Linkitä blogisi!

torstai 28. tammikuuta 2016


Toivepostaus, jota olen järjettömän työmäärän takia kartellut. Ajattelin kuitenkin tämän avulla löytäväni kivaa uutta luettavaa lukulistalleni, joten miksipä ei! Osallistumista on nyt kuitenkin rajattu ja toivon, ettei kukaan siitä mieltään pahoita :) Tarkoituksena on siis etsiä lisää blogeja omalle lukulistalle, jonka lisäksi tuoda samalla näille hienoille blogeille näkyvyyttä blogini postaukseni kautta. Paljon on nimittäin blogeja, joilla voisi laadun puolesta olla enemmänkin lukijoita. Mitään rajaa en kuitenkaan aseta sille montako lukijaa blogilla saa olla, sillä se ei palvele mielestäni ketään tällaisessa postauksessa, jossa etsitään mahdollisimman kivoja blogeja lukulistalle.

KRITEERIT:
- Etsin ainoastaan hyvinvointi/treeni-, lifestyle/muoti-, valokuvaus- sekä tietysti hevosblogeja. Valitettavasti muihin kategoriaan kuuluvia blogeja ei pääse mukaan.
- Blogin kirjoittajan pitää olla yli/tasan 13-vuotias ja blogilla pitää olla yli 10 postausta, joista ainakin kaksi on kirjoitettu vuonna 2016.

NÄIN LINKITÄT BLOGISI:
Kopioi kommenttikenttään tämä koodi:

 <a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a> 

Täydennä tummennettuihin kohtiin blogisitiedot, julkaise kommentti ja olet mukana. Väärin osallistuneita ei valitettavasti hyväksytä, sillä linkkien käymisessä on mulle melko iso työ ilman tätä linkkikoodia.

Nyt peukut pystyyn, että löytyisi munkin lukulistalle jotain freshiä. Varsinkaan hevosblogeja ei ole tullut lisäiltyä listalle aikoihin!

210 kommenttia

  1. Eikö kelpaa jos täyttää kesällä 13? En uskoisi että tuo nyt niin tarkkaa on, mutta miten vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No laita vain, eipä se nyt ihan justiinsa ole :)

      Poista
    2. Minä täytän vasta lokakuussa sen 13.v niin ei kai haittaa? Ja blogiini tulee joka viikko vähintään 1 postaus, eikä siellä ole vielä sitä 10 postausta niin voinko laittaa blogini tänne? :)

      Poista
  2. Kuviakin kiinnostaa

    Linkin takana on 16-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi myös valokuvausvinkkejä :)

    VastaaPoista
  3. Ää.. Ois ollu kiva linkata oma blogi, mutta valitettavasti en sovi ikähaarukkaan, vaan olen hiukan sen alapuolella:/ Mutta kuitenkin kiva idea, varsinkin niille jotka tuohon ikähaarukkaasi sopivat:) Odotan innolla arvostelupostausta, luen sen innolla ja hankin omallekin mahdollisesti uusia blogeja.

    Ymmärrän kyllä, että haluat rajata blogien määrää, ettei niitä tuli 2569, mutta tiedän monia hyviä blogeja, joiden kirjoittajat eivät tähän ikähaarukkaan sovi. Olisiko siis mahdollista toteuttaa jossain vaiheessa toinen linkkaa blogisi- sellainen, johon kaikenikäiset voisivat osallistua, mutta josta arvostelisit vain omat henkilökohtaiset lempparisi/ 20 ensimmäistä linkattua?

    Toivon, että vastaisit kommenttiini, vaikka ymmärrän hyvin, että sinulla on muitakin kiireitä kuin kommentteihin vastaileminen;) Olisi nimittäin kiva kuulla mielipiteesi tästä kommentista, joka ei siis ollut negatiivinen:)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totuushan on, että 13-vuotias ei vielä osaa kirjoittaa ilman, että menee ohi aiheen. 13-vuotias harvoin osaa myöskään valokuvata, eikä kukaan jaksa katella huonoja kuvia ja tekstejä.. Mun mielestä linkkaa blogisi olisi voinut olla vaikka k18, ei tulis niin paljon paskoja linkkejä :)

