#405 Minähän EN tipahda!

tiistai 27. marraskuuta 2012

Aivan ensimmäisenä pakko sanoa KIITOS! Ihan uskomatonta, että nyt teitä lukijoita onjo vähän päälle 2000. Kaverini kanssa lueskeltiin vanhoja postauksia, jossa kirjoitin näin:  "En olisi ikinä uskonut, että blogini saisi 50 lukijaa. Jotenkin ihan mieletöntä, että 50 ihmistä seuraa meidän tekemisiä ja tapahtumia."  En tosiaankaan uskonut saavuttavani näin isoa suosiota. En edes uneksinut siitä, en pitänyt sitä mahdollisena ja tässä sitä nyt ollaan! Maaginen tuhat rikottiin muistaakseni kesä-elokuusa ja nyt sitten 2000.

Sitten itse asiaan eli eilisiin heppailuihin. Voiton sijaan estradille asteleekin pieni valkea karvapallomme, Lilli. Pinjan blogista (tästä postauksesta) voitte lukea tarkemmin miksi Pinja ei voi itse ratsastaa. Siivoilin molempien heppojen karsinat, sillä välin kun Pinja vähän harjaili molempia. Yritettiin ottaa hienoa kuvaa Pinjan tekemästä porkkana joulukuusesta ja siinä rytäkässä kävi Pinjan sormelle vähän huonosti, jotenkin se vain eksyi vahingossa Voiton syyhyn. Voitto hokikin sitten koko illan: "se en ollut minä tai ainakin se oli vahinko!"


Oli jo tosi pimeetä ja kamera kun tosiaan on rikki, sillä tavalla ettei siitä näytöstä näe mitään. Oli ihan oma taiteenlajinsa säädellä kamera niin että kuvien ois edes mahdollista onnistua. Ihan hyvinhän noi onnistu, vähän photoshoppausta ja meidät voi jopa erottaa!

Minä sitten menin Pinjalle väittämään, että ei en varmasti tipahda täältä. Kaikki voivatkin jo arvata mitä sitten kävi. Ravasin pitkin ohjin suoraa uraa, kun Lilli nostaa pään ylös ja ottaa kolme vähän reippaampaa raviaskelta. Seuraavaksi minä makaankin Lillin jalkojen eessä. öö. Naurettiin Pinjan kanssa vähän! Kuka voi olla niin tunari, että tippuu kun hevonen ravaa suoraan. Ilmeisesti ainakin minä.Aluksi oli vähän ongelmia. Ratsastin Lilliä samalla tavalla kun Voittoa. Voitolla on vielä ns. hidas kuolain, jolloin teen asetukset ja kaikki ihan eritavalla. Voin sanoa, että ois kyllä itku tullu jos Pinja ei ois kertonu miten ton karvapallon saa toimimaan. Sen jälkeen sujuikin ihan hyvin ja poni myötäs kivasti ja aina välillä muisti totella pohjettakin. Ihan oikeasti huima ero kyllä Lillissä ja Voitossa. Ja tekee hyvää itsellekkin mennä muilla hevosilla, kun tottunut vaan tohon omaan. Tietää just miten se reagoi mihinkin, miten sen saa toimimaan parhaiten, missä menee sen rajat jne. Voiton selässä tunnen osaavanikin jotain, mutta Lilli palautti minut taas maan pinnalle.
Hups, en oo menny kohta kolmeen kuukauteen satulalla. Mitähän mun istunta on tuumannut tästä satulattomuudesta? Tasapaino varmaan (toivottavasti) kehittynyt.

42 kommenttia

 1. Käyppä kurkkaa http://kilpaponienelamaa.blogspot.fi/

  En malta odottaa milään tuota joulukalenteria, eka kommaaja :)!

  VastaaPoista
 2. :D hehe toi tippumine :D hauskan näkösesti lilli pukittaa tos yhes kuvassa ! et sentää siinä tippunu :D, oliks lillin seläs vaikee pysyy ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siinä tippunu, mutta sitten suoralla uralla ravista kyllä :DD Siellä on oikeesti paljo vaikeempi pysyä kun Voiton, ainaki ilman satulaa!

   Poista
 3. Miten teette laukannostot ?

  VastaaPoista
 4. Tämä ei liity yhtään tähän postaukseen, vaan siihen vihreään puhdistusliinaan. Tilasin semmoisen lämminveriselleni, niin onko se ollut hyvä? :)

  Kiva postaus! Toivottavasti teille kummallekaan ei pahemmin sattunut!

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä sut Lillin selässä.

  VastaaPoista
 6. Moi Tiia!
  Turvaliivi on nyt postissa ja iskä hakee huomenna sen :) Laittelen huomenna vielä sähköpostia ;) Kiitoss <3
  T; Vicki

  VastaaPoista
 7. Hyvä postaus (y) En malta oottaa sitä joulukalenteria :))

  VastaaPoista
 8. kiitos itelles näin hyvästä blogista !! Kyllä kelepaa lukee :) <3

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää teidän meno lillin kanssa :) Kuinka pitkä oot? En löytänyt sitä mistään... Näytät just sopivalta Lillin kyytiin :) Toivottavasti Voitto tulee pian täysin kuntoon! ♥

  VastaaPoista
 10. En malta oottaa joulukalenteriaa :)

  VastaaPoista
 11. Vihdoin taas hyvä postaus, suoraansanottuna tylsiä nuo edelliset postaukset mutta ymmärtäähän sen kun Votella ei voi ees ratsastaa :/

  VastaaPoista
 12. Hehe! Kyllä tossa puuhassa tasapaino kehittyy!!!

