Millainen on bloggaajan työpäivä?

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017Tänään olisi vuorossa vähän erilaista videota, sillä kerron minun työpäivästä blogi- ja videhommien parissa. Postaus on tehty yhteistyössä ASUSin kanssa, johonka liittyen olen saanut uuden  ZenBook 3 Deluxe -koneen sekä ollut kuvanmuokkaukseen liittyvillä ASUS The Next Level -workshopeilla mukana. Workshopeista on kuvattu myös oma videosarjansa, jota katsomalal tekin saatte ihan samat kikat käyttöönne mitä meille siellä opetettiin! Kannattaa siis ehdottomasti katsoa ja bongailla videolta minua sekä muita tuttuja tubettajia ja bloggaajia.

Joku kysyikin aiemmassa postauksessa, jossa kerroin olevani mukana tässä ASUSin kampanjassa, että kertoisin enemmän koneesta käyttökokemuksia kun olen sitä pidempään jo käyttänyt. ZenBook 3 Deluxe -läppärin ehdottomiksi plussiksi onkin muodostunut keveys ja pieni koko! Niin helppo ottaa pihalle mukaan tai kantaa työhuoneesta sänkyyn. Oon monesti esitellytkin konetta, että kattokaa tää on yhtä painava kun mun puhelin ja se melkeen pitää paikkaansa :D Ihan huippu laite siis etenkin liikkuvaan elämän tyyliin kun kone ei ole vain paikallaan toimistossa. Pienestä koosta huolimatta voi tuolla tehdä kaikkea mitä blogihommat vaativat.


Kiinnostaako sometekeminen? Katso editointi- ja kuvausvinkit ASUS The Next Level -soittolistalta


Linkki videoon

7 kommenttia

 1. Mitä huulipunaa sulla on tossa videolla? Ihanan värinen! Ja voiko lightroomin ladata koneelle ilmaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyxin Lingerietä muistaakseni 03 sävyä. Ja voi vain testiversion ladata ilmaiseksi :)

   Poista
 2. Miten sinä töistä suoraan menet koneelle jatkamaan toisia hommia, kun kotona on heppa sairaana? Itse ainakin rientäisin hevosen luo. Olisit edes mennyt sen luo ulkona tekemään hommia. Jotenkin tuntuu tosi ikävälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän perheessä on neljä muutakin ihmistä, jotka huolehtii minun lisäksi hevosista :) Ja tallilla ei ole nettiä, joten ei voi siellä olla koneella.

   Poista
 3. Tarvitsetko bloggaamiseen oikeasti yli 1000 euron läppärin vai kehutko vain sen vuoksi että sait koneen ilmaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun edellinen konehan on melkeen 3000euron arvoinen, että kyllä bloggaamiseen tai oikeastaan kuvienja videoiden käsittelyyn tarvii oikeasti melko tehokkaan ja usein siis samalla kalliin koneen :)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.