Meikki ratsastuskilpailuihin

lauantai 17. lokakuuta 2015


Moikka! Nyt tuleekin vähän erikoisempaa videota. Vaikka meikkaaminen ei ehkä tänä päivänä kuulukkaan tämän blogin aiheisiin niin nyt on kuitenkin luvassa meikkivideota, tosin hevosteemalla. Horse Shown Ladies Nightin yhteydessä on Joe Blascon meikkipiste, jossa sinäkin voit sopivalla hetkellä käydä teettämässä kevyen meikin tai tehdä kynsipisteessä nopean kynsihuollon. Tämän myötä sain testaukseen Joe Blascon meikkejä, joiden avulla sitten loihdinkin tälläisen kisoihin sopivan meikin, jonka muutin sitten esim. after ride partyihin sopivaksi.

Minusta ratsastuskilpailuihin, kuten melkeen mihinkään muuhun urheilukilpailuun ei kuulu tehdä mitään sotamaalausta vaan meikin pitää olla luonnollinen. Moni saattaa lähteä ihan kokonaan ilman meikkiäkin, joka on minusta täysin ok. Itse huonon ihon omistavana tykkään kuitenkin näyttää vähän huolitellummalta myös siellä kisoissa.

Urheilusuoritus tuo omat haasteensa hommaan, hiki virtaa ja vettäkin saattaa vaikka sataa. Meikin pitää siis olla luonnollisuuden lisäksi kestävä, kannattaa suosia vähän normaaleja laadukkaampia pohjatuotteita ja vedenkestävää silmämeikkiä.


Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä kisoihin meikkaamisesta. Tykkäättekö te näyttää vähän huolitellummilta vai onko teidän mielestä tälläiseen tilanteeseen meikkaaminen täyttä hömpötystä? Millaisia meikkituotteita te käytätte vai meikkaatteko ollenkaan? Tiedän, että blogiani lukee moni nuori ja lapsi. Voisin tähän meikkipostauksen päätteeksi todeta, että itse aloitin meikkaamisen vasta seiskaluokan puolivälissä. Ei siis mitään kiirettä, ala-asteella ei vielä tarvitse meikata minun mielestäni.


Meikkipohja:
Joe Blasco Perfect Moisturizer -kosteusvoide*
 Joe Blasco Ultra Base Meikkivoide Alabaster*
Joe Blasco Red Neutralizer 1* 
 Joe Blasco puuteri Light*

Varjostus/korostus:
Lumene Natural Code Skin Perfector All-in-One tasapainottava BB-voide 
 Joe Blasco Special Yellow Highlight korostus-/valoväri* 
 Joe Blasco poskupuna Sole*

Silmät:
Joe Blasco Special Yellow Highlight korostus-/valoväri*
Joe Blasco Luomiväri Brownie ja Champaign*
 Meybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner
Lorea'l Volume Million Lashes -ripsiväri
 Lancôme Hypnose -ripsiväri
Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume Boosting - vedenkestävä ripsiväri*

Kulmakarvat
Urban Decay Naked 2 Dupe*
Lumene Blueberry -kulmakarvageeli

Huulet
Joe Blasco Naked & Secret -huulipunat*

*=saatu blogin kautta

67 kommenttia

  1. Kiva postaus:) Mun mielestä on kyllä ihan ok meikata kilpailuihin niin näyttää vähän siistimmältä. Ja just tommonen mahdollisimman luonnollinen on tosi kiva! 👍💗

    VastaaPoista
  2. Ainut mitä meikkijuttuja käytän on just finnejen ja rupien peitoon tarkoitettua pettävää ja kuivattavaa voidetta. Meikkasin vielä 2 vuotta sitten mutta yllättäen ihoni rupesi meikkaamisesta kärsimään joten lopetin meikkauksen enkä kyllä teidä enää palata entiseen. Elämäni on pääasiallisesti 24/7 hevosten ympärillä joten kukaan ei katso pahalla jo en meikkaa.

