Onnistumisia hyppärillä!

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Moi! Ihan alkuun Voitto ei suinkaan ole myynnissä, vaikka ht.netin villit huhut näin kertovat. Lisäksi olen aivan kamala ihminen, kun osallistuin Nonan bannerikisaan. Ilkeempiä kommentteja tulette näkemään tulevassa "bloggaajan rankka elämä" -videossa, mutta yhden erittäin viisaan kommentin nostan nyt kyllä esille. Suosittelen jokaiselle teistä, että luette sen.


Mutta sitten varsinaiseen asiaan. Eilen oli siis ihan oikea estevalmennus, aikaisemmat kun on olleet meidän kouluvalmentajan pitämiä. Oltiin Pinjan kanssa kahdestaan tunnilla, kuten aina estetunneilla. Äitikin oli saanut yllättävän hyvää videomateriaalia, joten tähän ei varmaan paljoo tekstiä tarvitse.


Tehtiin aluksi ympyrällä puomeja. Paikat osu varsinkin vasempaan kierrokseen hyvin kohilleen. Oikeassa kierroksessa oli vähän ongelmia, kun Voitto tunki ulkolapaa ulos. Mutta sekin korjaantui sitten muuttamalla kuskin apujen käyttöä. Tehtiin sama sitten kavaleteillä, josta tuo video alkaakin. 

Kavalettien jälkeen tultiin tuota puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi jumppaa. Siihen oli helppo lähestyä ja muutenkin se sujui paremmin mitä toisella pitkällä sivulla ollut jumppa. Rosa sanoikin, että Voiton on vaikea hahmottaa jumppaa, jossa kaikki esteet on esteitä. Parin vähän sinnepäin menneen ylityksen jälkeen Rosa muutti jokatoisen esteen korkeus eroa vielä suuremmaksi, jolloin Voitto meni huomattavasti paremmin. Hypyissä oli oikeesti tosi vaikea pysyä! En ees muista millon Voitto ois hyppiny noin terävästi. Tietty noi jumpatkin aiheutti sitä terävyyttä hyppyihin, kun ei voinutkaan ottaa laakahyppyjä.

Valmennuksesta jäi tosi hyvä fiilis ja innolla odottellaan seuraavia treenejä! Vähän oli homma vielä hakusessa, muta eiköhän se siitä. Voittokin oli niin iloinen päästessään kunnolla hyppäämään. Valmennuksen jälkeen käytettiin hepat solariumissa ja laitettiin kylmät jalkaan. Kotona kun otin kylmät pois, ei hepan jaloissa ollut yhtään nestettä. En ole ikinä nähny niitä niin nesteettöminä. Joka on tietysti tosi hyvä juttu!



64 kommenttia

  1. tosi kiva postaus ja täyttä asiaa toi kommentti, jonka olit tähän postaukseen laittanut!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä postaus ja voitto meni kyllä komeasti! Tuo kommentti, jonka laitoit, olen niin samaa mieltä ja olen tuolla ht.netissä käynyt kommentoimassakin, siihen kun muut haukkuu toisen blogeja. Ensinnäkin siitä tulee sille haukutulle paha mieli ja oikeesti bloggaamiseen menee aikaa, kokemusta on.

    VastaaPoista
  3. vautsi tosi hienolta näytti teijän meno!(:

    VastaaPoista
  4. Kenen henkinen helvetti se on, että bannerikisaan osallistut ihan muiden ihmisten lailla.. Mä äänestin sun banneria ihan siitä syystä että se oli mun mielestä hienoin, ja varmaan moni muukin äänesti juuri sen takia :D katkeria noi ihmiset kun oma banneri ei aina olekkaan se parhain.

    VastaaPoista
  5. pakko kommentoida, kun olit jossain postauksessa pyytänyt korjaamaan mahdollisia kirjoitusvirheitä, niin mua kovasti häiritsee toi "blogi arkisto" tuolla sivupalkissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai pitäskö sen tulla yhteen ?

      Poista
    2. Yhteen sen pitäisi munkin mielestä kuulua. :)

      Poista
    3. Nyt tähän sekaannun mutta pitäis: Blogiarkisto :) Mutta pikku vikoja eipä tuo ole maailmaa kaatava asia! :)

      Poista
  6. Nauran vieläki tolle topalle.... :DDDDDD

    VastaaPoista
  7. eikä kuin hyviä hyppyjä voitolta noin äkkiä saikun jälkeen! jos te aiotte tällä kaudella kisata niin toivottavasti lähtee hyvin menemään! :) hyvää työtä!

