Blogitalli lopettaa

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Jossain vaiheessa on pakko todeta, että ei ehdi, jaksa, kykene eikä pysty hoitamaan tätä kaikkea. Hevosta, blogiportaalia, blogia, koulua...Jostain on pakko karsia, jos ei halua suorittaa kaikkia hommiaan puoliteholla.

Minun piti kirjoittaa tämä postaus vasta myöhemmin, mutta joku sisäpiiristä oli vuotanut tiedon jo hevostalli.nettiin, joten laitetaan tämä tähän kysymyspostausten väliin infoksi... Katsotaan unohdanko tästä jotain, sillä koitan kiireessä kirjoittaa ennen pahempaa juoruilua faktat esille :)

Marraskuussa 2014 perustin Blogitallin, silloin olin aivan innoissani tekemässä jotain ihan uutta ja mielenkiintoista. Kesän aikana mielessäni on pyörinyt ajatus lopettamisesta. Ja nyt mulla on oikeasti se hetki elämässä, että pitäisi ihan tosissaan aukoa niitä koulukirjoja. Blogiportaali ei ole mun loppuelämän työ, mutta se kuinka ahkerasti teen koulujuttuja vaikuttaa koko mun tulevaisuuteen! Tämän ajatuksen siivittämänä päätin lopettaa Blogitallin toiminnan elokuun lopulla.

On ollut upeaa työskennellä niin yhteistyökumppanien, Blogitallin käyttäjien mutta ennen kaikkea meidän ihanan bloggaajatiimin kanssa. Paljon olen oppinut uutta blogimaailmasta, koodauksesta ja kaikesta portaalin pyörittämiseen liittyvästä, mutta nyt haluan panostaa omaan blogiin, omaan hevoseen ja omaan tulevaisuuteeni.

Onhan se hiukan säälittävää, että portaali ei ehtinyt olla pystyssä vuottakaan. Mutta mieluummin teen jotain asiaa täydellä teholla, kun pyöritän sekä blogia että portaalia kumpaakin puoliteholla. Lemmikkiblogit -portaali jää vielä toistaiseksi auki, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sekin!

 Huh, nyt se on sitten virallista! Ompas jollain tapaa helpottunut olo. Vielä kun tulisi Voiton klinikkakäynnistä hyviä uutisia niin voisi oikeasti huokaista helpotuksesta, vielä pitää kuitenkin sitä päivää odottaa...

81 kommenttia

 1. Kiitos Tiia, tästä mielettömästä mahdollisuudesta, minkä Blogitallin bloggaajille tarjosit! Oli mahtava olla mukana alusta asti, saada uusia ideoita ja uutta intoa bloggaamiseen. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessi sinulle itsellesi <3!

   Poista
  2. Samat sanat. Ja i
   han älyttömästi tsemppiä kirjoituksiin!

   Poista
 2. Voi harmi! :( Blogitalli oli tosi kiva ja löysin sieltä monta hyvää blogia lukulistalleni! Ymmärrän silti hyvin päätöksesi! :)

  VastaaPoista
 3. ihan hyvä päätös, vika lukiovuoskin sulla tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tiia. Kovasti tsemppiä ja jaksamista aivan kaikessa. On ollut kiva olla osa tällaista lämminhenkistä ja rentoa portaalia :)

  VastaaPoista
 5. Siis lopetatko sinä kokonaan bloggaamisen?😓

  VastaaPoista
 6. Oma blogi on varmasti vähän johdossa kun jotain pitää karsia

  VastaaPoista
 7. Harmi, mutta ymmärrän kyllä päätöksesi!

  VastaaPoista
 8. Eikö joku muu voisi ottaa vastuulleen Blogitallin pyörittämistä? Todella harmi, jos Blogitallia ei enää kohta ole. Luen sen kautta monia blogeja ja olen tykännyt todella paljon toimituksen julkaisuista ym. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jospa vaikka siiri olisi halunnut muovata tästä oman näköisensä portaalin!