    VastaaPoista
  3. Kun meikkat ja sitten ratsastat kypärä päässä niin eikö sulla jää meikkivoiteet ja puuterit siihen kypärän etukaaren sisäpuolelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin siitä piti mainita, että otsaan ei kannata kamalasti laittaa meikkiä. Samshield on kuitenkin jotenkin irti otsalta tai muuten vain erilainen muihin kypäriin verrattuna, sillä siihen ei meikkiä jää. Siksi unohtuikin mainita asiasta..:)

      Poista
  4. Luonnollinen meikki sopii mielestäni hyvin kisoihin, jos haluaa peittää ihon pieniä "virheitä" kuten: finnejä, punaisuutta yms. Ihanat meikit teit! Muuten oletteko Pinjan kanssa tulossa horse show'n lauantai aamun näytökseen?

    VastaaPoista
  5. Tosi kivan erilainen tämä postaus! Kisoihin sopii minun mielestä hyvin juuri tuollainen luonnollinen neutraali meikki. Ootteko tulossa Pinjan kanssa horse show'n lauantai aamun näytökseen?

    VastaaPoista
  6. Olipas mukavan erilainen video ja hyödyllinen! Kiitos tästä :) itse erityisesti pidin "jälkeen 1" meikistä :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee jos tästä oli jotain hyötyä jollekkin :)!

      Poista
  7. Käytän samaa kulmageeliä tosi hyvää ja kiva postaus!

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus oot tooosi kaunis

    VastaaPoista
  9. Ei liity aiheeseen, mutta teettekö tänä vuonna joulukalenterin? :)

    VastaaPoista
  10. Kyllä musta on hyvä laittaa vähän meikkiä naamaan kisoihin, kuitenkin hevostakin puunataan kisoihin yleensä ihan tiptop niin kiva vaan jos ratsastajakin vaivautuu :) Mutta tietty ei ole pakollista, jos ei normaalistikaan meikkaa niin ei tarvitse pelkkää kisaamista varten alkaa sellaisia ostamaan.

    VastaaPoista
  11. Hyvä postaus! mistä oot ostanut ne otsapannat mihnä on se helppo kiinnitys????
    <3:Linda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan Tiian puolesta... Jos oikein muistan niin Ps of sweden nimisestä yrityksestä:)

      Poista
    2. Kiitos katson heti
      <3:Linda

      Poista
    3. Juuri sielä oli niitä, mutta aika kalliita oli :(

      Poista
    4. Mä olen tuolta siis ne saanut tosiaan :)

      Poista
    5. Olihan hinnay euroina eikä kruunuina, sillä ihan normi otsapantojen hintasia noi musta on :)!

      Poista
    6. Moikka! Tiia ja pinja ootte tosi kauniita ilman meikkiäkin😍 mutta oli kiva vinkki! Jatkatko vielä voiton kanssa?😊

      Poista
  12. Tosi kiva ja erilainen postaus:)

    VastaaPoista
  13. Mä en meikkaa oikeastaan ollenkaan, vaikka ikää onkin mittarissa jo melkein 20-vee :) Näyttämäsi meikki oli musta tosi nätti ja siisti, sopii moneen tilanteeseen! Video oli myös hyvin tehty ja varmasti monelle hyödyllinen :)

    VastaaPoista
  14. Mulla olis pikku kysymys.Joskus teitte videopostauksen, kun Jenni oli teillä ja muokkasitte Voiton ja Vannin kuvia niin, että korvat, sieraimet ja silmät suureni ja hepat näytti iha avaruusolioilta.Mikä sen ohjelman nimi on millä teitte ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Phtoshop, mutta onnistuu varmasti muillakkin!:)