    VastaaPoista
  8. mahtava toi jonkun kirjottama 'kommenttivastine'. Monet einiin hyvät hevosihmiset on just tämmösiä kateellisia ja arvostelevia.. :/

    VastaaPoista
  9. Sä ja Vote ootte kyllä hyvä pari! Meette yhessä toai hienosti:)

    VastaaPoista
  10. Hauskan kuuloista, kun Voitto tollein röhkii :D

    VastaaPoista
  11. Tää oli hyvä postaus ;) ja oon samaa mieltä ton kommentin kaa! Näin eilen ht:ssa sen keskustelun ja oli kyllä ilkeetä !

    VastaaPoista
  12. Netissä leviää kaikki ilkeet jutut ... Mutta sä oot viisas kun et ota ittees noita haukkuma kommentteja ;) menipä Vote hyvin <3 Ja oottelen sitä bloggaajan rankka elämä - videota! Mutta ymmärrän kyllä jos et kerkee ym.

    VastaaPoista
  13. Kuinka korkeella noi puomit korkeimmillaan oli? Hyvin meni sairasloman jälkeen!

    VastaaPoista
  14. Hyvän näköistä menoa, mahtavaa kun pääsee taas treenaamaan! Vaihteleeko Vote muuten itsestään laukkoja, näytti videolta että joudut tekemään aika paljon töitä laukanvaihtamisen vuoksi, vai kuvittelenko? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaiheli tossa itekseen laukkoja, jollon mun oli vaikee vaihtaa se nopee takasin. Se kyllä periaatteessa vaihtaa tosi helposti, jos esim teen sileellä vaihtotehtäviä:)

      Poista
    2. Joo, sitä hainki että vaihteleeko paljon itsekseen laukkoja. :')

      Poista
  15. En tiedä tosta valokuvauskilpailusta sen kummemmin, mutta mullakin menee blogiin paljon aikaa. Pitäis yrittää keksiä helposti luettavaa tekstiä ja semmosta, ettei kukaan kyllästyisi lukemaan sitä. Videopostauksienkin kanssa menee iha liikaa aikaa, Youtube on niin hidas lataamaan ja joudun omalla koneellani elokuvatyökalulla vielä viimeistelemään ne ja siinä menee +2 tuntia..

    VastaaPoista
  16. Voi, ratsastat tosi siististi ja Voitto on niiiiin söpö kun se tollai röhkii :D

    VastaaPoista
  17. laitan tiia tänään sulle postia tuleen! :)

    VastaaPoista
  18. Voi Vote sentään. Niin suloinen aina. Ja sairasloman aikana on näyttänyt vähän lihakset hävinneen. Meinaan noissa korkeammissa esteissä hypyt on hirmu kankeita ja vaivalloisia. Muutaman kerran saatte hypätä että olette taas samassa jamassa, kuin ennen sairaslomaa/kevyttäpätkää. Äläkä nyt loukkaannu. Menonne on silti erittäin laadukasta!

    VastaaPoista
  19. Aika ilkeitä kommentteja ja juttuja näkee välillä´, kohdistettuna suhun :/

    Tosi kivasti meni toi valkku videon perusteella :)

    VastaaPoista
  20. Kivannäköstä menoa! :) Ootko suunnitellut tälle kaudelle kisakalenteria, missäpäin meinasitte kisata? :)

    VastaaPoista
  21. Ihania ootteIhania ootte<33 Hyvää hiihtolomaa myös sinne teille. Ootte tosi hyviä menemään nuita esteitä, ite ku en ikinä oo hypänny. Terkkuiiii! T.Aino

    VastaaPoista
  22. Blogin ulkoasu on tpdella hieno ja huomaa että olet nähnyt vaivaa sen tekemiseen. Kiva postaus ja hyvältä näyttää teijän meno! :) söpö voitto kun on noin innoissaan esteillä :)

    VastaaPoista
  23. voi että kun sun hyppäämistä on vaan niiin kiva katsoa! On niin siistiä:--)
    tykkään blogistas myös muutenkin hirmu paljon!:>

    VastaaPoista
  24. ei vitsi voitosta huomaa selvästi et se aina yrittää parhaasa ja haluu miellyttää ratsastajaa!!

    VastaaPoista
  25. Onks sul ja Pinjal aina niinku kerran viikos vai kerran kuukaudes toi estevalkku?

