Hajakuvia viimeviikolta +postivideot

perjantai 16. elokuuta 2013

Nyt koulujen alettua on ullut räpsittyä ihan vain muutama kuva/päivä, mitään kokonaista postausta en ole siis saanut kasattua ihan materiaalipuutteen vuoksi. Nyt tälläinen sekapostaus, viikon aikana kertyneistä kuvista. Viikonlopulta saatetaan kuvata pitkästä aikaa vaikka videopostaus, mutta katsotaan mitä ehditään ja jaksetaan toteuttaa.


Laitumilta alkaa ruoka olemaan melko loppu, joten ollaan ahkerasti syötelty pihanurmikolla heppoja. Lilli osaa olla hienosti vapaana, mutta tuo yksi ei. Joten sitä pitää narunpäässä aina ohjailla ja opastaa mistä voi kävellä ja mistä ei.. Kengittäjä kävi muuten alkuviikosta ja Voiton kaviossa ollut repeämä saatiin korajttua, tällä kertaa kengittäjä tuli oikein täsmällisesti kun viime kerralla veny ja veny..

Voiton ilmeet ovat olleet viime aikoina ihan huikeita näissä kuvissa, olenkin koonnut teille koostepostauksen ilmeistä, jonka julkaisen varmaan ensi viikolla.


Voitto on keksi eräänä päivänä myös hauskan leikin syödä tuota narua. Voitto on ollut ratsastaessa nyt melko huono tai oikeastaan ihan hyvä ratsastaa, mutta todella jäykkä Voitoksi. Taipuminen on ollut hankalaa ja teinkin yhtenä päivänä ihan kunnon taivuttelutreenin sitten. Väistöjä, avoja, sulkuja, ulos-sisään asettelua jne. Onneksi hierojakin on tulossa ensi viikolla. Pieni pelko takaraivossa, sillä viimeksi Voitto alkoi ontumaan jumien takia ja treenaus keskeytyi joksikin aikaa.. Toivotaan, että nyt ei kävisi niin ja eilen estevalmentajamme Rosa ratsasti Voiton. Eikä pitänut sitä mitenkään hälyttävän jumiselta, ehkä taivuttelut siis auttoivt!

Otin peräto kaksi onnistunutta kuvaa ja nekin samasta kohtaa kenttää. Raskaan koulupäivän jälkeen ei vaan tahtonut yksikään kuva onnistua ja säädötkin oli ihan miten sattuu. Rosa ratsasti Voiton siis läpi, oikeastaan muuta palautetta ei tullut kuin Voiton toispuoleisuus. Se siis ei millään tahdo taipua rehellisesti toiseen suuntaan vaan menee kropasta ihan vänkyrälle jne. Pitää olla tarkkana jatkossa ulkoavuist.

Yritin ottaa hienoa kuvaa, missä Voitto on kentän yläpuolella olevan sateenkaaren alla. Se ei valitettavasti onnistunut, vaikka sateenkaari olikin tosi hieno ja selkeä!

Tästä seläsä olevasta "haavasta" mainitsinkin jo aiemmin, nyt olisi kuvakin. Täytyy puhdistella tota tarkasti sillä vaikka se vaikutti pikkuhaavalle on se alkanut mätimään muutamasta kohdasta, onhan nyt vissiin mätäkuu?Postia ei voi siis enään lähettää, vaikka kirjeitä tulee yhä.. Niihin ei valitettavasi enään tule vastausta/esittelyä videolla. Kiitos silti niistä. Lisäksi ihan  tulavaisuuden kirjeiden lähettelyä ajatellen, eivätkö jotkut osaa lähettää kirjeitä vai haluavatko he meidän maksavan postikulut? Viimeksi tuli kirje jossa ei ollut ollenkaan postimerkkiä, jouduin lunastamaan sen 2eurolla. Joku oli lähettänyt ison kirjeen normaalimerkeillä ja jouduin lunastamaan sen 6eurolla? Kannattaa siis käydä vaikka ihan postissa lähettämässä kirjeet, jotta tulee ne merkit oikein :)

70 kommenttia

 1. Ihana kuva votesta tuo ensimmäinen! :D Hieno sateen kaari

  VastaaPoista
 2. kolmas :ooo kiva postaus tiiuli:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus. Voisit tehä postauksen siitä millaista on elää hevosen omistajana ja kuuluisana bloggaajana. Ihania noi kuva;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tosta on aika vaikea kirjottaa, mutta koitan jotain keksiä ja mahdollisesti sitten tehdä postauksenkin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiva postaus! sori tää jostai syystä lähetti vaa pistee? no mutta ihania kuvia ja voito o nsöp!