      Poista
    2. Valitettavasti en lue yhtäkään alle 13-vuotiaan blogia, enkä varmaan valehtelematta edes montaa alle 18-vuotiaan blogia. Kyllä sen iän yleensä huomaa ruudun taakse, mutta ei siinä, että bloggaa vielä sen ikäisenä ole mitään väärää. Olenhan itsekin silloin aloittanut :)

      Blogejahan en siis tule arvostelemaan, listailen vaan löytyneitä lemppareita :)

      Poista
    3. Tuo oli mun mielestä todella tymästi sanottu tuolta anonyymiltä. Itse olen selaillut monia blogeja, joista kirjoittajat ovat olleet yli 18-vuotiaita, ja silti 13-vuotiaat osaavat kirjoittaa paremmin. Voi myös johtua siitä että 13-vuotiaat ovat yläasteella ja heile vielä opetetaan oikeinkirjoitusta, jonka takia sitten se kuullostaa paremmalle, kun niiden yli 18-vuotiaiden, koska he ei eivät välttämättä ole enää koulussa, jonka takia heidän oikeinkirjoitus on voinut heikentyä (tämä vain siis minun mielipide!).

      Mutta harmillisisesti se on kyllä totta, alle 13-vuotiaat, esim 11-vuotiaat eivät oikein osaa kirjoittaa blogia, kuin vanhemmat bloggaajat.

      Kiitos olen puhunut.

      Poista
    4. Tuokin on totta, mutta kyllä jotkut esimerkiksi 11-vuotiaat osaavat kirjoittaa ja kuvata. Ei se AINA iästä ole kiinni.

      Poista
    5. On kyllä totta, että joskus menee ohi aiheen niillä alle 13- vuotiailla, mutta aina se ei ole todellakaan niin.
      Useilla menee, mutta ei kaikilla.
      Ymmärrän, ettei sua, Tiia nää "pikkulasten" blogit hirveästi kiinnosta, ja todellakin ymmärrän hyvin sen :)

      Poista
  4. Them Cateyes
    Pain 20v hullun punapään blogi Kuopiosta. Kirjailmellisesti. Vakavan asteen masennus, bipolar, paniikkihäiriö sekä kasa kissoja. Yay! Potkitaan vaivoja naamaan ja joskus masistellaan. Tekstiä värikkäästä elämästäni.

    VastaaPoista
  5. Team Goldi
    Meidän blogi ei ole kovinkaan uusi ja vieläkin vähän haetaan omaa paikkaamme tässä maailmassa. Ponista on kuitenkin paljon kerrottavaa ja arki vasta vilkastumassa, mikä varmasti takaa myös blogin oikean suunnan löytymisen :)

    VastaaPoista
  6. my own story 

    Täs, toivottavast tein tän oikein ja toivottavasti ois mieluista luettavaa sulle vaikka tämmöne pikkublogi onkii! :)

    VastaaPoista
  7. http://groomilife.blogspot.fi/
    16 v lukiolaisen blogi. Treeni painotteisia postauksia, mutta myös syvällisempiä postauksia/pohdintoja hevosmaailmasta. En aijo ikinä poistaa blogista postauksia, koska sieltä voin muistella matkaani saavutettuani unelmiani.

    VastaaPoista
  8. Yläkoululaisen pitämä hevosblogi, joka seuraa minun ja uuden vuokraponini kehittymistä kohti kisakenttiä. Blogin päätähtenä on 6-vuotias welshtamma Polkka, jonka kanssa tutustumme toisiimme parhaillaan. Blogikin siis hieman hyppii tällä hetkellä aiheesta toiseen ja se on pienen pintaremontin alla. Parempaan suuntaan blogi on kuitenkin menossa ja vaikka en tarvitsekaan suurta lukijamäärää blogin pitämiseen, on vuorovaikutus lukijoiden kanssa aina kiva juttu. Näkyvyys ei siis olisi pahasta! Blogini:
    Tummin silmin

    VastaaPoista
  9. My life as Aino

    Arkielämää oman sekä liikutushepan kanssa :)

    VastaaPoista
  10. Se ei ole vain harrastus, se on elämäntapa

    Blogi kertoo 19-vuotiaan hevostelusta ratsastuskoululla sekä kolmen pikkuponin yksityistallilla.

