#400 Kuulumisia

torstai 15. marraskuuta 2012

Moi! Aloitan tän postauksen tällä jo tutuksi tulleella, kamera rikki kuvat surkee laatusia iPhonella otettuja.. Emmi tarvitsi siis omaa kameraa, joten ollaan tällä hetkellä ton rikkinäisen kameran varassa, jolla ei tosiaan voi kuvata ulkona. Kun ei nää mimmosia kuvia tulee ja pimeessä pitää kumminkin kuvata käsisäätö asetuksilla.

Mua harmittaa hirveesti, kun tästä blogista on tullut kerrassaan surkea. Huonoja kuvia, tylsiä postauksia koska Voitto saikkuilee. Mutta pikkuhiljaa päästään Voten kanssa toivottovasti normitreeniin. Toivotaan, että saadaan edes joulukalenteri kuvattua vähän heikolta näyttää nyt...

Ainiin aattelin keksii jotain kivaa 400 postauksen kunniaksi, no joulukalenteri korvaa tän kaiken !

Ootteko te jo pukeutuneet topparatsastushousuihin ja toppatakkiin? Vai oonko mä jotenkin poikkeus..


Tiiastaina pääsi ratsastamaan pitkästä aikaa kunnolla, koska kentän pohja ei ollut liukas eikä siinä ollut lunta. Kova se kyllä oli, mutta parempaakaan ei nyt ole saatavilla. Laiteltiin hepat valmiiksi, Voitto tällä kertaa poikkeuksellisesti karsinassa ja Lili käytävällä. Pientä sählinkiäkin siinä oli kun Voitto karkasi, katsokaahan videolta tarkemmin.

Taivuttelin Voiton käynnissä hyvin, se kulki oikeastaan aika kivasti. Ottaen huomioon, että viime kunnon ratsastuksesta on oikeasti varmaan jo kaksi kuukautta. Tein pari väistöä ja pysähdyksiä. Edetään liikuttamisen lisäyksen suhteen todella varovasti, kun pohjakaan ei nyt ole mikään paras. Ravasin yhden pitkän sivun molempiin suuntiin. 

Ratsastuksien jälkeen haettiin molemmille purua, karsinat siivottiin siis ennen ratsastusta. Annettiin iltaruuat ja jätettiin hepat yölevolle.

Eilisiin vaatteisiin vielä yksi lämpimämpi juttu, vaihdoin kumpparit näihin mun talvitalli kenkiin. Nää on oikeesti varmaan mun lemppari kengät, äiti pakotti nää ostamaan kun ei löydetty mistään mitään kivoja koulukenkiä kutosella tai vitosella. Nää on siis ostettu Suitsisopista ja ovat Timberlandin kengät. Mutta viha muuttui rakkaudeksi kun näistä tuli mun tallikengät. Ihanan lämpimät, kivat jalassa, kivan näköset tallivaatteiden kanssa ja kaiken lisäksi näillä voi ratsastaa. Kerran hypääsin näillä yksissä seurakisoissakin kun oli kovat pakkaset. Vaikka  Timberland ei ole mikään ratsastuskenkä merkki, niin nää on ihan superit siihen tarkotukseen. Pitäis muistaa vaan välillä rasvailla.. Niin ja mitenköhän mä aattelin tareta talvella oikeesti kylmillä keleillä, kun nyt jo tälläset vaatetukset.

Tulin talliin eilen vähän myöhemmin kun Pinja, silloinkun aloin siivoomaan karsinaa Pinja oli jo lähdössä kentälle. Voitto jaksoi onneksi odottaa hidasta omistaajansa ja pikaharjaamisen jälkeen oltiinkin sitten jo menossa kentälle. Pinjalla oli unohtunu suojat, joten jätin Voiton Pinajalle (joka oli siis Lillin selässä) ja kipasin tallista suojat.

Selkään pääsemisessä oli vähän ongelmia, noiden toppahousujen ja kumilenkkien kanssa. Housut olivat niin tiukat tai jäykät, että kun nousin voiton selkään ei haarani levinneet tarpeeksi ja valuin kylkeä pitkin takaisin alas :D Voitto oli vähän kummissaan, sitten uusi yritys ja taas melkein alas.

