Video: Kuinka opiskelen juuri nyt ja hevosjuttuja pitkästä aikaa

keskiviikko 10. lokakuuta 2018Moikka! Uudella videolla näytän tarkemmin miten opiskelen tällä hetkellä lainaan saamallani koneella eli rutiinit tulevat muuttumaan vielä tässä luku-urakan aikana koneen lähtiessä takaisin Lenovolle. Kuten videolta näkyy on tuollaisella laitteella opiskelu super kätevää verrattuna perinteiseen paperiin ja kynään. Vähän tulee kyllä ikävä kun koneesta on aika luopuaja sen takia olenkin alkanut tosissaan harkitsemaan tuollaisen piirto-ominaisuuden omaavan laitteen hankkimista... Kuinka moni teistä käyttää tietokonetta/tablettia opiskeluun?

Hevosten lopetuksen jälkeen en ole juuri tallilla käynyt, mutta nyt alkoi sekin ajatus tuntua jo mukavalle. Videolla siis piiitkästä aikaa vähän hevosiakin. Ja samalla puhuin jo vähän tulevasta suunnitelmasta julkaista kerran kuukaudessa aina tiettynä päivänä tallivideopostaus tai muuten hevosaiheinen video. Useampi ratsastuskoulun testaaminen nimittäin merkattu jo kalenteriini ;) Mutta siitä tarkemmin videolla ja myöhemmin.

Ihanaa keskiviikkoa ja toivottavasti piditte videosta!

9 kommenttia

 1. Mukava, että hevosaiheiset videot/postaukset jatkuu! Kiva video. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana video ja todella kivalta kuulostaa sunnitelmat !!!

  VastaaPoista
 3. Oletko nyt opiskellut uuden vai vanhan opsin mukaisia asioita pääsykokeeseen? Katsoin vaan sun instasta muistarit jossa luki spinkvanttiluvuista yms ja ite en oo niistä kuullutkaan vaikka juuri kemian kirjotinkin... :D vai voikohan sisältö vaihdella noin paljon kirjasarjojenkin välillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden opsin mukaan on Mafy päivittynyt ja sillä olen mennyt. Oletko kuitenkin kuullut muista kvanttiluvuista? Vai oliko kaikki tosta aiheesta ihan vierasta :D?

   Piti ihan tutkia kuuluuko nuo nyt uuteen opsiin vai ei ja kyllä siellä ainakin orbitaalit mainittiin eli uskoisin kuuluvan, mutta voihan se olla, että spinkvanttiluku on sitten poistettu tms sun kirjasarjasta? Mikä sarja sulla on ollut?

   Poista
  2. Juu orbitaaleista oli yks kappale kaikkien viiden kurssin kirjoissa yhteensä, voi vaan kuvitella miten hyvin siitä tajus yhtään mitään... Mulla oli käytössä mooli-kirjasarja :) vilkaisin kirjojen sanastot läpi, ei sieltäkään sanoja spinkvanttiluku ja magneettinen kvanttiluku löytynyt :D

   Poista
  3. Jos oikein muistelen, niin spin- ja magneettikvanttiluvut on vähän semmosta ekstratietoa. Lukiomatskuihin taitaa kuulua vain pää- ja sivukvanttiluvut. Ainakin mulle nämä muut tuli uutena valmentavissa opinnoissa.

   Poista
 4. Tosi kiva video!! :) Ja superkiva kuulla että on jatkossakin tulossa hevosvideoita, Ratsastuskoulut testissä -sarja on huippu :D Mä teen pääasiassa muistiinpanot käsin (myös luennoilla, vaikka aika monella näkyykin olevan läppäri mukana luennolla), mutta esseet yms. toki koneella. Jos luen vaikkapa tenttiin niin teen muistiinpanot käsin, koska asiat jäävät ainakin mulla silloin paremmin mieleen. :)

  VastaaPoista
 5. kiva video =) innolla ootan ratsastuskoulut testissä -sarjaa :) Onko ne Pohjois-Savossa ne tallit vai muualtakin nytten?

  VastaaPoista
 6. Milloin tulisi uusi video youtubeen?? Olen katsellut vanhoja videoita samalla kun odottelen uutta videota teiltä❤

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.