My style

maanantai 5. elokuuta 2013

Tässä muutamia kuvia viimeviikon asuista. Samalla pientä selvennystä mun tyylistä (tai siis tyylittömyydestä) ja uusein vaatteiden kokeilua+esittelyä. Oon nyt pukeutunut tosi paljon noihin yhteistyön kautta saatuihin vaatteisiin,  ne vaan on niin kivoja ja ei tule ihan jokaisella vastaan. Lisäksi olen sitä kautta uskaltautunut tilaamaan vähän erikoisempia vaatteita, mitä normaalisti tule käytettyä. Onneksi en pysty itse tilaamaan mitään netistä, koska muuten olisin varmaan ongelmissa.. Se on vaan niin helppoa ja usein halpaakin! En olisi ikinä uskaltanut tilata ulkomailta mitään saatikka vaatteita, jossei mikään muu mene pieleen niin koko on ainakin väärä? Mun kohdalla on ainakin joka kerta ollut onni myötä ja olen saanut todella kivoja ja oikean kokoisi vaatteita!

1.
Paita  Bik Bok 
 Farkut Dr Denim (Carlings) 
Lompakko/laukku Oasap (saatu) 
Kengät siskolta lainattu
Sormus Bik Bok 
 Rannekorut Oasap (saatu)

Tälläsen asun mulla voisi nähdä ihan hyvin kouluaamunakin. Farkut ja ruutu- tai farkkupaita toimii aina. Rento ja mukava, mutta koruilla ja muilla yksityiskohdilla ihan kivan näköinenkin. Itse en oikein enään osaa muita farkkuja käyttää kun näitä Dr Denimeitä tai Bik Bokin Super Flex farkkuja, ne ovat niin ihanan venyvät ja rennon tuntuset jalassa. Inhoan pitää kotona farkkuja ja riisunkin heti ihmisten ilmoilta palauduttuani farkut pois.
2.

 Paita  Oasap (saatu)
 Shortsit Sheinside (saatu)
 Rannekorut Pinjalta lainattu

Ennen suorastaan inhosin tuollasia pitsishortseja, mutta pikkuhiljaa mun mielipide niistä on muuttunut ja lopulta tilasinkin sellaiset yhteistyön kautta. Katotaan uskallaudunko mä noilla koskaan kunnolla ihmisten ilmoille, onhan nuo vähän tollaset mummopöksyt.. Itse jumittaudun tuttuihin ja turvallisiin vaatteisiin, mutta vaateliikkeiden kanssa yhteistyö on saanut mut kokeilemaan vähän uusiakin juttuja. Ehkä mäkin uskaltaudun pikkuhiljaa ostamaan vähän jotain muuta kun ihan perusvaatteita. Oletteko te rohkeita kokeilemaan vähän erikoisempia vaatteita?
 
3.

 Paita Cubus
Shortsit Sheinside (saatu)
Aurinkolasit Glitter
Rannekorut saatu lukijalta

4.
Huppari Race Marine (Stadium)
Lökärit New Yorker

Kuten jo ylhäällä mainitsin, mulle melkein tärkeintä pukeutumisessa (varsinkin näin kesällä) on rentous.  Siksi viihdynkin kaikista parhaiten rennoissa shortseissa ja jossain mukavassa paidassa tai vähän kylmemmällä säällä sitten lökäreissä ja pehmeässä hupparissa. Onko joku teistäkin samanlainen, että pukeutuu mielummin rentoihin mitä hienoihin vaatteisiin?

 5.

 Takki Ostettu käytettynä
Paita Sheinside (saatu)
Housut Bik Bok
Kengät Dinsko
Laukku Micmac

Pikalähtö kaupunkiin ja hirveä kriisi mitä päälle? Tai sitten ei. Usein vedän Ekat vaatteet mitä kaapista löytyy päälle, kuten tässä asussa. Takin kanssa kaikki näyttää vähän kivemmalle ja tästä ruskeesta takista onkin tullut ihan luotto, jos pitää lähteä jonnekkin kiireellä. Vaikka sen kanssa yhdistäisi tavallisen topi, ei se silti näytä tylsälle. Onko teillä jotakin luottovaatetta, joka pelastaa vaatekriisin?

 Tästä piti tulla pitkä teksipainotteinen postaus, mutta omasta tyylistä on loppujen lopuksi tosi vaikea kertoa sanoin ja kun eihän mulla ole mitään varsinaista tyyliä vaan pukeudun ihan miten sattuu ja miltä tuntuu. Tärkeintä mun pukeutumisessa on lyhyesti sanottuna  mukavuus.