    VastaaPoista
  11. Onnea etsimässä
    Hevosblogi ja 18-vuotias kirjoittaja :)

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. http://jiinamilla.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittaa 15-vuotias ponityttö Huittisista, Länsi-Suomesta. Mulla on 3 omaa heppaa kotona omassa tallissa ja 11 liikutusponia. Tällä hetkellä toistaiseksi vielä harrastelen jonkinaikaa. Mulla on myös Youtube-tili yhdessä mun siskon Miisan kanssa: Jiina Miisa. Ja tehdään videoita teidän tyyliin :) käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista
  15. Askel Askeleelta

    Hevosblogi, jossa päätähtinä 2-tason estesuokki ja 4v friisiläinen. Kirjoittaja opiskelee toista vuotta ratsastuksenohjaajaksi ja blogissa monipuolisesti postauksia myös muista hevosista.

    VastaaPoista
  16. Tervetuloa seurailemaan 18-vuotiaan tytön ylläpitämää blogia. Kirjoittelen kolmen suloisen agilitylampaan seikkailuista ja tietysti rakkaasta hevosharrastuksestani. Huumorilla varustetut postaukset/videot pistävät suupielet kohti kattoa jo silkasta myötähäpeän tunteesta. Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman monipuolisesti ja tehdä lukijoiden iloksi paljon erikoispostauksia. Suosittelenkin tsekkaamaan erikoispostaus sivun. Blogini tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Toivottavasti viihdyt ! :)

    Kolme pientä riiviötä ja Kaurakamut

    VastaaPoista
  17. Tervetuloa seuraamaan ensimmäisen vuoden ratsastuksenohjaaja opiskelijan blogia. Blogia pyrin päivittelemään usein kera uusien kuvien. Blogiin tulee perus kuulumispostausten lisäksi usein myös erikoispostauksia, joten monipuolisia postauksia luvassa myös jatkossa!

    Nelijalkaiset ystäväni

    VastaaPoista
  18. Unelmien musta

    Unelmien mustan pääosassa on vuonna 2013 syntynyt friisiläisori Albert. Jo pikkutytöstä saakka olen haaveillut omasta friisiläisestä. Haaveeni toteutui reilu vuosi sitten kun Albert asteli elämääni. Unelmien musta on blogi ystävyydestä ja matkasta aikuisuuteen.

    VastaaPoista
  19. Milky ja Merkuur

    Kahden eestiläisen ratsuponin pihattoelämää seuraava blogi, jota kirjoittaa 18-vuotias lukiolaistyttö. Blogi on seurannut Milkyn ja Merkuurin kehittymistä aina 5-vuotiaista riiviöistä nykyisiksi 10-vuotiaiksi asti, joten ajan saatossa kirjoitusten aihealueet ovat ehtineet käydä läpi aika laajan aiheskaalan. Nykyisin haaveilemme kuitenkin pikkukisoissa etenemisestä etenkin koulupuolella :)

    VastaaPoista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. No voi ei, täytän tänä vuonna 13 lokakuussa, miksen syntynyt vuotta aiemmin? :D No, ehkä seuraavalla kerralla sitten. :)

    VastaaPoista
  22. essi-bltn.blogspot.fi
    essi-bltn.blogspot.fi
    essi-bltn.blogspot.fi
    essi-bltn.blogspot.fi

    Olen 19-vuotias nuori naisen alku ja asustelen Turussa. Harrastan ratsastusta, koirani Sofin kanssa agilityä TSAUssa ja näiden lisäksi käyn useita kertoja viikossa ryhmäliikuntatunneilla jumppaamassa. Muutaman vuoden ajan olen tehnyt kotona geelikynsiä enemmän tai vähemmän tutuille, joten kai senkin voi jonkinnäköiseksi harrastukseksi laskea!

    Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 21-vuotias isoveli sekä kaksi koiraa, Sofi ja Sussu. Sofi on mun oma koira, rodultaan Walesinspringerspanieli ja ikää löytyy vajaa kolme vuotta (ja energiaa löytyy kun pienestä kylästä). Sussu on 8-vuotias mäyräkoira, joka luonteeltaan on rauhallinen ja arka, mutta vain uusia ihmisiä kohtaan. Muistoissa elää myös meidän ensimmäinen koiramme, walesinspringerspanieli Siiri, jonka syöpä vei mukanaan toukokuussa 2012.

    Valmistuin keväällä 2015 merkonomiksi kauppaopistosta, ja nykyään vietän välivuotta, teen töitä ja säästelen kovasti rahaa asp-tilille omaa asuntoa varten. Tuleisuudessa toivoisin työskenteleväni kauneuden tai eläimien parissa.

    Laskisin blogini on lifestyle-painotteiseksi, vaikka suht paljon näkyy juttua kauneudesta ja muodista. Ne onkin ne asiat, jotka minua kiinnostaa todella paljon! Pyrin kuitenkin pitämään sisällön mahdollisimman monipuolisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se yksi linkki siihen blogiin riittää... Ja muutenkin, kopioit aina vain tuon saman viestin mainostaaksesi blogiasi jokaisessa mahdollisessa paikassa.

      Poista
  23. <a href="http://www.lifewithicelandichorses.blogspot.com>elämääjaissikoita</a>

    VastaaPoista
  24. satulassa,jasenalla

    Blogi kertoo minun ja ylläpitoponini Tarantinon arjesta, ja välillä mukana seikkailee myös shetlanninponit Roomeo ja Jamboriina.

    Tarantino tuli minulle aivan vasta, joten vielä pientä hienosäätöä ulkoasun kanssa on.

    VastaaPoista
  25. http://emiis-life.blogspot.fi/?m=1
    Joo, myönnän että olen tehnyt tänä vuonna vain yhden postauksen, mutta toinen tulossa luultavasti sunnuntaina! Ja myönnän senkin että blogi on vähän sekoitus noita kaikkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://emiis-life.blogspot.fi/

      Tässä toimiva linkki, toi ylempi toimii jos on puhelimella

      Poista
  26. <a href="http://horsehairjewelrynannasalmi.blogspot.fi/</a>
    Englanninkielinen lifestyle blogi jossa hevoset ja niihin liittyvät aiheet ovat keskiössä. Muotia, koruja, kuuluisia hevosia, suomenhevosia, kiinnostavia ihmisiä heppaystävineen... Ajatonta luettavaa!

    VastaaPoista
  27. odysjaniki 

    Blogi kertoo 10v wielkopolskiruunasta joka tekee paluuta normaaliin treeniin okahaarakkeiden kaventumien jälkeen. Tervetuloa seuraamaan!

    VastaaPoista
  28. Vastaukset
    1. Hahaa mullakin on sulle Tiia ihan uusi blogi! ;D

      Jillan blogi

      Poista
    2. Ettekä ikinä ole kuulleet Ellikki-nimeä käyttävästä bloggaajasta. Sen takana on Elina 34 v.
      Ellikin heppailut

      Tosi kiva kun olet jaksanut taas aktiivisemmin bloggailla. Tervetuloa takaisin! Noihin epämiellyttäviin muita kommentoijia nakertaviin kommentteihin tulee, olen huomannut hyväksi Katleena Kortesuon säännön "Minua voitte haukkua, mutta lukijoitani ei hauku tällä sivulla kukaan".

      Poista
  29. Kisaradoilla

    Blogimme kertoo neljän tytön valmentautumisesta tavoitteellisesti. Kaksi blogimme tähteä kilpailee kouluratsastuksessa ja kaksi esteratsastuksessa. Käymme kaikki kaksi kertaa viikossa Primustallilla ratsastamassa, joista toinen viikkotuntimme on Talent program valmennustunti.

    VastaaPoista
  30. Janina ja karvakamut

    Blogi kertoo haflingertamman Blondin kanssa touhuiluista.

