Toinen matkani Lissaboniin

perjantai 9. helmikuuta 2018


Moikka! Viime postauksesta on vierähtänyt jo kuukausi... Ja postauksia odottaneille varoituksen sanana, että postaustahti tulee olemaan hiljainen blogin  puolella ja hyvin pääsykoepainoitteinen, sillä se on aihe mistä tällä hetkellä haluan kirjoittaa ja joka on isoimpana osana arkeani. Koen muutenkin ehkä tällä hetkellä eniten omakseni muut somekanavat kuten instagram ja youtube. Mutta nyt vähän lomajuttuja!

Olin tosiaan jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä Lissabonissa ja tämä toinen ja todennäköisesti viimeinen reissuni kyseiseen kaupunkiin oli aika kiva piristys keskellä talvea! Lähdin jälleen käsimatkatavaroilla ja yksin lentäen. Nyt käsimatkatavaroilla matkustus oli huomattavasti vaikeampaa kun kesällä, sillä mukaan ottamani vaatteet olivat huomattavasti paksumpia. Vähän tuli kyllä koneeseen noustessa palautetta repusta ja matkalaukusta, vaikka molemmat heidän antamat mitat täyttivätkin. Lentokin muuten sujui nyt hyvin, joku ehkä muistaa viime reissun katastrofin kun laskeuduttiin ihan eri kaupunkiin ja oltin perillä aika paljon aikataulusta myöhässä...

Lissabonissa oli mukavan lämmin, mutta mukaan pakkaamani paksut collage-paidat ja kevyt toppatakki eivät olleet yhtään liioiteltuja! Tuuli oli lämpiminäkin päivinä aika hyytävä, mutta aurinko kuitenkin paistoi lähes joka päivä, joten vähän kylmempi sää ei haitannut yhtään kunhan oli vain vaatetta tarpeeksi päällä.

Erityisen käteväksi koin reissussa Zomato-appin, jonka kautta löysin hyviä ravintoloita. TripAdvisoria parempi, sillä lähes kaikkien ravintoloiden ruokalistat hintoineen olivat myös kyseisessä sovelluksessa esillä! Suosittelen kaikille matkaajille. Käytin myös paljon instagramia ja etsin sieltä ihmisten jakamista kuvista kivoja paikkoja ja ravintoloita. Ihana aamiaispaikka, Frutaria, löytyikin juuri instan kautta. 

Lissabonin reissut oli tosiaan nyt varmaan tässä, kun reissujen syy lensi kanssani Suomeen. Mutta näi pitkästä aikaa reissatessa kasvoi olematon matkakuumeeni ja olisi kyllä kiva käydä jossain ulkomailla vielä tänä vuonna! Jos ei muualla niin ehkä vaikka Tallinnassa, kun en siellä ole koskaan käynyt ja tuntuu, että vähän jokainen suomalainen on kyseisessä paikassa vieraillut :D

Tässä ensimmäinen reissuvideo ja toinen tulossa sunnuntain!

14 kommenttia

 1. Tosi nättejä kuvia oot kyllä ottanu! Varmasti ihana piristys toi reissu talven keskellä <3

  VastaaPoista
 2. Minkä takia kävit Lissabonissa?

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää, voikun itsekkin pääsisi! Joskus asuin vuoden Portugalissa <3
  Mutta kerro jo et kenen luona siel kävit? :)

  VastaaPoista
 4. Ymmärtääkseni käsimatkatavaroihin saa ottaa yhden laukun joka täyttää lentoyhtiön asettamat mitat ja painon, lisäksi saa olla pienempi käsilaukku jota voi pitää jaloissa. En yhtään ihmettele että olet saanut palautetta kahdesta laukusta jos toinenkin on ollut reppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat laukut täytti annetut mitat :) Reppu siis mahtui penkin alle ja täytti ne heidän antamat centtimäärät, kuten myös matkalaukku. En mä nyt olisi uskaltanut sellaisten kanssa edes lähteä, jotka ei olisi täyttänyt!

   Poista
 5. Käy sua kateeksi. Olisinpa yhtä rohkea. Jäin töistä pois jouluna ja sen jälkeen olen lukenut lääkiksen pääsykokeihin 6h/pvä. Yhden vapaan pidän viikossa. Perheeni lähti Vietnamiin lomalle. Jäin lukemaan, koska olen näin päättänyt. Näin mennään ja pääsykokeiden jäljeen lennän etelään. Tsemppiä lukemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän luin tuolla reissusta ihan normaalisti tai vähän vähemmän kun olin lukenut edellisellä videolla "varastoon". Mäkin luen reilu 30h viikossa eli hiukan vähemmän kun sinä. Toki se on oma valinta haluaako lähteä lomalle lukemaan, meneehän siinä osa ajasta vähän tavallaan hukkaan :D Mutta hyvin onnistui siis reissaaminen ja lukeminen, matkoilla sai hyvin tunteja kasaan myös! Tsempit sullekkin - hyvä asenne!

   Poista
  2. viikolla varastoon ei videolla :D!

   Poista
 6. "Reissujen syy lensi kanssani Suomeen" Jäin miettimään, että minkä takia siis kävit Lissabonissa? Olipa muuten ihania kuvia tässä postauksessa ja kiva tunnelma, kiva pitkästä aikaa lukea edes lyhyt postaus !

  VastaaPoista
 7. Voitko vähän avata kenen kanssa oikein olit? Jätät tarkoituksella kertomatta. .:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. itseäni kiinnostaisi myös...

   Poista
 8. vähän kuulostaa että oliko sun poikaystävä lissabonissa? tai joku muu tärkee henkilö.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.