Mikä oli sun lemppari asu (olen numeroinut ne asun yläpuolelle)?
 Ja mitä ette ikinä pukisi päällenne?

psst. Kiinostaako sinuakin yhteistyö vaateliikkeiden kanssa? Tsekkaa tämä postaus ja hommaa sinäkin yhteistyökumppani!

200 kommenttia

  1. oot niin kaunis ja tosi ihania vaatteita!

    VastaaPoista
  2. Kivoja vattwita ja ihanan tuo lompakko :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja vatteita! Ite tykkäsin eniten tosta vitosesta. Käyttäisin kaikkia paitsi ehkä niitä röyhelö shortseja en. Röyhelöt ei oikein oo mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkin luulin ennen, ettei ne oo mun juttu mut nyt oon kyllä tykästyny:)

      Poista
  4. 1,4 ja 5 olivat kivoimmat mutta kaikki olivat hienoja:)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja vaatteita, tykkäsin kaikista (:

    VastaaPoista
  6. Kivoja vaatteita !! (: oot myös tosi kaunis :) ja nelonen oli mun mielestä kivoin ! (:

    VastaaPoista
  7. Ihania vaatteita ja kiva postaus, voisitko mahdollisesti tehdä useempiakin osia? Jäi myös kiinnostamaan tuo ruskea käytettynä ostettu takki, onko ihan ohut kankainen tms? :-)

    VastaaPoista
  8. Kaikki oli todella kivoja yhdistelmiä. Kun rupesin ajattelemaan ja selailin sun asukuvia huomasin, että sullehan sopii kaikki vaatteet todella hyvin! Itselläni on ongelmana, että mikään ei ole hyvä päällä.

    VastaaPoista
  9. Ihanat nuo värikkäät shortsit vaikka ovatkin aika räikeät ja et sä tyylitön oo :) no oma mielipide noista on 1 tai 5 .

    VastaaPoista
  10. Toi ruskee takki on ihana!(;

    VastaaPoista
  11. itte käytän tooosi harvoin farkkuja.. :D kollarit tai caprit + uimashortsit on parhaat (: Koulussaki kuulemma eroon meiän kaveriporukasta, muilla on viimesintä muotia olevat vaatteet ja mä tuun kollareissa ja hupparissa ilman meikkiä :D... ei sitä nyt viimesen päälle tarvitse laittautua johonkin kouluun... rennoissa (mutta kuitenkin siisteissä) vaatteissa on paljon mukavampaa!

    VastaaPoista
  12. Ihania vaatteita!<3 mun lemppari asut oli varmaan noi 3. Ja 4.!

    VastaaPoista
  13. Oot niin kaunis et silmiä särkee <33 paras asu oli 4. Ja en varmaan käyttäis 3. shortseja muualla kuin mökillä :) mut ei ne kauheet oo ;)

    VastaaPoista
  14. KERRANKIN 20 kommentoijan joukkoon! :) Aina niitä on tullut jo sellaset 50-200 ennenkun ehdin tänne blogiin. Mut musta kaikki vaatteet on tosi hienoja!

    VastaaPoista
  15. Parhaat oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen. :) Ja en tykkää semmosista "mummo pöksyistä", mutta sun päällä ne näyttää hienolta. :)

    VastaaPoista
  16. 4. asu on parhain! Johtunee siitä että kuuluu omaan perus vaatetuksene hupparit ja collarit...koska laiskotuttaa pukee päälle mitään tiukkoja farkkuja:D ja mitä sitä turhaan hienostelee jos niis vaatteis ei oo mukava ollla. Mukavuus ja rentous on vaatteissa tärkeintä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa et löytyy muitaki tämmösii! :D

      Poista
    2. Totta, itsekkin harvoin "kärsin kauneuden eteen" :D

      Poista
  17. Mie tykään paljon kans rennosta :D

    VastaaPoista
  18. Pitääkö tonne oasappiin jotenkin rekisteröityä, kun agreen painamisen jälkeen kone niin herjaa..

    VastaaPoista
  19. Toi ruskee takki on superkiva! Ja muutkin sopii sulle tietty! :) Mitä merkkiä toi takki on ?

