Videopostaus kouluvalmennuksesta

torstai 26. maaliskuuta 2015

Moikka! Mulla painaa koeviikko parhaillaan päälle ja tämän postauksen julkaistuessa ajastuksella istun varmaan parhaillani ensimmäisessä matikan kokeessa, heti huomenna olisi sitten ohjelmassa toinen matikan koe. Viikonlopun jälkeen vielä pari koetta ja sitten saakin taas hengähtää ja uhrata ehkä pari ajatusta enemmän tälle blogillekkin.

Tämä videopostaus on kuvattu varmaan pari viikkoa sitten, mutta kokoamisen ja nettiin lataamisen kanssa kesti varmaan ongelmien vuoksi yhteensä pari päivää. Valitettavasti video on vähän sekava ja joudutte rämppäämään ääntä, sillä puhelimella kuvatuissa pätkissä äänen laatu on huonompi.

24 kommenttia

 1. Tosi kiva postau varsinkin tätä just parasta videota valmennuksesta. Sä oot kehittyny tosi paljon vuosien aikana: ) jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 2. Kipeenä ollessa on kiva katsoa videoita!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ainut määki kattelen kipeenä.. Ne onneks piristää kivasti😌😌

   Poista
 3. Kiva postaus lisää tämmösii :)

  VastaaPoista
 4. En tiedä sekosiko tämä, vai menikö edellinen jo sinulle hyväksyttäväksi mutta jos ei mennyt niin laitan uudelleen saman kysymyksen; Miten minä olen tämän jo nähnyt jos vasta nyt julkaisit? Luulin tämän olevan uusi, mutta tämän olen kyllä katsonut jo muutama päivä sitten blogista. En tarkkaan muista päivää, mutta jokatapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luet varmaan Pinjankin blogia? Tää oli siellä myös.

   Poista
  2. Mä katoin sen Pinjan blogista.

   Poista
  3. Heh! pahoittelut! :D enpäs tajunnutkaan!

   Poista
 5. Saisinko ottaa taustakuvaksi jonkun kuvan?

  VastaaPoista
 6. Minkä ikäsenä sait ensimmäisen puhelimen? Minkä merkkinen se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joskus ala-asteen ekoilla luokilla, ykkösellä tai kakkosella? Sellanen Nokia palikka, en muista tarkemmin sitä mallia.

   Poista
 7. Katsoinkin videon jo Pinjan blogista. Ja kiva video oli, vaikka välillä pitkin säätää ääniä jne.
  Osaatko sanoa, milloin blogitallin blogiremontti-juttu tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ulkoasut on valmiit niiden tekijöiltä :)

   Poista
 8. Tosi kiva video;) Lisää vaan samanlaisii
  T. Meri

  VastaaPoista
 9. Moi! Oletteko ikinä kuulleet, että isompi/painavampi hevonen täytyy lastata vasemmalle puolelle traikkua. Jos kuljettaa vain yhtä hevosta, niin se vasemmalle. Sillä tien pinta on hieman kalteva oikealle, jotta sade vedet valuvat pois. Jos vasemmalla puolella on painavampi hevonen, kuin oikealla voi auto/traileri pahimmassa tapauksessa jopa suistua tieltä. Hyvin menitte ja oli tosi hyvä video! :) Tsemppiä seuraaviin ratsastuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toisin päin!! :D Painavampi oikealle ja kevyempi vasemmalle puolelle traikkua! :)

   Poista
  2. Ei vaan juuri noin kuten ylempi anonyymi sanoi. Tiia on kuitenkin tainnut kertoa aikaisemmin, ettei heidän hepat halua mennä autoon toisin päin tms. Ei se nyt kuolemanvakavaa ole, mutta toki suositellaan, että ainoa/isompi lasti tulee tien, ei ojan, puolelle.

   Poista
 10. Mahtava videopostaus haluaisin nähdä enemmänkin tälläsii ;) XD

  VastaaPoista
 11. Tähän ei ole pakko vastata, mutta oletteko vielä joonaksen kanssa yhdessä? :)

  VastaaPoista
 12. siis aivan karseet noi hevosten ruokakupit ITE EN IKINÄ kehtais syöttää hevoselleni mitään noin paskasesta kupista. hyi yrjö

  VastaaPoista
 13. Osaatko kertoo, kun sullakin on iphone, että miten muistutuksen/kalenterimerkinnän saa lukitusnäyttöön näkyville niin, että se näkyy koko ajan siihen tapahtumaan asti?

  VastaaPoista
 14. En voinut katsoa postausta ;(

  Videossa luki vain että tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
  ;(

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.