#295 Kolmen päivän kuulumisia

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012



Moi! Nyt tuleekin kolmen päivän kuulumiset yhteen postaukseen, kun en oo saanu taaskaan aikaseks postailla. Meille tulee muuten ensi viikolla kesävieras talliin n. kuukaudeksi laitumelle, siitä sitten myöhemmin lisää. Niin ja kertokaahan mielipiteitä uudesta ulkoasusta!

SUNNUNTAI

 Sunnuntaina  yritin kerrankin ratsastaa kunnolla koulua, tein koko tunnin ennakkoon suunitelmaa tehtävää ja lopetin vasta sitten kun homma sujui. Tein samaa tehtävää mitä teimme viime estevalkussa laukan vaihtoja harjotellessa. Aloitin sen ravissa, taivuttelin hyvin kaikki kaarteet ja voltit. Sisäpohje hyvin läpi, mutta ulkoavut tuntumalla jne. Toisella pitkällä sivulla sitten tein avoja ja välillä loivaa kiemurauraa. Sitten tein samaa tehtävää laukanvaihdoilla ja vaihdot suju mun mielestä jo aika hyvin, verrattuna estevalmennukseen, eivätkä ne silloinkaan kyllä mitään toivottomia olleet.Voitto oli tosi kiva ratsastaa ja harmittelenkin kun ei ollut kameraa mukana.


MAANANTAI


Maanantaina käytiin tienpäässä vähän maastoilemassa kun sinne oli ajettu pehmeetä soraa niin pohja oli pehmeempi mitä normaalisti. Ollaan nyt taas uskaltauduttu ilman satulaakin maastoilemaan, kun jossain vaiheessa (kun pinjan jalka murtui ilman satulaa maastossa jne..) se oli "kiellettyä".Napsasin muutaman kuvan puhelimella, joten laatu on mitä on.

Hepat oli märkiä kun oli satanut koko päivän, joten oli helppo pysyä selässä kun housut liimautu karvaan kiinni :D Ravailtiin ja laukkailtiin ihan normisti, muutaman kerran Voitto säikähti jänistä joka ihan yllättäen hyppäsi puskasta. Onneks hyppäsi vaan ihan pikkusen sivulle, ettei ollu ees vaikeeta pysyä kyydissä.  Yritettiin sitten hypätä tien poikki menevän vesilätäkön yli, mutta Voitto kiersi sen ovelasti metsän kautta.



Ainiin, annettiin vihdoinkin matolääkkeet molemmille. Voitolla meinasi vähän vetopaniikkia iskeä, mutta kun irrotin sen toiselta puolelta niin sitten oli suhteellisen rauhallinen. Huomatkaa hieno yöpuku ja turbaani, tulin juuri suihkusta :D 


TIISTAI










Tiistaina saatiinkin jo onneksi kunnolla kuvia, koska Emmi tuli käymään ja pääsi heti kuvaajaksi. Ötökät oli syöny Voiton ihan ruville, vaikka päivällä tajuttiinkin käydä laittamassa ötökkäloimi. Tarkoituksena oli mennä kunnolla taas koulua, mutta blaah en tajua miksi laiskotti niin paljon. Yritin ja yritin, mutten saanut sitä fiilistä että oisin jaksanut tehdä kunnolla töitä sen eteen, että Voitto kulkisi super hyvin. Joten päädyin vähän vaan humppailemaan, tein samantapaisia kiekuroita ravissa kun sunnuntaina ja sitten vähän väistöjä. Laukassa tein isoa kahdeksikkoa, vaihtamatta laukkaa, joten toinen puoli mentiin vastalaukassa. Olin ihan yllättynyt miten hyvin kyseinen tehtävä onnistui, koska sen kanssa meillä on ollut joskus vähän onglmia. 