    VastaaPoista
  20. 4 & 5 on mun mieleen :) sulla on tosi kiva oma laatuinen tyyli! jotkut on juuri sellaisia nykyään että ei kehtaa pitää värikästä vaatetta ihmisten nähden (shortsit mitkä kuvassa 3) ja päätyy farkkuihin kylmillä ja lämpimillä keleillä. tympeää >_<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mistä muuten löydät kaikki nuo biisit sun videoihin? :)

      Poista
    2. Hah ei meillä päin kyllä oo mitää ettei uskalla pitää kirkkaita värejä :o Ja kirjotan youtubeen free music tai jotain sellaista:)

      Poista
    3. okei kiitti! :) no täällä päin on! :D

      Poista
  21. Mun mielestä kaikki asut oli kivoja, mut se numero 3. oli ehkä vähän tylsähtävä, mutta ei huonokaan. :D Ja mulla sama juttu, aina kun tuun jostain kotiin ja mulla on ollu farkut, otan ne heti pois. Lomalla vaan ei pysty oleen farkuilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut ois menny liian sekavaksi jos olisin yhdistäny siihe jotai ei niin yksinkertaista:D

      Poista
  22. mun luottovaate on kans takki, just tolleen mäki voisin lähtee kaupungille ja samalla tavalla pukeudun myös kotona kuin sinäkin :D revin myös farkut pois kun pääsen pois ihmisten ilmoilta!:D

    VastaaPoista
  23. Mäkään en pidä kotona farkkuja.. kun oon aina rennoissa kylillä eri asia... tai kaupungilla mekin asutaan maalla...! :D Ja mulla on 2 omaa poni :))

    VastaaPoista
  24. Mää oon just samanlainen nuitten farkkujen kans. Laitan ne vaan ihmisten ilmoille ja ku kotia pääsen, niin ne lentää nurkkaan ja jokku rennot vaatteet päälle:D Muutenki tykkään pitää vaatteita, jotka on rentoja päällä.
    En kauheasti tykkää jos jollakin toisella ihmisellä on samanlaiset vaatteet, kun minulla, ja tyylini ( ? ) onkin värikästä ( neo, kirkkaat värit ) ja semmoista, että en seinäruusuksi jää ihmisen joukossa:D Ainakin erotun, jos ei muuta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin inhoon jos joku kävelee samoissa vaatteissa vastaan vaikka koulussa:D

      Poista
  25. kuka on joonas? :D se oli jossain videopostauksessa. ????????????????

    VastaaPoista
  26. Oi tosi ihania vaatteita! Mä ainakin tykkään pukeutua sillee hienosti ja nähdä vaivaa kouluaamuina asuvalintaan:) Kotona kyllä mieluiten lökäreissäxd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Kyllä minäkin aina joskus jaksan panostaa, usein vain väsymys vie voiton..!

      Poista
  27. 1 ja 4 oli mun lemppareita, vaikka kaikista tykkäsin. (:

    VastaaPoista
  28. ihania! 1 tai 4 olis kivat mulle! <3 :)

    VastaaPoista
  29. Laittaisin kaikki vaatteet ovat hyvin laitettu ne sopii yhteen!

    VastaaPoista
  30. Minä tykkäsin 3.Minäkin tykkään pukeutua rennosti.

    VastaaPoista
  31. nelonen ja kakonen oli aivan ihania asuja, kuten muutki!

    VastaaPoista
  32. 1 ja 4 ovat tosi hienoja yhdistelmiä :) muutkin ovat hienoja! ;)

    VastaaPoista
  33. Hyvä Tiiaaa!! Oot paras bloggaaja ku jaksat panostaa.

    VastaaPoista
  34. 5 asu oli minusta kaikista parhain jota itsekkin käyttelen aikalailla samalla lailla mutta muutkin olivat kivoja,jotkut vähän repästyjä ettei aina ihan normaalia! :)

    VastaaPoista
  35. mulla on tällä hetkellä kans noi new yorkerin punaset lökärit päällä! :-D oon kans sellainen rentojen vaatteiden perään, farkkuja en pysty pitää kotona hetkeäkään ja lökärit on aina varma valinta! Ihania asuja sulla, noi yhteistyön kautta saadut vaatteet on tosi upeita! :-)

    VastaaPoista
  36. Vau!:0 ihania vaatteita!:) mun mielestä parhaita on 1,2 ja 4 muutkin oli tosi kivoja!:)

    VastaaPoista
  37. Noi kolmosasun shortsit on ihan mielettömän siistit !

    VastaaPoista
  38. 1. ja 5. olivat parhaita, mutta kaikki oli kivoja!

    VastaaPoista
  39. Neljäs oli kivoin mun mielestä

    VastaaPoista
  40. 1 4 ja 5 oli mun lemppareita, ja tykkäsin kaikista mut en osaa ees valita mitä en laittais koska kaikki oli niin kivoja!!

