#329 Heppojen kuulumisia

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Moi! Kaikki ei tuosta lifestyle viikosta tykänneet ja pakko tunnustaa, että itsekkin tykkään enemmän kertoilla Voitosta ja muustakin heppailusta. Joten vaikkei ole hyviä kuvia eikä oikeastaan kerrottavaa niin yritänpä silti väsätä jotain postausta, kuten lupasin aamuisessa lifestyle postauksessa, käykääpä lukemassa jos ette vielä ole lukeneet:)

Pinja lähti tampereelle ja on siellä keskiviikkoon asti. Joten ratsastan ja hoidan molemmat hepat siihen asti. Pinja ja omassa blogissaan paljasti, että on ostanut hööksistä jonkun pikku tuliaisen meille. Paketistakin on kuva, arvaako joku mitä sieltä löytyy? 


Mutta tärkein asia tässä tampereen reissussa on se, että Voitto saa toivon mukaan uuden sopivan satulan! Pakattiin edellisenä iltana Voiton satula niiden mukaan ja tänään sitten kävivät ratsukellarissa sen kanssa, selittivät ongelman, näyttivät kuvia Voiton selästä ja kokeiluun lähti neljä satulaa.  Nyt kaikki pitää peukut pystyssä, että joku niistä sopii! . Nyt päätin ettei, satulan värillä oo enään mitään väliä. Jos löytyy sopiva ruskea satula niin okei, sitten ostetaan vaan ruskeet suitset. Myyjä oli kuulemma sanonut, että Voitolla on korkea säkä, mutta kunhan saa sopivan satulan, joka ei paina niin siihen eteenkin tulee lihaksia ihan normi liikutuksessa, jollon säkä "pienenee". Kuvien perusteella, myyjä oli sanonut myös että satula on aivan liian kapea, jonka tiesimmekin jo + täytteet oli tosi huonosti laitettu sinne muhkuroille. Blaah.






Eilen Pinja oli siivonnut Lillin karsinan, joten tarvi siivota vaan Voiton karsina. Sitten serkkuni tuli auttamaan minua (lue: oli tiellä, kun piti koko ajan katsoa ettei jää hevosten alle). Serkku halusi tosi innokkaasti ratsastaa Lillillä ja koko ajan kun minä ratsastin, niin kuului kentän laidalta huutoja. Millon minun vuoro, Tiia sinä oot menny jo tarpeeksi, Tiia nyt minun vuoro. No, lopulta jätin ratsastuksen vähän kesken ja nostin serkun selkään, vähän uskalsi ravatakkin ja pihassaki käytiin kävelemässä.

Voitolla kun ei ole sitä satulaa ja omat paikat oli vielä mopolla kaatumisesta niin kipeet, ettei huvittanut ilman satulaa hyppiä selässä päätin juoksuttaa. Ihan kevyesti vaan ravia molempiin suuntiin, juoksutusraippakin unohtu talliin joten mentiin kentän laidalla olevalla normi kouluraipalla. Onnistu yllättävän hyvin:D 





Tänään ratsastin Lillin jo aika aamusta ja sitten siivosin molempien karsinat. Ötököitä oli ihan järkyttävästi, joten Voitto meni Lillin ratsastuksen ajaksi sisälle. Sillä välin kun vein Voiton sisälle ja otin Lillille suitset ja suojat + omat varusteet. Oli kaikki Voiton kimpussa olleet paarmat hyökänneet Lillin kimppuun. Siinä olikin sitten tehtävä, laittaa ponille suitset ja suojat. Lilli hätisti paarmoja niin että koko ajan oli yksi jalka ilmassa potkimassa, nenää piti pyyhkiä jalkoihin ja muutenkin ravistella. No, lopulta kun oli varusteet päällä niin eikun kentälle. Tässä vaiheessa meni itsellänikin hermot ötököihin, ravissa onneksi ne vähän vähenivät ja laukassa ei ollut ollenkaan. Näppäränä keksin laittaa kameran kuvaamaan korokkeelle, jotta saatte edes jotain materiaali ratsastuksesta. Ratsastuksen jälkeen kylmäsin Lillin etuset, kun kävely jäi vähän vähemmälle, koska poni oli ihan hepulissa ötököiden takia.