   Poista
 5. postivideo 12 kohta 5:08 , toi oranssi paperi missä on voiton nimi.... Siinä on kirjotusvirhe D: et oo tainu huomata ?

  VastaaPoista
 6. en tiedä löytyykö vastaus jostain, mut kysyin kumminkin... Miksi tuo Rosa ratsastaa eri satulalla kuin sinä? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosa menee aina tolla sen omalla satulalla, meni sillä myös Lillillä:)

   Poista
  2. Miksi se menee sillä ?:)

   Poista
  3. No eipä se sen satula varmaan kaikkien hevosten selkään sovi? Mikä siinä sitten on, ettei voi ratsastaa muuta kuin omalla penkillä? Muiden satulat liian kovia sen pehvalle? Cmoon hei...

   Poista
 7. Onko tuo punainen takki Horzelta? Millainen on? Pitääkö veden täysin ja hengittääkö yhtään? Kiitti, jos viitsit vastata, mun pitäs saada sadetakki, enkä haluis ostaa ihan sikaa säkissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Horzelta, ei hengitä yhtään! Todella kuuma ja pitää veden, taisiis ei tunnu että olisi märkä, mutta mun vanha puhelin kastu ja meni pilalle ton takin taskussa sateessa. Toi on kumminkin täydellisen mallinen ratsastukseen:)

   Poista
 8. Kiva postaus! Voikko tehä MyDayn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voin tehdä tässä joku päivä, mutta se tulee varmaan lifestyle blogiin!

   Poista
 9. Ihq postaus,hyvää tiia!!

  VastaaPoista
 10. Huomasin pari kirjoitus virhettä postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva jos mainitsisit mitkä niin mun olisi helppo korjata:)

   Poista
  2. Huomasin yhdys_sana_virheen Miksun kommentissa :-)

   Poista
 11. Sanoit tuota luomiväripalettia kivaksi vaikka juuri sanoit inhoavasi lilaa ja keltaista XD hyvä tiia!!!!!! Aika ilkeesti sanottu kun heität kaikki roinat roskiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mäkin huomasin saman. :D mutta väliäkös sillä. :)

   Poista
  2. Toi on kultanen;) ja enmä violettiä ja liilaa käytä, mutta kultanen on ollut monesti jo silmissä!

   Poista
 12. IIIIhana postaus ja mailman paras blogi!:-) haha mäki huomasin ton kirjotusvirheen tos oranssissa lapussa videolla:) (voice of voruna) xd mutta eikai sille voi mitään:D Mutta silti ootte parhaita pinjan kans!(: (ja tietenki hevoset!)

  VastaaPoista
 13. Ihana toi Voten "ilmekuva" :3 ♥ Ootan innolla sitä Voten ilmepostausta :D

  VastaaPoista
 14. Etkö olis voinut jättää niitä paketteja joista jouduit maksamaan niin postiin? ja että he olis hävittänyt ne tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voi toki ja niinme jatkossa tehdäänkin :)

   Poista
 15. kaikkee sulle lähtetetäänki ja en kyl yhtää ihmettele et jotai heität roskii :D oikeesti 2 tekokynttä, lappuja joissa lukee sun ja voiton nimiä, "joku perhonen", teetä ja vaikka mitä älytöntä! onneks siel jokuos on jotai järkevääki :D

  VastaaPoista
 16. Teetkö joskus sen postauksen, missä kerrot siis tallista, tarhoista, yms. syvällisemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen esittely onjo, mutta mitä tarkoitat syvällisemmin?

   Poista
 17. Todella kiva postaus jälleen kerran!:) Näihin sun postauksiin ei koskaan kyllästy! Tämä sinun blogisi on kyllä paras hevos blogi jonka tiedän!!