    VastaaPoista
  31. Believe

    muuttuu pian hevosblogista treeni- ja hevosblogiksi :)

    VastaaPoista
  32. blogin nimierityisenkaunista.blogspot.fi (toivottavasti tämä nyt tulee oikein, sillä mulle ei kyllä tullut mitään tummennettua aluetta)

    Mutta siis Blogissani kerron omasta elämästä hevosten kanssa. Blogiin tulee säännöllisesti postauksia ja olen siis 14v. Blogiin tulee postauksia aika laidasta laitaan toteutan myös lukijoiden toiveet! Blogin viikottaisia postauksia ovat kuitenkin joka viikkoiset ratsastustunti postaukset.
    Lisäksi blogiin tulee tekstiä leivonnasta, ruuanlaitosta ja kauneudesta. Myös videot tuovat oman pikku mausteensa teksiti kirjoon ;)

    VastaaPoista
  33. Taukoileeko treenitorstai jo näin nopeasti? Ehtihän sieltä jo yksi postaus tullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos luit postauksen niin sanoin, ettei niitä tule joka torstai :)

      Poista
  34. Kastanjapuun varjossa

    Blogi kertoo 15-vuotiaasta tytöstä ja 8-vuotiaasta ponista. Koulua, esteitä ja kaikkea muuta siltä väliltä+tietenkin _poneilua_! :D

    VastaaPoista
  35. fitlina

    19vuotias, helsinkiläinen mimmi kirjottelee rakkaudesta fitnekseen. Treeni painotteinen blogi siis! :)

    VastaaPoista
  36. Naurava ponityttö

    Tavallisen tänä vuonna 17 vuotta täyttävän keski-suomalaisen ratsastuskoululaisen pieni blogi, jossa tuntien lisäksi silloin tällöin myös arkisempia postauksia. Huhti-toukokuu ja loka-marraskuu on myös kisapostausten aikaa, kun pääsee kilpailemaan tallin 1-tason kisoissa. Soveltuu erityisesti sellaiselle lukijalle, joka ei jaksa lukea tavoitteellisia treenitekstejä useaa kertaa viikossa ja pitävät enemmänkin rennosti kirjoitetuista, satunnaisemmista teksteistä.

    VastaaPoista
  37. Miksi tässä on tämä 13-vuotta "ikäraja"?

    VastaaPoista
  38. haaveenahevonen

    En ole varma toimiiko tuo linkki, mutta toivon niin :D
    Blogi on mun ratsastusten "päiväkirja". Teen myös joskus lifestyle- postauksia.

    VastaaPoista
  39. Minulla ei ole blogia, mutta täytyy sanoa, että tosi hyvä postauksen aihe tämä! :) Varmaan moni - itseni mukaan lukien - saa tästä hyviä blogivinkkejä :)

    VastaaPoista
  40. Maalissa taas - Voittajana

    Hevosalan opiskelijan mietteitä koulunkäynnistä, tulevaisuuden suunnitelmista sekä tietysti postauksia matkan varrella esiintyvistä hevosista ja poneista!

    VastaaPoista
  41. http://even-elamaa.blogspot.fi/
    En saanut tätä linkitettyä. Blogi kertoo enimmäkseen mun koirasta, mutta siellä on myös hevos aiheisia postauksia.

    VastaaPoista
  42. Kaksi kuvakulmaa

    Minun ja ystäväni yhteinen valokuvausblogi. ;)

    VastaaPoista

  43. Closer to the edge

    16-vuotiaan rovaniemeläisen bloggaajan lifestyleblogi suurella ripauksella mm. hyvää fiilistä, omaa tyyliä ja vaatejuttuja :)

    VastaaPoista
  44. Iloa esteistä

    -02 syntyneen tytön hevosblogi treenailusta ja kisaamisesta kahden ponin kanssa.

    VastaaPoista
  45. Ei oikotietä onneen

    Blogissa pyörii enemmän tai vähemmän ratsastuskoulun poneja sekä hevosia. Valokeilassa eniten esiintyy kuitenkin Karo, joka on 13-vuotiaaksi kääntyvä ruuna, jonka kanssa valmentaudun sekä kilpailen seura- sekä aluetasolla. :)

    VastaaPoista
  46. Huiskuhäntämme Valokuviin painottunut koirablogi. Kolmen cavalierin elämää enkelikoiran tassunjäljillä.

