#275 Sorsasalo estekilpailut 80cm

lauantai 12. toukokuuta 2012


Moi! Nyt on Sorsasalossa käyty pyörähtämässä kasikympissä. En voi tähän alkuun sanoa että meni hyvin, mutten nyt että meni huonostikkaan, joten lukekaahan tarkempi analyysi ja katsokaa video(: Aamullahan satoi ihan kivasti kun vein hepoille 5.30 ruuat ja sade jatkui lähes koko kisapäivän, vähän ennen minun starttia kumminkin hellitti sade hetkeksi.

Äh, en nyt jaksa mitään pitkää analyysia kirjoittaa jokaisesta liikahduksestamme, joten mennään suoraan asiaan. Verkka entän pohja oli kauhee ja Voitto ei suostunu oikeen menemään isoimpiin lätäkköihin. Verkka oli sään takia siirretty kuivemmalle vähemmän märälle kentälle, joka oli sitten aika pieni. Aina kun oli kääntämässä volttia, joku huuti että este ja sitten piti tehdä äkkipysähdys, suunanmuutos tai jokin muu törmäyksen estävä liikahdus. Sain kumminkin kohtuu hyvin verkattua Voiton. Kerran se kielsi okserille, mielestäni paikka oli ihan ok, mutta ilmeisesti takana oleva vesilätäkkö jännitti liikaa. Siihen sitten seis, peruutus ja pieni huomatus. Seuraavalla kerralla sitten hyvin yli :D

Rata alkoi minimini okserilta ja onneksi olikin pieni, koska siihen tuli vähän huono paikka. Kakkosella Voitto vähän kyseli että onko pakko mennä, mutta meni kiltisti kun laitoin pohkeet kiinni. Sarjakin sujui hyvin, otin siihen tarkoiukesella aika pitkän tien. Seuraavalle pystylle lähestyttiin vähän missä sun sattuu laukassa, mutta kumminkin hyvin yli. Sitten tulikin este, jolle tosi moni oli kieltänut ja joka koitui meidänkin kohtaloksi. Ehkä, jos olisin tajunnut ottaa raipan toiseen käteen, jos en olisi tuudittautunut liikaa ajatukseen, että Voitto ei kiellä eikä pelkää sitä, tätä yritin ja jota yritettiin iskostaa päähäni. Koska muutaman kerran on sattunut, että teen itse erikoisesteestä meille sen ongelman vaikka Voitto ei sitä pelkäisi. Niin asiaan, ehkä jos olisin tajunnut tehdä toisin me oltaisi siitä ekalla kerralla päästy yli. Kiellon vai pitäisikö sanoa ohimeno yrityksen jälkeen huomautin raipalla ja tunsin heti, että joo nyt se menee sen yli ja niin menikin. Loppurata sujuikin hyvin.

Ei vieläkään onnistuttu Voiton kanssa saamaan sitä puhdasta rataa Sorsasalosta, mutta ehkä vielä joskus.. Päästään seuraavan kerran hyppäämään sinne ehkä toivottavasti GP-kisojen jälkeen aluevalmenukseen. Ärsyttää sinäänsä, kun treeneissä hypättiin vaikka mitä mörköjä samaisella kentällä, ihan samaisia laatikoitakin mutta eri värisinä ja isommilla esteillä, niin sitten pitää tommoselle pikkupystylle kieltää.. Pohdinkin jo, että oispa meinannu kieltää esteen eteen, kun siitä sen ois voinu saaha yli. Mutta kun lähti jo vähän ennen estettä vetämään vasemmalta ohi. Mutta niin se ainakin meillä menee että, mörköesteet kielletään vetämällä sivusta ohi ja jos tulee huonoon paikkaan niin töksäyttää esteen eteen. 


Tällä kertaa näin, ollaan tyytyväisiä siihen ettei meitä hylätty. Kerran saa pelätä, muttei toista kertaa. Onneksi oltiin varustauduttu sadetakeilla ja loimilla. Nyt kun sade on hellittänyt ajellaan varmaan vielä Sorsasaloon katsomaan illan viimeiset luokat (:

27 kommenttia

  1. pakko nyt kommentoida tänne, että blogisi on yksi niistä harvoista, joiden jokaikisen postauksen jaksan lukea kokonaan ja mielenkiinnolla, kirjoitat hyvin ja ulkoasukin on hieno (:

    VastaaPoista
  2. ikävän näköinen kenttä oli, mutta hyvin veditte ! (=

    VastaaPoista
  3. Ihana ulkoasu ♥
    Olisiko sulla kiinnostusta väsätä mun blogiin banneri?
    Voisin panna kuvia sun sähköpostiin tai mun blogiin :)

    http://sofiatipsusavel.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Oho,toi kenttähän on kun uimallas! Mutta voitto liikkuu tosi mukavan näkösesti ja ratsastat hyvin(:

    VastaaPoista
  5. Itekkin olin sorsasalos tänää ja oikeesti ihan kamala keli! En tainnu päivän aikana ees nähdä kenelläkään täysin valkeita kisahuosuja. :D Mutta on tuo kenttä tuossa vähän parempi kun mitä esimerkiksi metrin jälkeen... Mut tosi hyvin ratsastettu! :)

    VastaaPoista
  6. Moi,, hei miten oot saanut noi välilehdet tollee kuviks ?