   Poista
  2. Ehkä, jos joku siihen hommaan tarjoutuu :)

   Poista
 9. Hei! Todella sääli, sillä portaali oli todella hyvin tehty. Elämäntilanteesi sen pyöritykseen vain selkeästi oli väärä. Mites toimituksen blogi, jätätkö jotenkin esille vai kadotatko bittiavaruuteen? Kysyn vain niin tiedän laitanko suosikkitekstejä talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :/ Portaali on ainakin marraskuuhun asti näkyvillä, kun se on maksettu sinne asti :)!

   Poista
 10. Itse en ollut niinkään kiinnostunut muista hevosblogiportaaleista, mutta Blogitalli oli ihan omaa luokkaansa. Sieltä löytyi niin monenmoista blogia, ettei missään vielä ole sellaista tarjontaa. Itseäni kiinnostaa enemminkin harrastelu ja puskailu, joten Blogitallista löytyi itselleni oikein hyvää luettavaa. Mutta toki tulevaisuutesi on nyt ehdottomasti tärkeämpää kuin blogiportaali, joten en ole vihainen, harmistunut vain! :)

  VastaaPoista
 11. Eiih...tykkäsin niin kovasti Blogitallista, mutta silti niin ymmärrettävää. Paljon tsemppiä opiskeluihin ja onnea klinikalle. :)

  VastaaPoista
 12. Poistuuko blogitalli vallan? Tuleeko loput videot vielä johonkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuuhun asti on näkyvillä vielä :) Ja videoita tulee elokuun loppuun asti!

   Poista
 13. Jatkatko kuitenki postaamistä tänne ja youtubeen?

  VastaaPoista
 14. Jonkun anonyymin ehdotus uudesta pyörittäjästä voisi olla ihan kivakin! Blogitalli on kyllä ihan mielenkiintoinen blogiportaali enkä haluaisi, että se vielä lopettaa.. Ymmärrän kuitenkin päätöksesi, eihän sitä aika kaikkeen riitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaihtoehto olisi kiva mutta sivustolle pitäisi löytää ostaja mitä mieltä olet Tiia?

   Poista
 15. Harmi, mutta parempi näin, lukio vaikuttaa loppu elämääsi aika paljon enemmän kuin blogiportaalin pyöritys! Tsemppiä kouluun!

  VastaaPoista
 16. Oikea päätös. Blogitalli on ollut kyllä todella kiva portaali, mutta niinhän se menee, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kouluun kannattaa panostaa niin paljon kuin jaksaa/pystyy, niin on tulevaisuudessa sitten toivottavasti paras mahdollinen ammatti.

  VastaaPoista
 17. Miksi lemmikkiblogit ei sitten lopeta :D mielummin olisi blogitalli jatkanut :D olisiko joku toinen pitäjä tai sitten monta ylläpitäjää jolloin työmäärä kevenesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä on vähän ehkä typerää, että lemmikkiblogit jatkaa. Se kuitenkin tuli "alaportaaliksi" ja myöhemmin kuin hevostalli.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Haluan nähdä vielä mitä annettavaa Lemmikkiblogiportaalilla on, hevosblogiportaalit on jo nähty :)

   Poista
  4. Luulen myös, että Lemmikkiblogeihin menee vähän vähemmän aikaa? :D

   Poista
 18. Toivottavasti joku muu jaksaisi ottaa Blogitallin pyörittämisen vastuulleen, koska munkin mielestä se on ollut tosi kiva ja raikas, lämminhenkisen oloinen portaali ja sisältänyt monipuolisesti kaikkea juttua. Ymmärrän sun päätöksen, sulla on tähänastisessa elämässäs ehkä koulunkäynnin kannalta tärkein vuosi tulossa. Tsemppiä ajan ja tekemisen organisoimiseen! :)

  VastaaPoista
 19. Kiitos vielä tätäkin kautta. Elämäntilanteet muuttuvat ja eri asioita priorisoidaan eri vaiheissa. Hienon työn teit, aikansa kutakin :)