    VastaaPoista
  47. katariina ja radu blogi kertoo 16 melkein 17 vuotiaasta tytöstä joka on saanut hetki sitten uuden ja paremman hevosen ja jonka kanssa käyn monissa valmennuksissa kuten sanna siltakoven valmennuksissa.

    VastaaPoista
  48. Toivottavasti ei haittaa, että täytän vasta kahden viikon päästä 13. :)

    Polkua Pitkin Eteenpäin

    Blogi on valokuvausblogi, jossa on ripaus lifestyleblogia. Välillä blogissa nähdään myös postauksia jotka eivät lukeudu niinkään kumpaankaan kategoriaan (esim. Kaksi koiraa). Tällä hetkellä blogissa on hyvin suuressa osassa kirjoittajan Osgood-Schlatter, jonka kohtalo alkaa selviämään ensi viikolla röntgenkuvien tulosten myötä.

    VastaaPoista
  49. kavioidenkopahtelua.blogspot.com

    tällä hetkrllä lifestyle painotteinen.. mutta kerron mys hevostelu touhuistani:)

    VastaaPoista
  50. Pieniä ja suuria unelmia

    Blogissa esiintyy 7-vuotias koulutusvaiheessa oleva ruuna, Santi! Blogin kirjoittaja on 13-vuotias tyttö Etelä-suomesta. Blogissa esiintyy myös Pinto tamma Hani, sekä shetlanninponi ruuna Obelix!

    VastaaPoista
  51. Heppablogi: Seikkailu Ihmemaassa

    ja vähän siinä ja siinä ehkä mahdollisesti sopis tohon valokuvausosioon ehkä ei Valekuva

    VastaaPoista
  52. Lifestyle blogi: iituheitukka.blogspot.fi

    Pian 16-vuotiaan tytön elämästä maalla monen sisaruksen kanssa.

    VastaaPoista
  53. Laitan nyt uudelleen... ku ei tullu :/
    <a href="http://erityisenkaunista.blogspot.fi</a>

    (toivottavasti tämä nyt tulee oikein, sillä mulle ei kyllä tullut mitään tummennettua aluetta)
    Osote on siis erityisenkaunista.blogspot.fi

    Mutta siis Blogissani kerron omasta elämästä hevosten kanssa. Blogiin tulee säännöllisesti postauksia ja olen siis 14v. Blogiin tulee postauksia aika laidasta laitaan toteutan myös lukijoiden toiveet! Blogin viikottaisia postauksia ovat kuitenkin joka viikkoiset ratsastustunti postaukset.
    Lisäksi blogiin tulee tekstiä leivonnasta, ruuanlaitosta ja kauneudesta. Myös videot tuovat oman pikku mausteensa teksiti kirjoon ;)

    VastaaPoista
  54. Pennin pyörittäjä

    Vasta alkutaipaletta tallustetaan tämän hevosblogin kanssa, joka on kirjoittajan ensimmäinen sellainen. Niin on myös connemaranponi, joka on kohta ollut omistuksessani puoli vuotta. Blogi on rennolla tyylillä toteutettu, mutta panostan silti satasella. En toivo tuhansia lukijoita, mutta toivoisin edes pientä näkyvyyttä.

    Sanottakoon vielä, että blogia värittää mahdollisimman taiteelliset valokuvat. Pysyn lähinnä hevosaiheessa, tulevaisuus tuokoon tullessaan muitakin jos tuo!

    Kiitos ja kumarrus niille, jotka edes käyvät kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  55. Hakuna Matata
    Blogi kertoo shetlanninponiruuna Inkun elämästä 13v ylläpitäjänsä kanssa. Blogissa esiintyy myös tuntiponeja kyseiseltä tallilta, sekä nuori issikkaruuna Andi.

    VastaaPoista
  56. Waldgeistory

    Blogi kertoo elämästä oman hevosen kanssa, ylä -ja alamäkineen.