      Poista
  15. Oli kyllä tosi kiva ja pirtee video & postaus! ♡ Hauskaa vaihtelua tän blogin puolelle ja sopii silti hevos teemaan... ;)
    Mun mielestä kisoihin meikkaaminen on ihan ok. Jokaisen oma asiahan se on miltä haluaa näyttää mutta itseni mielestä kaikenlaiset urheilukilpailut ovat jollain tapaa vähän juhlallisempia tilaisuuksia. Ratsastuksessa en ole koskaan kilpaillut kunnon kisoissa mutta toisen harrastukseni yleisurheilun merkeissä on tullut vietettyä kisakentillä monet kisat. Kun valmistaudun kisoihin käytän yleensä siihen tavallisiin treeneihin verrattuna huomattavasti enemmän aikaa. Silloin saatan laittaa vähän ripsria ja muutenkin laittaa hiuksia ym. parrmmin. Vaikka urheilusuoritus on tietenkin pääasia, virittää pieni laittautuminen etenkin jos on isot kisat omalla tavallaan siihen kisafiilikseen ja tulee sellanen olo että nyt on spesiaalimpi tilanne kuin normi treenit... Ja onhan se kiva kun lähtee ihmisten ilmoille näyttää vähän pirteämmältä vaikka takana olisikin aikainenkin herätys! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä :) Treeneihin tosiaan ei tarvitse meikata mustakaan, melkeen parempi jop ilman kun hini kuitenkin tulee.

      Poista
  16. Teidän videoita on kiva kattoo ja blogia on kiva lukee 😄 miten Voitto voi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Voiton kuulumisia pian lisää!

      Poista
  17. Tää oli todella kiva ja erilainen postaus, siis ihan hyvällä tavalla! :D Mun mielestä meikkaaminen kisoihin on jokaisen oma asia eikä siihen ole sinänsä kenelläkään mitään puuttumista. Itse kokisin kisatilanteen hiukan "parempana" tilaisuutena ja varmasti meikkaisin sinnekin samalla tavalla kuin normaalistikin, eli ei mitään hirveää pakkelikerrosta, vaan juuri tuollainen kevyt meikkikerros :)

    VastaaPoista
  18. Itsehän en meikkaa arkena ollenkaan, joten kisoihinkaan ei tule sitten meikattua. Oma iho on kuitenkin suht hyvä, joten en vain jaksa vaivautua :D koulukisoihin olen laittanut vain ripsivärin, jos sitäkään, mutta esteille en sitten meikkaakkaan (:

    VastaaPoista
  19. Teetkö vielä bannereita

    VastaaPoista
  20. Moi! Tosi kiva postaus! :)
    Minulla olisi muuten "postaus toive", Voisitko tehdä postauksen sun autosta?
    Voisit vaikka esitellä millainen se on, mistä pidät siinä/et pidä.
    Voisitko vastat postauksessa esim. kysymyksin:
    -Onko se sun "unelma auto". Ja jos ei niin millainen olisi unelma auto?
    -Onko se automaatti vai manuaali? :D
    -Mitä "hienouksia" siinä on?
    -Tykkäätkö kuskata muita?
    -Oletko hyvä kuski?
    -Tykkäätkö edes ajaa? :D

    Ja yms. Kiitti jos teet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ehkä mun autosta postaus ei tähän blogiin mitenkään sovi, mutta voin tähän vastailla.

      Eli mulla on sellanen pieni kaksovinen punanen golffi. Ja eioo mikään unelma auto, mutta tykkään siitä kyllä tosi paljon! Se on tosiaan automaatti. Ja hyvästä kuskista en tiedä, mutta tykkään ajella. Varsinkin kaverien kanssa musiikkia kuunnnellen illemmasta kun liikennevalot on jo sammutettu :)!

      Poista
  21. Kyl mä sit joskus kun alan meikkaa, ni en oo nii meikin perään mut sillee vähän siistimmäks?