    VastaaPoista
  7. ihanaa kun käytät ain hypätessä turvaliivii! hieno esimerkki muille, jota kaikkie toivoisi seuraavan! :-)
    tähän samaan voisin nyt kysyä, että kauanko kesti voiton tulemisest eli kuinka paljo teillä oli yhteisii reenailuja ja taivalta takan kun osallistuitte ensimmäisii kisoihi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää etten ilmankaan uskaltaisi hypätä kun aina sillä oon tottunu hyppäämään(:

      Mentiin liian aikasin kisoihin, sen voin sanoa kun ekalta ulos. En oikeastaan kyllä muista hmm 1kk? 2kk?

      Poista
  8. Moi, oon lukenut tätä blogia kauan, ja kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Ratsastuksesi on tosi siistiä ja eleetöntä. Ihailen sinua oikeasti ja taidan olla hieman kateellinenkin :)

    VastaaPoista
  9. Hyi yäk mikä kenttä :D.. kiva rata sulla kuitenki :)!

    VastaaPoista
  10. ja mä luulin, että meidän kenttä oli märkä, mutta sehän oli sahara tohon verrattuna, vaikka koko yön ja päivän satoikin..

    sulla on aina ihailtavan hienosti alapohje kiinni hypätessä!

    VastaaPoista
  11. Meki oltiin noissa kisoissa ja keli oli kyllä jotain niin mahtavaa aluks, mut onneks parani iltapäivästä.. :D Mut iha kivastihan toi rata meni olosuhteisiin nähen! :)

    VastaaPoista
  12. Voi että mu harmittaa kun en kerinnyt nähdä teidän rataa.. :( Mutta kivasti näytti menevän :) !

    VastaaPoista
  13. Oikein hienosti menee (: Näitä kisa/valkku videoita on kivempi katsoa, jos niissä on musiikki (niinkuintässäkin), joten olisi kiva jos välillä aina laittaisit (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moni vaan toivoo valkku videoissa että kuuluu opettajan kommentit niin siks on äänet(:

      Poista
  14. Oon nyt katellut sun blogia ja liityn!
    Blogisi on upea ja niin on voittokin:)
    Voisitko vastapalveluksi liittyä blogiini?

    http://nupsulinblogi.blogspot.com/

    Jos näitä bannereita viellä väsäät niin voisit mulle tehä:)
    Ratsastat älyttömän siististi ja olen varma että viellä menestytte!
    Hyvä esimerkki käyttää turvaliiviä!Kun jotkut sanoo että se on noloa:)

    VastaaPoista
  15. Moikka :)) Tosi kiva sun blogis ja luen sitä tälleen nimettömänä ;) Mutta haluisin sulta kysyä, ettää jossakin postauksessasi kerroit, että olitte vaihtaneet Voiton ruokaan jotain energiaa antavaa niin voisitko kertoa minkä niminen ja merkkinen tässä on kyseessä? Ja onko teillä tehonnut? :) Ollaan tässä jo jonkin aikaa etitty energia ruokaa, mutta ei oikeen oo löytyt. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Racingin Fiberline oli muistaakseni ruuan nimi. En oikeen vielä osaa sanoa miten on tehonnut, Voitto kyllä on pirteämmän oloinen nyt, mutta liekö johtuu keväästä vain? :)

      Poista
  16. Ok kiitos, voitaisiin kattoo ;))

    VastaaPoista
  17. Olen ostamassa Kalle Koon turvaliiviä niin ajattelin vain että kun sulla on ollu semmonen niin tykkäsitkö? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tykkäsin, sikahyvä päällä verrattuna tähän nykyseen :) Ulkonäön takia vaihdoin sen Racesafeen, varusteratsastaja kun olen.. :D

      Poista
    2. Hah, olen myös miettiny että aina ko kuulee että mountain horsen saappaat on huonot ko ne venyy niin paljon niin onko teillä venyneet? Ja utelias kun olen niin minkä kokoinen se sinun Kalle Koon turvaliivi oli? :DD

      Poista
    3. venyneet :o en oo kyllä huomannu mitää semmosta:DD tosi hyviä olleet meillä molemmilla semmoset on ahkerassa käytössä. Enmää muista sen kokoa:D

      Poista
  18. Hurjan hyvin ratsastat (: ! Ja hyi missä kunnossa toi kenttä :o !

    VastaaPoista
  19. ah tonne kenttään ois ollu mukava sukeltaa :DD hyvin kyllä ratsastat! :)

    VastaaPoista
  20. ah tonne kenttään ois ollu mukava sukeltaa :DD hyvin kyllä ratsastat! :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.