    VastaaPoista
  57. kohtiunelmiajaniidenyli

    Olen 16 vuotias tyttö etelä-suomesta ja kirjoitan blogia http://hevosetosaelamaa.blogspot.fi
    Blogin päätähtenä seikkailee FWB tamma Amsterdame "Bamse" joka mielestäni muistuttaa ihan Voittoa ;D vaikka ulkonäkö ei olekkaan aivan samanlainen ;)
    Blogissa vierailee myös välillä Suomenhevostamma Wilma.
    Blogissa kerron lähinnä ratsastuksesta ja hevosista.
    Blogi on ollut pienellä tauolla nyt huonjen kelien vuoksi, mutta herää pian taas kunnolla henkiin jolloin postauksia tulee väh.n.1xviikossa.

    Vaikka et liittyisikään lukijaksi, toivoisin sinun kuitenkin käydä katsomassa blogini :D
    & kommentit ovat aina tervetulleita :)

    VastaaPoista
  58. Lehtiä mäessä
    Blogia pitää 20-vuotias intohimoinen harrastajavalokuvaaja sekä biologian opiskelija, opiskelupaikkana Joensuu, todellisena kotina Espoo. Blogista löytyy juttua niin opiskelijaelämästä, kuin valokuvauksesta lifestyleen asti. Keväällä alkaa taas tulemaan enemmän juttua valokuvauksesta ja etenkin hevoskuvauksesta. c: Kannattaakin siis selailla kesän postauksiin, jos haluaa enemmänkin valokuvauspostauksia nähdä.

    VastaaPoista
  59. Emma's


    Blogi kertoo tällä hetkellä musta (16v) ja mun vuokriksesta, satunnaisesti blogissa näkyy muitakin heppakamuja

    VastaaPoista
  60. <a href="http://suvii97.blogspot.fi/

    Elämää hevostytön kengissä

    Viime syksynä aloittanut blogin, päiväkirja ratsastustunneista ja myös arjestani yritän kertoa. Ja niitä mitä lukijat haluavat.

    Toivottavasti meni oikein :)

    http://suvii97.blogspot.fi/


    VastaaPoista
  61. <a href="http://suvii97.blogspot.fi/

    Elämää hevostytön kengissä

    Viime syksynä aloittanut blogin, päiväkirja ratsastustunneista ja myös arjestani yritän kertoa. Ja niitä mitä lukijat haluavat.

    Toivottavasti meni oikein :)

    http://suvii97.blogspot.fi/


    VastaaPoista
  62. Vastaukset
    1. No ikäraja on varmaan siksi että alle 13 vuotiaiden tekstit harvoin on kovin tasokkaita :D

      Poista
  63. http://neajapollet.blogspot.fi/
    Blogia yritän kirjoittaa mahdollisiman usein nytten kun alan ravuriprojektilla Jedillä treenaamaan ekoihin kisoihin. ja toivottavasti sovin ikähaarukkaan kun olen sytynyt 17.1.03.

    VastaaPoista
  64. http://saraallumurkku.blogspot.fi sara ja ponipojat seikkailee blogi kertoo 13.v tytön ja hänen kahden oman ponin elämästä. blogissa vierailee myös vierailevia tähtiä. Blogin päätähdet ovat Torpets Amador "Allu" 9.v russi ruuna & Murkku 17.v shettis ruuna jota ikä ei paina! Ja tietysti minä heidän omistaja ;) Sara eli minä olen 7a luokkaa käyvä 13.v tyttö joka rakastaa sun ja pinjan blogeja ja saan teiltä inspiraatiota.

    VastaaPoista
  65. http://hirnuvatunelmat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  66. Kille&Carkki
    Olen 19-vuotias valokuvausta opiskeleva suomenruotsalainen tyttö pk-seudulta. Blogissani kirjoitan minun ja ruunani Killen arjesta. Kisataan pääosin kenttää mutta kierretään myös rataeste ja koulukisoja :) Blogiin mahtuu mukaan myös vähän mun opiskelu juttuja, mutta pääosin kirjoitan vain hevosteluistani :)

    VastaaPoista
  67. Jonnan tyylillä
    15v tyttö, lifestyle/hevosblogi. Blogissa päätähtenä on lämminverinen Noa ja minä Oululainen Jonna :)

    VastaaPoista
  68. Blogia kirjoittaa kaksi tavoitteellisesti esteratsastuksessa treenaavaa ja kilpailevaa tyttöä. Mukaan mahtuu paljon nuoria hevosia yms. http://puomitsuussa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  69. Moi.
    Sori jos kysyn näin tyhmän kysymyksen mutta maksaako jos youtubes pistää videoit?

