#347 Kingsland ♥

torstai 16. elokuuta 2012

Moi! Ihan pakko vaikkei aikaa olekkaan (tai siis pitäisi tehdä läksyt huolella, mutta menkööt tän kerran) niin laitella Kingslandin talvi malliston pakkosaada tuotteita tähän teillekkin. Mitä pidätte? Minä ainakin rakastan! Mielestäni ehdottomasti yksi onnistuneimmista kingslandin mallistoista, valittu juuri minun suosikki värini ridavaatteissa. Punanen, sininen, harmaa.  Ainoana pettymyksenä oli takit ja toppaliivit, joista en niin pitänyt, pitääpä katsoa mimmosia ne on sitten ihan livenä.


Järkyttävän iso logo (tai siis toi kirjain), mutta minusta silti upee!

 Vähän hillitympiä huppareita, varsinkin tosta reunimmaisesta takista pidän. Melkein samanlainen kun se mun harmaa kl:n takki
 Kaikista eniten pidin silti housuista, ois tehny mieli laittaa teille nää kaikki kaikissa väreissä! Housujen hankinta eessä, aattelin ostaa jotkut halvat kotihousut, mutta voikin käydä toisin..
 Kivoja neuleta ja noita vähän perinteisenpiä kl huppareita, uusissa väreissä vaan.
ahh, ihania sukkia! Pakko varmaan ostaa, ku oon hirveesti tykänny edellisistkin kl:n sukista. 

 

Mistä sinä pidit eniten? Aiotko hankkia jotain? Oliko tässä joku juttu mistä et pitänt yhtään?

41 kommenttia

  1. Mä en oo koskaan pitäny kauheesti KL vaatteista, onhan siellä jotain hienojakin tietysti mutta ei oikein sovi mun tyyliin :D Ärsyttää myös ne logot niissä :D
    Eniten ärsyttää ne jotka ostaa KL:llää vaan sen merkin vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! Logot on näissä KL:n vaatteissa maailman ärsyttävimpiä, vaikka muuten ihan jees vaatteita.

      Poista
    2. Samaa mieltä, mutta tosi kivan näkösiä vaatteita, ja just sun ja voiton värisiä :''D

      Poista
    3. jep! Ne logot ovat jotain niiiin ärsyttäviä :D ja laatu on kaikkea muuta kuin mitä tuon hintaisilta tuotteilta odottaisi!

      Poista
    4. mitä järkeä ylipäätänsä on _ratsastus_huppareissa tai villapaidoissa, kun ne maksaakin niin paljon (varsinkin merkkituotteet), eiks normaaleilla huppareilla voi ratsastaa..... ihme varusteurheilua tää ratsastus nykyään. turhaan ostaa 10 ratsastus housut ja hanskat kaappiin kun yhdilläkin pärjää..

      Poista
    5. Joo oon kyllä samaaa, mieltä tosta että ratsastus on varusteurheiluu.... maksaa tuuli 500 euroo joku ihan normi huppari jossa lukee isolla vaan joku logo..

      Poista
    6. Nää anot on just niitä jotka ei tajuu hyvän päälle mtn! En itse ainakaan vihti mennä tallille kouluhuppareil! Jos mul vaan ois rahaa nii mun kaikki ridavaatteet ois merkkikamaa. Ja viel et kyl mä kingslandista suostun aika paljoki enemmä maksaa ku jostai hööksin kamasta, on ne sen verran laadukkaita!

      Poista
  2. Ite pidin tosta ruskeasta hupparista ihan hirveästi, vaikka logo onkin järkky, ja harmaa neule oli myös mun mieleen :)
    Mutta noista sukista ja takeista en pitänyt sitten yhtään!

    Ja en aio varmaan hankkia, kunhan haaveilen...:)

    -I

    VastaaPoista
  3. mua ärsyttää ku sitä itse tekstiä KL on raiskattu niiiiin paljon noissa vaatteissa :D mutta jotkut on ihan jees

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä tuossa koko mallistossa ei ollut yhtään mitään hienoa vaatetta, josta olisi tullut sellainen "pakko saada" -fiilis. Mun mielestä kyllä valikoima on huono verrattuna esim. viime talveen.

    VastaaPoista
  5. Ihana nuo ekat hupparit aion ostaa omilla rahoilla :D

    VastaaPoista
  6. aijon tottakai, joka mallistosta jotakin :Dd tai no ei ihan ! mutta ainakin jonkun uuen hupparin aattelin ostaa ja housut ois kivat, mutta kattoo nyt (:

    VastaaPoista
  7. Voi että on ihania! <3 Mistä ostat noita kingslandin vaatteita? Ja mistä löysit tuon talvimalliston? :D Kyselee eräs joka tahtoo kigslandia muttei ole sattunut näkemään hevosliikkeissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. satulavyöstä ja suitsisopista, tota talven mallistoo en oo vielä kaupoissa nähny:)

      Poista
  8. Ihan kivojahan nuo! Tykkäsin noista huppareita ja sukista sekä housuista erityisesti. Kingsland on kiva merkki vaikka vaatteet eivät aina ole niin supereita, kivajoa kuitenkin! :) Ja nuo logot on tosiaan "vähän" liian suuret. Ei oo rahaa - ei voi ostaa! :D