    VastaaPoista
  22. Hei! Tämä ei itse postauksen asiaan liity, anteeksi siitä. Mutta menen asiaan. En haluaisi kauhistuttaa, mutta ystäväni kisahevosella oli samoja vaivoja ja oireita kuin Voitolla. Loppujenlopuksi hevonen täytyi lopettaa. Hevonen ei näytä kipua kovin äkkiä eikä niin voimakkaana kuin se oikeasti on. Vaikka kipua ei olisikaan jatkuvasti, niin hevonen ei silti jaksa kipuilua kovin pitkään, ja hevonenkin voi masentua, muista se. Ja kipuilu ja jatkuva epänormaali liikutus, elämä ja klinikkakäynnit voi masentaa ja rasittaa hevosta. Vaikka hevonen olisikin korvat höröllä ja muutenkin pirteä, ei se kerro sitä onko sillä kipuja vai ei. Vaikka ihmisten, lääkäreidenkin mielestä hevonen olisi elokelpoinen yhä vielä vuosikaudet, voi hevonen tuntea toisin. Sillä voi olla epämukava olo, eikä sen pää välttämättä kestä saikkuilua ja rennompaa liikutusta. Varmasti tuntuu vaikealta edes ajatella sitä että oma hevonen jokin päivä lopetettaisiin, eikä sitä millään tahdo hyväksyä ja uskoa mielessään. Joskus vain kaikista parhain ja epäitsekkäin teko on päästää irti, hyvissäajoin ennen kuin hevonen joutuu kunnolla kärsimään, ennenkuin kunto romahtaa täysin. Pahalta se tuntuu, mutta elämä jatkuu. Itsekin olen kokenut oman hevosen menetyksen, ja se oli uskomattoman sydäntäsärkevää. Mutta sun kannattaa silti tosissaan varautua kaikkeen, ja hyväksyä jo valmiiksi kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Toivotaan silti että Voiton kunto menisi tän reilu viikon sisällä paremmaksi, jotta se selviäisi!! Paljon tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kenenkään ei tähän asiaan kannata puuttua, Tiia tuntee Voiton parhaiten kun yksikään teistä ja tietää mikä on Voitolle parhainta. Turha tulla nimettömänä tollasta selittämään, Tiiankin blogi on täynnä kateellisia ja sairaita ihmisiä jotka tuputtaa Tiian päähän vaikka mitä soopaa kaverin hepoista jolla oli muka samoja oireita ja kuinka se ei kestänyt kilpailua ja kärsi ja paras ratkaisu oli lopettaa ja vaikka mitä muita tarinoita, yrittäen vaikuttaa Tiian päätökseen Voiton suhteen kun ei itse kestä että Tiialla on oma heppa, talli jne. Tiia kyllä tietää parhaiten mitä tekee