    VastaaPoista
  26. tosi kiva blogi ja voitto on sulonen ku se röhkii X))) <3

    VastaaPoista
  27. onko vaikeaa mennä voiton hyppyihin mukaan kun se hyppää niiin suuresti :D? Näytti meinaan aika vaikealta ja veikkaan et ite en ois pysyny ku oon tottunu omaan pikku poniin :DD

    VastaaPoista
  28. Nostan sulle kyllä hattua, sillä sun kehonhallinta näyttää tosi hyvältä ! :D
    Ite heilun pienissäkin hypyissä milloin liian kaukana, milloin liian edessä ja milloin jalat seilaa takana ja miilloin sukellan ja huaah, lista näistä virheistä on tosi pitkä.. :D Sä lähet jotenki sulavasti ja vaivattoman näköisesti noihi nhyppyihin, ja pysyt kuosissa ihan loppuun asti. Tuli itelle hirvee treenausinspiraatio, joten kiitos siitä! ;DD

    VastaaPoista
  29. Hei tarviiko sinne hevoset-messuille ostaa liput ennakkoon vai saako ne sieltä ovelta? Kiitti jos vastaat :)

    VastaaPoista
  30. www.heppahumputtelua.blogspot.fi

    ^^Käykäähän osallistumassa arvontaan :)

    VastaaPoista
  31. älä julkase tätä kommenttia mutta löysin sulle lisää materiaalia bloggaajan rankkaelämä kakkoseen. Oot varmasti nähny ton topan jo mutta laitoin varmuuden vuoksi :) tarkotan tota viimestä kommenttia.. :D

    http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=604435&t=604253

    VastaaPoista
  32. Mistä toi farkkupaita on mikä sulla oli tossa viimeisimmässä mydayssä? :) Vastaa pliis !

    VastaaPoista
  33. hauska tuo voiton hyppytyyli :D

    VastaaPoista
  34. Hienosti menee varsinkin siihen verrattuna että teillä on ollut hyppy taukoa. Hauskan kuuloista kun voitto aina välillä pitää sellaista ääntä joka kuulostaa vähän possun röhkimiseltä :D

    VastaaPoista
  35. upeaa ! :)
    ihana nähdä että annat myöten käsistä ja ohjista. voitto selvästi nauttii hyppäämisestä ja venyttää kaulaansa hienosti !
    tykkään sun hyppytyylistä ja oot muutenkin tosi kiva. tää on paras hevosblogi !

    VastaaPoista
  36. Oikeesti ratsastat hyvin(:
    Jalka pysyy oikeella kohdalla, kädet on kauniisti "oikeassa tyylissä" ja muutenkin istuntansi ja avut ovat hyviä!
    Millon toinen osa postivideosta tuloss?(:

    VastaaPoista
  37. tiia voisitko kertoa miten laukanvaihto tehdään..? olen yrittänyt lukea kaikkialata siitä ja kysynyt opettajaltamme mutta hän vain sanii että sen oppui ajan kanssa..

    VastaaPoista
  38. Kiva postaus ja hyvää menoa videolla! Itse innostuin tuosta puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi tehtävästä, osaisitko sanoa mitkä olivat niiden välit suurinpiirtein? :)

    VastaaPoista
  39. Tosi hyvin se voitto meni ;) Näytti hyvältä tossa videolla :)

    VastaaPoista
  40. ja mäkin olen ton kommentin kans samaa mieltä, että on toi aika törkeetä, kun jokkut tolleen vaan sanoo ;(

    VastaaPoista
  41. Älä välitä toisten pahoista komenteista teet tosi paljon töitä kaiken eteen ja sitä on kiva seurata kateelliset ne vaan puhuu pahaa :)

    VastaaPoista
  42. en sano pahalla mutta miks ihmeessä nostat takapuoles satulasta jollain pienen pienellä kavaletilla tai MAAPUOMILLA?? :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös se oo ihan normaalia... varsinki noilla kavaleteilla. ei se hevone muute saa tilaa nii hyvi sinne selälle ja pysyy itekki mukavammi kyydissä ku ei vaa jää istumaa ku hevone hyppää siitä kavaletista yli. :)kuitenki kyseessä este tunti.

      Poista
    2. maapuomilla ei ehkä tarvis jos tulee normaalista paikasta, mutta kyllä kavaletilla on hyvä vähän nostaa, tosin ei niin paljoo kun minä nostan:D

      Poista
  43. Voitto-possu hyppii RÖHRÖH♥ ihana toi ääni :D

    VastaaPoista
  44. Hevostalli netin valitukset, ja juorut on kyllä niin persuuksista!
    Itse olen tuttavieni hevosista lukenut sieltä kaikkea, ja kun ihmiset alkavat valittamaan esimerkiksi kuinka ruma hevonen toisella on, mikäli hevonen hyppää paremmin kuin oma..
    Ja eiköhän voittosi ole aivan ansaittu, sillä sinä jos kuka bannereiden teon osaat!

    VastaaPoista
  45. Älä välitä haukkujista :)

    Mulla olis kysymys: Pesetkö hiukset joka päivä? :D

    VastaaPoista
  46. tosi siistin näköstä menoa! :D

    VastaaPoista
  47. Hienoo menoo jälleen kerran! Ihan kehuttavaa, ja katson mielelläni aina miten paljon kehitytte. Taas on menty yksi iso askel eteen, hyvä!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.