Vikat fiilikset ennen pääsykoetta | LIFE UPDATE VIDEO

torstai 9. toukokuuta 2019

Ajattelin poikkeuksellisesti nyt jakaa tämän videon tänne blogiinkin, kun niin paljon siinä juttelen hakuun liittyvistä jutuista. Aikaisemmat lääkikseen hakuun liittyvät videot löytyy täältä.
Tsemppiä kaikille kokeeseen!

18 kommenttia

 1. Video toiveita kysyit niin puhelimen esittely video, my week sitten olisi kiva jos tulisi joku Poikaystävän kanssa myöskin joku video, vaikka semmoinen että teille saisi esittää kysymyksii ja te vastaisitte molemmat niihin REHELLISESTI

  VastaaPoista
 2. Kuinka pitkään oot seurustellu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi! Voisitko joskus kertoo hänestä jollain videolla vähä enemmän? Tai te molemmat yhdessä?

   Poista
  2. Jos sun asunnossa on kesällä kuuma niin miksi et hanki sellaista ilmanvaihto pumppua vai mikä se nyt on että se puhaltaa viileää ilmaa, meillä on möillä semmoinen tosi kätevä. Toinen myös hyvä vinkki on pidä ikkuna auki 24h toki sadepäivinä ei toinna pitää auki mutta muuten. Sitten myös toinen on sälekaihtimet ikkunoissa ne kannataa pitää todella pienellä auki niin pysyy kämppä viileänä.

   Tässä muutamia minun vinkkejä tuohon kun sanoit videolla että sun kämppä on kesällä liian kuuma

   Poista
  3. Joo viime kesänä oli vaan kaikki viilennysvälineet myyty loppuun näiden helteiden takia, mutta ehkä tänä kesänä jos ois ajoissa liikkeellä.

   Muut vinkit onkin käytössä jo!

   Poista
 3. Vai että poiksun luo muutat kesällä asumaa, vooooi miten söpöä! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva video ja mukava kuulla sun kuulumisia myös videolla :) Onnea pääsykokeeseen, oot tehny valtavasti töitä joten luulis sen riittävän sisäänpääsyyn :)

  Itse tykkään eniten my day ja my week -videoista ja hevosvideoista, mutta sun kaikki videot on ollu hyviä :D Luetko kirjoja, siis opiskelun lisäksi? Jos luet niin olis kiva kuulla videolla vaikka jotain lukuvinkkejä :) Vinkit hyvistä sarjoista olis kans tervetulleita!

  VastaaPoista
 5. Miten meni pääsykoe? :)

  Teit kyllä kovan työn, toivottavasti onnistuit kokeessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koe meni huonosti. En ole yhtään tyytyväinen ja parempaan olisi pitänyt pystyä. Kirjottelen tarkemman postauksen joskus, mutta tiiastudies instassa enemmän.

   Poista
 6. Super ihana blogi sulla oli pakko liittyä lukijaksi! 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Saattoihan kokeet mennä hyvinkin. Olet niin paljon valmistautunut kuitenkin. Ellei mene läpi, niin ei kaikista vaan tule lääkäreitä. Sitten muita opintoja ja ammatteja.

  VastaaPoista
 8. Kyllä se on niin, ellei kolmannella kerralla pääse lääkikseen, kannattaa miettiä muuta. Kuten ano totesi, kaikista ei vaan tule lääkäreitä. Se on taivaan tosi. Joku voi lukea vaikka kymmenen vuotta, mutta ellei ymmärrä lukemaansa, eikä osaa hahmottaa asioita, on seinä edessä. Tiia varmasti pääsee sisälle lääkikseen tällä kertaa. Kaikki eivät pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän monia jotka on päässeet lääkikseen neljännellä tai jopa kuudennella kerralla, joten ei se kolme mikään maaginen raja ole😅 Varsinkin kun tämä oli vasta toinen kerta kun yritin tosissaan, vaikka toki kolmas kerta kun pääsykokeessa olin😊

   Poista
 9. En usko että Tiia pääsee lääkikseen. Jotenkin tekee ehkä vääriä asioita eikä keskity olennaiseen. Mun tunne vain, voin olla väärässä...

  VastaaPoista
 10. Kyllä pääsee. Ainoastaan ne ei pääse, jotka luovuttaa ennen sisäänpääsyä.

  VastaaPoista
 11. Minä vuonna olet syntynyt :) ?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.