  VastaaPoista
 20. Jännä sattuma kun juuri eilen pohdin että mitenköhän kauan tuo blogitalli pysyy pystyssä, ja tänään sitten kävi näin :D

  VastaaPoista
 21. Ei ollut lainkaan yllättävää, kun kysessä pienten teinien blogiportaali :) joskus ne kouluasiat vie vaan voiton ja hyvä niin! Bloggaamisesta kun ei leipätyötä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä bloggaamisella voi tiena ihan elääkseen. Maailmalla suosituimma bloggaajat voivat tienata 6000e kuukaudessa eli enemmän kuin moni muu työ.

   Poista
  2. -Maailmalla-
   Niin maailmalla. Harvalla suomalaisella on taitoa kirjottaa hyvin ja mielenkiintoista blogia millä elättää itsensä.

   Poista
  3. Ja harva suomalainen pystyy kirjoittamaan niin sujuvaa englannin kielistä tekstiä ;)

   Poista
 22. Kyllä tuo blogitalli on noussut jo hippolankin ohi. Suosittelisin löytämään jatkajan sille, koska on aivan huippu! Olisit ennemmin jättäny sen lemmipuolen pois...

  VastaaPoista
 23. Sepä kesti kauan..mutta parempi että itse jaksat! Tuleehan bloggaajan video sarjat jutut loppuun asti??:) hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä ainakin vielä kuukauden ajan julkaistaan!

   Poista
 24. Montako työtuntia viikossa portaali on sinulta vienyt? Kun koko kesän on ollut hiljainen, niin mietin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitalli on yrityksen alla. Vaikka näyttäisi hiljaiselta, on silti kirjanpidot ynnä muut yrityksen hommat hoidettava. Vievät oman aikansa jo koulutetulta kirjanpitäjältä, saati kouluttamattomalta nuorelta.

   Poista
  2. Noo, tulojen ja menojen listaaminen ei varmasti ole vienyt liikaa aikaa ja sama on edessä lemmikkiportaalissa, eikö?

   Poista
  3. Tässä huomaa että et tee alan töitä/tiedä alasta tuon taivaallista. :D Voin sanoa että kirjanpito ei ole mitään maailman helpointa. KAIKISTA asioista pitää olla dokumentti yms. Kaiken pitää olla tarkalleen oikein eikä melkein oikein.

   T. Alan työntekijä

   Poista
  4. Yrityksen kirjanpito on hiukkasen eri homma, kun laskea tulot ja menot. Jos se ois niin simppeliä, meillä ei olisi ammattikuntaa kirjanpitäjät.

   Poista
 25. tuleehan vielä ne loputkin bloggaajien "videopostaukset" elämästään muutamanpäivän ajaltaD: sillä ite tykkäsin niistä niin kyllä haluan nähdä viimeisetkin. ja ite tykkäsin blogitallista tosipaljon.

  VastaaPoista
 26. Harmi kuulla tämä, sillä blogitalli on ehkä paras vastaavista. Itsekin löysin monta uutta hyvää hevosblogia sen kautta, ja kannattaa ihmeessä yrittää löytää joitakuita jakamaan portaalin pyörittämistä, niin että työmäärä on pieni. (Kuten jo ehdotettu.) Uskon että blogitallilla olisi hyvä tulevaisuus jatkossakin! Hippola ei koskaan tuntunut portaalina yhtä lämminhenkiseltä, enkä sieltä ole seurannut yhtäkään blogia, eikä juuri houkuttele lähteä tutkimaankaan. Se, että blogitallissa ovat myös lukijat päässeet mukaan, on ihan huikean hieno asia ja sitä eniten jään kaipaamaan! Mutta totta kai jokainen tekee omat priorisointinsa ja silloin on muiden turha urputtaa. En voi kun toivottaa sulle tsemppiä jatkoon, miten ikinä asiat meneekään c:

  VastaaPoista
 27. Blogitallista löyty itsellenikin paljon mielekästä luettavaa itsellenikin, mutta ymmärrän tilanteesi. Itse kävin viime lukuvuonna lukion kolmannen vuoden ja muun muassa kirjotusten takia se ei ollu helppo vuosi, mutta siitä selvis. Tsemppiä sulle kouluun! :)

  VastaaPoista
 28. Voi harmi, tämä portaali oli niin mahtava ! Hyvin tehty ja selkeä. Täynnä kiinnostavia blogeja. Toivottavasti löytyisi uusi pyörittäjä.

  Kuitenkin ymmärrän kantasi täysin, joskus on vain pakko karsia. Mutta olet hyvä esimerkki siitä, miten kaikki on mahdollista, jopa nuorena rakentaa hyvä ja toimiva portaali. Hyvää loppu kesää, sekä menestystä niin koulussa kuin myös Voiton kans ! :)

  VastaaPoista
 29. Voi harmi! Blogitalli on ollut todella kiva blogiportaali ja olen löytänyt sitä kautta paljon kivoja blogeja lukulistalleni ja viikon blogihaasteet ovat tuoneet tosi paljon ideoita ja inspiratiota omaankin blogiin.Kiitos siitä!
  Ymmärrän kuitenkin päätöksesi enemmän kun hyvin, ei sitä voi ajaa itseään loppuun ja silloin kun tuntuu siltä että tekee monta asiaa puoliteholla on aika lopettaa ja sitä paitsi koulunkäynti ja sinun tapauksessasi vielä hevosen omistaminen on tärkeämpää tuossa elämäntilanteessa, ihan niinkuin sinäkin tähän kirjoitit. Ehkä tuo idea toisesta ylläpitäjästä ei olisi hassumpi, jos joku siihen haluaa ryhtyä! Mutta kiva kuitenkin että jatkat vielä tämän blogin pitämistä koska tämä on tosi hyvä blogi:)
  Http://lillijahevoset.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. Päätös on kyllä järkevä. Itsekkin tekisin luultavasti samoin. Mieleeni vain tuli, että jos joku Blogitallin bloggaajista haluaisi jatkaa sen ylläpitämistä?

  VastaaPoista
 31. Harmi. Hienon sivuston olet kuitenkin tehnyt. Ehkä voisit vielä yrittää saada oikeasti kunnon palkkarahaa blogitallista kuin se olisi työ, jolloin jaksat jatkaa kun jotain saat vastineeksi blogitallista. On se aika raskasta vain joutua tekemään kaikki työt ilman että saat mitään ja se vie turhaan aikaa, etkä ehdi tehdä muuta kuin haluat. :/ Nuo sun koodaustaidot yms ei kannata heittää hukkaan.

  Tai sitten joku jatkaja voisi jatkaa blogitallia jos vaan on joku innokas osaava sivujen ylläpitäjä :)

  Tsemppiä kouluun ja muutenkin hyvää elämällesi! :)

  VastaaPoista
 32. Blogitallin avulla löysin paljon uutta luettavaa ja toimituksen jutut, blogihaasteet ym. olivat todella kivoja! Kokonaisuudessaan Blogitalli oli hyvin toimiva ja kiva portaali, sen eteen on tehty hyvää työtä! :) Sääli sinänsä mutta varmasti oikea päätös tässä elämäntilanteessa! Blogiportaalin pyörittämiseen sisältyy varmasti paljon sellaista työtä jota ei ulkoapäin ymmärräkkään.
  Olisiko sinun muuten mahdollista tehdä joskuks Viikon blogihaasteita samaan tyyliin kuin ennen Blogitallia? Ne olivat todella kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hyvä idea, voisin joskus taas toteuttaa!

