#223 pöllöenergiaa riittämiin

sunnuntai 12. helmikuuta 2012Moi! Viime postauksessa mainitsin siitä videopostauksesta, mutta suunitelmat muuttu niin että siirettiin sitä vähän myöhemmälle ja keskityttiin kukin omiin hevosiin koko päiväksi :)

Voitolla on ollut ihan kauheasti energiaa. Ihmettelen suuresti miten olen onnistunut pysymään siellä selässä, varsinkin kun ollaan menty aika paljon ilman satulaa. Itseäni lähinnä naurattaa kun Voitto lähtee vinkuen pukkilaukkaa kenttää ympäri :D

Nyt sitten vähän tarkemmin eiliseen päivään, kun siitä saatiin pitkästä aikaa kuviakin. Ehdittiin juuri ja juuri ratsastaa ennen pimeää ja hepat olivatki valosammassa vähän kiltimmin. Tein muutamia käyntiväistöjä ja suoristuksia aluksi. Nyt kun olen taivutellut Voittoa tosi paljon, niin huomaamatta on suoraan ratsastaminen unohtunut ja sen kyllä huomasi! 

Aluksi humputtelin kaksi kierrosta molempiin suuntiin pitkin ohjin, välillä piti vähän hidastaa vauhtia kun mentiin melkosta kiitoravia :D Mutta sen jälkeen sitten aloitettiin ravissakin työskentely. Nyt olen ravissakin alkanut vaatimaan peräänantoa. Voitto kulkee aika kivasti, vähän liian virkkuukoukkuna eikä rentona ja pitkänä, joka olisi nyt tärkeää, jotta selkälihakset kehittyvät taas. Ehkä kun enin pöllöenergia on purettu niin saadaan Voittokin rennommaksi.

Laukkaan vielä kumminkin vaatimatta mitään. Joten siitä ei nyt hirveästi voi mitään kertoa :D Loppukäynnit lähdettiin kävelemään tielle ja tsekkaamaan onko viereinen latu hiihto kunnossa. Voitto oli hirmu tahmatassu, kunnes käännyttiin kotiin. Jouduttiin ottamaan muutama kerta ihan seis, kun Lilli ei pysynyt perässä.

10 kommenttia

 1. Meijän ratsastuskoululla on IHAN samanlainen hevonen kun Voitto. Samat värit ja sukupuoli, mutta rotua ei tiedetä. :)

  VastaaPoista
 2. mikä toi kännykkä juttu on

  VastaaPoista
 3. SportsTracker on tosi kätevä! Käytän kans paljon ratsastaessani sitä!
  Oon harkinnut, et jos ostais sen sykemittarin, joka kommunikoi tuon kans! Mut se maksaa 70 euroa =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itselläni on jo sykemittari, mutta en ole onnistunut sitä tuohon kytkemään.

   Poista
  2. Onko sulla joku tavallinen sykemittari, vai se mikä on tuolle sports trackerille? Ku ei siinä mun mielestä muut toimi!

   Poista
 4. Minuakii kiinnostais että mikä tuo kännykkä juttu on :D
  Ite kun ajan poneja niin tuo olis ihan huippu kun pitää miettiä aina että montahan kilometriä tuli tänään ajettua.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SportsTracker, ihan nokian ovikaupasta olen ladannut :)

   Poista
 5. Toimiiko toi kännykkä juttu netin kautta vai ladataanko se esim tietokoneen kautta kännykkään, muttei tarvitse nettiyhteyttä toimiakseen?
  Kiinnostaa ponin treenin kannalta tommonen, koska just matkat, ajat, huippunopeudet jne ois kiva tietää! Miulla ei kuitenkaa oo nettiyhteyttä kännykässä maksettuna joten pitää tarkastaa aina nää faktat (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitaa käyttää nettiä tuohon toimimiseen, en nyt ole ihan varma:D

   Poista
 6. Aivan huippuja olette (; Kysymykseeni; Mistä ootte hankkinu noi laatikot mis säilytätte kauraa yms. Ikeasta, mutta mikä osasto tai sillee :D ?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.