  VastaaPoista
 13. Kuudenneks alimmas kuvas Lillin häntä on hienosti! Muutenkin kiva postaus! Katoin jo Pinjan blogista että sen sormi oli aika pahan näkönen :S Oon ennenkin kysyny mutta ehtisitkö (jaksaisitko) tehä ens viikonloppuna aamutalli postauksen esittely muodossa?

  VastaaPoista
 14. ihana kuv toi mis lilli puittaa olit hauskn näkönen siin

  VastaaPoista
 15. minkä rotunen on voitto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näyttää ihan lämppäriltä, väritys jne.. sori ny vaa

   Poista
  2. värityshäm tekeeki lvn, mutse näyttää oikeesti nytky ei oo lihaksen lihasta! mun hienosukusta hevosta luullaan lvks, järkytys ::D

   Poista
  3. lol, ootko sääki niit, hyi lv:t on kauheita? hevosia ne nekin on, parempia ku mikään muu rotu.. -.-

   Poista
 16. Miten olet saanut blogin sivupalkissa olevan lukijalaatikon noin pienikokoiseksi? :)

  VastaaPoista
 17. Hyväksy mun kamupyyntö, nimi alkaa E:llä, oisin kysyny joonaksest ja sust

  VastaaPoista
 18. Tiiiiiia KIIIITOS ITSELLESI UPEESTA BLOGISTA !! (;
  tykkäääään <3 oispa jo joulukuu!
  käyttekö muute joulumaastos ?, jos käytte voitko tehdä jouluaatosta videopostauksen ? (: ymmärrän kyllä jos haluat säilyttää ns. " rauhan " (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eime mitenkää erityisesti joulumaastossa käydä tai sillee, hevosilla on varmaa aattona vapaapäivä. Ei ehdi varmaan oikee kuvailla :D

   Poista
 19. Kiva postaus. kuis sä ny tollee tipuit? :D Näytät tosi ouolta lillin selässä! :--D Tai siis kun on tottunut näkeen sut voiton selässä

  VastaaPoista
 20. Itellä kävi silleen kun hepalla ei ollu sopivaa satulaa ja tuli mentyä sitten ilman n. 1kk, niin sen jälkeen ei kantapäät pysyny ollenkaan enää alhaalla, nyt pikkuhiljaa alkaa jo paranemaan, mutta tuskaa se on ollu :)

  VastaaPoista
 21. Kiva postaus! :) En ole varma että onko tätä kysytty jo mutta niin että teettekö tänävuonnakin joulusiivouksen talliin? :) Ainaki viime vuotinen oli tosi hyvä ja joulukalenteri myös!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä tehäänkö tai kuvataanko, ku ei oo sitä kameraa..:(

   Poista
 22. Mietin muuten että miten paljon ne teidän kylmägeeli pussit on maksanu? ja voisitko tehdä jonkun videon vaikka siihen joulukalenteriin, että kuinka sieltä flickrin kautta lisätään kuvia, kun alkaa tila loppumaan googlesta :D

  VastaaPoista
 23. Yksi postausehdotus. Jos on mielestäsi liian henkilökohtainen, niin älä tee! Olet kertonut aiemmin että sinulla on akne, johon kuitenkin olet nyt saanut pillerit. Voisitko tehdä postauksen minkälaiselta se on tuntunut, millaisia ajatuksia sinulla on ollut asiasta jne. Voisit myös kertoa käyttämistäsi hoitotuotteista ja laittaa kuvia joista näkee miten ihosi on parantunut. Itselläni on myös ollut akne, joten tiedän ettei se ole mukavaa.
  Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei oo oikein vertailu kuvia + tosiaan ei liity hirveesti blogin aiheeseen ,mut katellaa:)

   Poista
 24. Mite Pinjan blogissa sen kynsi oli pitempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se katkes ku noide kuvien oton välissä ehti tapahtuu vaikka mitä :D

   Poista
 25. Mooi!Oot tosi hyvä ratsia:)Itte en kovinkaan. Mutta millon teet seuraavan estevalkun?? Ku ois kivaa kattoo sekin;)

  VastaaPoista
 26. Olin tänään tallilla ja sit kattelin joitain seurakisojen lähtölistoja. Sit siellä oli joku tyyppi sellasella hevosella ku Crans Murphly Conneely tjsp. Kuopion ratsastajista, nii sit tajusin että ei hele sehä on Silver!!!:D Aika jännä juttu(:

  VastaaPoista
 27. Kaunis olet ja ihana hevonen plussaa myös toi sun banneri!:D

  VastaaPoista
 28. tee lifestyle-postauksia kun et voi voitosta paljon postailla? :)

  VastaaPoista
 29. onko oman hevosen hoito raskasta . pystytkö olla kavereitten kaa . kun haluisin oman ponin niin en tiiä onko järkevää ostaa jos se on niin raskasta.

  VastaaPoista
 30. Kiva postaus :) Miten muuten hoidatte tuota kenttäänne talvella? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.