    VastaaPoista
  41. 4. <3 oikeestaan noi kaikki oli kyllä tosi kivoja, voisin kuvitella ihan minkä vaan vaatteen noista mun päällä. Noita pitsishortseja varmaan miettisin hetken, mutta niin.. Sun vaatteet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ois kyllä noita pitsishortseja ostanut, mutta oli pakko kokeilla osaanko käyttää tollasia ku kerran saan:D

      Poista
  42. Tosi ihania noi kaikki asut mut ite tykkäsin 1,3 ja 5. Vitosessa toi laukku ja takki on mun mielestä tosi ihania :) Tämmöne "tyyli" postaus oli tosi kiva,vähä erilaine mut siks just hyvä ;)

    VastaaPoista
  43. Ekaks oot tosi nätti :) ja noi kaikki asut oli nättejä mut mieleen jäi kuitenkin toi 1!!! Ja oon ihastunu toho sun lompakkoo ;))

    VastaaPoista
  44. Kaikkia asuja voisin käyttää ja mullekkin rentous ja mukavuus on tärkeintä :D muistatko yhtään mitä nuo punaiset lökärit makso?

    VastaaPoista
  45. Kakkonen on ihana! Johtuu varmaan siitä että se on vähän mun tyylinen, etenkin tuo paita on täykky. <3

    VastaaPoista
  46. 4 ja 5 oli mun mielestä kivoimmat;) Kaikki kivoja oli mut noi ehkä eniten mun tyyliset ja näytti myös tosi kivalle sun päällä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne onkin tollaset enemmän perusvaatteet:)

      Poista
  47. 4. On paras! Mulle vaatteis rentous on se juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin tuntuu monelle olevan, kovin moni ei jaksa kärsiä kauneuden vuoksi kuten sanonta kuuluu:)

      Poista
  48. Kiva postaus!:) 1 ja 5 on mun mielestä parhaat asut ja ne on tosi kivan näköset sun päällä!:) toi kolmonen on kans kivan kesäinen asu :)

    VastaaPoista
  49. Tosi kivoja kaikki asut! itte oon farkkuihminen, aina farkut jalassa, mutta asut nro 3 ja 4 oli kivoimpia (':

    Muutekin kaikin puolin kiva blogi. Oon kuullut tästä ja siskosi blogista tutuilta ja nyt sitten vasta tulin katsomaan että minkälainen blogi tää on ja liityinkin lukijaksi! Moniuolisia postauksia, kivaa tekstiä ja parhaat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että pidät blogista:)

      Poista
  50. 5 asu on mun mielestä paras, ja itsekkin tykkään rennoista vaatteista, mutta kouluun on välillä pakko laittaa farkut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin kyllä yleensä olen koulussa farkuissa vaikka lökärit ois mukavammat:)

      Poista
  51. Tosi kiva postaus:)Pidin eniten 4 ja en varmaan ikinä pitäisi noita pitsishortseja.. :D

    VastaaPoista
  52. 4 oli eniten mun tyylinen, mutta 5 ehkä paras. en ikinä pukis noita pitsishortseja jalkaani:D

    VastaaPoista
  53. Mä oon opetellu pukeutuun rohkeemmin, ja kyllä niin teenkin. Rentous on ihan kivaa, mutta usein tunnen oloni rennommaksi kun saan pitää niitä 'hienompia' vaatteita + korkkareita. Tallilla oon usein aika rennoissa vaatteissa, mutta toki sinnekkin tahdon välillä pukeutua hienoimpiin tallivaatteisiin. Tällänen mä :)

    VastaaPoista
  54. 1. oli ihanin ja 2:sessa oli vähän omituiset nuo shortsit :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaikki ei oikein noista pitsishortseista lämpene:D

      Poista
  55. mä tykkäsin eniten noista 1. ja 4. ! (:

    VastaaPoista
  56. Kouluun yleensä 1 tai 5, kotona tai joskus muuallakin niin 4 :)