    VastaaPoista
  9. Tein omaan blogiin ihan samanlaisen postauksen (siis en nähnyt tätä ennen), ja haukuin nuo isot KL-logot ihan lyttyyn :D

    VastaaPoista
  10. Miullakin on aikeissa ostaa kingslandin valkoiset kisahousut :--) Muutenkin kingsland on mielestäni todella hyvä merkki! Huppari missä on iso logo on mielestäni ihana!:)

    VastaaPoista
  11. Joo mulla sama,että tuo logo on aika karmee, eteenkin noissa housuissa.. Mut muuten ihan jees vaatteita.

    VastaaPoista
  12. Toi vähä hillitymmä ruskee hupparin huppari on ihana ja sopis mun ruudullisii sama merkkisii housuihi täydellisesti♥ton pipon vois ehkä hankkii ja noita sukkii nyt tarvii aina:):)!!

    VastaaPoista
  13. Mistä näitä saa tilattua muutaku jostaki messuilta/ isoista hevostapahtumista? :)

    VastaaPoista
  14. en oikein tykännyt tosta mallistosta :/ lempparini on varmaan toi fleecehuppari mikä tos sukkakuvas näkyy :D

    VastaaPoista
  15. ihaniaihaniaihania! :D ♥ tosi onnistuneet värit! pakko kyllä ostaa jossain vaiheessa jotkut housut ja/tai huppari tästä mallistosta!

    VastaaPoista
  16. Toi ylin huppari on mun mielestä ihan mauton, kun siinä on ylisuuri logo, se meni jo vähän överiks :D

    VastaaPoista
  17. mä taas kattoin tota mallistoa et ei ollut kyllä yhtään hyvä! noi läppätaskulliset farkkupöksyt on kyllä kivannäköset ja toi beige huppari, mut muuten en oikein tykkää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paitsi tuo yks liivi oli ihan sairaaan magee! toi missä on turkoosia, pakko saada!

      Poista
  18. Ite tykästyin kans tähän uusimpaan mallistoon, ja eiköhän niistä jotain mullekkin eksy ;)

    VastaaPoista
  19. Suosittelen noita KL housuja! tosi hyviä! itselläni on ja pidän todella paljon ;) tuntuvat ihan ohuilta legginseiltä :) ainoa on hinta... ja niissä ei ole lahkeissa tarraa vaan sellainen kuminauha juttu ;)

    VastaaPoista
  20. Ooo, pakko ostaa jotkut noista housuista! Varmaan noi beiget, kun on ollut pitkään ostoslistalla. :D Lisäks saattaa tarttuu mukaan jtn muutaki "ei-niin-tarpeellista", nimittäin sukat oli kans kivan näkösii... Hyvästi säästöt!

    VastaaPoista
  21. noi housujen laatu on ihan paska, oat repes vuoden sisää 6 kertaa, mutta ihan itestäs kii jos kingslandii pakko saada. Osta vaikka b vertigot, parempaa laatua ja paremmat jalassa.:)

    VastaaPoista
  22. Ite en mitenkää erityisemmin tykkää Kingslandista. Isot logot ja aivan liian korkee hinta tökkii + oon sitä mieltä, että "merkittömillä" ridavaatteillaki pärjää vallan mainiosti (esim Horzen ja Hööksin varusteet). Ja hupparit ei mun mielestä sovellu ratsastukseen ollenkaan - hupusta voi jäädä kiinni esim estetolppaan. Tallilla jossa käyn huomautellaan jatkuvasti huppareiden käytöstä ja joku vieraileva valmentaja on joskus jopa kieltänyt ne tunnillaan.

    VastaaPoista
  23. Misä näit myyää??

    VastaaPoista
  24. Tää on vähä tyhmä kysymys mut monelt viette hepat ulos? :)

    VastaaPoista
  25. täytyis perehtyy tohon kl:ään paremmin, vaikuttaa kivoilta ridavaatteilta ja toivottavasti itellekin päätyy jotain ! tuo ruskea huppari "jäätävän" isolla logolla on aika jees <3

    VastaaPoista
  26. Kappas kuinka sattuikaan, että omat KL:n farkkuratsastushousuni hajosivat ja heti perään kyseiseltä merkiltä tulee näin ihana housumallisto <3 ei taida ensi viikon helsinginreissusta selvitä pelkällä uudella kypärällä :') Kaikki muukin tuossa mallistussa kyllä himottaa! :p

    VastaaPoista
  27. Joo kingsland on ehdittomasti paras..(;ihania varsinkin hupparit ja pipot ..takitki on suurin osa kivoja;):)parhaat värit on valkone ja punane..mull on noi valkoset kisahousuina

    VastaaPoista
  28. kestääkö kingslandin sukat pitkään, ja onksne hyvät jalassa? :)

    VastaaPoista
  29. onahn noi ihan sairaan kivan näkösiä, mut en kyllä ostais. turhaan noin kalliitaxd

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.