   Poista
 33. Blogitalli oli kyllä kiva portaali, ja sain uusia blogeja lukulistalleni sitä kautta! No, arvostan jokatapauksessa päätöstäsi; ei ihminen jaksa aina, on muutakin elämää, kuin netti. Kiva, että Lemmikkiblogiportaali jää, mutta oletko varma, että jaksat pitää sitä? Muista, että tarvitset myös lepoa, koulun, hevosen, tallitöiden, ja blogin ohella! Vaikka tykkäsin Blogitallista, ja niin moni muukin, arvostan sataprosenttisesti päätöstäsi, niinkuin varmaan jokainen, joka osaa moraalisesti astua toisen ihmisen saappaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vielä haluan Lemmikkiblogien suhteen jatkaa, katsoa mitä annettavaa sillä on :)

   Poista
 34. Moi Tiia,

  oon lukenut sun blogias jo noin kolme vuotta, mutta aiemmin en ole uskaltautunut kommentoimaan. Musta on tosi hienoa, että osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja luopua sulle tärkeästä asiasta, jonka eteen olet tehnyt hirveästi töitä. Blogitalli on/oli erittäin hyvin toteutettu ja lämminhenkinen blogiportaali. Ja älä murehdi sitä, että olisi muka noloa, ettei portaali ollut pystyssä edes vuotta, sillä kuten itsekin totesit, ettei blogiportaali ole loppuelämäsi työ ja portaali on toteutettu "harrastusmielessä". Olet kuitenkin vielä nuori ja todella taitava blogimaailmassa, mutta silti kenenkään ei tarvitse olettaa, että laittaisit blogiportaalin oman elämäsi tärkeimmäksi asiaksi. :)

  Mitä Voittoon ja sinuun tulee, on ollut mahtava huomata, miten olette kehittyneet. Ihailen sitä, että olet viime vuoden kisa"ongelmista" (kielloista yms.) huolimatta jaksanut jatkaa yrittämistä ja treenata ahkerasti sekä tavoitteellisesti, mutta samalla järki päässä, pienin askelin kerrallaan kohti korkeampia luokkia. Lisäksi minusta on hienoa huomata, miten tiedostat omat virheesi ratsastuksessa, etkä turhaan syyttele hevosta esim. kielloista esteradalla. Haluan kuitenkin sanoa, että olette menneet ratsukkona paljon eteenpäin näinä kolmena vuotena, jona olen teitä seurannut.

  Huh, tulipas sekava viesti, mutta loppuun haluan vielä todeta, että älä ole itsellesi liian ankara, jos joskus blogi jää hieman "heitteille", sillä elämässäsi on varmasti paljon tärkeämpikin asioita, kuin blogi - vaikka sekin on varmasti sinulle tärkeä :)

  Tsemppiä sinulle ja Voitolle jatkoon!

  VastaaPoista
 35. Siis hetkonen. Ymmärsinkö oikein, Lemmikkiblogit-portaali lopettaa myös? Eihän se vielä kunnolla ehtinyt avautuakaan? Tai siis tyyliin juuri sen verran että saatiin portaalin banneri paikoilleen bllogin yläosaan ja eka kuukauden bloggaaja valittua...:/. Sun päätöshän tämä on, mutta jos näin pian olet lopettamassa tai näin pian tajuat et sulla on muutakin hommaa, niin olisin suositellut huolellisempaa mietintää tän perustamsen järkevyydestä. Ikävä juttu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lemmikkiblogit -portaali jää vielä toistaiseksi auki, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sekin!"

   Poista
  2. olenko ainoa, vai kuulostiko tämä korvaani hieman "nyt kun lopettaa niin jostain saa haukkua"-tyyliseltä jutulta. vai ymmärsinkö oikein?

   Poista
 36. Harmi, että lopetat:( Itse en ole muista blogiportaaleista kiinnostunut, mutta blogitallin sivuilla kävin aktiivisesti katselemassa.