    VastaaPoista
  57. 3. on paras! :) Näyttää niin kivalta vähän erikoisempien shortsien yhdistäminen ihan peruspaitaan. Ja aurinkolasit ja rannekorukin ihanasti shortsien väreissä. Rakastuin kans noihin 2. asun pitsishortseihin, tommoset ehottomasti haluisin! :) Nimimerkillä kaikkiin pitsivaatteisiin hurahtanut... :) Käyks siulle ikinä silleen, että jos sie tykkäät tosi paljon jostain tietynlaisista vaatteista, niin sit huomaatkin että siulla on monta keskenään melkein samanlaista vaatetta, vai onks siulla tasapuolisesti erilaisia vaatteita? Itelläni käy tolleesa just kaikkien pitsisien vaatteiden kanssa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käy! Mulla on ihan sikana ruutupaitoja, kun tykkään niistä niin:D

      Poista
  58. Kaikki asut oli tosi kivoja ja mun mielestä sulla on kyllä selkeä oma tyyli. Ykkönen oli ehkä kuitenkin mun silmään kivoimman näköinen jos joku pitää valita. Helppo, simppeli, mutta silti näyttävä :) Itsekin pukeudun aika perusvaatteisiin enkä uskalla ostaa kovin erikoisia jos ne jääkin pitämättä ja rahat menee hukkaan. Tällaisia postauksia ja muitakin esimerkkipukeutumisia netistä selailemalla kuitenkin se omakin tyyli sieltä löytyy ja silloin tällöin uskaltaakin ostaa jotain mitä ei ole ennen ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku näkee mun pukeutumisesta mun oman tyylin:) Juu noista ehkä ykkönen on munkin lemppari ulkonäöllisesti!

      Poista
  59. Tykkään ainakin ite kaikista! :)
    Vois sopia kans hyvin jos ois noi mustat farkut, punanen paita toi ruskee nahkatakki ja sitten tuon 1. kuvan lompakko ja korut :)
    Nii ja mulla ainakin asun pelastaja toimii yleensä se, että laittaa paidan housuihin ja nahkatakin päälle nii näyttää tyylikkäältä, mutta ei kuitenkaan liian hienolta esim. kouluun.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noikin ois kiva yhdistelmä, mitä siis ehdotit:)

      Poista
  60. tuo 5 on ihanin!!!! :) kaikki oli kuiteski hienoja!oot nii nätti että sulle soppii kaikki vaatteet!!

    VastaaPoista
  61. Mulla on sama juttu et tykkään pukeutua rentohin vaatteisiim ja käytän vaan dr denimin farkkuja ! :) Ja vaihan farkut pois heti kotiin tultuani. Mä kyllä pukeudun välillä vähän erilaisesti okei aika useinki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep noi dr denimit on kyllä farkuista mukavimpia!:)

      Poista
  62. Varmaa parhaat oli 1, 3, 4, 5, mut ite käyttäisin varmaa eniten 3 tai 5♥
    Mä oon kans sellai fiiliksen mukaan pukeutuja, ja en osaa käyttää farkkuja melkei ollenkaa, lökärit on parhaat, ja niitten kaa on kiva sellai kiree trikoopaita tai toppi, ainaki omasta mielestä:)

    VastaaPoista
  63. Tosi kivoja vaatteita. Ne sopii sulle.

    VastaaPoista
  64. Käyttäisin varm,aan kaikkia mutta 5 on ihanin <3 ja en välttämättä 2 käyttäis, niiden shortsien takia jotka itsekkin jo mainitsit :)

    VastaaPoista
  65. Aivan ihania vaatteita!! Ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  66. Minusta paras oli 1. ja 5. "Ällöinä" en tiiä :/ Ps. Tässä olis mun blogin os. jos viitsisit käydä tsekkaas ja EHKÄ liittymään lukiaks :D

    http://my-dream-is-a-dream-in-the-heart.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  67. "tyylittömyydestä" ... pah, näkisit mut! Ja oot tosi kaunis ! Kaikki asut, varsinkin 1 ja 5 ! :) Olen tosi nirso kokeilemaan uutta, sen takia varmaan aina valitankin kun mulla ei ole melkeinpä mitään päällepantavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon nirso kokeilemaan uutta, mutta tuon yhteistyön ansiosta olen vähän rohkaistunut:)!

