Pääsin lääkikseen!

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Kolmas kerta toden sanoo piti tällä kertaa paikkaansa! Pääsin Kuopioon yleiselle. Juuri sinne minne halusinkin kaikkein eniten. En voi uskoa etenkään epäonnistuneen koesuorituksen jälkeen, että tämä on totta, mutta ilmeisesti koe oli muillekkin vaikea. Videolla fiiliksiä ja lisää luvassa kunhan tästä alkujärkytyksestä selviän...  Kuinka teillä meni? Pääsittekö sisään lääkikseen, kenties jopa tänne Kuopioon?

11 kommenttia

 1. Onnea tuhannesti! Koko videon ajan kuvittelin sulle jo valkoisen takin...

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Tiia! Olet paikkasi ansainnut <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa, onnea!
  Kun yhdessä videossa kerroit sen itse arvioidun pistemäärän niin tiesin silloin että melko varmasti pääset sisään, oon niin paljon kuullut noista pistearvioista, vaikka ne ei olekaan varmoja niin sulla oli siellä korkeammassa päässä. Tosiaan vaikka tuntui että meni huonosti niin vaikea oli muillekin!
  Onnea opintoihin!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Pääsin itse myös Kuopioon yleiselle! Siellä nähdään!

  VastaaPoista
 5. Todella paljon onnea, olet kyllä ansainnu ton paikan kun teit niin kovasti töitä!! Kiva että kerroit tästä näin pian sen jälkeen kun sait itse tietää. :)

  Mä pystyin samaistumaan hyvin ton videon tunnelmiin vaikka opiskelenkin toista alaa. Mullakin oli nimittäin fiilis että pääsykoe meni huonosti, mut silti pääsin sisään ja tuli tosi epäuskoinen olo silloin. Olin melkein jossain shokissa sen ekan päivän kun sain tietää et olin päässyt. :,,D

  VastaaPoista
 6. Ihan mieletöntä, nii se kova työ vaan palkitaan :DD Onnea ihan superpaljon!!

  VastaaPoista
 7. Mahtava juttu, ONNEA!!! Teit valtavasti töitä ja se palkittiin. :)
  Hauskaa on sekin, kun negatiivisuutta levittävät ovat väärässä (kateellisia raukkoja, jotka haluavat muidenkin epäonnistuvan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti tän postauksen nyt lukee kaikki ne jotka sano ettei Tiiasta tuu lääkäriä:D
   Mutta onnee Tiia ihan super paljon, oot tehny niin paljon töitä että paikka todella meni oikeelle tyypille!

   Poista
 8. Ihan mahtavaa!!:) Onnea paljon, ole ylpeä tekemästäsi työstä ja saavutuksestasi!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
 9. Oon ite seurannut sun blogia vuosia hevosaikoina ikinä kommentoimatta, nyt on hyvä aika kun vihdoin tein oman blogin. Sun lääkismatka ollut mielenkiintoista ja motivoivaa seurattavaa :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.