#48 ti+pe+la

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Heip! Koneeni takavarikoitiin henk. koht. syistä :> Enkä ole siis päässyt päivittelemään. Kouluvalmentajamme Ellu ratsasti molemmat hevoset sunnuntaina(?) ja molemmat menivät kivasti :) Kerron muutamasta päiväst vähän tarkemmin tuossa alhaalla.

Tiistai
Estevalmennus Korholassa. Yksittäisille esteille ei onnistunu lähestymiset oikeen mitenkään, mutta linjat onnistui taas normaalia paremmin. Tehtiin lopuksi tiukkoja teitä mm. tosi pienellä kahdeksikolla pientä pystyä. Voitto hyppäsi sen ihan superisti, se käänty melkeen yhtä hyvin kun Lilli! Tultiin sitten jumppasarjasta 1. este ja 4.este eli kierrettiin 2. ja 3. Ekalla kerralla selvittiin ykkösestä, mutta kielsi neloselle. Toisella kerralla molemmat puhtaasti, mutta sitten kielsi ykköselle. Lopulta mentiin sitten vaan suoralinja, ilman ihme käännöksiä, jotta jäisi hyvä fiilis.Valmentamme Tuomas hyppäsi lopuksi muutaman hypyn, koska  Voitolla täytyisi jonkun hypätä välillä isompiakin esteitä. Nyt tuomas vain otti tuntumaa ja sanoi, että ensikerralla sitten voisi kokeilla isompiakin esteitä.
Perjantai
Perjantaina piti olla aluevalmennukset, mutta pakkasen takia peruttiin. Mentiin äitin kanssa pellolle auratulla kentällä. Voitto oli melko kiva, mitä nyt säikkyi yhtä päätyä. Lillikin meni oikein nätisti, eikä pahemmin yrittänyt mitään temppuja :D

Lauantai
Olimme siis aluevalmennuksissa Pikkupihalla. Lilli jäi yksin kotiin jalat pintelöitynä, mutta taas oli neiti saanut toisen takajaln pintelin irti ja pinteli+patja löytyi reikäisenä karsinasta -,- Lilli oli juossut karsinassa ympyrää koko ajan, kun olimme valmennuksessa. Valmennus meni tosi hyvin, vaikka Voitto riehuikin kärryssä matkalla.
Mentiin aluksi kontrolli harjoituksia kavaljeteillä ja sitten radan pätkiä. Voitto oli kiva ja melko reipaskin. Valitettavasti minulla ei ole nyt mitään kuvia tai videoita, koska ei ollut kuvaajaa..

Koska valmennus meni hyvin, lähdetään ensi vklp varmaan Kimmolle aluekilpailuihin 80 ja 90. Lilli lähtee mukaan seuraneidiksi, koska ei kehtaa enään jättää yksin kotiin.

2 kommenttia

  1. tosi kivoja kuvia tässä postauksessa, kuka on ottanut? (:

    VastaaPoista
  2. John Shakespeare on ottanut kuvat :)

    http://korhola.homelinux.net/

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.