      Poista
  68. 3 ja 4 kiva postaus

    VastaaPoista
  69. Tiia! Sä pukeudut ihan samalla tavalla ku mä! :D Mäki tykkään enemmän pitää jotain rentoja vaatteita, ja kun tulen kotiin, farkut on pakko ottaa heti jalasta pois. Noi sun kuvien asut muistuttaa jotenki niin paljon mun pukeutumista :D Hauska kattoo kun joku muukin pukeutuu tälleen. Sulle noi vaatteet sopii tosi hyvin :) Oot tosi nätti! :) Mutta mulla ois sulle myös yks kysymys: Voiko sulle lähettää ne bannerirahat Pinjalle menevän kirjeen kautta, ja jos kirje ei kerkiä tälläviikolla sinne perille (mikä on kyllä aika epätodennäköistä), mutta oon kuitenkin lähettäny sen tälläviikolla, nii saako siitä kuitenkin sen koko ulkoasun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah yllättävän moni pukeutuukin samalla tavalla kun mä! Juu saat, mutta oleppa yhteydessä sähköpostilla. Ja muista kertoa kirjeessä selvästi nimesi ja että tiian bannerirahat:)

      Poista
    2. Ok :) Mä laitan tässä huomenna tai tänään sähköpostia sulle :)

      Poista
  70. Toi 3 oli mun mieleen, koska noi aurinkolasit on ihanat, ja nuo shortsit värikkäät :)

    VastaaPoista
  71. Tää kysymys ei nyt liity aiheeseen mutta miten oot saanu noiden sun lemppari blogien faviconit näkyviin tossa oikealla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kun lisäät tuota gadgettia niin voi muokata että näkyykö ne gadgetit:)

      Poista
  72. Kaikki asut kyllä iskee muhun ja kovasti! Lemppariksi silti ehkä ottaisin tuon neljännen, juurikin sen takia että oon tosi mukavuuden halunen! :-D ja mä oon just tommonen, että mielummin rennot kuin hienot, haha :-D

    VastaaPoista
  73. Tää ei liity tähä aiheesee mut mistä ton videon löytää joka on tossa edellisessä postauksessa siinä ravi kohassa ? :D ps.ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  74. 4 on paras. Tosin, itse liikun ihmisten ilmoilla yleensä aina farkuissa,oli ne sitte shortsit,caprit tai ihan normi pitkät housut. ja huppari tai collegepaita/takki on yleensä päällä ja itseki tykkään rennost vaatetuksest, en tykkää mistää hepenist tai muutenkaa mistää rievuista päällä. Vaatteet pitää olla kestävää ja hyvin muotonsa säilyttävää kangasta.

    VastaaPoista
  75. Itse tykkään pukeutua rennosti myös, mutta samalla on kiva että esim. justiinsa lökärit ja huppari on myös näyttäviä! :) Tuo ruskea nahkatakki (??) ei mun mielestä sulle kauheen hyvin sovi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä sopii tosi hyvin :3

      Poista
    2. No voi johtua siitä että näytän ihan oudolle noissa kuvissa:DD

      Poista
  76. Kaikki tosi kivoja, mutta paras on.. äää ehkää.. ööö 3, 4 tai 5 :D
    Mulla on viidet eri farkut, mutta käytän niistä vain yksiä lähes aina. Ne on just sellaset luottopöksyt, ja vaikka ovatkin farkut, niin silti tosi mukavat ja joustavat ;) Kesällä tykkään käyttää löysiä ja rentoja vaatteita, mutta koulussa päällä yleensä farkut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on varmaan jotkut 10, mutta käytän ehkä kolmea tai kahta:D

      Poista
  77. Kivoja kuvia! Mun mielestä 1 ja 3 olivat parhaita asuja :)

    VastaaPoista
  78. toi eka oli munmielestä kaikista kivoin! mut tykkään muutenki paljon sun tyylistä (vai tyylittömyydestä, kumpi se nyt oli :D) koska multa löytyy oikeesti tosi paljon saman tapasia vaatteita mitä sulla! :)

    VastaaPoista
  79. mun lempari asut on 1 ja 3:D itse puen aina ne vaateet jotka tuntuvat hyvältä just sinä päivänä:)

    VastaaPoista
  80. mun luottovaate on hupparit :D !!

    VastaaPoista
  81. Kaikki on tosi kivoja! Kaupan hyllyltä en varmaan noista ottaisi montaakaan mukaan mutta sinun päällä ne ovat todella kivan näköisiä kun osaat yhdistellä niitä muiden vaatteiden kanssa hyvin. Tuossa 2 on nuo shortsit jotka näin kerran kaupassa ja totesin että näitä ei kukaan osta mutta tuossa ne näyttää todella kivoille ja se taitaakin olla lemppari näistä!:)

    VastaaPoista
  82. Mä tykkään myöskin pukeutua aika rennosti:)
    Tykkäsin tosta 3 ja 5: sesta

    VastaaPoista
  83. Ite tykkään eniten 1 se on niin mun tyyliiXD

    VastaaPoista
  84. ite tykkään eniten 3 ja 4 :D

    VastaaPoista
  85. 3,4 ja 5 on mun makuuni :) itekkin tykkään pukeutua enemmänkin rentoihin vaatteisiin, ja vapaa-ajalla tulee pidettyä enemmänkin joko lökäreitä tai 'treeni sortseja', ei niinkään farkkuja. Ihastuin heti noihin värikkäisiin sortseihin, haluan samanlaiset!