    VastaaPoista
  70. http://eveliinamalinen.blogspot.fi

    Elämääni Blogissa

    VastaaPoista
  71. http://eveliinamalinen.blogspot.fi">Elämääni blogissa

    En ole varma laitoinko oikein aikaisemman mutta toivottavasti tämä toimii :)

    VastaaPoista
  72. Duck You

    21v. toivottavasti tuleva lääkisläinen ja reilu 1v. bulldoggi kirjottelevat arjestaan.

    VastaaPoista
  73. Suosittelen TYYLI KAUKANA blogia

    VastaaPoista
  74. Kiva postaus:D

    Emiliasilmin.blogspot.com
    Emilianlehmaelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  75. Kuolaintuella

    Tulevaisuudessa vaativiin kouluratsastusluokkiin tähtäävä ratsastaja, raaka projektihevonen ja ajatuksia hevosmaailman ilmiöistä.

    VastaaPoista
  76. Olipa Kerran

    Ikuisen shettisratsastajan poneiluja ja satunnaisesti postauksia valokuvausharrastuksestani. Tällä hetkellä blogi on vielä hetken aikaa hiljaisempi, kun en pysty ratsastamaan.

    VastaaPoista
  77. Mulla on aikalailla mun elämään liittyvä blogi, oisin tosi kiitollinen jos tulis uusia lukijoita :)! Tossa linkki:

    live your dream

    VastaaPoista
  78. Side street blues
    Kirjoitan valokuvaus/lifestyle blogia englanniksi :-) Hieman on abivuoden takia ollut viime aikoina hiljaista, mutta kesään päin mentäessä blogi saa varmasti eloa, kun luvassa on paljon reissaamista!

    VastaaPoista
  79. N-my-life-with-ponies.blogspot.fi
    Kerron ratsastustunneistani ja omasta elämästäni. Olen 13-vuotias tyttö Etelä-Suomesta nimeltään Nea.

    VastaaPoista
  80. Kaikenkarvaiset ystäväni

    Blogi kertoo 19-vuotiaan nuoren naisen matkasta kohti eläintenhoitajan ammattitutkintoa kahden sekarotuisen metsästyskoiran kera.

    VastaaPoista
  81. Saijis


    Positiivisuutta muihin tartuttava 21-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

    VastaaPoista
  82. Taivaanrannanmaalari

    23-vuotias entinen hevostyttö yrittää opetella elämään ilman hevosia. Juttua perus arjesta, hyvinvoinnista ja lifestylestä. Tavoitteena pitää blogi positiivisena, aitona ja rehellisenä. Tavoitteena ei ole luoda täydellistä kuvaa elämästäni, koska elämä ei tule ikinä olemaan täydellistä. Tavoitteenani on oppia iloitsemaan niitä pienistä asioista joita meidän jokaisen elämä on täynnä - kunhan ne oppii vain löytämään.

    VastaaPoista
  83. oneyear
    lifestyle/heppablogi jossa esiintyy siis heppaelämääkin. talven aikana ollut hieman hiljainen, mutta kesään mennessä enemmän aktiivinen:)

    VastaaPoista
  84. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  85. Aikaisempi kommenti poistui vahingissa, koska kissa päätti hyppiä näppäimistön päällä.:D Jotenka..

    Reetan Blogi

    Olen 18v tyttö ja kirjoitan heppablogia jossa päätähtenä on oma suomenhevostammani. Postauksissa on paljon hyvä laatausia kuvia, yleensä hevosista mutta välillä myös muusta. Alkuvuosi on ollut blogissa hiljainen, mutta kevään edetessä blogi muuttuu taas aktiivisemmaksi.:)

    VastaaPoista
  86. http://millasstyle.blogspot.fi/

    16v tytön höpinöitä (:

    VastaaPoista
  87.  <a href="http://www.armijaponit.blogspot.fi/>Tuntiratsastajana</a> 

    VastaaPoista
© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.