#214 Hööks - Summer 2012 news

torstai 26. tammikuuta 2012


Mielestäni vähän liian suora kopio.Mitä mieltä te olette?

Mitäs näistä väreistä pidätte?

26 kommenttia

  1. noi ylemmät huovat on suoraansanoen iha hirveen värisiä:D taisiis en ite käyttäs ainakaa koralla mitää noista:D Mutta sitte noi alemmat on paljo kivempia;)

    VastaaPoista
  2. Noista ylemmistä satulahuovista toi turkoosi vois vielä mennä, mut noi muut on kyllä vähän turhan räikeitä. Vappuratsastukseen ihan jees varmaan! :-D

    VastaaPoista
  3. ohhoh mikä kopio tuo paita O.o juu nuo huovat ovat kyllä aikas räikeitä, mutta tuotteet vikassa laatikossa on tosi kivoja :)

    VastaaPoista
  4. härregood, luulin aluks kun katoin noita värikkäitä huopia että oot ite muokannu ne jotenkin siitä hööksin hillitystä samanlaisesta... ::DD mutta että oikeesti ne myy niitä, joo en tykkää! Mutta alemmat tosiaan kivoja, ja tuo ylin on kyllä miustakin vähän turhan matkittu. (:

    VastaaPoista
  5. Huh mitä värejä noissa ylemmissä satulahuovissa :'D en kuvittelis käyttäväni millää hevosella :D Alimmat todella kivoja :) jos ois rahaa ja hevone nii ostaisin !!

    VastaaPoista
  6. Höökshän on tunnettu siitä että kopioivat melkoisen suoraan tuotteet muilta. Oletko huomannut Showmasterin huovissa samankaltaisuuksia esim Schockemöhlen logo-huopien kanssa? Niissähän vain värit ja teksti (ja tikkaus?) ovat eri... Ja esimerkiksi toi alimmassa kuvassa olevan harmaan paidan tyylikin taitaa olla kopioitu jostaain (vissiin Kingslandilta?).

    Mulle ainaki kelpais tollanen oranssi tai turkoosi kirkas huopa! Mutta sen pitäisi olla muuten täysin ton värinen ja valkoinen kantti/reunus pelkästään. En tosta valkoisesta raidasta tykkää nimittäin :D Esim toi oranssi kouluhuopana ja samanväriset pintelit menis ihan täydellisesti mun vuokrahevoselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen huomannut ja tuolta löyty muitakin kopioita, mutta tuo nyt vaan esimerkkinä =)

      Poista
  7. miun mielest noi huovat on ehkä nii kivan värisii, varsinki jos on tumma heppa! miks ei muillaki? kaikki perus punaset ja mustat on nii ankeita jotenki, haha :D

    VastaaPoista
  8. Toi turkoosi on mun mielestä ihan kiva :) Ja nää postaukset on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  9. En tykkää itse siitä että kopioidaan tuolla tavalla toisten ruotteita... Nuo huovat oli ihan kauheen värisiä! Mut nuo alimmat oli ihan jees :D

    VastaaPoista
  10. meillä on Mammutin kanssa tuo oranssihuopa (tilattiin jo syksyllä, piti olla tummanharmaa oranssilla raidalla, mutta tulikin tuo kurpitsaihanuus), mutta näyttää mustalle hevoselle ihan ok:lle. Tosin tuo lime olisi sointunut autooni kovin hyvin, joten se kuumottaa. Ja turkoosikin on jees! Joten, I like. :D

    VastaaPoista
  11. Musta toi kisapaita on kyllä liian kopioitu ja noi räikeät huovat kamalia. :D

    VastaaPoista
  12. ohhoh olipa aika kopio tuo kisapaita ja tuo alemman laatikonkin paita näyttää ihan kingslandin tai hv polon paidalta :D nuo huovat hyppäs heti silmille mutta vois olla ihan jees ku tarpeeksi kauan kattelis, en silti kyllä itse ostaisi :D Mutta ihana tuossa alimmassa laatikossa tuo vaaleanruskea huopa :)

    VastaaPoista
  13. Ah, noi kirkkaat huovat on mielettömän kivoja! 8)

    VastaaPoista
  14. liian räikeitä noi huovat :D mut noi alemmat on ihan jees ja suora kopio ... :D

    VastaaPoista
  15. Ihana tuo turkoosi huopa!
    Taitaa olla just samoja huopia, mut erivärissä, mikä mulla on musta-lilana.

    VastaaPoista
  16. aika suora kopio tosiaan tosta equilinen kisapaidasta,mutta hööks nyt kopioi aika montaa asiaa :D itse en kyllä oikein innostunut noista kirkkaista huovista,vähän turhan räikeitä omaan makuun :D mutta noi alla olevat huovat on kivoja ja samoin tuo huppari :)

    VastaaPoista
  17. Mielestäni aivan ihania nuo kirkkaat huovat! Tykkään myöskin tuosta alimmassa kuvassa olevasta turkoosista hupparista :)

    VastaaPoista
  18. Noi kunnolla värikkäät huovat on ihan parhaita!! :D

    VastaaPoista
  19. Pakko tulla tänne nyt anonyymisti sanomaan että ottakaahan huomioon, että nuo on studiokuvia nuista satulahuovista. Luonnossa eivät välttämättä nuin kirkkaat. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta onne kumminkin aika kirkkaita ;)

      Poista
    2. ite ostin tuon keltasen huovan ja hyvin kuule sopii liinakon väriselle suokilleki, eikä oo yhtää liia räikee vaikka samanlaiset pintelit on mukana ;)

      Poista
  20. ää, ihana toi vihree huopa <33 muutki on kyl hienooii :)

    VastaaPoista
  21. Mä mietin aluks et jos ostaisin tommosen kirkkaan sinisen huovan, mutta mun kärpäskimo hoitoponille se ei ehkä meniskään niin hyvin :--D
    Eilen hööksin kuvastosta merkkasin noi samat hupparit mitä sulla on tossa alimmassa kuvassa, ja sen lisäks mun hoitoponille kymmenisen harjaa ja ton huovan missä on pinkit reunukset mikä sulla on tossa alimmassa kuvassa mun vakkariponille kisahuovaks, ei siis omalle mutta sillä nyt oon muutamiin kisoihin menossa ja sen väri on ehdottomasti vaaleanpunanen esteillä ja musta koulussa :--D
    Nii ja pinkin esteraipan >8D se raippa on ainaki kyllä ollu hööksillä jo aiemmin, mutta täällä vantaan myymälässä ei oo koskaan ollu vaikka netissä on merkattu että siellä ois varastossa ja sitte on ärsyttäny );

    Niin ja sitten merkkasin kans kannusremmit, koska vanhoista katkes mystisesti remmikisa verkassa, ja sitten mun piti mennä mun kaverin kannuksilla koska ei ollu aikaa vaihtaa remmejä, ja sitten meni rata vähän huonosti koska heppa oli alussa tosi tahmee, sitten vasta tajusin että ne mun kaverin kannukset oli lyhyemmät kun mun omat D: joo sua varmasti kiinnostaa mä ja mun kannusremmit (:(:

    VastaaPoista
  22. Meillä on molemmilla poneilla tuollaiset räikeän väriset huovat hööksistä ja on muuten tosi kivoja. Meillä ruskealla ponilla keltainen huopa ja vuoniksella on sininen ja ne o Full-koon yleishuopia ja sopii todella hyvin koulusatulaankin. Ja ihana toi pinkkireunuksinen huopa alimmassa kuvassa :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.