    VastaaPoista
  86. 1 4 ja 5! :) ite en kyllä noita sortseja laittas.. jokasella on oma maku!!:)ja rennosti on kiva olla!

    VastaaPoista
  87. 4 ja 5, toi nelosen huppari on ihana! <3 Ja sä oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  88. Mun mielestä kaikki on kivoja:) mutta kivoin on 4 (:

    VastaaPoista
  89. Mun lempiasu oli nro.1 ja ite pukeudun mielummin rentoihin vaatteisiin mitä johonkin tiukkiin farkkuihin, vaikka ne mun rennot asut on rumempia :D
    En pukis kotona koskaan vaan huvin vuoksi farkkuihin :D
    Mutta kaikki asut on kivoja <3

    VastaaPoista
  90. 1. ja 5. (: tykkään just tollasist vaatteista! Missä on sun ja Voiton seukit kisat? (:

    VastaaPoista
  91. mun lemppari oli toi ykkönen, noi käsikorut on vaan niin hienot!:)

    VastaaPoista
  92. 4 ja 5 :) Itsekkin enemmän tykkään vaatteista jotka tuntuvat hyvälle, mutta kyllä kun jonnekkin lähden laitan jotain siistimpää ja silloinkin tulee vaatteista mukava olo kun tietää, että näyttää hyvälle :)

    VastaaPoista
  93. 1 ja 5. Tää oli kiva postaus. Voitko tehä tän tyylisen mutta vaan ratsastus vaatteista?

    VastaaPoista
  94. Tykkäsin tuosta viimeisestä(5) sekä 4 asusta(: olen samantyylinen kuin sinä ja en tykkää pittää farkkuja. Onko sulla merkillä väliä? Itelle tärkeintä on ulkonäkö ja että se tuntuu hyvältä päältä. En tykkää hirveesti massa vaatteista ja siksi nuo yhteistyöltä saadut vaatteet on kivoja ja erottuu joukosta. Ruutupaidat on mulle tosi rakkaita<3 näistä vaatteista käyttäisin ehkä kaikkia, mut oon hieman epäröivä nuiden värikkäiden housujen suhteen. Kiva postaus ja kiva ku välillä vähän tämmöistä erikoisempaa (-:

    VastaaPoista
  95. Sulla on kyllä tosi hienoja vaatteita. Blogis on joskus päivän pelastus. ku on lukenu uuden postauksen tekee mieli itekki taas postata. ja nyt kun jo bloggaamiseen päästiin ni tässä mun blogi:
    http://jonnanlifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  96. kaikki oli ihania mut 5. oli ehkä lemppari:)

    VastaaPoista
  97. Kaikki muut oli kivoja paitsi 2. :) Mut 5 on paras. :D

    VastaaPoista
  98. 1 oli paras. Mä haluun kyll itekki tollasi vaatteita. Mutta EN mummopöksyjä XD

    VastaaPoista
  99. Kaikki oli niiiin ihania, kade. :3 Musta kivoimmat oli 3, 4, ja 5, mut eniten 5 pisti silmää toi takki <3 Mut Tiia oot nii kaunisss öäöäöäääää

    VastaaPoista
  100. 1 on paras. Ite voisin pitää noita kaikkia.

    VastaaPoista
  101. Ihanat nuo värikkäät shortsit : ) ja Itsekin viihdyn paremmin rennoissa vaatteissa : )

    VastaaPoista
  102. Toi viides oli kyllä kieltämättä paras!!! Tykkään itsekkin käyttää rentoja vaatteita kun jötain röyhelö kiristimiä...

    VastaaPoista
  103. tosi kiva postaus ja mulla on ihan sama noiden pitsishortsien kanssa! voitko kertoo joskus noista yhteistyökumppaneista ja niide saamisesta enemmä? et voiks melkee kuka vaa hankkia niitä ku tääki o pääasiassa heppablogi:) (?)