  VastaaPoista
 18. "Kaikki muut värit on kivoja paitsi keltanen ja violetti" "Tällänen luomiväripaletti ja on tosi kivoja värejä" Värit tumman sininen, keltanen ja violetti!:D Mut ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi eiioo keltane vaa kulta:D Enmä voinu sanoo et muuten kauheita värejä paitsi toi kulta!

   Poista
 19. Ihania kuvia + kivat videot!:)

  VastaaPoista
 20. Tossa postivideo 13 4:31 lukee "Mitä luokkaa ootte koulussa" :D Mutta kiva postaus ja lisää tämmösiä ! :)

  VastaaPoista
 21. Tossa postivideo 13 4:31 lukee "Mitä luokkaa ootte koulussa" :D Mutta kiva postaus ja lisää tämmösiä ! :)

  VastaaPoista
 22. Tää saattaa olla tyhä kysymys, mutta kun en oo ihan varma. Nii että voiko sulle ja Pinjalle vielä lähettää kirjeitä, vaikka et niitä enää esittelisikään? :)

  VastaaPoista
 23. Tää kysymys ei nyt oikeastaan liity mihinkään, mutta mikä viikonpäivä ja moneltako gossipgirl tulee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan Tiian puolesta, eli sunnuntaisin klo.18:00 (:

   Poista
 24. tosi kiva postaus!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  VastaaPoista
 25. Voiko teille kuitenkin lähettää vielä kirjeitä ja lahjoja?

  VastaaPoista
 26. oi kuinka söpö vote ihana blogi

  VastaaPoista
 27. Paljon on Sinin korkein este?
  Ja aiotaanko Sinille hankkia oma poni?
  Ja ootan jo innolla joulukalenteria, koska edellinen oli hyvä! :)

  VastaaPoista
 28. Saakos sulle ja Pinjalle lähettää Pinjan Restanteen yhteisen kirjeen? Jos ehkä lähetän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei enään voi lähettää kirjeitä, voin toki lukea sen mutta en vastaa:)

   Poista
 29. Ihana vote :3 ja sekalaiset on kivoja musta! :)

  VastaaPoista
 30. Ihana Vote<3 Ja tosi kiva postaus:)

  VastaaPoista
 31. Tosi kiva blogi, ja luen tätä kyllä ihan joka päivä! :) Mitä teet yleensä niille kirjeille, joissa ei ole tullut vastauskuorta/postimerkkiä?
  http://sekalaistamenoa.blogspot.fi/ Käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 32. Tää on tooosi kiva blogija Voitto on tosi ihana ja söpö:3 Mä en varmaa koskaan kyllästy tähän blogiin! Mut mulla ois nyt pari kysymystä sulle(:

  Jatkuuko bloggaajan rankka elämä - videot enään?
  Entä Irmeli?
  Tuleeko joulukalenteri taas jouluna?
  Voitko tehä Pinjan kanssa äänivideon yms..?
  Mitä mieltä oot 1D:stä?

  Siinä olis nyt pari kysymystä sulle ja mä toivon, et sä et lopeta tätä blogia (etkä sitä lifestyle blogiakaa), koska ne on nii loistavia! Ja sano Pinjalle, Sinille, hepoille ja koirille, - miksei sun vanhemmilleski- , terveisiä, ja sullekki terkkuja;)

  VastaaPoista
 33. Kiva postaus ! :) Voisittekste joskus tehä Pinjan kaa sillee et meikkaatte toisenne silmät kii ja kuvaatte, ne on tosi hauskoi :D

  VastaaPoista
 34. Hyvä postaus! :) Voitto oli niin sulonen noissa kuvissa ♡ Ootte kyllä niin ihana pari että...!

  Tosi kivoja kuvia ja noi videot oli kanssa todella mukavia! (:

  VastaaPoista
 35. mun mielestä se sun lifestyle blogi on ihan turha... koska voisit hyvin postata vaan tänne blogiin heppa ja lifestyle juttuja... tää on sun blogi ja sä itse päätät mitä tänne postaat :) ja melkeempä kaikki sen sun lifestyle blogin lukijat on kuitenkin näitä samoja lukijoita joita sulla on täällä... älä välitä ruikuttavista anonyymeistä tai heidän mielipiteistän.. ensinnäkään niiden mielipiteet ei oo ees vakavasti otettavia josseivat pysty omalla naamalla tulla kommentoimaan...
  mut tsemppiä kaikkeen♥

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.