      Poista
  23. Tää oli tosi mukava video, tykkäsin! :) Mutta mun on aivan pakko puhua tästä Voiton tilanteesta. Luin tuon "Ei siitä enään hevosta tule" Postauksen. Ja kuulostaa tosi rajulle.. Siskoni on töissä Oulun Animagilla, hevoslääkärinä. Hänkin seuraa blogiasi, ja kertoi että jos hevonen ontuu useista hoidoista huolimatta, etenkin jos sen olisi jo kuulunut parantua, on kyse jostain vakavasta. Hevonen on varmasti kipeä, vaikka ei tietenkään päällepäin sitä näytä. Kyseessä voi olla myös vakava vaiva jota ei kuvissa ja verikokeissa näe. Kuten jonkinlaista reumaan liittyvää, luusyöpää, taikka joku muu syöpä joka vaikuttaa myös niveliin ja luustoon. Mikä tahansa vakava sairaus tms. Voitolle on tehty useita klinikkahoitoja, ja luvattu että sen olisi kuulunut parantua, mutta vaiva vain pahenee. Itse kokisin tuossa tilanteessa viimeistään hevoselle parhaaksi päästää se paremmille laiduntamismaille. Tai sitten ainakin, jos kunto ei ole sen 2vko määräajan kuluttua kohonnut. Postauksessa kerroit että ehkä käyntiterapiaa jatketaan Voiton loppuelämä.. Mitä tarkoitat loppuelämällä? Aijotko pitää hevosen yhä täällä, vaikka se on kipeä, ja vaikka sen elämä muuttuisi täysin yksitoikkoiseksi eikä voi liikkua lähes yhtään? Se on iso muutos ja stressi kilpahevoselle, ja kelle tahansa muullekkin. Tuosta postauksesta sai käsityksen että et missään nimessä lopettaisi hevosta, eläkööt vaikka toinen jalka haudassaan ja seisoisi vain paikallaan, kunhan SINUN ei tarvitsisi siitä luopua, vaikka hevoselle se varmasti olisi parempi päästä pois kun elää tylsästi lähes liikutuksetta ja kivuissaan. Eli aika "itsekkään" kuvan sai, vaikkakin ymmärrän sen hyvin! Onhan kyse sinun omasta rakkaasta hevosesta, mutta muista tehdä valinnat AINA niin että ne on hevoselle parhaaksi, äläkä ajattele siinä tilanteessa sitä omaa parastasi. Vaikeaa on päästää irti mutta joskus se silti tulisi sulle eteen, vaikka heti huomenna kun se saa vakavan bakteeriniveltulehduksen, taikka viikon päästä kun se saa suolitukoksen, ähkyn tms.. Tai vuoden kuluttua sydänkohtauksen takia, taikka vuosien kuluttua vanhuuden vaivojen takia. Sekin, että kipeälle jalkavammaiselle hevoselle se vanhuuskin "tulee" aikaisemmin. Taisiis muutamankin vuoden päästä jo voi alkaa hyvin näkyä, etenkin jaloissa. mutta hei paranemisia ja jaksuja Voitolle, ja koita säkin jaksaa. Peukkuja tietysti aina pietään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla aiemman postauksen kommenteissa Tiia monesti kyllä lisännyt että jos tilanne vaatii niin tietää kyllä että luopuminen saattaa tulla eteen, joten kommenttisi näkökulma siihen että Tiia ei tuota huomioisi on ehkä vähän aiheeton, ja tulee tunne että syyllistät nyt sellaisesta asiasta mistä ei pitäisi. Tärkeä pointti ottaa huomioon kyllä, mutta itse sain kuvan että Tiia tiedosti tämän jo hyvin itsekin. Itse en haluaisi joutua syyllistetyksi tällaisista asioista aiheetta, vaikka varmasti hyvää tarkoitatkin :) -Aleksandra

      Poista
    2. Aika ammattitaidottoman kuuloinen ell, jos lähtee blogin lukemisen perusteella päättelemään millon lopettaa hevonen ja millon ei.

      Poista
  24. Mun mielestä on jees joko meikata vähän tai ei ollenkaan. Meikkaamisen ymmärtää sillä, että kilpailussa nyt muutenkin yritetään tehdä ratsukosta siisti, joten jos hevonen harjataan tavallista paremmin, pestään tai tehään jotain muuta tavallista huolitellumman hevosen saamiseksi niin miksei sitten ratsastajakin voi laittaa paremmat saappaat, puhtaammat housut ja meikata. Se on kyllä totta että sillon tarvitaan kestävämmät meikit eikä lähdetä sotamaalauksissa liikenteeseen

    VastaaPoista
  25. Ymmärrän ettet ole aikaisemmin tehnyt meikkivideoita, eikä sinun tarvitsekkaan siksi olla ammattilainen, mutta olisi kiva, että edes termit menisi oikein ettei tule mtn. väärinkäsityksiä. Olisit voinut selvittää tuotteiden oikeaoppiset nimet pienellä vaivalla ennen videon tekemistä, niin vältyttäisiin "maybelinen rajaus öö siis purkki-rajausväri" sönkötyksiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit voinut ihan pienellä vaivalla ennen kommentin lähettämistä varmistaa että laitat sen omalla nimellä ja naamalla ;)

      Poista
    2. Mä en ole meikkitaiteilija enkä meikkivideoiden tekijä, siksi mä haluan tehdä tollasia arkisia ja tavallisia videoita puhekielellä. Ihan kun höpöttelisin jollekkin oikealle ihmiselle :)