Ratsastelin käynnissä taas perusjuttuja, taivuttelua, väistöjä ja pysähdyksiä. Ravipätkät korvasin kumminkin laukkapätkillä, saattaa kuulostaa oudolle mutta tähän on syynsä. Laukan sanotaan avaavan jumeja ja ravihevosiakin laukkautetaan, jotta nämä jumit aukeisivat. Neuvoivat meille Tampereen klinikalta puhelimessa, että ottakaa laukkaspurtteja. En kumminkiin mitään spurtteja ottanut ihan kentän kunnon vuoksi. Tänään se oli sentään sula pinnalta, mutta silti jotenkin liukas. Ennen ja jälkeen laukkojen tein tosi hyvät käynnit, koska muuten olisi voinut jumeja avaavasta laukasta olla enemmän haittaa kun hyötyä. Voittokin innostui ihan!

Ratsastuksen jälkeen annettiin hepoille iltaruuat ja kävin hakemassa taas purua. Vitsi tekisi mieli päästä ratsastamaan kunnolla, taikka hyppäämään ahh!

 Multa on kyselty paljon instagramiin laittamiani kuviä, koska kaikilla ei sitä ole. Tässä siis uusimmat, kerron jokaisesta vähän järjestykssä vasemmasta ylänurkasta alkaen. 
1. Tämän kuvan näittekin jo blogissa, joten sitä ei tarvi sen kummemmin selitellä.
2. Pinjan tekemä isäinpäivä kakku, vitsit oli hyvää!
3. Minä aamulla bussipysäkillä menossa kouluun.
4. Ihanat vammaiset jalkani. Varsinkin polvet on ollu taas kipeet, joten kokeilin auttasko niiden teippaaminen lääkärin ohjeiden mukaan, mutta ei auttanu.
5. Piparitaikinaa+nompparellejä+vanilia jäätelöä = namnam!
6. Katsottiin äitin ja Sinin kanssa Oopperan kummitus + terveelliset leffamässyt. Oli muuten oikeesti ihan huippuhyvä elokuva, vaikka siinä laulettiinkin koko ajan oopperaa:D

 

67 kommenttia

  1. Oot kyllä mielestäni poikkeus! :D En aio ollenkaan pukeutua tänä talvena toppahousuihin!

    VastaaPoista
  2. Ei, tää ei todellakaan ole huonoks muuttunu! Rakastan blogias :)

    VastaaPoista
  3. Toi video ei näy :(

    VastaaPoista
  4. Ei ole huonoksi muuttunut!

    Ja muuten, video ei näy

    VastaaPoista
  5. Juu, videossa tosiaan lukee vaan, et yksityinen video, kun painaa playta...:(

    VastaaPoista
  6. Ei kyllä näy mullakaan video, sanoo että on yksityinen video :D

    VastaaPoista
  7. miks ette käytäö sitä kolmatta karsuu lillillä niiku enne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siellä on patteri niin ei viiti niitä johtoja keriä :D

      Poista
  8. ei oo muuttunu huonoks !! ja mulla on ollu samanlaiset teipit jalassa, mut onks sun polvet niinku kipeet mistä syystä?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo oikeen löytyny syytä :/

      Poista
    2. Noista sun polvista, niin ootko käyny magneettikuvauttaa niitä? Itsellänkin oli sinun ikäisenä kauhean kipeät polvet, särki ja koski melkein koko ajan. Lääkärissä kävin montakin kertaa, eikä löytänyt röntgenillä tai taivutuskokeilla mitään, joten pistivät lopulta sitten magneettikuvauksiin, jolloin huomattiin että polvilumpioni rustot olivat liian pehmeät, josta särky johtui. Sain siihen kahteenkin otteeseen lääkkeet, ja näin kahden vuoden päästä on alkanut vihoin helpottaa :) Ja tuo vaiva on kuulemma erittäin yleistä nuorilla. Suosittelen käymään, ellei ole jo tutkittu :)

      Poista
    3. ^Mulla toi sama "tauti", helpotti vähän kun sai fysioterapiasta ohjeita miten vahvistaa polvia tukevia lihaksia :)

      Nuo pinkit teipit on muuten niin ihania, itellä samanlaiset, ja oon kyllä vähän addiktoitunu! :--D

      Poista
  9. Ei ole blogi mennyt todellakaan huonoon suuntaan! Et oo poikkeus, itsekkin aloin eilen käyttämään topparatsastushousuja. :)

    VastaaPoista
  10. Ei sun blogis oo huonoks muuttunu, turhaa mietit semmosia !! :)

    Mä oon aina verkannu Nuutin käynnin jälkeen laukassa ja muutenkin jos on vaikka maastossa tarkotus käynnin lisäks tehä jotaa muuta ni otan aina laukkaa. Se vetristää huomattavasti paremmin (ainakin oon selkeesti huomannu Nuutin kanssa !) ja on hepan jaloilleki ravia pehmeempi askellaji :)

    VastaaPoista
  11. mulla on jo toppatakki ja housut:D

    VastaaPoista
  12. Voikkote linkata ton kakun ohjeen?:D näyttää hyvälle;)ja ei oo muuttunu huonommaks mitenkää!

