Menneestä ja tulevasta vuodesta

maanantai 8. tammikuuta 2018


Uusi vuosi, uudet jutut! Mun ensimmäisessä podcastissa puhutaan vähän menneestä vuodesta ja tämän vuoden suunnitelmista ja tavoitteista. Vuoden 2017 vuosikatsaus kuukausittain jäi uuden vuoden tienoilla tekemättä, joten tämä voinee ajaa vähän sen asiaa. 

Podcastin voi laittaa kuulokkeisiin vaikka bussimatkaksi tai lenkin ajaksi, itse tykkään kuunnella podcasteja etenkin kävelylenkeillä! Tätä pystyy esim. SoundCloud appin kautta kuuntelemaan taustalla samalla tavalla kun musiikkiakin eli voit helposti tehdä muita juttuja ja antaa mun höpöttelyn pyöriä taustalla.

Linkki ensimmäiseen podcastiin tai kuuntele suoraan alta
Kertokaa muuten mitä piditte, jatkoon vai ei? Onko perinteisissä postauksissa ja videoissa jo tarpeeksi vai oisko näille podcasteille myös paikkansa?

25 kommenttia

 1. Aiotko hakea lääkikseen muuallekin kuin Kuopioon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuten podcastissa sanoinkin niin Ouluun ainakin myös kun sinne Kuopiota helpompi päästä!

   Poista
 2. Oli tosi kiva kuunnella läksyjen teon lomassa, lisää näitä!

  VastaaPoista
 3. Hei täähän on kiva, tykkään! Lisää vaan. :)

  VastaaPoista
 4. Olipas iloinen yllätys! Tätä oli tosi mukava kuunnella samalla kun meikkasin. Tee ihmeessä lisää podcasteja! Oon kuunnellu jo kaikki Pyjamabileet-podcastit Soundcloudista ja kuunneltava alkaa loppua kesken. Osaisitko suositella SoundCloudista hyviä podcasteja, mieluiten suomalaisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kuuntelen Soundcloudista vain juurikin mainitsemaasi sekä myös tämän suositun bloggaajakolmikon podcasteja https://soundcloud.com/saratickle

   Eli itselläkin aina vähän pulaa kuunneltavasta!:D

   Poista
 5. Sulla on niin nariseva ja nasaali ääni ettei tuota kestä kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luojan kiitos sun ei ole pakko sitä kuunnella! :D

   Poista
  2. Halusit siis palautetta kysyessäsi vain nuoleskelevaan positiviista palautetta?

   Poista
  3. Vähän sama kun antaisit palautetta, että kuvat oli kivoja mutta naamasi on ruma etten kestä katsoa. Palaute johon en voi vaikuttaa ei oikein auta :D

   Poista
  4. Nää on taas näitä, palautetta on vain nuoleskelevaa tai haukkumista. Perus kehuminen, neutraali kommentti tai rakentava kritiikki on täysin mahdotonta :D Voi jestas.

   Poista
  5. Toisen puheäänen haukkuminen nasaaliksi ja narisevaksi EI ole millään tavalla rakentavaa kritiikkiä, vaan pelkästään huonoa käytöstä.

   Poista
 6. Kun mainitsit että voisit hypätä voiton selkään kävelemään mutta et varmaan hyppää koska ei viitsisi laittaa suitsia niin miksi et vaikka hanki kuolaimettomia tai mene riimulla? Ja tykkään kyllä näistä podcasteista mutta äänesi voisi kuulua vähän kovempaa sekä voisivat olla vähän lyhyempiä, toki tuossa oli paljon asiaakin! ❤

  VastaaPoista
 7. Super kiva toi podcast, ehdottomasti lisää! Tosi kivaa kuunneltavaa, just vaikka piirtäessä tai lenkillä!
  ❤️😘

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava tiia.vidiotkin on mahtavia.jatka samaan malliin.oot mahtava tubettaja.🙂

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva tää podcast! Kerro vähän lisää tuosta Portugalihommasta että onko sulla siel joku mies :D

  VastaaPoista
 10. Tää podcast oli ihan superkiva juttu, kiva kuunnella läksyjä tehdessä! Ja oli hyvä kun puhuit rauhallisesti ja sopivan hitaasti, varsinkin ennen oot sun videoissa puhunu vähän turhan nopeeta, niin hitaampi tahti oli rauhoittavaa kuunneltavaa.

  VastaaPoista
 11. Hyvä oli, mutta tuollainen 17 minuutin mittainen mahtuisi kevyesti you tubeenkin. Jatkossa olisi kiva saada vaikka puolen tunnin mittainen popcasti, jos mahdollista! :)

  VastaaPoista
 12. Tää oli ihana, näitä lisää <3 Itekin tykkään kuunnella just lenkillä podcasteja, rauhottaa mukavasti kun kuuntelee jonkun muun höpinöitä ja juttuja. Eikä haitannut yhtään jos oli jotain toistoa, ite en edes huomannut ja koko podcast oli mukavan ”luonnollinen” :) Ja ei haittaa vaikka olisivat pitempiä ja aiheet voivat olla ihan hyvin asiapitoisia tai vaan rentoa juttelua.

  Ja tsemppiä pääsykokeisiin, sulla on iha huippuhyvä motivaatio opiskeluun, joten toivottavasti pääset pian sisään :)

  VastaaPoista
 13. Meinasitko milloin päivitellä noita "Minä" ja Meidän talli" sivuja?

  VastaaPoista
 14. Tää oli todella kiva♡ Ite kuuntelin tätä kun olin menossa nukkumaan ja sai hyvin unen päästä kiinni. Aamullakin tämä on todella hyvä :) Tee lisää!!!

  VastaaPoista
 15. Olisi kiva jos edes niitä perinteisiä postauksia tulisi aktiivisemmin kuin nyt on tullut; tammikuussa kaksi postausta ja kaikki kolme videota taisivat olla Pinjan tekemiä. Uudenlaisen sisällön näkeminen kiinnostaa, mutta hidas tahti turhauttaa. Kannattaako lähteä miettimään uudenlaisen sisällön tekemistä eri kanavaan, kun jo se olemassaolevakin kanava kärsii? Tai sitten kannattaisi miettiä vanhasta luopumista ja uuteen panostamista.

  VastaaPoista
 16. Moi!

  Kiva postaus! Me hei mietittiin kun rakennetaan tallia lähitulevaisuudessa, että kuinka iso teidän varustehuone on? Eikös se oo karsinan kokoinen? Entä käytävän leveys? Olis kiva jos osaat vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun on jäänyt vastaamatta, mutta on joo isompi kun karsina, ehkä 4x3.5? tai isompikin!

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.