#50 energia pakkautuu, energia pakkautuu..

perjantai 18. helmikuuta 2011

Hei! Täällä on ihan järkyttävän kylmää! Ei ole pystynyt liikuttamaan hevosia kunnolla melkein ollenkaan, ulkonakin ovat vain muutaman tunnin päivässä, koska paleltuvat sinne heti vaikka miljoona loimea päällä.. Voitto on kerännyt hirveesti virtaa, eikä meinaa pysyä nahoissaan, vaikka ruokaa onkin vähennetty.

3 kommenttia

 1. Hmmm, eihän tuossa sääennusteessa ole edes kovia pakkasia? Hevonen kestää hyvin käynti-ravi treeniä -20 asteen pakkasessakin, kunhan muistaa pitää taukoja (:

  Minä ainakin liikutan Fridaa suht. normaalisti -25 asteeseen asti (toki pitää pitää taukoja ja verkata hyvin). Sen jälkeen tekee sitten jotain käyntilenkkejä oman tarkenemisen mukaan. Tämä tasan sen takia, ettei se liikkumisen tarve muutu vaikka olisi kuinka kylmää ja niin kuin sanoitkin, että teidänkin hepat keräävät energiaa.

  VastaaPoista
 2. juu noin sanoo säätiedotus, meillä on jotenkin aina kylmempi ja eilenkin aamulla oli -37astetta.

  Tänään liikuteltiin jo ihan normaalisti ja enemmän tuossa on ehkä omasta tarkenemisesta kyse. Ihan hyvin tuntuivat hevoset menevän tänään vaikka olikin enemmän pakkasta :)

  VastaaPoista
 3. No juu toki yli -30 asteilla on vähän paha jotain treenejä ruvetä vääntämään :D Meilläkin aina tallilla vähintään 5 astetta vähemmän, saisi se kevät jo tulla!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.