    VastaaPoista
  13. Onko Pinja hyvä leipomaan ? Tekee mieli makeeta kun näki ton kakun minkä Pinja on tehnyt (;

    VastaaPoista
  14. Miks kamera on rikki ?

    VastaaPoista
  15. Mäki aloin käyttämää jo viimeviikolla topparatsastushousuja:D

    VastaaPoista
  16. Oon käyttäny topparatsastushousuja jo pari viikkoo ja takki n 1 kuukauden. Saappaita en oo kumminkaan vaihtanu topparatsastuskenkiin.

    VastaaPoista
  17. Et ole ainoja, joka on toppikset pukenut päälleen ! Täällä ilmottautuu eräs vilukissa, joka on muutaman kerran jo tänäkin syksynä pikkupakkasilla kyseiset kamppeet pukenut päälleen ;) Ne on niin ihanan lämpöset.

    VastaaPoista
  18. Nami toi Pinjan tekemä kakku, näyttää aika herkulta! :D Ja toppavaatteet täälläkin ollu käytössä jo.

    VastaaPoista
  19. kivoja kuvia ja kiva postaus muutenkin !:)

    VastaaPoista
  20. Et ole missään nimessä poikkeus ! Oon puketunu jo 1 kk toppahousuihin ja toppatakkiin !

    VastaaPoista
  21. kuinka usein muuten käyt huoltamassa noita sun ripsiä? :) paljonko huolto maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. n.5 viikon välein, huolto on kai 40e. Nyt käyn huoltaa heti kuhan kouluuinnit loppuu!

      Poista
  22. En ole vielä alkanu käyttää topparatsi housuja mmuttta kohta olis jo aika mulla ei ole ollu mitä tavallisten ratsihousujen alla mitään kun tääällä Hesassa ei ole niin kylmä! Tänäänkin oli +7 että ihan kiva! Kiva kun oli pitkästä aikaa kunnon postaus ja voi vote ´´Mitä se Ukkeli urpoilee´´ XD Juu ja ihan kiva talvinen tausta tässä blogiisa toi banneri vois olla vähän talvisempi kans. :)

    T. Kik kamusi jonka tapasit hesassa HIHS:ssä lauantaina! Ps. herkullisen näköinen kakku ja leffa onkin hyvä!

    VastaaPoista
  23. en käytä vielä topparatsastushousuja mutta kohta on kyllä sen aika! Onko sulla muuten ketään sukulaista Riihimäellä?? Koska meidän koulussa on yks ihan sun näköinen tyttö ja kaverin kanssa aina kun nähään se nii ollaa et Tiia menee tuolla! :))

    VastaaPoista
  24. käytän vast sitteku ei oikeest pärjää enää tavallisil :D
    +etpä kauaa jaksanu voitonkuva iphone kuoria pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon vähän pinnallinen ja vaihdan kuoret yleensä päivän vaatteiden mukaan :DD tänään oli taas heppakuoret!

      Poista
  25. Pyh ei tää blogi oo yhtään surkee! Nää iPhone kuvat on just kivoja :D

    VastaaPoista
  26. Et ole ainoa mäkin käytän jo nyt aikas paksua vaate kerrosta ;D

    VastaaPoista
  27. Ei oo tosiaan huonontun tää blogi ite en viel käytä topparatsastus housuja

    VastaaPoista
  28. Täällä on kuljettu jo ainaki kuukauden ihan toppatakeilla ja housuilla. Viime yönäki oli yli 10 astetta pakkasta. Lapissa siis :)

    VastaaPoista
  29. Miks et enää piä voiton kuoria i phonessa??? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä ne kuoret on ihan tiian, ei voiton... :p

      Poista
    2. no varmaan ihminenki tarttee vaihtelua :)

      Poista
    3. oon vähän pinnallinen ja vaihdan kuoret yleensä päivän vaatteiden mukaan :DD tänään oli taas heppakuoret!