      Poista
  26. Moi!
    Miulla ois pari juttuu. Ensinnäkin rakastan siun, Pinjan ja Sinin blogeja ja tykkään myös paljon teidän youtubevideoista. Olisi kiva jos tekisitte lisää videopostauksia Einarin ja Nerean kanssa:) Ja pari kysymystä vielä:
    Mikä on Voiton säkä? Entäs Lillin säkä? Ja minkä ikäisiä Einar ja Nerea on?(Ei tietenkään ole pakko kertoa) :)

    VastaaPoista
  27. Itse en käytä yleensä meikkiä edes ratsastaessa. Tuntuu luonnolliselta ilman (tietysti jos on kauhean huono iho juuri silloin niin käytön vähän meikkiä)

    VastaaPoista
  28. Kivat meikit! :) Mä en vaan itse käytä ratsastaessa koskaan meikkiä, enkä meikkaa muutenkaan kunnolla, just jotain ripsaria ja teen kulmat, no joskus jotain vähän erikoisempaakin. Voitko tehdä postauksen hevosen peräänantoon ratsastamisesta? Olis kiva tietää vähän lisää siitä ja sais kokemusta ja tietoo miten se oikeasti tapahtuu.. :))) ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peräänantoon ratsastamisesta en tee postauta. Se kylmä opetetan valmennukssissa/tunneilla kun se on jokaiselle ajankohtaita, se kyllä tulee sieltä sitten itsestäänkin kun sen aika on ja kaikki palikat o kunnossa..:)

      Poista
  29. Moikka!
    Pidän paljon blogistasi ja seurailen muutenkin yleensä ahkeraan videoitasi Youtubesta. En ole eläessäni kommentoinut mihinkään blogiin/postaukseen/videoon kuin yhden ainoan kerran aiemmin, joten saat olla nyt erikoistapaus haha! xD
    Haluaisitko tehdä postauksen siitä, mihin teillä menee hevosissa rahaa kuukaudessa/kuinka paljon? Ollaan harkitsemassa meille hevosia ja koska valmentaudutte ja kisaatte niin olisi kiva kuulla myös teidän kuukausittaisista kuluistanne. Voi olla että olen tällaisen lukenutkin blogistasi joskus ehkä, mutta päivitetty versio tai ainakin lyhyesti ja ytimekkäästi tähän kommenttiin vastaaminen olisi hyvä juttu!
    Kiinnostaisi myös kuulla vielä vähän tuosta hevosharrastuksestasi ja lukion käymisestä henkilökohtaisesti. Senkin postauksen olen lukenut jo monia, monia kertoja missä kerrot asiasta tarkemmin, mutta olisi mukava tietää miten SINÄ olet siitä selvinnyt, miten olet jaksanut kisata ja valmentautua hevosten hoidon ja muun ratsastuksen lisäksi ja onko kaikki ollut sen arvoista tms. Ymmärrät varmaan pointtini. :-)

    Olen itsekin harrastanut ratsastusta ihan eskarista saakka ja tykkään lukea hevosblogeja. Tuntuu että monella on nyt ollut ongelmia hevosten jalkojen kanssa. Tosi harmillista. Toivonkin siis muiden hevosten pikaisen paranemisen vuoksi myös teille tsemppiä Voiton jalan hoitoon, kuntouttamiseen ja mahdollisimman hyvään kuntoon paranemiseen jos se enää on mahdollista. Olette hyvä pari eikä tuollaisen vastoinkäymisen pitäisi teitä erottaa ja mielestäni teidän pitäisi ainakin tulevaisuudessa päästä harrastamaan monipuolisesti vaikkei Voitosta enää kisakentille olisikaan. Onnea sellaisiin juttusiin siis, pidän täällä peukut pystyssä! :-)

    VastaaPoista
  30. Voitko taas kuvata videopostauksen/videopostauksia horse showsta? :)

    VastaaPoista
  31. Tuletko Pinjan kanssa sunnuntaina ollenkaan Horse Showhun?

    VastaaPoista
  32. Olisiko tuon "*=saatu blogin kautta" tekstin saanut laitettua yhtään pienemmällä tai vaaleammalla värillä?

