#229 Lillin kanssa koettuja hetkiä

torstai 23. helmikuuta 2012

Hei! Päätin kirjoitella nyt vähän perheemme toisesta ponista Lillistä. Lillihän on tällä hetkellä pikkusiskoni Pinjan poni ja heidän kuulumisia voitte lukea Pinjan blogista. Vanhemmista postauksista varmaan olette huomanneet, että kerroin tässä blogissa myös Lillistä. Mutta Pinjankin innostuttua bloggaamisesta, teimme molemmat omat blogit omille hevosillemme.

Lillihän oli ennen Voiton tuloa meidän molempien käytössä. Ratsastimme, valmentauduimme ja kisasimme vuorotellen. Ratsastusvuorot oli jaettu niin, että menimme joka toinen päivä vuorotellen. Estevalmennukset mentiin vuoro viikoin, mutta kouluvalmennuksissa käytiin molemmat joka viikko. Kisoissa menimme molemmat aina yhden luokan. Mutta tästä minun ei ollut tarkoitus kirjoittaa :D Tarkoitukseni oli kertoa hyviä muistoja siitä ajasta kun menin viellä Lillillä säännöllisesti.

13.2.2012 ekat kisat!
Ensimmäiset kisat Lillillä. Mentiin molemmat 70cm, kisat olivat Pikkupihalla ja ei ne kyllä olleet varsinaisesti kisat vaan rataharjoitukset. Mutta Lilli oli tykki, se meni just sinne minne ohjattiin ja hyppäs sen mitä nenän eteen laitettiin =) Molemmille sis nolla radat ja minulla taisi olla vielä luokan nopein, vaikkei luokassa sijoituttukkaan.


20.3.2010 Korhola
Toiset kilpailut, eka 80cm rata. Pinja oli mennyt alle taas puhtaan 70cm ja sitten minä hyvillä mielin radalle, tein aika tiukat tiet ja voittohan sieltä tuli :) Oli kyllä ihan huippua ja tosi kannustavaa, mentiin siinä


4.6.2010 Kimmon aluekisat
Kuten kuvasta jo voitte päätellä voitin Lillin kanssa luokan ja Pinja sijoittui Lillillä samassa luokassa viidenneksi. Luokka oli siis 80cm. Lilli oli kyllä semmonen rusettimangneetti ku sille päälle sattui, poni nimittäin kääntyy tosi tiukasti ja hyppää oikeastaan mitä ja mistä vain + hoitaa itse että askeleet sopii kohdilleen :DTapsan seurakisat
En muista milloin nämä kisat olivat, mutta taisivat seurakilpailut olla. Minä menin 80cm, jota ennen Pinja oli mennyt puhtaasti 70cm radan, jossa kaikki 0vp sijoittuivat. Lähdin siis hyvillä mielin radalle. Lilli oli aika villinä ja kuten alimmasta kuvasta näkee, niin poni vei välillä vähän :D
Voitettiin kumminkin luokka, vaikka rata olikin vähän sähellystä. Uusinta rata alkoi juuri ja en muistanut rataa kunnolla, olin ohjaamassa väärälle estelle, tajusin virheeni tyyliin askeleen ennen kun Lilli lähti hyppäämään ja ehdin kääntää sen pois. Ratsastuksellisesti aika sähelö rata, mutta nopea se taisi olla kun voitettiin!;)Sorsasalon aluekisat 9.5.2010 
Menin minun ekan 90cm luokan sorsasalossa. Pinja oli mennyt alle taas 70cm tai 80cm puhtaalla radalla sijoittuen. Mekin sitten vedettiin nolla rata ja ajan perusteella oltiin kolmansia. Tässähän on vielä semmonen hassu juttu, että sitten kun Pinja meni Lillillä ekan 90cm niin sekin oli kolmas!
Leirit 14.-16.6.2010 ja 21-24.6.2010 ♥

Elikkä oltiin Tuomaksen yksäreille tarkoitetuila leireillä Pinjan kanssa molemmat. Ekalla leirillä minä ratsastin Lillillä, mutta Pinja oli silti mukana ja toisella sitten toisin päin. Oli kyllä mukavat leirit ja opittiin tosi paljon uutta.
estevalmennukset
En ihan oikeasti muista sellaista estevalmennusta mikä olisi mennyt huonosti. Vaikka kuulostaakin mahdottomalle Lilli ei oo koskaan kieltänyt kanssani valmennuksissa! Sen kanssa oli aina ilo treenata ja jokaisen valmennuksen jälkeen oli onnistunut fiilis.


Kouluvalmennukset
Kouluvalmennuksista en voi sanoa ihan samaa, sillä ne eivät aina menneet ihan niin hyvin. Lilli ei olekkaan ihan niin automaatti enään sileellä, eikä mene ajatuksen voimalla muotoon, mutta hienohan se silti on :) Lilliltä pitää osata vaatia oikealla tavalla sillä se luistaa helposti kaikesta työstä, jos vaan kuski sen sallii.


Lilli ensimmäistä kertaa ulkona uudessa kodissa

Lillin muutto
Lillihän muutti meille sitten omaan pihaan valmentajalta "lainaan" saadun Iita shettiksen kanssa. Aluksi tamma oli aika stressaantunut jouduttuaan eroamaan isosta laumasta, mutta loppupeleissä meni kumminkin aika hyvin :) Oli ihanaa kun vihdoin oli oma poni omassa tallissa.


Tässä varmaan viimeisiä hyppyjä Lillin kanssa.

Kuva viime talvelta kun Pinjalla oli jalka paketissa. Luulin, että olisin oppinut ratsastamaan vähän enemmän ja saisin vihdoin Lillinkin kulkemaan kunnolla, mutta ei :D Menen nykyään tooosi harvoin Lillillä ja viime ratsastuksesta varmaan oikeasti se vuosi kohta mennyt.

Nyt toivotaan kaikki, että saikku on tehnyt tehtävänsä ja Lillistä tulee vielä esteponi !


10 kommenttia

 1. Onks sulla omaa galleriaa, siis mihkä laittelet kuvia? Kun huomasin, että Pinjalla on oma galleria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis www.galleriabonbon.webs.com on meidän yhteinen, mutta minun ylläpitämä kuvagalleria :D Sitäkö tarkoitit?

   Poista
  2. Ai teillä on yhteinen! Luulin, että teillä molemmilla on omat. ;)

   Poista
 2. 13.2.2012 ekat kisat!

  taitaa olla väärä vuosiluku:D

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Söpö toi missä on Lilli ja tua Shettush❕❗

  VastaaPoista
 4. kuinka iso tuo vihreä oxeri on, jos et tiedä niin veikkaus?

  VastaaPoista
 5. Ihana Lilli ja voisitko tehä kysely vidin?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.