    VastaaPoista
  104. Tosi kiva postaus, oma lempparini noista asuista 5. :)

    VastaaPoista
  105. no musta 4. ja 5. oli parhaita ja ykkönenkin oli tosi kiva ja mulla on kans sellai et tykkään pitää aina kaikkia rentoja vaatteita kotona:)

    VastaaPoista
  106. Oot tosi nätti!! :)) Asut oli kivoja, tykkäsin eniten 1 ja 2 asuista :)

    VastaaPoista
  107. Vau, sulla on ihania vaatteita!! :)
    Oma lempparini oli ehkä 1 tai 5, mutta kaikki oli tosi kivoja!
    Oot tosi nätti♥

    VastaaPoista
  108. Kiitos kaikille lopuillekkin kommenteista, luin kaikki mutta suuret pahoittelut nyt on oikeasti niin kiirus etten ehdi vastamaan..:)

    VastaaPoista
  109. Mulla on kanssa ruskee takki, joka on ihan luotto! Ja tykkään tosi paljon tosta ekasta asusta :)

    VastaaPoista
  110. 1,4 & 5 voisisin pukee, mutta en ikinä 2:sta..

    VastaaPoista
  111. Lemppariasu oli 5 ja en pukis päälle tota farkkupaitaa, ku en oikee tykkää farkkuyläosista ;D

    VastaaPoista
  112. 1 ja 5 parhaat (:
    mä en tykkää yhtää noist värikkäist enkä pitsi shortseist, mut mikäs siin jos joku haluu käyttää.
    Oot muute tosi nätti

    VastaaPoista
  113. Rakastan noit sun värikkäit shorthei kohas kolme !! Mut mikset kirjottanu mitää toho kolmosee ?!

    VastaaPoista
  114. i,4 ja 5 oot tosi nätti ja kivoja vaatteita:)

    VastaaPoista
  115. noissa housuissa ei oo mitään mummomaista? Ne on just ihanan herttaset, vähän boheemit ja täydelliset!

    VastaaPoista
  116. oma lemppari oli 5 :) tosi kivoja vaatteita :)

    VastaaPoista
  117. Kaikki oli tosi kivoja asuja :)
    Miten voit olla noin kaunis <3<3
    Kiva postaus. :) !!
    + mul on samallaiset kollarit. ;)

    VastaaPoista
  118. 4 ja 5 :) ja 2 paita tosi ihana, mutten oikeen tykkään niitten pitsishortsejen alareunasta :D

    VastaaPoista
  119. Oot tosi nätti! :) ja tykkäsin kaikista, mut 2 ei oo yhtä kiva kun muut ;)

    VastaaPoista
  120. en voi sanoo noist sun vaatteist et mikä paras koska ne kaikki on super ihanii<3 mut ne sun pitsi sortsit on aiva upeet:) ja oot super kaunis nois joka kuvis<3 -Aino

    VastaaPoista
  121. oot niin kaunis<3<3<3<3<3<3<3-Aino

    VastaaPoista
  122. Vimppa oli hienoin :) oot kaunis :)

    VastaaPoista
  123. Hei! Maksaako sinun tekemäsi bannerit mitään??

    VastaaPoista
  124. Kuolaan noit sun pitsisortseja!!♥ loveit! Tosi kiva tyyli sulla!:) mul on kans ainaki kotona et mukavuus ennen kaikkea! Esim näin kesällä en kehtaa edes lähtee pois kotoo jos on "kotivaatteet" esim just college sortsit ja joku toppi nii:D
    Oot kaunis!:)♥

    VastaaPoista
  125. 3:ssa mun ja siskon antamat rannekorut, kiva että pidät ! (: Korut siis oli Glitteristä peräisin

    VastaaPoista
  126. Tykkäsin 1,4&5:-)

    Mäki oon rentojen vaatteiden ystävä enkä kokeile uutta:-D

    mylifedoglife.blogspot.com

    VastaaPoista
  127. 5 on hienoin ja varmaan kaikki noista voisin pukee :)

    VastaaPoista
  128. Tosi kivoja asuja noi kaikki! Varsinkin noi värikkäät shortsit on jotenkin tosi hauskat!:) Ite voisin pukee noi kaikki, en osaa valita suosikkia:D

    VastaaPoista
  129. 4 oli hienoin asu ja 1, 2 ja 3 en pukis päälleni, mutta sulle sopii kaikki! :)

    VastaaPoista
  130. minkä kokoset nuo 5 asun tummansiniset housut on? :)

    VastaaPoista
  131. Minusta toi 4 on paras.......:D

    VastaaPoista
  132. Oot nätti ja sulla on kivoja vaatteita♥♥

    VastaaPoista
  133. Minkö kokoinen sulla tuo race marine huppari :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.