Näin pääsin lääkikseen osa 1

keskiviikko 28. elokuuta 2019


Youtubessa alkaa videosarja lääkikseen hakemiseen liittyen, jossa käyn tarkemmin kun vielä koskaan läpi mitä itse tein, jotta pääsin vihdoin lääkikseen. Olen kuvannut ennakkoon jo useamman jakson mm. stressinhallinnasta, opiskelutekniikoista. 

Tänään julkaistussa ensimmäisessä jaksossa käyn läpi vähän tarinaani, sitä mitä tein erinlailla nyt kahden viimeisimmän hakukerran välillä, mitä valmennuskurssia käytin, paljonko luin, milloin aloitin jne. Seuraavissa osissa sitten vastailen mm. teidän kysymyksiin ja pureudun eri aiheisiin vähän syvällisemmin. 

Toivottavasti tästä sarjasta on mahdollisimman monelle hyötyä! Itse katsoin hakuaikana paljon vastaavia, mutta vain ulkomaalaisia, sillä suomalaisia ei juuri tahtonut löytyä.3 kommenttia

  1. Nää on tosi mielenkiintosia ja saa vähän vinkkejä ja varmuutta omaankin tekemiseen ja harjottelemiseen, kun voi vähän vertailla omaa tekemistä siihen mitä muut on tehnyt, joten kiitos kun jaksat tehdä näitä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä ja mielenkiintoinen video :) Mä en itse hae lääkikseen vaan lukemaan biologiaa lukion jälkeen, mut silti kaikki pääsykoe- ja opiskeluaiheet kiinnostaa. Niistä saa motivaatiota vaikka ala onkin eri. Muutenkin sun videot on aina tosi hyviä ja sun kanava on mun ehdoton lempikanava Youtubessa :D Olis kans kiva myöhemmin kuulla et millasta yliopisto-opiskelu on :)

    VastaaPoista
  3. Sun innoittamana aion kyllä sit aikanaan ostaa Mafyn kurssin! Oon kuullut siitä nyt pelkkää hyvää, niin moni on käyttänyt sitä.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.