#41 Jääformulat

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Moi! Eilen käytiin tykittelemässä jäällä. Saatiin Emmi kuvaamaankin. Iskän kanssa käytiin ekana ajamassa moottorikelkalla reitti missä tai minkä vieressä voi ratsastaa.

Laiteltiin hepat kuntoon ihan normaalisti. Omasta rannastamme ei uskalla jäälle mennä, koska siinä on puron suu niin ohut/sula kohta. Mentiin siis vähän matkaa tienpäähän ja sieltä yhdeltä rannalta jäälle. Aluksi ravailtiin ja käveltiin. Pinjaa pelotti, että upotaan sinne :D Lunta oli vielä niin vähän, että hokit kyllä osuivat jäähän, mutta hyvin ne pitivät! Kerran meinasi kurvissa Voiton jalka lähteä lipsumaan.Otettiin sitten laukkakilpailu kotiinpäin ja kyllä lähtivät! Pelkäsin jo, että kohta ollaan nurin, kun sekoavat jaloistaan :D Voitto voitto Lillin keposesti, mutta yllättävän sitkeästi poni roikku perässä.

Lenkin jälkeen sitten kylmättiin hevosten jalat lumihangessa. Kerran Pinja kaatui hankeen ja Lilli jatkoi matkaa ilman taluttajaa :DDNiin, joku kyseli siitä valmennussuunitelmasta. Ollaan thety nyt kaksi kertaa estevalmentajamme kanssa, ollut hyvä ja hyödyllinen! Laitetaan siihen sitten kisatkin mihin ollaan menossa, kunhan kalenterit tulee. Mutta muuten voin kertoa teille vuosisuunitelmastamme nyt :) Tässä siis tiivstettynä suunitelma, jonka on tehnyt Tuomas Jauhiainen.

Tammikuu Omasta ja hevosen kunnosta huolehtiminen. Kunto ja innostus kasvaa.
Helmikuu Kouluratsastuspainotus. Peruskunto + Voima + Nopeus + Toimivuus.
Maaliskuu Estetekniikan kehittyminen. Kisoissa molemmilla 80-90cm + HeC
Huhtikuu Aluehallimestaruuksiin osallistuminen molemmilla 80-90cm + HeC
Toukokuu Kilpailuvarmuuden kehittäminen. Molemmilla 80-90/100cm
Kesäkuu  Kilpailuvarmuus + kilpailurutiini. Treena ongelmia ja kehitä vahvuuksia. Valmennusleiri Keskimäellä. Molemmille 80-100cm
Heinäkuu Pieni palautuminen/laidun ja takaisin kisoihin. Korkeudet samat.
Elokuu Kisakovuus ja valmius pärjätä. Kuntohuippu? Korkeudet samat.
Syyskuu Aluemestaruuskisoihin osallistuminen?? Siirtyminen takaisin hallikisoihin. Korkeudet samat.
Lokakuu Rutiinia
Marraskuu Lepoa tilanteen mukaan.
Joulukuu Peruskunto + uutta kautta kohti.

Tavoitteet Voittoon varmuutta, Lilli jatkaa pärjäämistä. Hevoset pirteitä ja terveitä läpi kauden. Voiton+Tiian nousu 100cm ja Pinja+Lilli tähtäin 100cm. Koulukisoissa 60% ->

Katsotaan miten onnistutaan tavoitteissa :)

1 kommentti

  1. Sulla on kahdessa peräkkäisessä otsikossa #41 :)) Muta siis kivaa tekstiä!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.