Puhelimen tyhjennys

maanantai 14. marraskuuta 2016


Jälleen olisi aika jakaa puhelinkuvia kuluneilta kuukausilta. Aikaisemmin olen saanut palautetta siitä, että suurin osa näistä kuvista on jo nähty muualla somessa, joten nyt koitin ottaa mukaan mahdollisimman paljon kuvia joita en ole missään vielä julkaissut. Toivottavasti tykkäätte nyt enemmän. Postauksia on viime aikoina tullut harmillisen vähän, mutta blogijuttuja olen tehnyt viime viikot normaalia enemmän eli pian tuleekin sitten kunnon läjä matskua ;) Malttakaa vielä siis hetki!



1/ Hepat sai matolääkkeen pari päivää sitten. Keväällä sitten lantanäytteen mukaan madotus, mutta eläinlääkärin ohjeiden mukaan syksyllä matolääkettä automaattisesti. Voiton kanssa tuo on kyllä aina yksi operaatio... Mutta lopulta onnistuttiin hyvin!

2/ Tilasin itselleni elämän ekan kunnollisen lompakon. Lopulta päädyin hinnan ja ulkonäön suhteen Guessiin, vaikka siitä en merkkinä niin välitäkkään. Toivotaan nyt, että sijoittaminen kannatta ja tää kestäis hiukan pidempään kun nuo mun aikaisemmat lompakot...

3/ Helsingissä ollessani työmatkalla vaihdoin vapaaehtoisen illallisen talleiluun. True heppatyttö siis..:D Kävin moikkaamassa Aadaa ja Champpia.

4/ Armi rakastaa nukkua matkalaukuissa.

1/ Sain House of Brandonilta ihan sairaan ihanat salihousut! Kipeenä kun olen ollut ennoo näitä vielä salilla käyttäny, mutta töissä nämä pääsi koekäyttöön. Ja vitsi nää oli mukavat päällä ja teki jaloista jotenkin tosi kivan näköset, en tiedä oliko syynä istuva malli vai sitten tuo kuosi. Joka tapauksessa mun jalat näytti huomattavasti kiinteimille mitä muilla housuilla :D!

Juuri nää mun housut pääset kurkkaamaan täältä*, mutta kannattaa katsoa nämä*, jos vaaleampi väri kiinnostaa. Olisin itse tilannut nuo jälkimmäiset jos niitä olisi silloin ollut saatavilla!

2/ Tosiaan mulla oli enterorokko ja sen takia kädet, kasvot ja jalat näyttivät melko hirveille.. Tällä hetkellä iho kuoriutuu, mutta se on sen verran kamalan näköstä, etten viitsi edes laittaa kuvaa :D

3/ Helsingissä oli niin paljon upeita kuvauspaikkoja.. Tämä graffitiseinä esimerkiksi!

4/ Miisan youtube videoista inspiroituneena tein smoothiebowleja nykyisin useinkin. Olipa muuten hyvää ja nättiä 

1/ Pinjan 18-vuotis synttärit. Vitsi noi ilmapallot oli siistit!

2/ Synttärinaama ja mun elämäni ekat onnistuneet kiharat. Nykyisin oon kihartanut melko usein hiukset, ei se olekaan niin vaikeaa!

3/ Mun addiktio zero colaan vaan pahenee, yhtenä aamuna suorastaan himoitsin sitä.. Ennenhän siis inhosin coca colaa :D

4/ Terveellisiä jouluherkkuja testissä
1/ Kahvihetki lukiokavereiden kanssa. Harmillisen vähän tulee nähtyä tätä porukkaa nykyisin, mutta aina välillä ollaan onnistuttu enemmän tai vähemmän koko porukalla vaihtamaan kuulumisia.

2/ Asukuvailua keittiön pöydällä. Kaikkea sitä Instagramkuvien eteen tekeekin ;)

3/ Ihanat syksyn värit ja viimeiset freshit heinät tältä vuodelta.

4/ Jennan kanssa lähdössä viettämään iltaa. Uimalasit kruunasivat asun, mutta ne päässä en kyllä ulos sentään lähtenyt :D

1/ Blogigaalaan lähdössä. Ainot kuva viikonlopulta jossa näkyy koko meidän gaalaporukka.

2/ Aamupala sängyssä. Yksi lempparijutuista kun ei ole enää koulua ja mahdolliset duunitkin alkaa vasta myöhemmin.

3/ Bloggaajien päivätapahtumassa oli myös mielenkiintoisia luentoja. 

4/ Iltatapahtumassa törmättiin myös ihanaan Uinoon! Hassua tässä on se, että se on yksi ainoista bloggaajista jonka ihan oikeasti halusin tuolla tavata ja sitten hän tulee meidän pöytään ihan sattumalta. 

Seuraa 
Snapchat → @tiiasuomalainen 
Instagram → @lillivoitto ja @tiiavoitto

10 kommenttia

  1. Kiva postaus jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Miustakin tää oli kans kiva postaus, paitsi lähes kaikki kuvat oon nähny jo snapchatissa ja instagramissa!😴😂

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! Tällaset vaikka kerran kuussa on kivaa vaihtelua muihin postauksiin. Muuten tosi kiva siun gaala-asu!

    VastaaPoista
  4. Kuten eräs edellisistä anonyymeista sanoi, niin munkin mielestä nää puhelimen tyhjennys -postaukset on kivaa vaihtelua blogissa :D Mä en ollut nähnyt yhtäkään kuvista ennen, koska mulla ei ole muuta somea kuin Facebook, eli en seuraa sua tai Pinjaa muualla kuin blogissa ja Youtubessa. Katson muuten myöskin Miisan videoita, ja olis kyllä kiva kokeilla noita smoothie bowleja :) Sä otat aina tosi nättejä ruoka- ja asukuvia! Ikävä varmaan toi rokko, mulla ei ole onneksi ainakaan vielä sellaista ollut :o Tiedätkö yhtään mistä sait sen, tuliko joku tartunta vai...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostainhan se siis pakolla tarttui, en vaan tiedä mistä! Varmaan töissä kun siellä olen niin paljon eri ihmisten kanssa tekemisissä :)

      Poista
  5. Tosi kiva postaus! Ompa sulla ollu paljon tapahtumaa ja ohjelmaa :D

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus. Olit hyvin osannut valita joukkoon kuvia, joita en ole aiemmin nähnyt.

    VastaaPoista
  7. Tooosi kiva postaus ja ihania kuvia jälleen kerran...!❤️

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.