  VastaaPoista
 37. Blogitalli avasi minun silmät heti sen aloittaessa blogiportaaleille ja sain omaan bloggaamiseeni siitä intoa. Olen koko tämän ajan ihmetellyt, että miten ihmeessä sinä jaksat! Itsellä kun ei meinaa riittää aika edes kahteen kouluun, kahteen hevoseen ja blogiin.. Ja blogi onkin sitten aina alakynnessä. Ymmärrän siis varsin hyvin päätökseni, vaikka se vähän harmillista onkin :/ Mutta ei muuta kun tsemppiä siihen, mihin ehdit nyt keskittyä!

  VastaaPoista
 38. Olen seuraillut blogiasi ja blogiportaalejasi aina satunnaisesti, ja olenkin välillä ihmetellyt, miten ihmeessä jaksoit pitää niitä kaikkia - ja pitää ne vieläpä laadukkaina varsinkin, kun sinulla on kotona hevosia hoidettavana ja käyt vieläpä lukiossakin (jos oikein muistan). Nostan hattua moisesta, itse en jaksaisi, vaikka varmasti onkin antoisaa hommaa!

  Blogitalli oli todella mielenkiintoinen, ja herätti kiinnostukseni, vaikken enää hevospiireissä pyörikään. Monipuoliset jutut toimituksen blogissa, laadukkaat blogit portaaliin valittuina ja hauskat viikon haasteet tekivät portaalista mitä mainioimman. Joskus on tullut törmättyä esimerkiksi Hippolaan, mikä ei samalla tavalla ole yhteisöllinen kuin Blogitalli. Blogitalli vei varmasti sinulta paljon aikaa, sillä ei niitä yhteistyökumppaneita etsitä, kotisivuja koodailla, blogien etsimistä, portaalin aktiivisena ja mielenkiintoisena pitämistä tehdä hetkessä. Se, että jaksoit ylläpitää sitä kaiken muun ohella aktiivisesti useamman kuukauden on huippu juttu. On myöskin tosi hienoa, että Blogitallista ei olisi voinut arvata aktiivisuuden tai laadun perusteella, että se olisi lopettamassa. Pidit portaalin huipussaan sen lopettamispäätökseen asti, vau! Varmasti monia harmittaa, ettei Blogitalli jatkakaan, mutta itse ainakin ymmärrän päätöksesi. n hienoa, että osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja varmistaa, että jaksat tehdä asioita. Liika stressi ei ole kellekään hyväksi, hyvä kun osaat minimoida omalla kohdallasi stressin määrää.

  On kuitenkin kiva kuulla, että Lemmikkiblogit jatkaa ainakin vielä. Ensivaikutelmani kyseistä portaalista on ollut oikein positiivinen, sillä se vaikuttaa olevan yhtä laadukas kuin Blogitallikin. Se on myös varmaan mukavaa vaihtelua hevosblogia pitäessä, sillä lemmikkiblogit ovat välillä hyvinkin erilaisia heppapuoleen verratessa. Erilaisuus ”perusbloggausarkeen” verrattuna pitää varmaan Lemmikkiblogeja mielenkiintoisempana päivittää ja ylläpitää silloin, kun aika on kortilla? Joku aiempi kommentoija myös ehdotti, että hankkisit Lemmikkiblogeille toisen ylläpitäjän avuksesi - se olisi minunkin mielestä ihan harkitsemisen arvoinen asia, sillä tällöin sinun ei tarvitsisi ottaa kaikkea työtä harteillesi Lemmikkiblogeista, vaan saisit hommia jaettua. Odotan mielenkiinnolla, miten Lemmikkiblogit kehittyy, se on hieno portaali.

  Kaikkea hyvää sinulle ja kiitokset hienojen blogiportaalien ja blogien ylläpidosta!