Vielä en ole ratsastanut Voittoa, mutta teen sen illemmalla:)

33 kommenttia

  1. Mitä siinä paketissa oli? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo vielä saanu sitä, toi on pinjan ottama kuva sieltä reissusta:D

      Poista
  2. Tää kysymys ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, mutta eikös sulla ole se racesafe palaturvaliivi?? Kyselisin vaan ku oon harkinnu sen ostamista että millanen on käytössä eli onko mukava päällä ja hankaako tai painaako ratsastaessa? Ja onko se kestäny hyvin? Ja mikä koko sulla on?? Olis kiva jos vastaisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo läheskään niin hyvä päällä kun edellinen palaliivi, kalle k. Mutta on niin nätti ulkonäöltään nii siks on vaihoin. On kestäny hyvin. oisko lasten xl, mutta liian iso jos ei oo ku paita alla.

      Poista
  3. arvaisin että joku jouhikampa/veitsi :D kannusremmit? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai joku sellanen matalempi letityskampa? :--------D

      Poista
  4. Hieno video ja jäädään odottamaan mitä paketis on... :D mikä biisi tossa videossa, hyvält kuullostaa! :D

    VastaaPoista
  5. Miten saat noi sivut tai siis noi mistä voi klikata voitto, minä ja facebook niin miten saat ne tuohon sivuun ja kuviksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäkin oon miettinyt miten oot saanut ne tollain hienosti... Miten?? ois kiva jos jaksat neuvoo mua avutonta :D

      Poista
    2. huoh käyttäkää aivoja.... meette sinne ulkoasu-kohtaan, sit lisää gadget, etitte sieltä 'kuva', laitatte sen kuvan minkä haluatte että linkittyy, ja sit siinä on sellainen kohta kuin 'linkki' ja laitatte siihen sen osoitteen johon haluatte linkittyvän. ei oo niin vaikeeta -.-

      Poista
    3. Mutta miten sen saa piiloon tuolta ylhäältä mutta se on kuitenkin olemassa?

      Poista
  6. millon oot kaatunu mopolla?? :o

    VastaaPoista
  7. Miten saat tuollaisen ns. kuvalinkin? Tätä on kyllä kysytty sulta jo miljoona kertaa mutta en oikein jaksanut katsoa joka postauksen kommenttia...:)

    VastaaPoista
  8. Oi tollainen kysymys tuli juuri... Voit poistaa ton mun laittaman Anon kommentin kuvalinkeistä :)

    VastaaPoista
  9. Koska mahdollisesti tulossa "Näin teet bannerin Gimpillä"osa 2? :)

    VastaaPoista
  10. Millo sulla ja Voitolla on seuraava estevalkku? :) Voitko muute tehä niist videopostauksen, ku sun videopostaukset kummasti piristää päivää :D

    VastaaPoista
  11. Hienosti ratsastat!!! Menkää kattomassa munki blogi ninajamustikka.blospot.com

    VastaaPoista
  12. hei kivasti oot muokkaillu nää kuvat!
    mllä ohjelmalla ?:)
    ja hyvin ratsastat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. photoshopilla, opin käyttämään curveseja nii tuli munki mielestä tosi kivoja:)

      Poista
  13. "Luen ihan kaikki kommentit, mutta vastaan vain niihin joissa kysytään jotain. "

    En saanut vastausta tuossa yhdessä postauksen kommenteissa, joten uusiksi:

    Mä oon muute ihaillu tuota teidän kenttää ja teidän esteitä, mutta onko teillä ollut kyselijöitä kentän vuokraamiseen? Paljo ootte sitte pyytänyt hintaa (ja miks sen tietyn verran :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. argh, luin sen puhelimella, mutten sit muistanu vastata koneella. hyvä kun kysyit uudestaan:D

      On kyselijöitä ja ei haluta meidän kentälle ihmisiä joten kentän vuokra vetästy niin kovaksi ettei oikeesti tuu ketää, oiskohan se ollu tyylii 20-50e :P Sit jos pidetään Ellalle "tunteja" niin se on asia erikseen.

      Poista
  14. Millä oot muokannu ton videon :) oli kiva video pätkä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. movie makerilla ja ton värin tuben muokkauksella:)

      Poista
  15. minkä ikäinen sun serkku on :D

    VastaaPoista
  16. hei voisitko tehdä nuista kuvanmuokkaus jutuista postauksen eli siis haluisin kans oppia käyttää nuita curveseja! ja voiko samoja juttuja käyttää sitten gimpissäkin ? :)

    VastaaPoista
  17. Tuo paketti näyttä joltain kyltiltä ! :D

    VastaaPoista
  18. jalkkareiden kumit XDen tiiä?:D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.