    Hiukan arvelluttavaa mainostamista, jos tärkein asia eli maininta mainoksesta yritetään piilottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi saanut :) Monelle blogeja lukevalle toi merkki on niin selvä, että se nyt ei varmaan sen suurempaa selittyä kaipaa. Laitoin sen selityksen siihen silti, jos joku ei tiedä.

      Ja mainitsin muistaakseni sekä videoll, että postauksessa ett olen näitä saanut, joten ei pitäisi olla kellekkään mikään yllätys. Erottelin vaan vielä tolla tähdellä mitkä on tarkalleen ottaen saatu ja mitkä ei.

      Poista
  33. kivan erilainen postaus olet tosi hyvä bloggaaja. Aiotteko tehdä Pinjan kanssa joulukalenterin taas.

    VastaaPoista
  34. Luonnollinen meikki kieltämättä! Mutta itse en siltikään oikeen ymmärrä aivan noin perusteellista meikkaamista kisoihin. Omasta mielestäni etenkin luomiväri, varjostukset ja huulipuna sekä silmien rajaus meni aika yli ottaen huomioon että kyseessä on kuitenkin vain hevoskisat. Toki ihon virheet voi peittää, samoin kuin lisätä ilmettä ripsivärillä ja kulmilla ja poskipunaa kalpeuden peittämiseen, mutta noin luonnolisesti kuitenkin kauniina mun mielestä luomivärit, varjostukset ja huulipuna oli jo vähän liikaa, toki ne sopivat upeasti after partyihin mutta ei mielestäni kisoihin. Sullakin on kuitenkin kohtalaisen tummat kulmakarvat ja ripset luonnostaan eli et näyttäisi kauhealta vaikka vain peittäisit huonot kohdat ihosta! Itselläni on niin vaaleat ripset ja kulmakarvat että jos laitan meikkivoidetta on pakko laitta myös kulmat ja ripset, muuten näytän täysin karvattomalta! En oikein muutenkaan ymmärrä tallille pänttäytymistä. Toki esim. koulupäivän tai muun sellaisen jälkeen ei ole mitään järkeä pestä meikkejä pois jos on menossa tallille, mutta jos meikkaa vain tallille meno varten siinä ei ole mielestäni mitään järkeä. Mutta suosittelen että jokainen joskus (huolimatta ihon laadusta tai tilanteesta jonne on menossa) jättäisi naamansa puhtaaksi meikistä ja tulisi aivan omana itsenään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla on kyllä maailman vaaleimmay ripset.. Mutta ymmärrän pointin, jokainenhan siellä saa näyttää mille itse itsensä parhaaksi tuntee :) Minusta jokainen on kyllä ihan oma itsensä meikkasi tai ei, eihän kukaan käske sua riisumaan esim vaatteitasi jotta olisit oma itsesi.

      Poista
  35. Mulla on ihan naurettavan vaalea ja kalpea iho, onkohan noista JB:n meikkivoiteista mulle tarpeeksi vaaleaa? Olen kuullut, että alabaster olisi vaalein, mutta mulla on kyllä mielestäni paljon vaaleampi iho kuin sulla :D Myös red neutralizer kiinnostaisi, jos sitä vaan saisi tarpeeksi vaaleana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan ettei löydy :/ Mun meikkivoide nimittäin vaalein ja jopa mulle ehkä hitusen tumma. Toi punasuuden neutralisoija sen sijaan on tosi vaalea!:)

      Poista
  36. Itse en ole kyllä koskaan ymmärtäny meikkaamisen päälle ja kuulostaa vielä hullummalta meikata ratsikisoihin. Onko porukka koskaan miettiny, että huono iho voi tulla nimenomaan niistä meikeistä? Säästää niin paljon aikaa, kun ei tarvia meikkeihin rahaa laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä oo mun ihon suhteen huomannu mitään eroa, mutta mulla käytössä hiukan kalliimpia ja sitä myötä laadukkaampia meikkejä. Mun ihon kuntoon vaikuttaa siis ihan muut jutut kuten stressi ja ruokavalio. Monella huonomla meikillä varmasti saa ihonsa huonoon kuntoon :)

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.