Opiskelutekniikat | Näin pääsin lääkikseen osa 2

lauantai 21. syyskuuta 2019


Lääkistä on nyt takana kolme täyttä viikkoa ja sen voin spoilata, että ollut IHAN parasta! Kiirettä on kuitenkin pitänyt ja tällä hetkellä olen vielä flunssassa (kuten tuntuu olevan ihan jokainen fuksi :D), joten reaaliaikaisia kuulumisia ette vielä saa videon ettekä postauksen muodossa. Instassa @tiiastudies sekä @tiiavoitto olen kyllä senkin edestä sitten kertonut ekoista viikoista. Kunhan tästä paranen kuvailen kuulumisvideon sekä my dayn kouluarjesta, mutta nyt toistaiseksi mennään jo kesällä kuvatulla tubevideolla, jossa kerron vähän opiskeluvinkkejä yleisesti sekä nimenomaan pääsykoetta varten.


Kannatta tsekata myös nämä videot ja postaukset:


7 kommenttia

 1. Hei! Halusin vain kysyä sitä, että mikä puhelin sinulla on tällä hetkellä? :D :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä video jälleen kerran!! :)

  VastaaPoista
 3. Minkä takia et syö lihaa? etkä käytä maitotuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön lihaa kyllä muualla kun kotona jos ei ole hyvää kasvosruokaa tarjolla ja maitotuotteita (juustoa!) käytän joskus kotonakin. Mutta ympäristösyistä oon pyrkiny vähentämään ja kun ei enää paljoa syö lihaa, ei sen koostumus eikä makukaan enää oikee miellytä😂

   Poista
  2. luultavasti olet tähän jo törmännyt ja ehkä lukenutkin? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006263132.html

   Poista
  3. Tän takia kun syön lihaa pyrin aina syömään kotimaista, kumpa sen vaan tajuaisi jokainen lihansyöjä...

   Musta ei kannata kasvisyöjiä käännyttää lihansyöjiksi vaan lihaa syöviä käännyttää pelkkää kotimaista lihaa käyttäviksi.

   Poista
  4. Hyvä että suosit kotimaista silloin kun syöt lihaa :) Ja no mun puolesta kaikki saa syödä mitä haluaa kunhan söisi kotimaista, sitä mitä suomessa kasvatetaan yms, kaikkee kun ei suomessa tuoteta.

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.