  VastaaPoista
 39. Hyvä päätös! Sinun tilanteessasi on ehdottomasti tärkeämpää panostaa koulun käyntiin :) Minä en niinkään ole harmistunut koska en ole ikinä seurannut tuota blogitallia koska en missään vaiheessa tajunnut sen ideaa :D

  VastaaPoista
 40. Harmi, että blogitalli lopettaa :( Siellä oli mun kaikki suosikkiblogit saman katon alla, vihdoin oli helppoa seurata uusien postauksien julkaisua samasta paikasta! Mutta ymmärrän toki päätöksesi, sun elämäntilanteessa kannattaa ehdottomasti panostaa nyt kirjoituksiin, kun ne tosiaankin vaikuttaa tulevaisuuteen aika paljon enemmän kuin portaalin pyörittäminen.. Ja vaikka kirjoituksia voi uusia, on niissä paljon kivempi onnistua kerralla!
  Mukavaa loppukesää ja tsemppiä Voiton klinikkareissulle!

  VastaaPoista
 41. Toisaalta hyvä, toisaalta huono päätös. On aina järkevää karsia täältä somejutuista, kun omasta muusta elämästä (lemmikit tms). Hyvä, että jaksat kuitenkin pyörittää omaa blogiasi (kahta), ja vielä kun sulta vaaditaan niin paljon! :) Kaikkea hyvää sulle jatkoon!

  VastaaPoista
 42. Milloin vastaat Voi voi Voittoa -postauksen kommentteihin? Uusiin postauksiin oot kuitenkin vastannut.

  VastaaPoista
 43. Mikset julkaissut kommenttiani jossa kysyin täysin asiallisesti että mikset lopeta lemmikkiblogeja mieluummin, tai yritä etsiä toista ylläpitäjää/uutta ylläpitäjää blogitallille? Saisinko noihin nyt vastauksen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvon anonyymi voisi vilkaista ylempänä olevia kommentteja, joissa tiia on vastannut juurikin samoihin kysymyksiin :D

   Poista
 44. Tuleehan loput videosarjat youtubeen bloggaajien arjesta?

  VastaaPoista
 45. Olet ihan oikeasti jaksanut melkoisesti, minä en oman hevosen lisäksi jaksaisi edes panostaa näin paljon blogiin. Olen tykännyt Blogitallista, mutta liika on liikaa. Jos ei ehdi niin ei tarvitse ehtiä!

  VastaaPoista
 46. Joku toinen bp ylläpitäjä?

  VastaaPoista
 47. Voi harmi!! :/
  Mut tottakai pitää (kaikkien) ymmärtää, että sulla on nyt tällanen tilanne elämässä ja jotain on pakko laittaa jäihin. Vuorokaudessa on kuitenkin rajallisesti tunteja ja sinäkin vaikutat ihmiseltä joka tekee asiat täysillä tai ei ollenkaan, eli kunnolla ei puolivillaisesti sinne päin. Ja tunteja pitää jäädä lepoonkin tai ei saa edes vähiä asioita tehtyä!

  Olen varmasti johonkin aikaisemminkin jättänyt kommenttia että TSEMPPIÄ kirjoituksiin (kommentoin siis aiemmin anonyyminä, allekirjoituksella Nea, nyt vihdoin sain tehtyä tilin :D) mut ikinä ei voi tsempata toista liikaa, eli vielä kerran; TSEMPPIÄ tuleviin kirjotuksiin!! :))

  VastaaPoista
 48. Tsemppiä kirjoituksiin! Teet varmasti hyvän päätöksen ja onhan tulevaisuus tärkeämpi kuin blogiportaali. Vaikka kovasti blogitallista pidinkin, on hienoa että uskallat tehdä tälläisen päätöksen, joka ei varmaan ollut helppo. Ja tottahan on tuokin, että et tee nyt montaa asiaa puoliteholla, vaan keskityt muutamaan, kun lopetat blogitallin.. :)

  VastaaPoista
 49. Siis oliko tämä blogiportaali ns. Sun keksimä? :)

  VastaaPoista
 50. Voitto on ihana 💕

  VastaaPoista
 51. Mutta, eikö olisi tullut mieleen "lahjoittaa" portaali jollekin muulle taitavalle ja vastuuntuntoiselle ihmiselle pidettäväksi? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.