33 kommenttia

  1. Tosi kiva tää ulkoasu, taustakin nätti ! (:

    VastaaPoista
  2. Ihana banneri ja muutenkin ulkoasu! Mahtava, Loistava! :D Miten noi Tiia ja Voitto "infot" :D saa tollatteiks kuviks ja sit niistä voi klikata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa minäkin kyselisin :------)

      Poista
    2. siis tekee vaan tommosen kuvan ja lisää sitten kuva gadgetin johon voi tehä linkin :D Oon huono selittää:DDD

      Poista
  3. Mun mielestä vanha ulkoasu oli parempi mutta on tämäkin nätti! :)

    VastaaPoista
  4. tää uus ulkoasu on ihan erityylinen ku ikinä ennen, tykkään!! :)))

    VastaaPoista
  5. Tää uusi banneri on paljon söpömpi ja ihanempi kun vanha<3. Mutta oli se vanhaki kyllä hieno :)

    VastaaPoista
  6. Muuten kiva ulkoasu, mutta taustasta en itse hirveästi pidä :)
    Oletteko muuten menossa katsomaan vkl Sorsasaloon kisoja? :)

    VastaaPoista
  7. millanen kännykka sulla on?

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva ulkoasu! Ihana lukee tätä ku toi ulkoasukin joskus muuttuu! =)

    VastaaPoista
  9. ihana ulkoasu!:) kiva postaus ja tykkään sun videopostauksista joten niitä lisää kun on nyt alkanut kesäloma:) ja vielä yks postaus ehdotus...sellanen missä teet videomuodossa voitolle aamu,päivä,4 ruoka ja sitten se viimenen ruoka:) oon ootanu tota voiton ruoka postausta mut nyt oon saanu aikaseks sanoa se sulle:) jos se olisi videomuidossa niin tykkäisin todella paljon:)
    ja toi uus banneri on sika hyvä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^olisiko mahdollista saada sellainen voiton ruokapostaus videomuodossa??:)

      Poista
    2. tulossa huomenna tai ylihuomenna;)

      Poista
    3. kiva:) sitä ootellessa;D

      Poista
  10. Teillä näytti olevan tuo sama ötökkäloimi kuin meillä. Toimiiko teillä miten hyvin? Meillä taas tuntuu, että parempi hevosen olla ilman loimea, kun en uutta oo viittiny viel ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se vähän auttaa, mutta silti ötökät päsevät syömään joistakin paikoista. Noilta pikkuötököiltä ei niinkään suojaa, mutta sitte paarmoilta viimestää:D

      Poista
    2. Noku meillä aiheutti paarmat sen että jostain ne livahti sinne alle ja sitte Riia alko riehumaa ihan olan takaa jopa taluttaessa kunnes otti loimen pois. Mutta hyvä jos teillä auttaa edes niihin.

      Poista
  11. Ihana tuo ulkoasu, parempi kun vanha :)) Ja jälleenkerran aivan toosi kivoja kuvia!! <3

    VastaaPoista
  12. Voitko sa ja pinja tehdä päivä tallilla postauksen videomuotona?

    VastaaPoista
  13. Sun blogis on kyl ihan toooooooosi tosi hyvä, oikeestaan paras kaikista heppablogeista. Tää uus ulkoasu on kyllä tosikiva, mutta vanhakin oli kiva. Voitteko tehä Pinjan kaa yhessä päivä tallilla videopostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) tarkennaha sinäki minkälainen postaus?

      Poista
    2. No sellasen, että kuvaatte yhtenä päivänä kaikki touhuilut heppojen kaa ja ratsastukset ynm.

      Poista
  14. just kiva tää uus ulkoasu! (:
    mutta aattelin vaa kysyy et kuinka pitkä oot?
    Ja onko sulla joku toinenkin blogi ku sain semmosen käsityksen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos::) oon jotain vähä reilu 160cm.oli valokuvausblogi, muttei oo enää(:

      Poista
  15. Sillei videona, kun heräät, nouset yllös, het siitä lähtien kun astut kotiovestas ulos ja meet talille, vaikka ennenkin. Kuvaat kaiken kaiken tallilla.

    VastaaPoista
  16. Haluisin kysyä, että miten oot saanu noi kuvat tohon mistä pääsee lukemaan lisää sinusta ja Voitosta ku mä en millään löydä mitään miten ne sais :) ?

    http://claudiajanopsu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis tekee vaan tommosen kuvan ja lisää sitten kuva gadgetin johon voi tehä linkin :D Oon huono selittää:DDD

      Poista
  17. Oi kuinka iloiselta hevonen näyttääkään tuossa matolääke-kuvassa :D Omani taas on matolääkkeen kanssa ilmeellä "Nam! Saisinko vähän lisää?"

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.