      Poista
  30. Mulle ei ole mitään väliä, onko kuvat järkkärillä vai iphonella. Mun mielestä tärkeämpää on se, että hevostelu - ja sen ihanuus näkyy kuvissa. :)

    VastaaPoista
  31. Mun mielestä nää iphone kuvat on hyviä!

    VastaaPoista
  32. Opperan kummitus ei ole ooppera vaan musikaali, eikä siinä lauleta oopperaa... =D

    VastaaPoista
  33. lopeta jo toi hiton lässytys ja toi iPhone on tärkee joka vitun välii........:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  34. tää oli just kiva postaus ! Tiiäkkö muute myydäänkö niitä teijän mustia nahkapäitsiä vielä hööksillä ? (: voikko linkata jos myydää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei myydä kai enää, en ainakaa enää löytäny:/

      Poista
  35. Ootko kattonu huippista? Eli suomen huippumallia haussa. Jos oot ni kuka on sun lemppari? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iha satunnaisia jaksoja. Parin jakson perusteella tykkään ainaki polinasta:)

      Poista
  36. Jos et tiäedä niin voitko kysyä iskältäs tai äitiltäs että kuka yleensä tyhjentää teidän lannat ja minne?

    VastaaPoista
  37. Onko sulla siis oranssihtavat hiukset? Näyttää joissain siltä ja joissain taas vaalenruskeelta. Vai ootko värjänny oranssit jollain sävytteellä, että on kulunut omaksi väriksi takaisin vai miten? Älä kysy miks mua kiinnostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo oranssit, mut punapigmenttii niissä on ku ainaku värjää nii tulee punaseeet tai punaseen menevät:D

      Poista
  38. et ole poikkeus, itse jo kuukausi sitten rupesin tallihommissa käyttään toppahenkselihousuja(♥) ja toppatakkia, jonka alla fleece :D olen palelevainen ihminen...:) eikä kyllä oo surkea tää sun blogi, aina jaksaa kurkata x>♥

    VastaaPoista
  39. Hei! Teen blogiini postausta, johon kokoan pohdiskelua harrasteratsun ja kilparatsun treenaamisen eroista. Tarvitsisin tähän sinun kommenttiasi! Postauksessa en nimeä ketään. Jos sinua kiinnostaa osallistua tähän, täytä alla oleviin kysymyksiin vastaukset, ja lähetä ne kommenttina blogiini tavoitteenataydellisyys.blogspot.fi
    1. Onko hevosesi harrasteratsu vai kilparatsu?
    2. Painottuen esteille vai kouluun?
    3. Kuinka usein kilpailette? (Keskimäärin)
    4. Teidän tämänhetkinen liikutuslista (suunnilleen)(Merkitse näin: estetreeni, koulutreeni, kevyt treeni, vapaa, maastakäsin/juoksutus jne)
    Ma:
    Ti:
    Ke:
    To:
    Pe:
    La:
    Su:

    - kiitos ajastasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikeen voi vastata tohon nyt kunnolla kun voiton tämän hetkinen käyttö on lähinnä puskapolle:D

      Poista
  40. Hei voisitko auttaa minua että miten blogiin saa laitettua omista kuvista taustan? Niinku ettei ota bloggerin taustoista

    VastaaPoista
  41. Moikka Tiia! :) Voisitko vastata Formspringin kysymyksiin, sillä olen sinne muutaman kysymyksen lähettänyt. Kiitos!

    VastaaPoista
  42. Ja sitten vielä miten bannerin saa tuolleen että tausta näkyy siitä, tein gimpillä läpinäkyvän mutta benneriin tulee tää valkonen tausta? ;o Miten nuo sivun reunat saa pyöristettyä! help me!!

    http://beforewasnowbeforenow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  43. Oon lukenu sun blogias nyt varmaan vuoden (alotin ensimäisen sadan lukian joukossa) Ja aina mä vaan odotan uutta postausta! Oli se sitte kuin lyhyt tai pitkä aina jaksan lukee sen kokonaan ja aina se on yhtä positiisinen yllätys kun sinulta tulee postaus :) Ootte vaan niin hyvä pari Voiton kanssa ja sun ja Pinjan videopostauksille jaksaa aina nauraa! :D Kiitoksia siis aivan huippu blogin ylläpitämisestä!!:)

    http://somecountrygirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  44. Ei blogis miskää huonoks oo menossa (; Voitto on niin söpö pinkeissä päitsissä :DD <3 ++ Oopperan kummitus on just paraas <3

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.