Lookbook -video

maanantai 28. marraskuuta 201628-30.11. mun lemppariverkkokauapssa House of Brandonilla on ihan huikea Cyber Monday tarjous menossa. Ihan kaikesta (paitsi jo alennetusta) saa nimittäin -20% pois koodilla CYBER. Alennus koskee tällä kertaa myös mm. Calvin Kleinin alusvaatteiita ja muita juttuja joihin noi alekoodit ei yleensä ulotu. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää!

Pitkän takin löydät täältä.
Hilfigerin paidan täältä.
Harmaan raitapaidan täältä.
Timberlandit täältä.

*Postaus yhteistyössä House of Brandonin kanssa*

19 kommenttia

 1. Onko sille joku erityinen syy ettei sul oo korvisreikii? :) mut mä ainakin tykkäsin myös tälläisestä vaatteiden esittelystä, mutta ehkä ne "perinteiset" esittelypostaukset on kuitenkin enemmän se mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi sille pitäisi olla jokin erityinen syy? Miksi ihmisellä _tulisi_ olla korvakoruille reiät korvissa?

   Poista
  2. No en nyt aatellu että _tulisi_ olla korvakoruille reijät, älä hiilly, ihan uteliaisuuttani kysyin kun niin monella ne kuitenkin on :D

   Poista
  3. On ja ei ole syytä. Meillä ei saanut reikiä ottaa ennen kun on 18-vuotta ja en ole sen jälkeen kokenut asiaa tarpeelliseksi :)

   Poista
 2. Mun mielestä tän tyylinen esittely on kivempi!

  VastaaPoista
 3. Ihana video ja nätti sinä! Tälläset esittelyt paljon kivempia:) näissä näkee paremmin vaatteet ja saa hyvän kokonaiskuvan.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita ja oot tosi kaunis❤

  VastaaPoista
 5. Aiheesta poiketen, miksi et suosi usein irtojuoksutusta tai liinassa, silloin kun vielä aktiivisesti voittoa liikuttelit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinassa juoksutusta suosin, mutta irtojuoksutusta en. Irtojuoksutuksessa on mielestäni liian suuri loukkaantumisriski ja hevoset vaan juoksentelee päättömänä :)

   Poista
 6. ootko/olitko kuopion klassika lukiossa? jos joo niin olitko siel urheilupuolel tai mikä se keskiarvoraja sinne on ja onks se lukio hyvä? XD ois kiva saada tietää kannattaaks sinne mennä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan tavallisella. Suosittelen ehdottomasti, ihan paras koulu ja raja on tainnut olla melkein ellei jopa ihan 9.0 viime vuosina!

   Poista
 7. Tosi kiva video!! :D Noi kaikki asut oli hienoja ja sopi sulle hyvin. Mä tykkään paljon näistä sun lifestyle-henkisistä videoista, mutta kyllä hevosvideoistakin :)

  VastaaPoista
 8. Teitkö itse tuon meikin? Näyttää kivalta, voisitko tehdä siitä (tai vastaavasta meikistä) tutoriaalin? :-)

  VastaaPoista
 9. Ihana video! Tää on kyl ihan outo kysymys mut minkä ikäsii kavereita teillä on jos sukulaisii ja näit ei lasketa tai niinku minkä ikäinen on teijän nuorin kaveri?

  VastaaPoista
 10. Toivoisin postausta aiheesta kävelytreenit eli millaisia tehtäviä ja harjoituksia teette Voiton kanssa, kun askellajina on vain käynti? Kaikki vinkit tervetulleita😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin! Itsellä kanssa toipilasheppa.
   Haluaisin myös tietää, miten suunnittelet päivät niin että kerkeää suurinpiirtein valosan aikaan ulos. Kuinka paljon aikaisemmin suunnittelet aikataulut ja miten jätät aikaa kavereille ja omalla kohdalla lukiolle. Kaikki on mahdollista, mutta olisi kiva kuulla sinun kokemuksesi asioiden organisoinnista aikataulujen suhteen. 😊

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.