Lataa ilmainen study trackerini!

tiistai 13. elokuuta 2019


Käytin itse kahtena viimeisenä hakukertana hyväksi hiomaani study trackeria, josta loin teille nyt selkeän pdf-version, jota voi täyttää omalla tabletilla/tietokoneella tai tulostaa ja täyttää perinteisenä paperiversiona. 

Tein ennen tämän valmiin pohjan julkistamista IG-TV-videon, jossa kerron enemmän käyttämästäni study trackerista ja ohjeistan miten sen voi piirtää omaan bullet journaliin, jos ei halua käyttää tätä valmista pohjaani. Sen videon näet tästä linkistä. Video sai suuren suosion, joten sen innoittamana oikeastaan sainkin idean tehdä tällaisen valmiin pohjan. Toivottavasti tykkäätte ja tulee tarpeeseen!

4 kommenttia

 1. Kiva idea, voisin kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Mites kun mafyssä on tuo ajanlaskentatoiminto ja siinä näkyy kolme riviä eri aikoja ennen aikojen keskiarvoa (tämä viikko, edellinen viikko ja nimetön rivi). Eli siis kysymykseni on minkä ajan tuo nimetön rivi näyttää? En vaan keksi tätä :D

  Entäs miten on mahdollista että mafy näyttää samaan aikaan eri opiskeluaikoja eri aineiden edistymiskäyrien kautta katsottuna? Toisella näyttää esim että bilsaa on opiskellut 7h ja yhteensä kahta ainetta 12h (jolloin kemiaa 5h), kun vaikka kemiam puolella näyttää että kemiaa olisi opiskellut 6h ja yhteensä kahta ainetta 12h (eli nyt bilsaa olisikin opiskellut 6h alkuperäisen 7h sijaan). :)

  VastaaPoista
 3. Oiskohan toi ajan laskenta nyt muuttunut viime vuodesta, sillä en ihan ymmärrä mitä meinaat noilla riveillä :D

  Noista ajoista en myöskään osaa sanoa myöskääm varmaksi, mutta Mafynetti varmaan pyöristää ne. Eli oot opiskellu 6.5h bilsaa ja 5.5h kemiaa =12h, mutta pyöristää ainekohtasilla sivuilla tasatunneiksi?

  Näissä Mafyn asiakaspalvelu osaa auttaa parhaiten eli kantsii sinne laittaa viestiä!

  VastaaPoista
 4. Hei toi pyöristäminen voi muuten olla se syy! Ja siis kun menee siihen tavotekäyräsivulle ja klikkaa sieltä alhaalta sitä kohtaa missä näkee samana päivänä luetut tunnit, avautuu näkymä, missä on eritelty edellinen viikko ja tämä viikko, mutta sitten vielä edellisen viikon alapuolella on jotain aikoja, joiden merkitystä en tiedä. Alimpana keskiarvot :D kiitos kuitenkin vastauksestasi ja onnea alkaviin opintoihin! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.