaan :D

    VastaaPoista
  30. Pakko sanoa, että näytät ihan todella hyvinvoivalta ja superkauniilta!

    VastaaPoista
  31. hyvin tää sunkin treenipostausjuttu alko. luulin että tää tulee joka torstai mutta näköjään sillon millon on kiinnostusta tehä eli ehkä kerran kahdessa kuukaudessa

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.